Lista 14 optiker i Uppsala

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om optiker i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Rediviva Optik - Optiker för glasögon, linser & synundersökning i Uppsala, Synoptik Uppsala Kungsgatan, Gertz Optik, Optiker Synoptik Uppsala Boland City, Synoptik Uppsala Kungsängsgatan. Låt oss utforska!

1.Rediviva Optik - Optiker för glasögon, linser & synundersökning i Uppsala

Rediviva Optik - Optiker för glasögon, linser & synundersökning i Uppsala
Välkommen till Rediviva Optik – Uppsalas ledande optiker för glasögon, linser och synundersökningar. Hos oss möts du av fantastisk service och ett brett utbud av snygga bågar.

Boka en synundersökning idag och låt våra erfarna optiker ta hand om din synhälsa. Genom noggranna tester identifierar vi din synfel och ger dig den bästa lösningen för dina behov. Oavsett om du letar efter glasögon, linser eller solglasögon har vi allt du behöver för en klar och komfortabel synupplevelse.

2.Synoptik Uppsala Kungsgatan

Synoptik Uppsala Kungsgatan
Synoptik Uppsala Kungsgatan må erbjuda högkvalitativa glasögon, men deras kundservice lämnade tyvärr mycket att önska. Den oförskämda och otillmötesgående kassörskan visade en oacceptabel brist på empati och professionalism. För ett företag som Synoptik, med sitt rykte som en ledande optikkedja, är detta en allvarlig missräkning.

När du lämnar in ett par glasögon med trasiga bågar för reparation förväntar du dig en snabb och effektiv lösning. Men vad som hände därefter är både förvånande och frustrerande. Att behöva köpa helt nya glasögon trots trasiga bågar, trots att det tidigare gick att reparera, tyder på undermålig kvalitet eller bristande kompetens. Detta understryker vikten av att välja företag som värdesätter kundnöjdhet och erbjuder produkter av hög kvalitet.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Gertz Optik

Gertz Optik
Gertz Optik erbjuder exceptionell hjälp när det kommer till att hitta de perfekta bågarna för dina behov. Deras kunniga och erfarna optiker guidar dig genom hela processen, från synundersökning till att hitta den perfekta passformen för ditt ansikte och din stil.

Du kommer att imponeras av deras ärlighet och professionalism. De ger dig alltid de bästa rekommendationerna och hjälper dig att hitta den optimala lösningen för din syn. Oavsett om du letar efter vardagsglasögon eller specialanpassade linser, kan du lita på att Gertz Optik ger dig den bästa möjliga upplevelsen.

4.Optiker Synoptik Uppsala Boland City

Optiker Synoptik Uppsala Boland City
Synoptik Uppsala Boland City är en trevlig och kunnig personal med ett professionellt bemötande. Mycket nöjd med mina nya glasögon.

Mycket dåligt att optikern har stängt när de enligt webbsidan ska ha öppet. Om de inte ens har koll på sina egna öppettider är det nog bättre att hitta en annan optiker.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Synoptik Uppsala Kungsängsgatan

Välkommen till Synoptik Uppsala Kungsängsgatan, där du möts av ett varmt och välkomnande team som sätter din syn i fokus. Våra optiker är experter på glasögon och kontaktlinser, och de tar sig alltid tid att guida dig till den bästa lösningen för just dina behov.

Till skillnad från vår tidigare butik i Boländerna, där du tyvärr upplevde en bristande service, kan du förvänta dig en helt annan upplevelse hos oss på Kungsängsgatan. Här prioriterar vi ett personligt bemötande och korta väntetider, så att du som kund känner dig sedd och omhändertagen. Låt oss hjälpa dig att se världen i ett nytt ljus!

6.Se & Synas i Uppsala AB

Upplev Uppsala med Se & Synas i Uppsala AB, där kundservice och kompetens går hand i hand. Detta högklassiga företag får en solklar 5-stjärnig recension för sin exceptionella service och sitt vänliga kundbemötande.

Teamet på Se & Synas i Uppsala AB tar sig alltid tid att lyssna på dina behov och skräddarsyr lösningar som överträffar dina förväntningar. Deras expertis inom rese- och matindustrin gör dem till den perfekta guiden för din nästa semester eller matupplevelse.

7.Syncentralen

Syncentralen

8.Ögonvrån

Upplev ögonvrån där personlig service möter exceptionell kompetens. Vår erfarna personal ärdikter inom optik och guidar dig hela vägen, från val av bågar till den perfekta linslösningen. Låt oss ta hand om din syn med noggrannhet ochomsorg.

Hos ögonvrån är varje kund unik. Vi lyssnar uppmärksamt på dina behov och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Vårt breda utbud av bågar och linser säkerställer att du hittar den perfekta kombinationen av stil och funktion. Besök ögonvrån idag och upplev skillnaden som personlig service och expertis gör för din syn.

9.Smarteyes

Smarteyes
Välkommen till Smarteyes Trist-tjänst, där du får en helt ny upplevelse av ögonvård! Med vår prenumerationstjänst kan du utan bekymmer byta ut dina glasögon så ofta du vill, så att du alltid ser ditt bästa. Och det bästa av allt? Våra erfarna optiker står redo att hjälpa dig på vägen, med personlig rådgivning och service i världsklass.

Boka din tid idag och upplev skillnaden med Smarteyes Trist. Vi ser fram emot att ta hand om dina ögon och hjälpa dig att se skarpt och stilfullt på livet!

10.Specsavers Uppsala - Dragarbrunnsgatan

Specsavers Uppsala - Dragarbrunnsgatan
Upptäck Specsavers Uppsala på Dragarbrunnsgatan, din oas för skarpare syn och trendiga bågar. Vårt centrala läge gör det enkelt att få den synundersökning eller ögonhälsogranskning du behöver.

Här möts du av vår serviceinriktade och professionella personal som guidar dig genom processen med kunskap och omtanke. Trots den något trånga lokalen, begränsade speglar, kompenserar den exceptionella servicen och de prisvärda priserna för dessa mindre nackdelar. Låt oss hjälpa dig att se världen i ett nytt ljus!

11.Specsavers Optik Uppsala Gränby Centrum

Specsavers Optik Uppsala Gränby Centrum
Som erfaren innehållsskapare inom resor och mat levererar jag förstklassigt material som lockar läsare. Mitt språk är målande och övertygande, med en reklamton som väcker intresse.

Specsavers Optik i Uppsala Gränby Centrum erbjuder kunnig och professionell personal. Deras erbjudanden på glasögon är förmånliga och leveranserna är förhållandevis snabba. Efter köpet får du lätt hjälp om det uppstår problem. Dock har jag haft en negativ upplevelse där min syn försämrades med nya glasögon och trots omslipning fick jag inte byta dem eftersom garantin hade gått ut. Därför får de ett lägre betyg, då de har förlorat mig som kund.

12.Direkt Optik

Direkt Optik: Glasögon som går sönder på mindre än ett dygn Jag besökte Direkt Optik för att laga ett par solglasögon. Lagningen kändes slarvigt gjord, med svarta märken från svetsning. Men det värsta var att solglasögonen gick sönder igen mindre än ett dygn senare. Trots detta fick jag ingen återbetalning eller garanti. Jag rekommenderar inte Direkt Optik.

Vi besökte Direkt Optik i maj 2021 för att beställa två glasögon. Det vi upplevde var en serie av klandervärda misstag redan vid en enkel försäljning. De informerade oss inte om att vi behövde en separat försäkring för glasögonen. När vi påtalade detta fick vi ett nonchalant bemötande. Vi kommer inte att besöka Direkt Optik igen.

13.Synsam

Synsam

14.Synsam

Synsam
Postförslag