Lista 30 spa i Uppsala

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om spa i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Clarion Hotel Gillet, Best Western Hotel Svava, Grand Hotell Hörnan, Krusenberg Herrgård, Akademihotellet. Låt oss utforska!

1.Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet
Clarion Hotel Gillet är ett nav av förstklassig elegans, där detaljerna tar centrumtappen. Från dess allmänna utrymmen till de avskilda rummen utstrålar anläggningen en konsekvent aura av raffinement. Varje liten vrå har försetts med omsorg och kärlek, vilket resulterar i en sublimt fräsch och välkomnande atmosfär.

Clarion Hotel Gillet är en utmärkt plats för både nöjesresor och affärssejourer, med sin anmärkningsvärda service och bekvämligheter. Den snabba och problemfria incheckningen garanterar en stressfri ankomst, och den vänliga personalen står redo att förgylla varje stund av er vistelse. Restaurangen lockar med utsökta måltider som garanterar smaklökstillfredsställelse, och de välutformade rummen erbjuder en fristad för avkoppling och föryngring. Välj Clarion Hotel Gillet för en oförglömlig upplevelse där lyx och komfort förenas sömlöst.

2.Best Western Hotel Svava

Centralt hotell med personlig service

Best Western Hotel Svava
  • Betyg: 4,1/5 (1015 Review by google)
  • Adress:

    Bangårdsgatan 24, 753 20 Uppsala, Sverige

  • Fördelar:

    Bra läge, trevlig personal, god frukost

  • Nackdelar:

    Små rum, ingen parkering, dåligt wifi

  • Kvalitet:

    Prisvärt och bra läge

  • Personal:

    - Vänlig och hjälpsam - Tillmötesgående - Professionell - Engagerad - Serviceinriktad

  • Tjänster:

    - Frukost - Wifi - Parkering (mot avgift) - Rumsservice - Tvättstuga

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Grand Hotell Hörnan

Grand Hotell Hörnan
Välkommen till Grand Hotell Hörnan, ett förstklassigt hotell i hjärtat av Uppsala. Förbered dig på en oförglömlig vistelse i våra vackert inredda rum, där varje detalj är omsorgsfullt utvald för din komfort.

Vår personal är exceptionellt tillmötesgående och kommer glatt att uppfylla alla dina önskemål. Njut av en utsökt frukost i vår charmiga matsal och koppla av i vårt mysiga loungeområde. Våra rymliga hörnrum med balkong erbjuder en fantastisk utsikt över stadens livliga gator, medan våra bekväma sängar garanterar en god natts sömn. Med sitt centrala läge är Grand Hotell Hörnan den perfekta basen för att utforska Uppsalas historiska sevärdheter och kulturella skatter.

4.Krusenberg Herrgård

Unna dig en avkopplande vistelse på Krusenberg Herrgård

Krusenberg Herrgård
  • Betyg: 4,5/5 (802 Review by google)
  • Adress:

    KRUSENBERG 436, 741 76 Uppsala, Sverige

  • Fördelar:

    Frukostbuffé, rum och personal

  • Nackdelar:

    Rummen och badrummet var mycket varma, ingen AC och svårt att kontrollera temperaturen

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på boende och service

  • Personal:

    Mycket vänlig och hjälpsam personal.

  • Tjänster:

    Frukostbuffé, Rumsservice, Trådlöst internet, Konferensfaciliteter, Restaurang

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Akademihotellet

Bo bekvämt i hjärtat av Uppsala.

Akademihotellet
  • Betyg: 4,3/5 (359 Review by google)
  • Adress:

    Övre Slottsgatan 5, 753 10 Uppsala, Sverige

  • Fördelar:

    Centralt läge, bekväma rum och vänlig personal.

  • Nackdelar:

    Dyrt, begränsade parkeringsmöjligheter och små rum.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet med moderna bekvämligheter.

  • Personal:

    - Välkomnande och hjälpsam personal - Kunnig och professionell - Snabb och effektiv service - Trevlig och tillmötesgående - Alltid tillgänglig

  • Tjänster:

    - Gratis WiFi - Frukostbuffé - Rumsservice - Tvättservice - Bagageförvaring

Upplev Akademhotellet, ett unikt och charmigt boende beläget i hjärtat av Stockholm. Med dess priviligierade läge i närheten av Helga Trefaldighets kyrka och Botan, erbjuder Akademhotellet den perfekta basen för minnesvärda stunder. Från det ögonblick du kliver in på hotellet välkomnas du av en sofistikerad inredning och en exceptionell service som kommer att göra din vistelse till en oförglömlig upplevelse.

Njut av bekväma och välutrustade rum, där varje detalj är noggrant utformad för din komfort. Personalen på Akademhotellet är alltid villig att gå den extra milen för att säkerställa att dina behov uppfylls. Oavsett om du reser i affärer eller för fritid, kommer Akademhotellet att ge dig en oöverträffad upplevelse till ett överkomligt pris. Boka ditt boende idag och förbered dig på att omfamnas av den charm och elegans som endast Akademhotellet kan erbjuda.

6.Solabacke Sol & Bastu

Solabacke Sol & Bastu
Upplev solens värmande strålar på Solabacke Sol & Bastu, Stockholms mysigaste solarium! Vår erfarna personal garanterar en bekväm och trevlig vistelse. Fräscha lokaler och en avslappnande atmosfär gör ditt besök till ett rent nöje. För extra avkoppling erbjuder vi även en modern infrabastu. Unna dig en stund i solen och boosta både kropp och sinne.

Söker du Stockholms bästa solarium? Då är Solabacke Sol & Bastu ditt självklara val. Vår solarium håller högsta kvalitet och ger dig en jämn och gyllenbrun färg. Med vår vänliga personal och oslagbara priser blir ditt solbesök en njutbar upplevelse. Boka din tid redan idag och upptäck Stockholms mest populära solarie!

7.Royal Spa & Beauty

Royal Spa & Beauty
Royal Spa & Beauty är min oas i tillvaron. Här blir du behandlad som en prinsessa. De anställdas kunskap inom hudvård är enastående, och jag känner mig alltid trygg i deras händer. De ger mig personliga råd om hudvård, produkter och behandlingar som passar min hudtyp.

Jag har blivit en trogen kund hos Nara för gelélack. Hon tar alltid väl hand om mina naglar, och jag blir alltid lika nöjd med resultatet. Jag rekommenderar varmt Royal Spa & Beauty för alla som söker en lyxig och avkopplande upplevelse.

8.Uppsala Lägenhetshotell

Uppsala Lägenhetshotell
Välkommen till Uppsala Lägenhetshotell, ditt ultimata hem när du besöker den anrika universitetsstaden. Våra bekväma rum och hemtrevliga kök ger dig en avkopplande vistelse, medan den lugna miljön och närheten till stadskärnan gör din vistelse problemfri. Oavsett om du är här för att utforska Uppsalas kulturella skatter eller som en gästvänlig besökare, kommer du att trivas i våra välkomnande och välutrustade lägenheter.

En av våra gäster, som nyligen flyttade in på grund av en vattenläcka i sitt hem, uttryckte sin stora uppskattning för vårt lägenhetshotell: "Jag är väldigt glad att bo här. Det är ett perfekt tillfälligt hem med allt jag behöver, och servicen är utmärkt." Vi uppmanar dig att uppleva Uppsala Lägenhetshotells charm och bekvämlighet och skapa minnen som varar livet ut.

9.Uppsala Yogamassage

Uppsala Yogamassage
Upplev en resa mot välbefinnande hos Uppsala Yogamassage! Låt våra erfarna terapeuter leda dig på en förnyande yogamassage där traditionell visdom möter moderna tekniker. Varje session är en skräddarsydd upplevelse utformad för att möta dina unika behov, oavsett om du söker avslappning, smärtlindring eller en djupare koppling till din kropp.

Rebecca, en omhändertagande och trygg terapeut, har en gåva att skapa en lugn och välkomnande atmosfär. Hennes skickliga händer ger indisk huvud- och ansiktsmassage som lugnar sinnet och föryngrar din hy. Hon är också en expert på att lindra spänningar i axlar och rygg. Låt Rebecca ta hand om din kropp och själ, för en upplevelse som kommer att lämna dig återupplivad, förnyad och i harmoni.

10.The Six Senses Spa

The Six Senses Spa
  • Betyg: 4,7/5 (34 Review by google)
  • Adress:

    Ingången mitten mellan Byblos restuarang och begravningsbyrån, Vaksalagatan 24, 753 31 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 20

På Six Senses Spa finns en liten dam med stor styrka. Vänlig och med ett säkert handlag ger Kathleen en avslappnande massage som känns skön även efteråt. Hon fokuserade på de områden som behövde mest fokus och massagen var inte alltför grov. En riktigt härlig upplevelse!

Vill du också få en avslappnande massage av Kathleen på Six Senses Spa? Boka din tid redan idag och upplev själv hur skönt det kan vara!

11.Pure

Pure
Upplev en kulinarisk resa med våra otroligt kunniga och vänliga guider. Låt dem ta dig med på en smakresa du sent kommer glömma. Med deras passion för mat och kultur får du en unik inblick i den lokala matscenen.

Njut av det trevliga sällskapet med våra engagerade guider. De delar gärna med sig av sina kunskaper och skapar en varm och personlig atmosfär. Varje möte blir en minnesvärd upplevelse som berikar din förståelse för både mat och kultur.

12.Zoul Fishspa

Zoul Fishspa
Upplev ett unikt äventyr i Zoul Fishspa, där våra charmiga doktorsfiskar bjuder på en renande och föryngrande behandling. Våra spa är en oas av avslappning och välbefinnande, där varje besök är ett spontant och minnesvärt tillfälle. Låt våra duktiga och vänliga personal ta hand om dig medan du njuter av en behandling som lämnar din hud mjuk, återfuktad och revitaliserad.

Vi rekommenderar varmt att du provar denna fantastiska upplevelse – det är ett måste för alla som söker en uppfriskande och avkopplande stund. Våra spa är en perfekt plats att komma bort från vardagens stress och skämma bort dig själv med en behandling som kommer att lämna dig med en känsla av lugn och ro. Boka din behandling idag och upplev fördelarna med Zoul Fishspa – ett unikt och oförglömligt sätt att ta hand om din hud och själ.

13.Asian Soul Spa & Friskvård

Asian Soul Spa & Friskvård
Åk till Asian Soul Spa & Friskvård för en oförglömlig massageupplevelse. Våra skickliga massörer har djupgående kunskaper om människokroppens problemområden och använder ett holistiskt synsätt för att lösa upp knutar och spänningar. Du kommer att känna dig avslappnad och föryngrad efter din massage, med en kropp som känns lätt och rörlig.

Asian Soul Spa & Friskvård är det perfekta stället att gå till för en avkopplande och terapeutisk massage. Våra massörer är erfarna och kunniga, och de använder olika tekniker för att skräddarsy massagen efter dina individuella behov. Vi erbjuder en mängd olika massagealternativ, så att du kan välja den som passar dig bäst. Oavsett om du letar efter en avkopplande massage för att lindra stress eller en terapeutisk massage för att behandla en specifik åkomma, så har vi precis det du behöver.

14.Sayrung Thaimassage

Sayrung Thaimassage

15.Malin Hudvård & Spa

Malin Hudvård & Spa

16.AK Hälsa & Friskvård

AK Hälsa & Friskvård

17.Nang-Fa Thaimassage & Spa

Nang-Fa Thaimassage & Spa

18.Anteia Massage

Anteia Massage

19.Skin Result

Skin Result

20.Villa Anna

21.Rygg & Muskelpraktiken

22.Organic Face & Spa

23.ChokladSPA I Uppsala Carola Gehrkes Klinik

ChokladSPA I Uppsala Carola Gehrkes Klinik

24.Tullhuset SPA

Tullhuset SPA

25.N&N Wellness Spa

N&N Wellness Spa

26.mhluxuryspa auktoriserad hudterapeut

mhluxuryspa auktoriserad hudterapeut

27.Angelica Enlund Massage och SPA

Angelica Enlund Massage och SPA

28.Spa o Bad Uppsala - Spabad Swimspa Pooler Pooltak Bastu

Spa o Bad Uppsala - Spabad Swimspa Pooler Pooltak Bastu

29.Pinkys Nails

Pinkys Nails

30.Annelie Helénes Massage & Hälsa

Annelie Helénes Massage & Hälsa
Postförslag