Lista 16 spa i Malmö Skåne

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om spa i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Clarion Hotel & Congress Malmö Live, Ribersborgs Kallbadhus, Axelsons Spa & Skin Clinic, Pranari i Centrum, Kalk Spa & Gym. Låt oss utforska!

1.Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Malmös mittpunkt för konferens och nöje.

Clarion Hotel & Congress Malmö Live
  • Betyg: 4,4/5 (3820 Review by google)
  • Adress:

    Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö, Sverige

  • Fördelar:

    Fantastisk läge, rum med fantastisk utsikt, trevlig personal

  • Nackdelar:

    Dyra rum, parkering dyrt, frukosten är inte värd pengarna

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på både rum och service.

  • Personal:

    * Receptionspersonal* * Städpersonal* * Kökspersonal* * Bartenders* * Värdar

  • Tjänster:

    * Rumsservice* * Städning* * Frukost* * Bar* * Konferensrum

Clarion Hotel & Congress Malmö Live: Ett förstklassigt resmål för affärsresenärer! Upplev oöverträffad bekvämlighet och service på Clarion Hotel & Congress Malmö Live. Med sitt strategiska läge i hjärtat av staden och utmärkta parkeringsmöjligheter under hotellet, blir din vistelse bekväm från början till slut. De fräscha och moderna rummen erbjuder en lugn oas för att koppla av efter en hektisk dag. Lägg därtill den utsökta frukosten, och du har det perfekta receptet för en lyckad affärsresa i Malmö.

Från ljuvliga ölprovningar till den hisnande utsikten, Clarion Hotel & Congress Malmö Live erbjuder en minnesvärd upplevelse även för den kräsne resenären. Den utsökta ölen och den panoramautsikten från baren blir ett perfekt avslut på dagen. Oavsett om du är på affärsresa eller bara vill njuta av allt som Malmö har att erbjuda, är detta hotell det perfekta valet för en oförglömlig vistelse.

2.Ribersborgs Kallbadhus

"En oas för avslappning och välbefinnande"

Ribersborgs Kallbadhus
  • Betyg: 4,5/5 (2185 Review by google)
  • Adress:

    Limhamnsvägen, Brygga 1, 217 59 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 21

  • Fördelar:

    Vackert läge vid havet, stort utbud av bastur och pooler, trevlig personal

  • Nackdelar:

    Kan vara trångt och köer, dyrt inträde, öppettiderna är begränsade

  • Kvalitet:

    Utmärkt kvalitet på anläggningar och service

  • Personal:

    Vänlig, Hjälpsam, Kunnig, Serviceinriktad, Engagerad

  • Tjänster:

    Bastur, Pool, Gym, Massage, Restaurang

Upplev avslappning bortom det vanliga på Ribersborgs Kallbadhus. Känn hur stressen sakta glider av dig när du stiger in i de ångande basturna och låter värmen tränga djupt in i din kropp. Koppla av i den bubblande jacuzzin och njut av den friska luften från Öresund när du tar ett svalkande dopp i havet.

På Kallbadhuset kan du välja mellan fyra olika bastubad, var och en med sin unika atmosfär. Njut av traditionell vedeldad bastu, prova den aromatiska ångbastun eller skäm bort dig med färgterapi i ljusbastun. För den som söker total avkoppling är relaxavdelningen med panoramautsikt över havet ett perfekt ställe att koppla bort omvärlden.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Axelsons Spa & Skin Clinic

Axelsons Spa & Skin Clinic
Njut av en spaupplevelse utöver det vanliga på Axelsons Spa & Skin Clinic! Våra skickliga terapeuter och hemtrevliga inredning skapar en oas där du kan koppla av och förnya dig. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, inklusive vår prisbelönta ansiktsbehandling som garanterat kommer att lämna din hud strålande och återfuktad.

Men vad som verkligen skiljer Axelsons Spa från mängden är vår exceptionella service och vårt kundfokus. Vårt team tar sig alltid tid att lyssna på dina behov och ser till att du får exakt den behandling du önskar. Vi använder endast förstklassiga produkter, både under behandlingen och de som du kan köpa med dig hem för att fortsätta den professionella hudvården även efter besöket. Upplev det där lilla extra med Axelsons Spa & Skin Clinic idag!

4.Pranari i Centrum

Pranari i Centrum
På Pranari i Centrum kommer du att uppleva en helt unik massageupplevelse. Här tas det hänsyn till dina individuella behov och preferenser. Med sitt team av erfarna och certifierade massörer kan du vara säker på att få en professionell behandling som lämnar dig avslappnad och föryngrad.

Oavsett om du föredrar mjuka och avslappnande massagegrepp eller en mer kraftfull sportmassage, så har Pranari i Centrum något att erbjuda dig. Deras Bali-massage är särskilt populär för sin förmåga att lindra stress och spänningar. Med sina rena och fräscha lokaler, trevliga personal och överkomliga priser, är Pranari i Centrum det självklara valet för dig som söker en högkvalitativ massageupplevelse i centrala Stockholm. Unna dig själv en avkopplande stund och boka din behandling redan idag!

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Kalk Spa & Gym

Kalk Spa & Gym
Upplev en oas av avkoppling och välmående på Kalk Spa & Gym. Här erbjuds en unik kombination av lyxiga spabehandlingar och ett toppmodernt gym, allt under ett och samma tak. Njut av skräddarsydda behandlingar som skämmer bort både kropp och själ, från lugnande massage till förnyande ansiktsbehandlingar.

Oavsett om du söker en dag fylld av njutning eller ett målmedvetet träningspass, har Kalk Spa & Gym allt du behöver. Den välkomnande personalen står alltid redo att guida dig och skapa en oförglömlig upplevelse. Så ta en paus från vardagen, unna dig en välförtjänt avkoppling och känn hur stressen smälter bort på Kalk Spa & Gym.

6.Elite Solarium Kalendegatan

Elite Solarium Kalendegatan
Upptäck Elite Solarium Kalendegatan, en oas av avkoppling och välbefinnande. Här råder en varmt välkomnande atmosfär med supertrevlig personal. Unna dig själv ett lyxigt spapaket och låt stressen rinna av medan du njuter av våra fantastiska faciliteter.

Våra bastur är byggda med omsorg och erbjuder en perfekt balans av värme och ånga. Koppla av i vårt spabad som förser dig med en mjuk och avslappnande massage. Du kommer att känna dig fräsch och föryngrad efter ett besök på Elite Solarium Kalendegatan.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.Soluna Spa & Wellness AB

Soluna Spa & Wellness AB
Upplev en oas av lugn och harmoni på Soluna Spa & Wellness. Våra skickliga terapeuter tar dig med på en avkopplande resa med våra utsökta stenmassage. Känn hur spänningar smälter bort, sinnet rensas och kroppen fylls med förnyad energi.

I en vacker och rogivande miljö, erbjuder vi en mångfald av välgörande behandlingar för både kropp och själ. Njut av vårt exceptionella utbud av spabehandlingar, utförda av vår kunniga personal i en mysig och intim atmosfär. Besök Soluna Spa & Wellness och unna dig en förtjänt stund av lyx och välbefinnande. Vi garanterar en oförglömlig upplevelse som kommer att lämna dig återställd, föryngrad och full av vitalitet.

8.Prana Healing Arts

Prana Healing Arts
Upplev den fantastiska kraften hos thaimassage på Prana Healing Arts! Våra erfarna terapeuter tar emot dig i en ren och välkomnande miljö, redo att förvandla din kropp och själ. Varje behandling är skräddarsydd för att passa dina unika behov, med rörelser som sträcker muskler, förbättrar blodcirkulationen och främjar djup avkoppling.

Boka din tid idag och känn skillnaden. Prana Healing Arts erbjuder även friskvårdsförmåner, så att du kan ta hand om din hälsa och välbefinnande samtidigt som du sparar pengar. Unna dig själv en välförtjänt paus och upptäck den livgivande effekten av äkta thaimassage.

9.M&B Spa And Wellness - Thai medicin massage Malmö

M&B Spa And Wellness - Thai medicin massage Malmö
Njut av en underbar massage i en harmonisk miljö på M&B Spa And Wellness i Malmö. Vi erbjuder traditionell thaimassage som utförs av skickliga terapeuter som använder sig av forntida tekniker för att främja avslappning, lindra spänningar och förbättra din allmänna hälsa.

Unna dig själv eller någon du bryr dig om en duo-massage för en oförglömlig upplevelse. Upplev den lugnande effekten av att få en massage tillsammans i våra vackra och inbjudande behandlingsrum. Låt oss hjälpa dig att koppla bort från vardagens stress och hitta inre frid. Boka din massage idag och låt oss ta hand om dig på M&B Spa And Wellness.

10.Norrsken Hammam

Norrsken Hammam

11.Aroma Spa Malmo

Unna dig en välförtjänt helg på Aroma Spa i Malmö, där en rogivande atmosfär väntar dig. Njut av en dag med avkoppling och välbefinnande i den vackra miljön. Den kunniga personalen tar hand om dina behov och guidar dig genom en skräddarsydd upplevelse.

Låt stressen rinna av medan du njuter av lugnet i vår spa-avdelning. Doppa dig i det varma vattnet i poolen, känn hur spänningarna släpper i bastun eller upplev den revitaliserande effekten av en massage. Efteråt kan du koppla av i vår lounge med en kopp te och tilltugg, medan du njuter av det behagliga sällskapet.

12.Mata massage & Hälsa AB

Mata massage & Hälsa AB

13.Artirawellness, Butik Viva

Artirawellness, Butik Viva

14.Milstenen spa & massage

Upplev en oas av avkoppling och välbefinnande på Milstenen Spa & Massage. Vårt team av skickliga massörer skräddarsyr din behandling för att ge dig en djupt avslappnande och terapeutisk upplevelse.

Gå in i vår varma och inbjudande spa-miljö, med rymliga behandlingsrum och en rogivande atmosfär. Unna dig själv en bubbelsession i vår källarvåning innan du sjunker ner i ett tillstånd av ren salighet under din massage. Låt stress och spänningar rinna av dig när våra professionella massörer tar hand om dig med omsorg och expertis.

16.Tantratouch Tantramassage i Malmö

Tantratouch Tantramassage i Malmö
Postförslag