Lista 13 spa i Alingsås Västra Götaland

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-25

Sammanställd från de bästa listorna om spa i Alingsås Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Grand Hotel Alingsås, Nolhaga lantgård, Flexmassage ALINGSÅS, Nolhaga Parkbad, Lilla Hotellet i Alingsås. Låt oss utforska!

1.Grand Hotel Alingsås

Grand Hotel Alingsås

2.Nolhaga lantgård

En oas mitt i stan där du kan njuta av god mat och dryck i en vacker miljö

Nolhaga lantgård
  • Betyg: 4,3/5 (342 Review by google)
  • Adress:

    Nolhagagatan 18C, 441 55 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 16

  • Fördelar:

    Trevlig stämning, vackert område, god mat

  • Nackdelar:

    Lång väntan på mat, höga priser, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på både mat och service

  • Personal:

    * Vänlig och hjälpsam personal * Kunnig om menyn * Snabb service * Uppmerksam personal * Tillmötesgående

  • Tjänster:

    * Bordsbokning * Take away * Catering * Avhämtning * Uteplats

Nolhaga lantgård, ett idylliskt tillhåll i hjärtat av Nolhaga park, välkomnar dig till en förtrollande upplevelse. Vandra genom lummiga trädgårdar, beundra historiska byggnader och upplev lantlivets charm på nära håll. För familjer med småttingar finns här en lekplats som lovar äventyr och skratt.

Från caféets mysiga vrå kan du njuta av läckerheter som hembakat fika och smakrika smörgåsar. Utforska vårt utbud av lokala hantverk och produkter, eller slå dig ner på picknickfilten i den grönskande parken. Oavsett om du söker avkoppling, inspiration eller en minnesvärd dag med nära och kära, är Nolhaga lantgård det perfekta resmålet för dig.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Alingsås Västra Götaland

3.Flexmassage ALINGSÅS

Flexmassage ALINGSÅS
Hos Flexmassage Alingsås kan du få professionell massage av högsta kvalitet i en varm och trivsam atmosfär. Våra massörer har lång erfarenhet och använder effektiva tekniker för att lösa dina besvär. Letar du efter en massör i Alingsås som kan ge dig en avkopplande och välgörande massageupplevelse? Då är Flexmassage Alingsås det perfekta valet för dig.

Oavsett om du har problem med rygg, nacke eller axlar kan våra massörer hjälpa dig att bli av med spänningar och smärta. Vi erbjuder ett brett utbud av massagebehandlingar, från djupgående vävnadsmassage till avslappnande aromamassage. Vårt mål är att hjälpa dig att må bättre och leva ett mer aktivt och hälsosamt liv. Boka din tid idag och upptäck själv fördelarna med professionell massage!

4.Nolhaga Parkbad

En oas för hela familjen.

  • Betyg: 4,2/5 (693 Review by google)
  • Adress:

    Nolhagagatan 12, 441 55 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    08 till 20

  • Fördelar:

    Bra för barnfamiljer, vackra omgivningar, finns att göra för alla åldrar

  • Nackdelar:

    Kan vara trångt på helger, lite dyrt, klordoft i vattnet

  • Kvalitet:

    Bra kvalité på badanläggningen.

  • Personal:

    Trevlig och hjälpsam personal.

  • Tjänster:

    Bra service, finns mycket att göra för både barn och vuxna.

"Upptäck Nöjesparadiset Nolhaga Parkbad!"

Glid in i en värld av vattenlek och avkoppling. Nolhaga Parkbad välkomnar hela familjen till en oförglömlig upplevelse. För de små väntar ett lekparadis som tar fantasin med storm, medan föräldrar och ungdomar njuter av det välskötta och fräscha badet. Strosa mellan bassänger med varierande temperaturer och hitta din favoritplats. Unna dig värmen i bastun, följt av en behaglig stund i relaxrummet. Med sina generösa öppettider, kunniga personal och omfattande utbud, garanterar Nolhaga Parkbad en minnesvärd dag fylld av badglädje och välbefinnande.

5.Lilla Hotellet i Alingsås

Lilla Hotellet i Alingsås
Lilla Hotellet, ett charmigt B&B i hjärtat av Alingsås, välkomnar dig med öppna armar. Våra vänliga medarbetare står redo att göra din vistelse så bekväm och minnesvärd som möjligt. Njut av en välsmakande frukost varje morgon, fylld med lokala delikatesser och nybryggt kaffe. På Lilla Hotellet har vi fokus på det enkla och rena, med rum som erbjuder en rogivande tillflyktsort efter en dag av utforskning.

Oavsett om du reser för affärer eller nöje, är Lilla Hotellet det perfekta valet för en bekväm och prisvärd övernattning. Upplev Alingsås charm och låt oss ta hand om din komfort och välbefinnande. Boka ditt rum idag och upplev den varma och gästvänliga atmosfären på Lilla Hotellet.

6.Nordic Wellness Alingsås Hälsostudion

Nordic Wellness Alingsås Hälsostudion
Upptäck Nordic Wellness Alingsås Hälsostudio, det spännande nya gymmet i stan! Med generösa öppettider, fram till 17:00 på lördagar, har du gott om tid att nå dina hälsomål. Vårt gym erbjuder en varm och välkomnande atmosfär, perfekt för att koppla av och fokusera på dig själv.

Våra erfarna instruktörer finns alltid till hands för att guida och stötta dig på din hälsoresa. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren atlet, har vi något för alla. Med toppmodern utrustning och ett brett utbud av gruppträningspass, kommer du att hitta allt du behöver under ett och samma tak. Besök oss på Nordic Wellness Alingsås Hälsostudio idag och inled en hälsosam livsstil!

7.Jivaka Forest massage and spa

Jivaka Forest massage and spa
Upplev en exceptionell massageupplevelse på Jivaka Forest Massage and Spa! Vår skicklige terapeut tar dig på en resa där varje fingertryck träffar precis rätt punkt. Känslan av total avslappning och välbefinnande kommer att omsluta dig från topp till tå efter denna timmes långa session.

Unna dig denna lyxiga behandling och känn hur spänningar och stress smälter bort. Varje rörelse är utformad för att frigöra endorfiner, lindra värk och lämna dig fräsch och revitaliserad. Boka din tid idag och upptäck den ultimata avslappningen på Jivaka Forest Massage and Spa. En oas av lugn och förnyelse som kommer att förvandla din kropp och själ.

8.Padsorns Massage

Padsorns Massage
Padsorn's Massage är en oas av lugn och avkoppling, där du kan få en massageupplevelse utöver det vanliga. Våra skickliga massageterapeuter använder traditionella thailändska tekniker för att lindra spänningar, smärta och stress.

Oavsett om du har ont i ryggen, känner dig trött eller bara vill unna dig en avkopplande stund, är Padsorn's Massage det perfekta stället för dig. Vi erbjuder en mängd olika massagebehandlingar, inklusive thaimassage, oljemassage och fotmassage. Vi använder endast naturliga produkter, så att du kan njuta av din massage utan att oroa dig för skadliga kemikalier. Du kommer att lämna Padsorn's Massage avslappnad, föryngrad och redo att ta dig an dagen.

9.Hudateljén Jordgåvor AB

Hudateljén Jordgåvor AB
Hudateljén Jordgåvor AB besitter en imponerande expertis inom lymf- och kroppsrensning samt hudvård. Med sina proffsiga behandlingar erbjuder de en optimal upplevelse som rekommenderas varmt. Deras team ledd av den skickliga Asal ger enastående resultat som åtföljs av ett varmt och välkomnande bemötande.

Hudateljén Jordgåvor AB skapar en unik och personlig resa för dina hudvårdsmål. Genom att förena djupgående kunskaper med innovativa tekniker säkerställer de att varje behandling anpassas efter dina specifika behov. Deras passion för hudens hälsa och naturliga skönhet lyser igenom i varje behandling, vilket ger dig en strålande och återupplivad hy.

10.Osteopat Englund

Osteopat Englund
Upptäck den otroliga skillnaden med Osteopat Englund! Vår erfarna osteopat erbjuder expertis inom massage och osteopati som kommer att lindra dina spänningar och återställa din kropps balans. Förstklassiga behandlingar som verkligen gör skillnad.

Från första stund kommer du mötas av en personlig och professionell atmosfär. Våra terapeuters skickliga händer och djupgående kunskap säkerställer att varje behandling skräddarsys för dina unika behov. Oavsett om du söker avkoppling, smärtlindring eller förbättrad rörlighet, kommer våra behandlingar ge dig de resultat du eftersträvar. Boka din tid idag och upplev skillnaden med Osteopat Englund!

11.Gott Å Leva

Gott Å Leva
  • Betyg: 4,4/5 (7 Review by google)
  • Adress:

    Gustav Adolfsgatan 10 Ingång från, Västra Långgatan, 441 33 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    Stängt

Njut av livets sötma med en avkopplande vistelse hos Gott å Leva! Sjunk ner i de helande baden, låt dig omslutas av sköna behandlingar och upplev den ultimata återhämtningen. Vår erfarna terapeut Susanne vägleder dig med varm hand och passion för sitt yrke, och skräddarsyr ett program som passar just dina behov.

Unna dig ett ögonblick av lyx och glädje i vår harmoniska miljö. Varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en oas av välbefinnande. Låt stressen rinna av och fyll på med ny energi för både kropp och själ. Gott å Leva är din fristad för förnyelse och föryngring. Lämna vardagen bakom dig och kliv in i en värld av lugn och avkoppling.

12.Nordiska Hälsohuset

Nordiska Hälsohuset
Nordiska Hälsohuset är ett unikt ställe som erbjuder en fantastisk upplevelse. Massören och osteopaten utstrålar äkta passion för sitt ämne och deras professionalism är uppenbar. De tar sig tid att lyssna på dina behov och skräddarsyr behandlingen därefter.

Men det är inte bara deras skicklighet som gör Nordiska Hälsohuset så speciellt. Det är det varma välkomnandet och den genuina omsorgen som gör att du känner dig trygg och avslappnad. De förstår att varje individ är unik och behandlar dig med respekt och empati. Oavsett om du söker smärtlindring, förbättrad rörlighet eller bara en stunds avkoppling, kan du vara säker på att du kommer att få en exceptionell upplevelse på Nordiska Hälsohuset.

13.Salongen Skönhet och Hälsa

Salongen Skönhet och Hälsa
Postförslag