Lista 14 spa i Hallands

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om spa i Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Varbergs Stadshotell & Asia Spa, Falkenberg Strandbad, Hotel Tylösand, Hotell & Spa Lögnäs Gård, Hotell Gästis. Låt oss utforska!

1.Varbergs Stadshotell & Asia Spa

Varbergs Stadshotell & Asia Spa
Varbergs Stadshotell & Asia Spa erbjuder en harmonisk upplevelse för såväl kropp som själ. Genomgående hög standard och ett centralt läge med närhet till allt som Varberg har att erbjuda. Låt våra kunniga terapeuter guida dig till avkoppling i vår asiatiskt inspirerade spaavdelning. Med en bred palett av behandlingar finns något för alla, oavsett om du söker lugn och ro eller uppiggande förnyelse.

Personalens vänliga bemötande och professionalism gör ditt besök till ett minne för livet. Stina i receptionen är en stjärna som gärna hjälper dig med önskemål och information. Stadshotellet har dessutom ett generöst parkeringshus i anslutning till hotellet, vilket gör det enkelt och bekvämt för dig att njuta av din vistelse i hjärtat av Varberg.

2.Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad
Njut av en oförglömlig brunch med en fantastisk utsikt vid Falkenberg Strandbad. Den perfekta platsen att fira födelsedag eller andra speciella tillfällen. Efter en utsökt måltid kan du koppla av i vårt spa hela kvällen.

Eller varför inte kombinera jobb och nöje? Falkenberg Strandbad erbjuder utmärkt service och moderna konferensrum, perfekt för möten. Efter en god lunch kan du njuta av en trerättersmiddag som kommer att förgylla din kväll. Med närheten till vackra stränder och rogivande spa blir det en minnesvärd upplevelse för hela företaget.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Hallands

3.Hotel Tylösand

En oas för avkoppling, njutning och oförglömliga upplevelser

Hotel Tylösand
  • Betyg: 4,4/5 (2946 Review by google)
  • Adress:

    Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad, Sverige

  • Fördelar:

    Lyxigt, vacker miljö, spa

  • Nackdelar:

    Dyrt, trångt på helger, svårbokat

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på boende, mat och service

  • Personal:

    Trevlig och hjälpsam, Kunnig och serviceinriktad, Engagerad och mån om gästernas välbefinnande, Effektiv och professionell, Språkförståelig

  • Tjänster:

    Spa och wellness, Gourmetrestaurang, Bar och lounge, Konferenslokaler, Barnklubb

4.Hotell & Spa Lögnäs Gård

En oas för avkoppling och njutning

Hotell & Spa Lögnäs Gård
  • Betyg: 4,1/5 (1229 Review by google)
  • Adress:

    Lögnäs 62, 312 96 Laholm, Sverige

  • Fördelar:

    Vacker omgivning, bekväma rum och god mat

  • Nackdelar:

    Dyrt, begränsade aktivitetsmöjligheter och dålig wifi

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på anläggning och service

  • Personal:

    Vänlig, Hjälpsam, Professionell, Kunnig, Engagerad

  • Tjänster:

    Spa, Restaurang, Konferenslokaler, Gym, Pool

Upplev ett påskfirande som överträffar alla förväntningar på Hotell & Spa Lögnäs Gård. I en förtrollande miljö välkomnas du av ett team av passionerade medarbetare som brinner för att göra din vistelse minnesvärd.

Från den välsmakande påsklunchen till det lyxiga spapaketet, varje detalj är utformad för att skapa ett oförglömligt äventyr för familjer och hundar. Låt er hänföras av den rofyllda atmosfären, den utsökta maten och det förstklassiga omhändertagandet. Hotell & Spa Lögnäs Gård är den perfekta destinationen för en påsk som ni sent kommer att glömma.

Läs mer: Lista 35 restauranger i Hallands

5.Hotell Gästis

Hotell Gästis
Välkommen till Hotell Gästis, en oas mitt i stadens hjärta. Steg in i en tidlös värld där historien möter modern komfort. Våra unika rum är inredda med omsorg, och varje detalj är en hyllning till det förflutna.

Bo i samma byggnad som det ikoniska Leninbadet i källaren, ett vittnesbörd om en svunnen tid. Njut av atmosfären av bohemlyx och låt dig inspireras av de många böckerna som pryder hotellets väggar. Hotell Gästis är inte bara ett hotell, det är en upplevelse som kommer att stanna kvar i ditt minne.

6.Ästad Vingård

En unik vinupplevelse i naturskön miljö.

Ästad Vingård
  • Betyg: 4,7/5 (1867 Review by google)
  • Adress:

    Ästad 10, 432 77 Tvååker, Sverige

  • Fördelar:

    Trevlig atmosfär, god mat och vacker omgivning.

  • Nackdelar:

    Kan vara dyrt, ibland lång väntan på mat och parkering kan vara svår att hitta.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på både mat och service.

  • Personal:

    Trevlig och hjälpsam personal, kunnig om menyn och vinerna.

  • Tjänster:

    Stort utbud av vinprovningar, guidade turer och matlagningskurser.

Upplev en kulinarisk och rogivande oas på Ästad Vingård, en förtrollande destination där gästfriheten flödar. Från det ögonblick du anländer kommer du att omslutas av idyllisk skönhet och utsökt mat. Kockens mästerverk är en symfoni av smaker som kittlar dina smaklökar och lämnar dig med ett oförglömligt intryck.

Njut av de eleganta rummen, som badar i naturligt ljus och erbjuder en fridfull tillflyktsort. Efter en dag av kulinariska äventyr kan du koppla av i det förstklassiga spat, där lugnande behandlingar och revitaliserande vatten väntar på dig. Ästad Vingård är mer än bara en plats att vila huvudet - det är en upplevelse som kommer att förnya kropp, själ och sinne. Unna dig en oförglömlig vistelse där gastronomi, välbefinnande och fantastisk natur förenas i perfekt harmoni.

Läs mer: Lista 23 hotellen i Hallands

7.Clarion Collection Hotel Fregatten

Litet och personligt hotell med centralt läge

Clarion Collection Hotel Fregatten
  • Betyg: 4,1/5 (1020 Review by google)
  • Adress:

    Skeppsgatan, Hamnplan 6, 432 44 Varberg, Sverige

  • Fördelar:

    Utmärkt läge, trevlig personal, mysig atmosfär

  • Nackdelar:

    Små rum, begränsad frukostbuffé, dyrt parkering

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på rummen och servicen

  • Personal:

    Vänlig och hjälpsam, tillmötesgående, professionell, kunnig, effektiv

  • Tjänster:

    Frukostbuffé, gratis WiFi, parkering, bar, restaurang

8.Kallbadhuset

Upplev Varbergs kulturarv i en avkopplande miljö.

Kallbadhuset
  • Betyg: 4,5/5 (521 Review by google)
  • Adress:

    Otto Torells gata 7, 432 44 Varberg, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Bra läge, vackra omgivningar och historia.

  • Nackdelar:

    Dyrt, kallt och dålig service.

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på bastu och kallbad.

  • Personal:

    * Receptionsmedarbetare * Badvakter * Städpersonal * Massörer * Restaurangpersonal

  • Tjänster:

    * Bastu * Kallbad * Massage * Restaurang * Konferenslokaler

Det anrika Kallbadhuset, en vacker byggnad från förra sekelskiftet, ligger som en krona på Kalmarsundets böljande vatten. Den långa, inbjudande bryggan leder ut till själva badhuset, som på sommaren öppnar upp sina dörrar för svalkande dopp och härliga sommaraktiviteter.

Utanför fönstren breder Kalmarsundets glittrande vatten ut sig, och den vackra byggnaden inbjuder till avkoppling och rekreation. Kallbadhuset är inte bara ett ställe för sommarbad - det är också en plats för vinterbadare, som trots kylan tar ett uppfriskande dopp i det iskalla vattnet. Förutom Kallbadhuset finns också det imponerande Fästningsbadet i närheten, som välkomnar besökare att njuta av den vackra omgivningen.

9.SPA Halmstad

SPA Halmstad
Steg in i en oas av avkoppling på SPA Halmstad, ett lugnt tillflyktsort mitt i Halmstads hjärta. Från det ögonblick du kliver in på detta charmiga spa möts du av en välkomnande atmosfär och ett team av skickliga terapeuter som är dedikerade till att ge dig en oförglömlig upplevelse.

Njut av en rad lyxiga behandlingar, från lugnande massage till föryngrande ansiktsbehandlingar. Varje behandling är noggrant utformad för att ge dig maximal avkoppling och återhämtning. Oavsett om du söker en dag fylld av välbefinnande eller bara en stund för dig själv, kommer SPA Halmstad att överträffa dina förväntningar. Unna dig själv en dag av lyx och låt dig omslutas av den rogivande atmosfären på SPA Halmstad.

10.Nya Pallas hotell

Nya Pallas hotell

11.Vassbäcks Badklippor

12.Hotel Continental Relax & Spa

Hotel Continental Relax & Spa
Välkommen till det anrika Hotel Continental Relax & Spa, där vi erbjuder en oförglömlig vistelse för alla sinnen. Våra eleganta rum inbjuder till avkoppling och lyx, medan vår vänliga personal står redo att ta hand om varje önskemål.

Men det som verkligen sätter pricken över i:et är vår legendariska frukostbuffé. Varje morgon bjuder vi på ett överdådigt utbud av kulinariska läckerheter som får smaklökarna att dansa. Från nybakade bakverk till lokala delikatesser finns det något för alla att njuta av. Det är inte för inte som vår frukostbuffé har blivit vida känd och älskad av såväl gäster som gourmeter. Unna dig en hotellvistelse på Continental Relax & Spa och upplev det bästa som livet har att erbjuda!

13.Angie's Dog Spa

Angie's Dog Spa
**Upplev lyxen hos Angie's Dog Spa** Din älskade vän förtjänar det bästa, unna din trogna följeslagare en förstklassig behandling på Angie's Dog Spa. Med vår expertis inom hundvård kommer ditt husdjur att stråla av hälsa och glädje. Våra erfarna spa-terapeuter använder skonsamma produkter och avancerade tekniker för att ge ditt husdjur en verkligt avkopplande upplevelse.

**Oöverträffad kundservice och omtanke** Hos Angie's Dog Spa prioriterar vi din och din hunds tillfredsställelse. Från första kontakten till det sista tassavtrycket på vår tröskel, är vårt team här för att säkerställa att ni båda får en positiv och minnesvärd upplevelse. Vi förstår att ditt husdjur är en viktig del av din familj, och behandlar dem med samma kärlek och omsorg som våra egna. Låt Angie's Dog Spa bli ditt val för en förstklassig hundvårdsupplevelse.

14.Hönans Spa

Hönans Spa
Postförslag