Lista 10 spa i Sollentuna Stockholm

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om spa i Sollentuna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Sakura Thaimassage, Tawanshine Thaimassage Sollentuna, Anders Björknäs Massage & Friskvård, Sköna Helenas Hudvård Sollentuna, Stockholm Hotel Apartments Sollentuna. Låt oss utforska!

1.Sakura Thaimassage

Sakura Thaimassage
Upplev en oas av välbefinnande på Sakura Thaimassage, där din avkoppling står i fokus. Våra skickliga massörer tar dig till nya nivåer av avslappning med sina experta händer, som varsamt mjukar upp dina stela muskler och lindrar spänningar.

Varje besök är en välsmakande resa till Thailand. Njut av traditionella thaimassagetekniker i en lugn och inbjudande miljö, komplett med lugnande aromer och harmonisk musik. Sakura Thaimassage är mer än bara en massage – det är en förstklassig wellness-upplevelse som lämnar dig revitaliserad, förnyad och redo att ta dig an dagen med förnyad energi.

Läs mer: Lista 26 restauranger i Sollentuna Stockholm

2.Tawanshine Thaimassage Sollentuna

Tawanshine Thaimassage Sollentuna
Välkommen till Tawanshine Thaimassage i Sollentuna, där du kan uppleva den ultimata avslappningen och välbefinnandet. Våra erfarna massageterapeuter har arbetat på ansedda hotell som Grand Hôtel och Sturebadet, vilket garanterar en hög nivå av kompetens och professionalism.

Hos oss hittar du en lugn och harmonisk miljö där du kan varva ner och låta dina bekymmer rinna av. Våra mysiga rum är designade för att skapa en avslappnande atmosfär, med rogivande doftljus och stillsamma toner. Välj bland en mängd olika massagebehandlingar, från traditionell thaimassage till avkopplande oljemassage, och låt våra terapeuter skräddarsy en behandling som passar just dina behov. Upplev fördelarna med massage, både fysiskt och mentalt, och känn hur spänningar släpper och välmående flödar genom din kropp.

3.Anders Björknäs Massage & Friskvård

Anders Björknäs Massage & Friskvård
"Upplev en oas av avslappning och välbefinnande på Anders Björknäs Massage & Friskvård. Steg in i den lugna och professionella studion där Jonas, en erfaren terapeut, väntar på att ta hand om dig.

Med sina fingertoppskunskaper och brinnande passion för att hjälpa sina kunder har Jonas skapat en harmonisk miljö där spänningar och stress smälter bort. Låt hans skickliga händer guida dig genom en massageupplevelse som lämnar dig avslappnad, återhämtad och med en förnyad känsla av vitalitet. Anders Björknäs Massage & Friskvård rekommenderas varmt för alla som söker en stunds välförtjänt egentid och en kropp i perfekt harmoni."

4.Sköna Helenas Hudvård Sollentuna

Sköna Helenas Hudvård Sollentuna

5.Stockholm Hotel Apartments Sollentuna

På Stockholm Hotel Apartments Sollentuna bor du modernt och bekvämt, oavsett om du stannar en natt eller en längre period. Våra lägenheter är välutrustade med allt du behöver för en trevlig vistelse, inklusive ett fullt utrustat pentry där du kan laga dina egna måltider. För frukost och middag finns det flera alternativ i närheten, till exempel macken bara 300 meter bort och pizzerian 500 meter bort.

Personalen är varm och välkomnande och finns på plats mellan 12-18. Med sitt läge nära Häggviks pendeltågsstation har du enkel tillgång till Stockholms city och allt vad den har att erbjuda. Boka din vistelse idag och upplev allt som Stockholm Hotel Apartments Sollentuna har att erbjuda!

6.Scandic Star Sollentuna

Ett bra val för affärsresenärer och turister som vill bo nära Stockholm city

Scandic Star Sollentuna
  • Betyg: 3,9/5 (1532 Review by google)
  • Adress:

    Aniaravägen 8, 191 21 Sollentuna, Sverige

  • Fördelar:

    Två restauranger, gym, nära till pendeltåg

  • Nackdelar:

    Rummen är små och trånga, det är lyhört, frukosten är inte särskilt bra

  • Kvalitet:

    Bra hotell för ett kort besök i Stockholm

  • Personal:

    Trevlig och tillmötesgående

  • Tjänster:

    Gym, restauranger, konferenslokaler

På Scandic Star Sollentuna möts du av en varm och välkomnande personal som alltid har ett leende på läpparna. Njut av en generös frukostbuffé med ett brett utbud av läckerheter som ger dig en perfekt start på dagen.

Trots att hotellet har några år på nacken är rummen fräscha och välskötta. På vardagar kan du koppla av i baren fram till klockan 23.00, medan Hamilton håller öppet till klockan 01.00 om gästerna strömmar till. Med sin centrala placering är Scandic Star Sollentuna den perfekta utgångspunkten för att utforska alla Sollentunas sevärdheter.

7.Medley Sollentuna sim- och sporthall

Medley Sollentuna - Träning, hälsa och bad för hela familjen

Medley Sollentuna sim- och sporthall
  • Betyg: 3,7/5 (234 Review by google)
  • Adress:

    Stubbhagsvägen 2, 192 51 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 20

  • Fördelar:

    Stort utbud av aktiviteter med bra öppettider, fräscha lokaler och gym

  • Nackdelar:

    Kan bli mycket folk, vissa tider lång kö till gymmet och vissa aktiviteter är dyra

  • Kvalitet:

    Mycket bra anläggning med hög kvalitet på faciliteter och personal

  • Personal:

    - Trevlig och hjälpsam personal - Kunnig och erfaren personal - Engagerad och motiverad personal - Tillmötesgående och serviceinriktad personal - Professionell och utbildad personal

  • Tjänster:

    - Gym - Simhall - Gruppträning - Personlig träning - Rehabträning

8.Lena Spataget

Lena Spataget

9.Kiropraktor

Kiropraktor

10.Massage Center Sollentuna

Massage Center Sollentuna
Postförslag