Lista 16 frisörer i Hallands

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Lockcenter - Frisör Halmstad, Salong Chess AB, Monique i Halland AB, Hårbyrån, Forslander Hair. Låt oss utforska!

1.Lockcenter - Frisör Halmstad

Lockcenter - Frisör Halmstad
Söker du en frisör i Halmstad med expertkunskap, passion för sitt hantverk och en genuin vilja att få dig att känna dig som ditt bästa jag? Då är Thomas på Lockcenter den perfekta valet för dig.

Med sin exceptionella skicklighet och sin förmåga att skapa vackra frisyrer som framhäver dina unika drag kommer Thomas att ge dig en hårkreation som överträffar alla dina förväntningar. På Lockcenter får du inte bara en klippning eller färgning, utan en helhetsupplevelse som kommer att lämna dig både snygg och nöjd. Boka din tid hos Thomas idag och upplev skillnaden som en riktigt skicklig frisör kan göra!

2.Salong Chess AB

Salong Chess AB
Välkommen till Salong Chess AB, en oas för skönhet och välbefinnande. Hos oss möts du av en varm och familjär atmosfär där våra skickliga terapeuter tar hand om dig med den största omsorg.

Vårt fokus ligger på att förhöja din naturliga skönhet, och vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig resultat som du kommer att älska. Våra noggranna behandlingar säkerställer att du känner dig trygg och tillfreds med din look. Boka din tid idag och upplev skillnaden hos Salong Chess AB!

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Hallands

3.Monique i Halland AB

Monique i Halland AB
Monique i Halland AB levererar frisyrer som med säkerhet vänder huvuden. Med skickliga frisörer och en förstklassig salong är detta det perfekta stället att förvandla ditt utseende. Från trendiga klippningar till eleganta uppsättningar finns det något för alla smaker.

Unna dig själv en stund av avkoppling i våra bekväma stolar medan våra experter skapar den perfekta frisyren för dig. Njut av en verkligt lyxig upplevelse med vår omtänksamma personal och vårt utbud av tjänster. Låt Monique i Halland AB ta hand om dina hårbehov och förvänta dig ett resultat som kommer att få dig att stråla av självförtroende.

4.Hårbyrån

Hårbyrån
Hårbyrån är inte bara en frisörsalong - det är en plats där professionalism möter personlighet. Här har du blivit en trogen kund i många år av en anledning: den oslagbara kombinationen av skicklighet och värme.

I det centrala hjärtat av vackra Halmstad hittar du denna moderna och välkomnande salong. Här väntar ett team av dedikerade frisörer som brinner för att skapa den perfekta looken för just dig. Med ett öga för detaljer och en känsla för trender transformerar de ditt hår till ett konstverk som uttrycker din unika stil. Lägg till den genuina omtanken och den avslappnade atmosfären, och du har receptet för en förstklassig hårvårdsresa som får dig att känna dig vacker, trygg och fullkomligt strålande.

Läs mer: Lista 35 restauranger i Hallands

5.Forslander Hair

Forslander Hair
Forslander Hair är en salong som verkligen levererar på alla plan. Den professionella och vänliga personalen ser till att du känner dig välkommen och omhändertagen från första stund. Sandra, en av salongens skickliga frisörer, är en riktig stjärna. Hennes expertis, passion och engagemang lyser igenom i varje klippning och färgning. Jag rekommenderar varmt Forslander Hair till alla som söker en förstklassig frisör i Stockholm!

Med ett besök hos Forslander Hair garanteras du en lyxig och avkopplande upplevelse. Salongen är inredd i en modern och elegant stil, vilket skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. De använder endast högkvalitativa produkter och håller sig ständigt uppdaterade om de senaste trenderna inom hårvård. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig färgning eller en helt ny look, så kan du lita på att Forslander Hair levererar ett resultat som överträffar dina förväntningar.

6.Hårlyckan i Heberg

Hårlyckan i Heberg
Hos Hårlyckan i Heberg utlovas magi med sax och kam. Varje besök blir en fröjd, med ett varmt välkomnande och en ombonad miljö som får dig att känna dig hemma. Och förstås, den magiska förvandlingen av ditt hår som får dig att stråla av självförtroende och skönhet.

Du kommer att lämna Hårlyckan med inte bara en fantastisk frisyr, utan också en känsla av förnyelse och välbefinnande. frisörerna här är sanna mästare på sitt hantverk, med en passion för att skapa skräddarsydda frisyrer som passar just dig och dina önskemål. Så boka din tid idag och låt magin börja!

Läs mer: Lista 23 hotellen i Hallands

7.Salong Guldsaxen

Salong Guldsaxen
Salong Guldsaxen erbjuder en enastående hårvårdsupplevelse som kommer att lämna dig förtrollad. Våra skickliga stylister, ledda av den begåvade Annelie, behärskar konsten att förvandla ditt hår till ett konstverk. Låt oss guida dig genom en värld av färgstarka möjligheter, där vi vågar ta ut svängarna och skapa looks som får dig att lysa.

Annelies precisionsklippningar ger dig en look som passar perfekt till din ansiktsform och personlighet. Låt dig omslutas av den mysiga atmosfären medan Zaga glatt väntar i vår bekväma soffa. På Salong Guldsaxen ser vi fram emot att förgylla ditt hår och ge dig en upplevelse som överstiger dina förväntningar. Besök oss idag och förvandla dig själv till en bländande stjärna.

8.Hårakuten - Din frisör i Halmstad

Hårakuten - Din frisör i Halmstad
På Hårakuten i Halmstad möts du av en frisör som brinner för hårvård. Med precision och omsorg om detaljerna förvandlar vi ditt hår till ett mästerverk. Vår passion för frisörkonst märks i varje klipp och varje styling.

Oavsett om det gäller en enkel uppfräschning eller en total makeover, är vi redo att ge dig den frisyr du drömmer om. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar en look som är unik och personlig för dig. Hos Hårakuten är kundnöjdhet vår högsta prioritet, och vi strävar efter att göra varje besök till en lyxig och avkopplande upplevelse. Låt oss hjälpa dig att stråla med ett hår som matchar din självkänsla. Besök Hårakuten – din oas för hårvård i Halmstad!

9.Salong Anno 1886

Salong Anno 1886
Upplev en oförglömlig salongsupplevelse på den anrika Salong Anno 1886. Med sin kunniga och vänliga personal kommer du att känna dig som hemma. Våra frisörer är experter på att förvandla ditt hår till ett mästerverk, alltid med ett leende på läpparna och en brinnande passion för att skapa den perfekta frisyren.

Unna dig själv en stund av avkoppling i vår mysiga salong, där servicen är i fokus. Låt våra erfarna frisörer ta hand om dig och skapa en look som kommer att få dig att stråla av glädje och självförtroende. Boka din tid redan idag och förbered dig på en salongsupplevelse som kommer att överträffa alla dina förväntningar.

10.Young Hair

Young Hair
Young Hair i hjärtat av Varberg är salongen som sätter ditt hår i främsta rummet. Med sin passion för hårvård och sitt erfarna team av frisörer ser de till att du lämnar salongen med ett hår som känns lika fantastiskt som det ser ut.

Besök Young Hair och upptäck varför de anses vara en av de bästa frisörsalongerna i Varberg. Maja, en av salongens skickliga frisörer, trollar med saxen och skapar frisyrer som framhäver din personlighet och stil. Oavsett om du vill ha en trendig ny look eller en klassisk frisyr anpassad just för dig, så kan du lita på att Young Hair ger dig ett strålande resultat.

11.Frisör Halmstad - Salong Update

Frisör Halmstad - Salong Update
**Uppdatera din frisyr med stil på Salong Update i Halmstad!** Unna dig en förstklassig frisurupplevelse på Salong Update i hjärtat av Halmstad. Här möts du av ett engagerat team som är passionerat om att förverkliga dina hårvisioner. Med ett öga för detaljer och ett sinne för kreativitet skapar de frisyrer som framhäver din personlighet och får dig att stråla.

Njut av en avkopplande stund i den mysiga och fräscha salongen, där du kan koppla av och låta teamet ta hand om dig. Från en enkel trimning till en komplett makeover, erbjuder de ett brett utbud av tjänster för att passa alla behov. Med sin skickliga personal och högkvalitativa produkter garanteras du en förstklassig hårvårdsupplevelse till ett överkomligt pris. Besök Salong Update idag och förvandla ditt hår till ett mästerverk!

12.Två Klippare i Varberg AB

Två Klippare i Varberg AB

13.Hårfixarna Frisör Salong i Varberg

Hårfixarna Frisör Salong i Varberg

14.Nudh Hair

15.Salong Hype Hallarna

Din skönhetssalong för alla tillfällen

Salong Hype Hallarna
  • Betyg: 4,0/5 (184 Review by google)
  • Adress:

    Prästvägen 1, 302 63 Halmstad, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 20

  • Fördelar:

    Fint läge, bra personal och trevlig inredning

  • Nackdelar:

    Dyrt, tidsbokningssystem kan förbättras och begränsat utbud av behandlingar

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter

  • Personal:

    Vänlig och kunnig, Lyhörd och tillmötesgående, Professionell och erfaren, Engagerad och passionerad, Uppdaterad på senaste trender

  • Tjänster:

    Frisör, Nagelvård, Hudvård, Massage, Makeup

16.Hallands Frisör

Hallands Frisör
Postförslag