Lista 28 frisörer i Norrköping Östergötlands

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Norrköping Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hallings Salong, The Bearded Lady | Barbershop & Frisörsalong, Hårloungen City, Roots of Sweden, NP Hair Station. Låt oss utforska!

1.Hallings Salong

Hallings Salong
Hallings Salong är en välrenommerad salong med skickliga frisörer som klipper och stylar ditt hår till perfektion. Salongens erfarna team av stylister är dedikerade till att ge dig en skräddarsydd upplevelse som uppfyller dina unika behov och preferenser.

Oavsett om du önskar en klassisk frisyr eller en trendig ny stil, kommer Hallings Salongs experter att arbeta nära dig för att skapa ett look du kommer att älska. Med hjälp av högkvalitativa produkter och innovativa tekniker säkerställer de ett resultat som överstiger dina förväntningar. Besök Hallings Salong idag och upptäck varför de är den främsta destinationen för hårvård i regionen.

2.The Bearded Lady | Barbershop & Frisörsalong

"Din frisör i Norrköping, för både män och kvinnor"

The Bearded Lady | Barbershop & Frisörsalong
  • Betyg: 4,3/5 (245 Review by google)
  • Adress:

    Drottninggatan 57, 602 32 Norrköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Modern inredning, trevlig personal och bra resultat.

  • Nackdelar:

    Dyrt, svårt att få tid och en del av personalen pratar inte svenska.

  • Kvalitet:

    5/5 Hög kvalitet på såväl behandlingar som produkter.

  • Personal:

    * **Huvudfrisör:** [Frisör namn] * **Frisör:** [Frisör namn] * **Barberare:** [Barberare namn] * **Elev:** [Elev namn] * **Receptionist:** [Receptionist namn]

  • Tjänster:

    * **Klippning:** Dam, herr och barn * **Färgning:** Permanent, toning och highlights * **Styling:** Föning, plattång och locktång * **Barbering:** Skäggtrimning, rakning och ansiktbehandling * **Hårvård:** Inpackningar, kurer och massage

Upplev den ultimata frisörupplevelsen på The Bearded Lady, där varje besök garanterar ett strålande resultat. Från spädbarn till far- och morföräldrar kan hela familjen njuta av ett förstklassigt bemötande i en ren och snygg miljö. Våra professionella frisörer är experter på att skapa den perfekta frisyren som passar just dig.

Med drop in och snabba, effektiva tjänster kan du enkelt boka en tid som passar dig. Oavsett om du söker en traditionell klippning eller en trendig ny look, försäkrar vi dig om att lämna salongen helt nöjd. Vi accepterar kontantbetalningar, men en bankomat finns precis runt hörnet för din bekvämlighet.

Läs mer: Lista 28 restauranger i Norrköping Östergötlands

3.Hårloungen City

Hårloungen City
Upplev den ultimata frisyrupplevelsen på Hårloungen City, där du kommer att bli omhändertagen av den erfarna och fenomenala Monica. Hon har en naturlig talang för att skapa vackra frisyrer som framhäver dina bästa drag och speglar din personlighet. Känn dig uppfriskad och självförtroendeboostad efter ditt besök hos Monica på Hårloungen City.

Vår skickliga frisör kommer att ge ditt barnbarn en förtrollande frisyr som kommer att få dem att känna sig som en prinsessa eller prins. Med precision och omsorg kommer frisören att skapa en frisyr som passar perfekt för deras ansiktsform och personlighet. Låt ditt barnbarn njuta av en magisk frisyrupplevelse på Hårloungen City, och se själv hur vi förvandlar dem från söta till helt enkelt bedårande.

4.Roots of Sweden

Roots of Sweden
Välkommen till Roots of Sweden, en oas där hårvård och lyx förenas. Våra erfarna stylister förvandlar dina hårvisioner till verklighet med precision och passion. I vår fräscha salong möts du av ett varmt välkomnande och ett team som brinner för att överträffa dina förväntningar.

Unna dig en förstklassig hårupplevelse hos Roots of Sweden. Oavsett om du önskar en enkel trimning eller en dramatisk förvandling, guidar våra stylister dig på vägen mot ditt drömhår. Med hjälp av innovativa tekniker och exklusiva produkter garanterar vi att du lämnar salongen med en känsla av förnyelse och självförtroende. Boka din tid idag och förbered dig på en oförglömlig hårresa!

Läs mer: Lista 21 kaféerna i Norrköping Östergötlands

5.NP Hair Station

NP Hair Station
NP Hair Station ger dig en klippning som är så ojämn att du måste gå till en annan frisör för att rätta till det så gott det går. 👎 Hade bokat tid. Kom dit och fick veta att frisören skulle bli 5-10 minuter sen. Efter 15 minuters väntan gick jag. Inte acceptabelt. 😤

6.Salong Hairstyle i Norrköping

Salong Hairstyle i Norrköping
Välkomna till Salong Hairstyle i Norrköping! Vår salong erbjuder en avslappnande och professionell upplevelse med ett team av skickliga frisörer som brinner för att hjälpa dig framhäva din naturliga skönhet.

Vi använder endast de bästa produkterna för att garantera ett perfekt resultat som håller länge. Vår expertis inom hårvård och styling gör att vi kan anpassa våra tjänster efter dina unika behov och önskemål. Oavsett om du vill ha en trendig ny frisyr, en uppfräschande färgning eller en lugnande hårbottenmassage, har vi allt du behöver för att känna dig självsäker och vacker.

Läs mer: Lista 28 frisörer i Östergötlands

7.Salong Joj

Salong Joj
Salong Joj är ett paradis för den som söker en lyxig och avkopplande hårbehandling. Här bjuds du på en exceptionell upplevelse från början till slut. Våra skickliga frisörer använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att garantera att ditt hår får den vård och uppmärksamhet det förtjänar.

Oavsett om du önskar en klassisk frisyr eller något mer vågat, kan du vara säker på att Salong Joj kommer att överträffa dina förväntningar. Våra erfarna stylister använder sin expertis och kreativitet för att skapa en look som passar perfekt till din personlighet och livsstil. Med vår passion för hår och vår strävan efter perfektion, kommer ditt besök på Salong Joj att bli en oförglömlig upplevelse som lämnar dig med ett strålande och självsäkert utseende.

8.Cityfrisören Norrköping

Cityfrisören Norrköping
Upptäck Cityfrisören i hjärtat av Norrköping, där hårkonstens mästare väntar på att förvandla dig! Njut av ett varmt välkomnande och en professionalism utöver det vanliga, allt medan du njuter av stadens puls i frisörsalongens centrala läge.

Cityfrisörens team av estetexperter guidar dig genom en personlig hårresa, anpassad efter dina drömmar och hårtyp. Deras skickliga händer trollar fram kreativa frisyrer och färger, vilket ger dig ett självförtroende som strålar inifrån och ut. Låt Cityfrisören bli din personliga oas där hårvård och välmående möts i en harmonisk symfoni!

9.Julliets Frisör

Julliets Frisör
Hos Juliets Frisör möts du av ett leende och professionell rådgivning som guidar dig till din drömfrisyr. Med varsamma händer skapar våra skickliga frisörer en look som framhäver dina unika drag och får dig att stråla.

Självklart bjuder vi på en kopp kaffe medan du njuter av våra tjänster. Vårt team tar hand om dig med samma omsorg som om du vore en del av vår familj, vilket ger en avslappnad och trivsam atmosfär. Så unna dig en förnyelse i våra händer på Juliets Frisör – där varje hårstrå får den uppmärksamhet det förtjänar.

10.Forsells Frisörsalong

Forsells Frisörsalong
Välkommen till Forsells Frisörsalong! Upplev den bästa frisörsalongen i Norrköping med våra erfarna frisörer. Vårt onlinebokningssystem gör det enkelt att hitta en tid som passar dig. Med våra konkurrenskraftiga priser kan du få en professionell klippning till ett bra pris.

Våra frisörer har en hög nivå av kunskap och expertis, och vi ser till att du får den klippning du önskar. Oavsett om du vill ha en traditionell frisyr eller en mer modern look, kan vi hjälpa dig. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och ger personliga råd för att uppnå det resultat du söker. Vi tror på att bygga långvariga relationer med våra kunder, så du kan vara säker på att du får den bästa möjliga behandlingen varje gång du besöker vår salong.

11.Hårsalong Jasna

Hårsalong Jasna
Upplev en förstklassig hårvårdsresa på Salong Jasna, där kundnöjdhet är vår främsta prioritet. Vår passionerade stylist, Jasna, kommer att välkomna dig med ett varmt leende och en expertis som kommer att förvandla ditt hår till ett mästerverk. Hennes skräddarsydda behandlingar ger dig det självförtroendeökande utseende du alltid har önskat.

Salong Jasnas flexibilitet och hängivenhet kommer att göra varje besök till en njutbar upplevelse. Vi anpassar oss till ditt hektiska schema och säkerställer att du lämnar salongen med en känsla av förnyelse och lycka. Låt oss ta hand om dina hårvårdsbehov och ge dig ett strålande utseende som kommer att få dig att stråla inifrån och ut.

12.Hårkällaren Frisörsalong

Hårkällaren Frisörsalong

13.Studio gamla stan

Studio gamla stan

14.Håravenyn

Håravenyn

15.Elitens Salong

Elitens Salong

16.Peggis Barbershop AB

Peggis Barbershop AB

17.Barberar'n

Barberar'n

18.Plaza Hair&Beauty

Plaza Hair&Beauty

19.STUDIO e-hair Nivå - Frisör Norrköping

STUDIO e-hair Nivå - Frisör Norrköping

20.Salong George Makdesi

21.Hårängen

22.Hair´n beauty

Hair´n beauty

23.Frisörhuset Norrköping

Frisörhuset Norrköping

24.Hårdoktorn

Hårdoktorn

25.Hair Palace

Hair Palace

26.Paris Hårstudio

Paris Hårstudio

27.Frisyrhörnan Norrköping

Frisyrhörnan Norrköping

28.Nannas Hårvård

Nannas Hårvård
Postförslag