Lista 15 frisörer i Järfälla Stockholm

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Järfälla Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hårklippet barkarby, Headspot, Stockholm quality outlet, HC Hair and Care AB, Frisör Jakobsberg - Salong Hair Beauty, Jakobsberg Frisör. Låt oss utforska!

1.Hårklippet barkarby

Hårklippet barkarby
"Upplev den ultimata förvandlingen på Hårklippet Barkarby! Våra skickliga frisörer, ledda av den briljanta Hanna, tar emot dig med ett varmt välkomnande och en atmosfär som andas lugn och lyx. Låt oss ta dig på en resa där ditt hår förvandlas till ett mästerverk, och du lämnar salongen med ett självförtroende som strålar."

"Hårklippet Barkarby är inte bara en vanlig salong – det är en oas för hårvård. Från det ögonblick du kliver in genom dörren möts du av en harmonisk miljö och ett exceptionellt bemötande. Våra frisörer är experter på att framhäva dina naturliga tillgångar och skapa en frisyr som passar perfekt för din stil och personlighet. Boka din tid idag och upplev skillnaden – ditt hår kommer att tacka dig!"

2.Headspot, Stockholm quality outlet

Stort utbud av märkesvaror till outletpriser

Headspot, Stockholm quality outlet
  • Betyg: 4,0/5 (339 Review by google)
  • Adress:

    Stockholm Quality outlet, Flyginfarten 4, 177 38 Järfälla, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Bra utbud av märken, bra priser och bra öppettider

  • Nackdelar:

    Långt att åka, svårt att hitta parkering och ofta långa köer

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på både varor och service

  • Personal:

    - Hjälpsam och kunnig personal - Trevlig och tillmötesgående personal - Personalen är alltid glad och hjälpsam - Personalen är kunnig och kan hjälpa till med det mesta - Personalen är snabb och effektiv

  • Tjänster:

    - Gratis parkering - Barnvänligt - Hiss finns - Rullstolsanpassat - Gratis WiFi

Upplev shoppingparadiset Headspot Outlet i Stockholm, där du finner ett brett utbud av högklassiga märkeskläder till oslagbara priser. Unna dig lyxen att uppdatera din garderob med exklusiva plagg som du alltid drömt om.

Med sitt strategiska läge i hjärtat av Stockholm erbjuder Headspot Outlet en bekväm och inspirerande shoppingupplevelse. Den stilrena lokalen rymmer ett imponerande utbud av kläder, accessoarer och skor från världens ledande modehus. Här kan du fynda allt från tidlösa klassiker till trendiga nyheter, allt till priser som överträffar dina förväntningar.

Läs mer: Lista 18 restauranger i Järfälla Stockholm

3.HC Hair and Care AB

HC Hair and Care AB
Hos HC Hair and Care i Västerås hittar du frisörer som sätter dig i främsta rummet. Med gedigen erfarenhet och ett brinnande intresse för hårvård kommer du lämna salongen med en look som du kommer älska.

Varje stylist hos HC Hair and Care besitter en djup förståelse för ditt hårs unika behov. De utför även konsultationer för att säkerställa att du får den perfekta frisyren som passar din personlighet och livsstil. Salongens mysiga och välkomnande miljö gör att du kan koppla av och njuta av en lyxig upplevelse.

4.Frisör Jakobsberg - Salong Hair Beauty

Frisör Jakobsberg - Salong Hair Beauty
Frisör i Jakobsberg som trollar med nordiskt hår! Har du nordiskt hår som är vanligtvis lite knepigt att få ordning på? Då är Salong Hair Beauty i Jakobsberg rätt plats för dig! Med sina magiska händer kan frisörerna där skapa förtrollande frisyrer som får dig att stråla. Jag har själv varit där och resultatet blev helt fantastiskt – jag blev så nöjd!

Lämna dina tråkiga virvlar bakom dig och låt Salong Hair Beauty förvandla ditt hår till något alldeles extra. Deras duktiga stylister tar hänsyn till dina önskemål och skapar en frisyr som passar just dig. Så vänta inte – boka din tid redan idag och upplev magin på egen hand!

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Järfälla Stockholm

5.Jakobsberg Frisör

Jakobsberg Frisör
Frisör i världsklass i Jakobsberg Upplev den ultimata hårvårdsupplevelsen hos Jakobsberg Frisör, där våra skickliga stylister och färgister förvandlar ditt hår till ett verkligt mästerverk. Under ledning av vår passionerade ägare George, som är en sann mästare inom sitt hantverk, erbjuder vi en hel palett av tjänster för att tillgodose alla dina hårvårdsbehov. Oavsett om du önskar en djärv ny look eller en uppfräschning av din befintliga frisyr, garanterar vi att du lämnar vår salong med ett leende på läpparna och ett oemotståndligt hår som vänder huvuden.

Med vår omtänksamma och personliga service strävar vi efter att bygga långvariga relationer med våra kunder. Vi värdesätter lojalitet och belönar våra återkommande kunder med exklusiva förmåner. Vårt team av professionella stylister och färgexperter står redo att lyssna på dina önskemål och skapa en skräddarsydd hårdesign som framhäver din unika stil och personlighet. Välkommen till Jakobsberg Frisör – din destination för exceptionella hårvårdsupplevelser.

6.Salong Barber shop By Tony

Salong Barber shop By Tony
På jakt efter en pålitlig barberare i Jakobsberg? Då ska du besöka Tony! Med över tio års erfarenhet i branschen trimmar han mästerligt skägg och klipper hår med precision. Prisvärt och effektivt – en snabb visit, snygg frisyr. Men det är inte bara klippningen som övertygar. Tonys entusiasm och passion för sitt hantverk märks i varje klipp och rakning. Han ger dig inte bara en snygg frisyr, utan också en fantastisk upplevelse.

Oavsett om du vill fräscha upp din frisyr, forma skägget eller bara köpa en lyxig hårvårdsprodukt, är Tony din man. Han lyssnar uppmärksamt, förstår dina önskemål och levererar alltid högsta kvalitet. Priserna är rimliga och du får valuta för pengarna. Boka en tid hos Tony idag och upplev skillnaden!

7.Kallhälls Frisering

Kallhälls Frisering
Välkommen till Kallhälls Frisering!

Här är frisören som sätter kunden i fokus. Vårt team har lång erfarenhet och lyssnar noggrant på dina önskemål. Vi utför klippningar med precision och omsorg, och vi ger dig en personlig service med fokus på kvalitet. Våra priser är konkurrenskraftiga, och vår personal är varm och välkomnande. Besök oss idag för en fantastisk hårklippning och en härlig upplevelse!

8.Salong Tigra

Salong Tigra
Upptäck Salong Tigra i Barkarby, din oas för förstklassiga skönhetsupplevelser!

På Salong Tigra möts du av en varm och välkomnande atmosfär där personalens expertis och passion för skönhet genomsyrar allt de gör. Från färgsprakande hårförvandlingar till eleganta gelnaglar erbjuder salongen en omfattande meny av behandlingar utförda med största precision och omsorg. Varje kund är unik och behandlas som en individ, vilket säkerställer att du får en personlig upplevelse som överträffar dina förväntningar. Boka din tid idag och låt Salong Tigra förvandla dig till ditt vackraste jag!

9.Nawa barbershop

Nawa barbershop
Hos Nawa barbershop bemöts du av en professionell och tillmötesgående personal som ser till att din upplevelse blir så bekväm som möjligt. Salongens mysiga atmosfär bidrar till en avslappnande stund där du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt besök.

Du kommer garanterat att bli nöjd med resultatet av din nya frisyr, och du kan räkna med kompetenta och prisvärda tjänster hos Nawa barbershop. Boka tid redan idag och unna dig en förstklassig upplevelse som får dig att stråla av självförtroende.

10.Top4Hair

Vi är experter på hår och erbjuder personlig service för alla hårtyper.

  • Betyg: 4,8/5 (212 Review by google)
  • Adress:

    Barkarbyvägen 56, 177 44 Järfälla, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig och kunnig personal, bra utbud av produkter och behandlingar, bra priser

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lokalen är lite trång, svårt att hitta parkering

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter

  • Personal:

    - Vänlig - Kunnig - Hjälpsam - Trevlig - Professionell

  • Tjänster:

    - Klippning - Färgning - Styling - Hårförlängning - Permanent

Få ditt hår fixat av otroligt professionella frisörer på Top4Hair! Deras skicklighet och expertis är oöverträffad, vilket garanterar att du lämnar salongen med ett strålande och hälsosamt hår.

Från klippning och styling till färgning och behandlingar erbjuder Top4Hair en omfattande meny av tjänster som uppfyller alla dina hårvårdsbehov. Deras team av passionerade frisörer lyssnar på dina önskemål och arbetar noggrant med att skapa en look som perfekt kompletterar din personliga stil och ansiktsform.

11.Salong Notsch

Hos Salong Notsch möts du alltid av den fantastiska frisören Jessica, som med sitt goda humör och professionella bemötande får dig att känna dig som hemma. Hon har en unik förmåga att fixa en tid åt långväga kunder, så att ingen behöver missa hennes magiska händer.

Under din behandling hos Jessica kan du uppleva en perfekt salongsupplevelse, där du får precis det du önskar. Tyvärr är stolen vid hårtvätten något obekväm, men det är en liten brist i en annars felfri upplevelse. Unna dig en stund av avkoppling och låt Jessica skapa den frisyr som får dig att stråla!

12.Riddarfrisören HB

Riddarfrisören HB

13.Liliana´s Hårsalong Dam & Herr Frisör

14.Love Is in the Hair AB

Love Is in the Hair AB

15.Saras Klippotek - Frisör Järfälla

Saras Klippotek - Frisör Järfälla
Postförslag