Lista 22 frisörer i Skövde Västra Götaland

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-13

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Skövde Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Woar, Salong Tingeling, Syster & Bror Salonger Skövde, Nina's Salong, Salong Estetica HB. Låt oss utforska!

1.Salong Woar

Salong Woar
Salong Woir är ett fantastiskt ställe som erbjuder behandlingar från topp till tå. Deras skickliga frisörer, avslappnande atmosfär och vänliga stämning garanterar en njutbar och avkopplande upplevelse.

Unna dig själv en härlig stund av avkoppling och förnyelse på Salong Woir. Låt deras experter ta hand om dig och ge dig en ny fräsch look. Njut av en stunds välbefinnande och känn dig som ny efter ditt besök på denna oas för skönhet och välbefinnande.

2.Salong Tingeling

Salong Tingeling
Välkommen till Salong Tingeling, en av Skövdes absolut främsta salonger! Här möts du av ett team av välutbildade och hängivna frisörer som vet hur man tar hand om ditt hår. Låt dig hänföras av deras expertis och deras förmåga att få dig att känna dig som en helt ny människa.

Hos Salong Tingeling är du alltid i trygga händer. Frisörerna har en djup förståelse för hårvård, och de tar sig tid att lyssna på dina önskemål och behov. Oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en helt ny frisyr, kan du vara säker på att du kommer att lämna salongen med ett resultat som överträffar dina förväntningar. Så unna dig själv en lyxig upplevelse hos Salong Tingeling, och låt ditt hår stråla av hälsa och skönhet!

Läs mer: Lista 28 restauranger i Skövde Västra Götaland

3.Syster & Bror Salonger Skövde

Syster & Bror Salonger Skövde
Hos Syster & Bror Salonger i Skövde kan du förvänta dig en exceptionell frisörupplevelse, särskilt för yngre barn. Deras skickliga frisörer är både experter på att hantera små kunder och trollkarlar med saxen, vilket garanterar att ditt barn kommer att lämna salongen med ett perfekt klippt hår.

Utöver deras talang är Syster & Bror Salonger kända för sin vänliga och effektiva service. Deras frisörer tar sig tid att lyssna på dina önskemål och arbetar snabbt och noggrant för att skapa den frisyr du vill ha. Även om priserna kan vara något högre, är kvaliteten på deras tjänster väl värd investeringen. Boka en tid idag och ge ditt barn den ultimata klippupplevelsen som de sent kommer att glömma!

4.Nina's Salong

Nina's Salong
Ninas Salong är en oas för dig som söker en förstklassig hårupplevelse. Här finner du Ida, en skicklig frisör med ett öga för detaljer och en passion för att förvandla drömmar till verklighet. Hon trollar fram magiska nyanser ur ditt hår, oavsett om du önskar en sval tonad balayage som smälter samman med dina rötter eller en djärv färgförändring.

Ninas Salong är ett sant paradis för hårälskare. Varje kund möts med ett varmt leende och en personlig konsultation för att säkerställa att dina önskemål uppfylls till punkt och pricka. Idas expertis och lyhördhet gör att du kan luta dig tillbaka och låta henne guida dig till ditt drömutseende.

5.Salong Estetica HB

Salong Estetica HB
Upplev en oas av skönhet på Salong Estetica HB, där skickliga hårkonstnärer transformerar din look till perfektion. Njut av en personlig konsultation där dina önskemål och drömmar om ett oemotståndligt hår tas på största allvar. Med precision och passion skapar de mästerverk som framhäver din naturliga skönhet och förstärker din personliga stil.

Unna dig en avkopplande stund i deras moderna och välutrustade salong där du kan luta dig tillbaka och låta experterna ta hand om dig. Salong Estetica HB erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hårvårdsprodukter till konkurrenskraftiga priser, så att du kan bibehålla det fantastiska resultatet hemma. Deras dedikerade team prioriterar tidseffektivitet och ger dig alltid en exakt angivelse av hur lång tid du behöver avsätta. Boka din tid idag och förbered dig på att uppleva en förvandling som kommer att vända huvuden och få dig att stråla av självförtroende.

6.Mycket i Skövde AB

Mycket i Skövde AB
Mitt i den mysiga staden Skövde finner du den förstklassiga salongen "Mycket i Skövde AB". Från det ögonblick du stiger genom dörren kommer du att omslutas av en varm och inbjudande atmosfär, där expertis möter personlig service. Våra skickliga frisörer med många års erfarenhet och passion för sitt hantverk står redo att förvandla ditt utseende till ett verkligt konstverk.

Med förstklassiga produkter och ett skarpt öga för detaljer ger vi dig den ultimata skägg- och hårvårdsbehandlingen. Vårt team av sociala och vänliga frisörer kommer att lyssna uppmärksamt på dina önskemål och skapa en anpassad stil som passar perfekt för din personlighet och livsstil. Förvänta dig en avkopplande och minnesvärd upplevelse när du unnar dig själv vår exceptionella service och förstklassiga resultat. Boka din tid redan idag och förbered dig på att upptäcka en ny nivå av skönhet och självförtroende hos "Mycket i Skövde AB".

7.Ramez BarberShop

Ramez BarberShop
Upplev sann barberarkonst hos Ramez BarberShop, där varje frisyr blir ett mästerverk! Ramez, med sina år av erfarenhet och skickliga händer, har förfinat sin talang till perfektion. Han skapar inte bara snygga frisyrer, utan ser till att varje kund lämnar salongen med en känsla av självförtroende och välbefinnande.

Ramez BarberShop är mer än bara en frisersalong – det är en oas där du kan unna dig några timmars avkopplande lyx. Den vänliga personalen välkomnar dig med ett varmt leende och gör allt de kan för att din upplevelse ska bli så angenäm som möjligt. Slå dig ner i den bekväma stolen, njut av en kopp kaffe och låt Ramez förvandla ditt utseende. Boka din tid idag och upptäck den skillnad som en professionell barberare kan göra för din stil!

8.Hårstudion Madelene Tillblad

Hårstudion Madelene Tillblad
Upplev en förvandling hos Hårstudion Madelene Tillblad där skicklighet och passion möts. Varje besök bjuder på en personlig och inspirerande upplevelse. Från den första konsultationen till den sista saxklippen kan du förvänta dig högsta möjliga service och ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Madelenes expertis inom hårvård och styling garanterar att du lämnar salongen med en frisyr som inte bara ser fantastisk ut, utan som också passar din personliga stil och livsstil. Hennes passion för sitt yrke och öga för detaljer säkerställer att du känner dig både vacker och självsäker. Boka din tid idag och upplev skillnaden hos Hårstudion Madelene Tillblad.

9.Shades Hårsalong

Shades Hårsalong
Välkommen till Shades Hårsalong, din trygga och prisvärda destination för alla dina hårbehov. Oavsett om du önskar en stilren frisyr, en uppfräschande färgning eller en lyxig hårvård, står vårt team av erfarna stylister redo att förvandla dina hår drömmar till verklighet.

Hos Shades sätter vi kundnöjdhet i första hand. Vi arbetar alltid med precision och noggrannhet för att säkerställa att varje klippning, färgning och styling blir helt perfekt. Våra korta väntetider och generösa drop-in-tider gör det enkelt för dig att få en ny frisyr när det passar dig som bäst. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden Shades Hårsalong kan göra för ditt hår och ditt självförtroende!

10.Salong Alexandra - Frisör Skövde

Salong Alexandra - Frisör Skövde
Salong Alexandra i hjärtat av Skövde är en oas för dig som söker efter det där lilla extra. I våra eleganta och inbjudande lokaler välkomnas du av vår kunniga och serviceinriktade personal.

Vi erbjuder ett brett utbud av hårvårdstjänster, från klassiska klippningar till kreativa färgbehandlingar och lyxiga vårdande behandlingar. Oavsett om du vill fräscha upp din look eller förvandla ditt hår helt och hållet, så finns våra skickliga frisörer här för att ge dig en skräddarsydd upplevelse.

11.Salong Fundahn

Salong Fundahn
Njut av en förstklassig hårupplevelse i hjärtat av stan på Salong Fundahn!

Våra passionerade frisörer är mästare på att förverkliga dina hårvisioner. Med skickliga händer och ett öga för detaljer klipper de ditt hår exakt som du önskar. Varje klipp och styling är ett mästerverk som förhöjer din naturliga skönhet. Vårt team är uppdaterade med de senaste trenderna och teknikerna, vilket garanterar att du får en stil som både är modern och tidlös. På Salong Fundahn är vi inte bara frisörer - vi är hårkonstnärer som förvandlar ditt utseende och stärker ditt självförtroende.

12.Salong Torggatan

Salong Torggatan

13.Salong Vasa

Salong Vasa

14.Salong Sawice

Salong Sawice

15.HÄR Frisörmästare Joachim Buchmann

HÄR Frisörmästare Joachim Buchmann

16.Resecentrumfrisören

Resecentrumfrisören

17.Frisör

18.Noir Concept

Noir Concept

19.Salong Kvarteret

Salong Kvarteret

20.Nikita Hair

Nikita Hair

21.Hårforum Norr AB

Hårforum Norr AB

22.Natalias Hårdesign

Postförslag