Lista 18 frisörer i Borlänge Dalarnas

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-19

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Borlänge Dalarnas, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Dalasalongen, The Barbershop i Borlänge, Haga Salong Borlänge, City salong Borlänge, Spegeln. Låt oss utforska!

1.Dalasalongen

För en snygg och personlig frisyr

Dalasalongen
  • Betyg: 4,7/5 (213 Review by google)
  • Adress:

    Jaxtorget 3, 784 33 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra priser, bra läge

  • Nackdelar:

    Liten lokal, kan vara trångt vid rusningstid, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på klippningar och färgningar

  • Personal:

    - Erfarna frisörer - Vänliga och tillmötesgående - Kunniga inom sitt område - Ständigt uppdaterade med de senaste trenderna - Personlig service

  • Tjänster:

    - Klippningar - Färgningar - Håruppsättningar - Permanent - Styling

Dalasalongen – En oas för skönhet och välbefinnande!

På Dalasalongen möts du av ett team av erfarna frisörer som brinner för att skapa den ultimata hårupplevelsen. Med sitt konstnärliga öga och passion för hantverket skräddarsyr de en frisyr som perfekt ramar in ditt ansikte och uttrycker din personlighet. Dalasalongen är känd för sin exceptionella service och högkvalitativa produkter som garanterar ett strålande resultat varje gång. Låt deras skickliga händer förvandla ditt hår till ett mästerverk – boka din tid redan idag!

2.The Barbershop i Borlänge

The Barbershop i Borlänge
Förbered er på en oförglömlig upplevelse in i en värld av maskulinitet och precision på The Barbershop i Borlänge. Salongen som uteslutande välkomnar män bakom sina dörrar är en oas där herrar kan slappna av, fräscha upp sig och förvandlas till sina mest självsäkra jag.

Varje besök hos The Barbershop är en unik upplevelse, där skickliga barberare med år av erfarenhet tar sig an ditt utseende med samma omsorg och skicklighet som en konstnär. Oavsett om du söker en klassisk frisyr, en modern trimning eller en helt ny stil, kommer du att lämna salongen med ett självförtroende som lyser igenom.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Borlänge Dalarnas

3.Haga Salong Borlänge

Din skönhet, vårt fokus

Haga Salong Borlänge
  • Betyg: 4,6/5 (231 Review by google)
  • Adress:

    Hagavägen 55A, 784 40 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    trevlig personal, bra service, mysig atmosfär

  • Nackdelar:

    lite dyrt, svårt att få tid, trångt

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter

  • Personal:

    Vänliga, Kunniga, Professionella, Serviceinriktade, Uppdaterade på senaste trender

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Permanent, Hårvårdsprodukter

Hos Haga Salong i Borlänge möts du alltid av en trevlig personal som klipper snabbt och professionellt. De tar hänsyn till alla dina önskemål och virvlar i håret, och resultatet blir alltid prickfritt.

En av våra favoriter på Haga Salong är Giggs. Inte nog med att han är en skicklig frisör, han är dessutom en inbiten Leksandsupporter! Så när du besöker Haga Salong kan du passa på att heja lite extra på Leksand tillsammans med Giggs.

4.City salong Borlänge

City salong Borlänge
City salong Borlänge är en fantastisk salong med en av de bästa frisörerna i branschen, Nezhan. Salongen erbjuder förstklassiga tjänster till ett oslagbart pris, och personalen är alltid välkomnande och trevlig.

Oavsett om du är ute efter en ny frisyr eller bara vill fräscha upp ditt utseende, så är City salong Borlänge det perfekta valet. Du kommer att lämna salongen med en känsla av tillfredsställelse och självförtroende. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden!

5.Spegeln

Spegeln
Som en uppfräschad spegel efter ett besök hos Salong Spegeln, kommer du stråla av självförtroende! Upplev känslan av välbehag när Anna trollar fram frisyren du alltid drömt om.

Hos Salong Spegeln förstår vi att ditt hår är en spegelbild av din personlighet. Därför tar vi oss tid att lyssna på dina önskemål och skapa en look som passar just dig. Våra erfarna frisörer använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa ett strålande och friskt resultat. Boka din tid idag och låt oss förvandla ditt hår till en spegelbild av din unika skönhet!

6.Amandas Salong

Amandas Salong
På Amandas Salong möts du av en harmonisk och inbjudande miljö som andas professionalism och omtanke. Våra skickliga frisörer är experter på att framhäva din naturliga skönhet och skapa en frisyr som passar just din stil och personlighet.

Med en kombination av kreativitet och teknisk expertis, skräddarsyr vi en lösning som lyfter fram dina drag och framhäver din unika charm. Oavsett om du önskar en enkel trimning, en modern färgning eller en komplett transformation, garanterar vi ett resultat som överträffar dina förväntningar. Besök Amandas Salong idag och upplev skillnaden – låt oss förvandla ditt hår till ett konstverk som kommer att vända huvuden var du än går.

7.Hårstudio L

Hårstudio L
Välkommen till Hårstudio L, en oas för skönhet och välmående!

Hos oss möts du av ett team av erfarna och passionerade frisörer som brinner för att skapa den perfekta looken för just dig. I vår trivsamma miljö kan du njuta av en avslappnande stund samtidigt som ditt hår får den omvårdnad det förtjänar. Boka tid redan idag och upptäck skillnaden som Hårstudio L kan göra för dig!

8.Klippotek Cherie AB

Klippotek Cherie AB
Hos Klippotek Cherie kommer du att uppleva ett möte med skickliga frisörer som brinner för sitt yrke. Våra erfarna hårstylister lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar en frisyr som passar perfekt till dina behov och din stil. Med våra högkvalitativa produkter och en varm och välkomnande atmosfär blir ditt besök hos Klippotek Cherie en avkopplande och behaglig upplevelse.

Ta chansen att boka en tid hos oss idag och upplev skillnaden! Våra frisörer är specialiserade på att framhäva din naturliga skönhet och ge dig en frisyr som du kommer att älska. Vänta inte – boka din tid nu och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta frisyren för dig!

9.City Saxen

City Saxen
Välkommen till City Saxen, där våra skickliga frisörer väntar på att guida dig till den perfekta frisyren. Våra stylister har många års erfarenhet och håller sig uppdaterade med de senaste trenderna. Du kan välja mellan att boka tid eller komma in på drop-in, och du kan vara säker på att du alltid kommer att bli bemött med ett varmt leende och professionell service.

På City Saxen tar vi hygien och säkerhet på största allvar. Vår personal bär visir och följer strikta riktlinjer för att förhindra smittspridning. Vi rengör och desinficerar regelbundet våra verktyg och arbetsytor för att garantera en trygg och hälsosam miljö för våra kunder. Kom in till oss idag och låt våra frisörer skapa din drömfrisyr, oavsett om du vill ha en drastisk förändring eller bara en uppfräschning.

10.Klipperian Borlänge AB

Klipperian Borlänge AB
Att hitta en bra klippare kan vara svårt. Men med Klipperian Borlänge AB behöver du inte oroa dig. Vår trevliga personal är experter på hår och kommer att se till att du får den perfekta frisyren. Du kan droppa in utan att vänta, så du kan få ditt hår klippt på ett snabbt och enkelt sätt.

Oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en helt ny look, har vi frisören för dig. Vi använder endast de bästa produkterna och verktygen för att säkerställa att du får en frisyr som du kommer att älska. Så kom till Klipperian Borlänge AB idag och låt oss ta hand om ditt hår.

11.Salong Cocette

Salong Cocette
Välkommen till Salong Cocette, en fristad för skönhet och förnyelse, där du kan slappna av och låta våra skickliga frisörer trolla fram den perfekta looken för dig.

Oavsett om du söker en klassisk klippning, en trendig färgning eller en lyxig behandling, har vi expertisen att förverkliga dina hår-drömmar. Vårt team av dedikerade frisörer lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och arbetar med passion och precision för att skapa ett resultat som överträffar dina förväntningar.

12.Salong Headline

Salong Headline

13.Anne & Co

Anne & Co

14.Sotlugg & Linlugg

Sotlugg & Linlugg

15.Barberare Bullermyren

Din frisör i hjärtat av Borlänge

  • Betyg: 4,8/5 (252 Review by google)
  • Adress:

    Vallgatan 1, 784 42 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig atmosfär, duktiga frisörer, bra priser

  • Nackdelar:

    Långa väntetider, svårt att få tid, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på både klippning och service

  • Personal:

    Vänliga och tillmötesgående, Lyssnar på kundens önskemål, Ger bra råd om hårvård, Duktiga på olika klipptekniker, Fortbildar sig regelbundet

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Permanent, Styling, Rengöring av hårbotten

16.Moderna Salongen i Borlänge AB

17.Salong Domnarvet

Salong Domnarvet

18.Nikita Hair Borlänge Kupolen

Din personliga frisör för alla tillfällen

Nikita Hair Borlänge Kupolen
  • Betyg: 3,9/5 (183 Review by google)
  • Adress:

    Kupolen 324, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra produkter och bra resultat

  • Nackdelar:

    Dyrt, svårt att få tid och trångt

  • Kvalitet:

    God kvalitet på produkter och tjänster

  • Personal:

    Trevlig och hjälpsam, Kunnig och erfaren, Lyhörd och förstående, Professionell och noggrann, Serviceinriktad och vänlig

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Hårvård, Make-up

Postförslag