Lista 16 home butiker i Borlänge Dalarnas

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-16

Sammanställd från de bästa listorna om home butiker i Borlänge Dalarnas, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Kupolen Borlänge, IKEA Borlänge, Happy Homes-Tappers färg, Vattenhuset, Cervera. Låt oss utforska!

1.Kupolen Borlänge

"Din shoppingdestination för allt du behöver"

Kupolen Borlänge
  • Betyg: 4,0/5 (6844 Review by google)
  • Adress:

    Kupolen 53, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett sortiment av produkter för olika behov

  • Produktkvalitet:

    Högkvalitativa produkter från välrenommerade varumärken

  • Kundservice:

    Vänlig och kunnig personal som gärna hjälper till

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymliga lokaler, Gratis parkering, Lekområde för barn, Restauranger och caféer, Bankomater

Välkommen till Kupolen Borlänge, ett shoppingparadis med ett brett utbud av butiker för alla smaker och tillfällen. Med allt från modemecka till heminredningsdrömmar, teknikprylar till de senaste skönhetsprodukterna, finns något för varje shoppingsugna.

Kliv in i Kupolen och upplev en värld av möjligheter. Låt dig inspireras av de senaste trenderna, upptäck dolda pärlor och hitta unika presenter som garanterat glädjer. Med generösa öppettider och en rad restauranger och caféer som sätter guldkant på din shoppingupplevelse, blir Kupolen Borlänge ditt nya favoritställe att tillbringa en härlig dag med shopping, umgänge och minnesvärda upplevelser.

2.IKEA Borlänge

Slogan som lyfter fram ett unikt erbjudande eller specialitet

IKEA Borlänge
  • Betyg: 4,3/5 (4861 Review by google)
  • Adress:

    Norra Backagatan 1, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av möbler, inredning och hemartiklar

  • Produktkvalitet:

    God kvalitet till ett rimligt pris

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Bekvämligheter:

    Möbelutställning, Restaurang, Lekområde för barn, Parkering, Hembibliotek

Besvikelsen är påtaglig när IKEA Borlänge bryter sitt löfte om en festival som visar sig endast gälla en dag, trots att annonseringen tydligt angav både lördag och söndag. Att provsmakning inte kan erbjudas på grund av personalbrist är ett beklagligt besked, särskilt när skyltarna som lockar till provsmakning välkomnar kunder redan vid entrén.

Trots dessa besvikelser erbjuder IKEA Borlänge en effektiv shoppingupplevelse med gott om parkeringsplatser intill entréer och utgångar. Den trevliga personalen och det välsorterade lagret gör det enkelt att hitta önskade produkter. Det är helt enkelt en plats som erbjuder både fördelar och besvikelser, där det gäller att ha tålamod och vara beredd på oförutsedda ändringar.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Borlänge Dalarnas

3.Happy Homes-Tappers färg

Happy Homes-Tappers färg
Upplev Happy Homes för ett förnyat hem! Med ett brett utbud av färger och tapeter från Tappers kan du förvandla ditt hem till ett konstverk. Låt dig inspireras av våra experters kunskap och upptäck den perfekta nyansen eller mönstret för att uttrycka din unika stil.

Hos Happy Homes hittar du allt du behöver för att förverkliga dina målningar- och tapetseringsdrömmar. Från klassiska färger till trendiga tapeter och tillbehör av hög kvalitet kan du vara säker på att hitta det du söker. Besök oss idag för att uppleva den förstklassiga servicen och det omfattande sortimentet som gör Happy Homes till det självklara valet för alla dina hemförbättringsprojekt.

4.Vattenhuset

Allt för ditt vattenliv, under ett och samma tak

Vattenhuset
  • Betyg: 4,0/5 (200 Review by google)
  • Adress:

    Norra Backagatan 2, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    09:30 till 18

  • Mångsidig produkt:

    Ett brett utbud av vattenprodukter, från pooler till badtunnor

  • Produktkvalitet:

    Produkter av hög kvalitet från pålitliga varumärken

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som gärna svarar på frågor

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Brett utbud av produkter, Kunnig personal, Hög kvalitet, Konkurrenskraftiga priser, Bra läge

Upplev Vattenhusets fantastiska utbud av dusch- och badrumstillbehör i en fräsch och inspirerande miljö. Låt dig fängslas av de senaste trenderna och innovativa lösningarna som kommer att förvandla ditt badrum till en plats för avkoppling och lyx. Vårt team av experter står redo att guida dig genom vårt omfattande sortiment och hjälpa dig hitta den perfekta lösningen för ditt hem.

Utforska den grönskande oasen i vår välskötta park. Njut av de öppna ytorna som inbjuder till lek och samvaro, eller sök avskildhet i parkens avskilda vrår. Oavsett om du söker en plats för att umgås med familjen eller en lugn stund i naturen, är vår park det perfekta valet för dig.

5.Cervera

Cervera
Cervera har allt du behöver till köket, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren kock. Deras hjälpsamma och kunniga personal finns alltid till hands för att ge dig råd och hjälpa dig hitta det du letar efter. Butiken är snyggt organiserad och erbjuder ett brett utbud av produkter, från vardagliga köksredskap till exklusiva köksutrustning. Cervera är helt enkelt destinationen för alla som älskar matlagning och värdesätter ett välutrustat kök.

Ta en titt på Cerveras utbud och upptäck nya möjligheter för din matlagningsupplevelse. Utrusta ditt kök med de bästa verktygen och ingredienserna, och förbered dig på att skapa kulinariska mästerverk som kommer att glädja dina smaklökar och imponera på dina gäster. Låt Cervera vara din guide in i en värld av kulinarisk kreativitet och glädje.

6.Dorrebutiken

Dorrebutiken
I den pittoreska byn Dore finner du Dorrebutiken, en förtrollande skattkammare fylld av unika och vackra föremål. Från tidlösa antikviteter till handgjort konsthantverk erbjuder butiken en eklektisk samling för varje smak. Varje föremål har noggrant valts ut för sin kvalitet och estetiska charm, så att du kan hitta den perfekta gåvan eller den extra touchen för ditt hem.

Hos Dorrebutiken möts du av en passionerad ägare som delar sin kärlek till vackra föremål och är ivrig att hjälpa dig hitta det du söker. Den härliga atmosfären och de överkomliga priserna gör besöket till en minnesvärd shoppingupplevelse. Så om du letar efter en unik gåva eller vill unna dig själv något speciellt, besök Dorrebutiken och upptäck en värld av skönhet och fynd.

7.Elgiganten Phonehouse Borlänge Kupolen

Elgiganten Phonehouse Borlänge Kupolen
Elgiganten Phonehouse i Kupolen – en oas av teknisk hjälp! Hade du hoppats på ett besök hos Tele2? Då rekommenderar vi varmt att du istället vänder dig till Elgiganten Phonehouse i Kupolen. Här möts du av kunnig och hjälpsam personal som snabbt löser dina teknikproblem. Du kan känna dig trygg i att alla dina behov blir omhändertagna på ett professionellt och effektivt sätt.

Maximiland imponerar med sin hjälpsamhet! För några veckor sedan stod han i 30 minuter och gav oss ovärderlig hjälp. Vi är oerhört tacksamma för hans tid och engagemang, och vi rekommenderar starkt att du besöker Elgiganten Phonehouse i Kupolen för alla dina tekniska behov.

8.Granngården

Din kompletta leverantör för hem, trädgård och djur.

  • Betyg: 4,0/5 (431 Review by google)
  • Adress:

    Nygårdsvägen 13, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Brett sortiment av produkter för trädgård, husdjur och fritid.

  • Produktkvalitet:

    Produkter av hög kvalitet från pålitliga leverantörer.

  • Kundservice:

    Kunnig och hjälpsam personal som ger personlig service.

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Rymlig parkeringsplats, Lättåtkomligt läge, Djuravdelning med levande djur, Trädgårdscenter med stort urval av växter, Café med enkla maträtter och fika

Granngården: Din oumbärliga lantbruksbutik med ett brett utbud för alla gröna fingrar. Vi erbjuder allt du behöver för att odla, sköta om och njuta av din trädgård eller gård. Från frön och plantor till verktyg och maskiner, vi har allt du behöver för att göra dina drömmar om en frodig oas till verklighet.

På Granngården brinner vi för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen. Vår personal är kunnig och engagerad, alltid redo att hjälpa dig hitta de bästa produkterna och ge råd om hur du bäst använder dem. Vi strävar efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där du alltid känner dig välkommen. Oavsett om du är en erfaren trädgårdsmästare eller just har börjat, är Granngården platsen för dig. Vi har allt du behöver för att göra din gröna tillvaro till en succé.

9.Väskcentrum

  • Betyg: 4,4/5 (12 Review by google)
  • Adress:

    3Butiken Borlänge, Kupolen Köpcentrum Plan, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

Väskcentrum i Malmö är ett perfekt resmål för dig som söker en mångsidig väskbutik. Vare sig du använder rullstol, rollator eller elrullstol tar du dig enkelt in i butiken och kan njuta av deras breda sortiment. Väskcentrum erbjuder allt från väskor och plånböcker till laptopväskor, och deras hjälpsamma personal ser gärna till att dina inköp blir vackert inslagna. Så ta dig tid att utforska deras varierande urval och låt den trevliga stämningen samt den tillmötesgående servicen göra ditt besök till en minnesvärd upplevelse.

På Väskcentrum har de inga problem med att ta sig extra tid för dig som kund. Oavsett om du vill ha hjälp att hitta den perfekta väskan eller bara vill få dina inköp inslagna, så har de all tid i världen. Deras kunniga personal ser till att du känner dig välkommen och att du får all den hjälp du behöver. Så kom till Väskcentrum och upplev en shoppingupplevelse utöver det vanliga. Du kommer inte att bli besviken.

10.Elon

Elon

11.Brothers

Brothers
Hos Brothers får du inte bara stilsäkra kläder utan även möjlighet att använda dina Coop-poäng för att göra köpet ännu mer förmånligt. Butiken bjuder på en välorganiserad och inbjudande miljö där de snygga kläderna lockar till köp. Men det är inte bara sortimentet som imponerar, utan även den exceptionella servicen. Här tar medarbetarna sig tid att vägleda och hjälpa dig hitta den perfekta klädseln, vare sig det gäller en kostym eller andra plagg.

12.JYSK Borlänge

Experter på sömn och heminredning

JYSK Borlänge
  • Betyg: 3,9/5 (324 Review by google)
  • Adress:

    Bäckelundsgatan 4, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av heminredning, möbler och sängkläder

  • Produktkvalitet:

    Bra kvalitet till rimliga priser

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Parkering, Handikappanpassad, Hemleverans, Monteringsservice, 365 dagars öppet köp

JYSK Borlänge erbjuder prisvärda möbler som passar alla plånböcker. Från trendiga vardagsrumsmöbler till praktiska förvaringslösningar hittar du allt du behöver för att skapa ett mysigt och funktionellt hem.

Trots de låga priserna kompromissar vi aldrig med kvaliteten. Våra möbler är tillverkade av hållbara material och konstruerade för att hålla i många år framöver. Och med vår kunniga personal alltid redo att hjälpa dig hittar du enkelt den perfekta lösningen för ditt hem. Besök JYSK Borlänge idag och upplev skillnaden prisvärda kvalitetsmöbler kan göra för ditt hem.

13.H&M

Mode för hela familjen

H&M
  • Betyg: 3,9/5 (246 Review by google)
  • Adress:

    Tjärnavägen 53, 781 70 Borlänge, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Mångsidig produkt:

    Stort utbud av kläder, accessoarer och hemartiklar

  • Produktkvalitet:

    God kvalitet till överkomliga priser

  • Kundservice:

    Hjälpsam och kunnig personal

  • Prisklass:

    $$

  • Bekvämligheter:

    Provrum, Handikappanpassat, Barnkläder, Heminredning

14.Phone House

Phone House

15.Dahl Borlänge

Dahl Borlänge

16.EB Glas&Snickeri Dalarna

EB Glas&Snickeri Dalarna
Postförslag