Lista 26 frisörer i Alingsås Västra Götaland

Sara Eriksson

• Uppdaterad: 2024-08-25

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Alingsås Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Frisör CG, Vazz Hair Design, Salong Lillån, Salong Galaxy, Hada Barbershop. Låt oss utforska!

1.Frisör CG

Frisör CG
Upplev en oöverträffad frisörupplevelse hos Dan, Frisör CG! Med mästerlig precision och en passion för hårvård tar Dan din frisyr till nya höjder. Oavsett om du söker en traditionell klippning eller en trendig look, förverkligar han dina önskemål med en skicklighet som saknar motstycke.

Men Frisör CG är mer än bara en frisörsalong – det är en oas för självvård. Dans expertis sträcker sig även till ansiktsbehandlingar, vilket ger dig en komplett skönhetsupplevelse. Med hans magiska händer och högklassiga produkter kommer du att lämna salongen med ett förnyat och strålande utseende. Unna dig själv den ultimata behandlingen hos Frisör CG – en plats där skönhet och välbefinnande möts i perfekt harmoni.

2.Vazz Hair Design

Vazz Hair Design
Upplev förstklassigt herrklipp med sax på Vazz Hair Design. Till skillnad från budgetställen som använder hårklippningsmaskiner, garanterar vi en skarp precision som ger ditt hår en professionell finish. Unna dig den lyxen och njut av en klippning som ger en självsäker och snygg look.

För en avkopplande och välgörande upplevelse, rekommenderar vi våra fotbehandlingar. Våra skickliga terapeuter använder avancerade tekniker och högkvalitativa produkter för att återfukta, mjuka upp och förnya dina fötter. Kombinerat med vår exceptionella kundservice kommer du att lämna behandlingen med känslan av att vara återuppfriskad och föryngrad.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Alingsås Västra Götaland

3.Salong Lillån

Salong Lillån
Salong Lillån är den verkliga guldklimpen för dig som söker en frisör i toppklass. Med sina skickliga och erfarna frisörer kommer du att få en klippning eller styling som överträffar dina förväntningar. Glöm de vanliga mediokra frisörsalongerna och upplev skillnaden hos Salong Lillån.

Varje klippning och färgning hos Salong Lillån är ett mästerverk som skapas med precision och passion. Frisörerna lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och skräddarsyr en frisyr som passar just dig och din personlighet. Så unna dig en lyxig frisörbesök hos Salong Lillån och känn dig som en ny människa!

4.Salong Galaxy

Salong Galaxy
Välkommen till Salong Galaxy, där vi erbjuder professionella klippningar till ett överkomligt pris. Vårt team av skickliga frisörer ger dig en snabb och effektiv service som lämnar dig helt nöjd.

Inte nog med det, på Salong Galaxy är kundupplevelsen högsta prioritet. Vi möter dig med vänlighet och värme, vilket gör ditt besök till ett rent nöje. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar, oavsett om du kommer från närområdet eller tar en längre resa från Vårgårda. Boka din tid hos Salong Galaxy idag och upplev skillnaden!

5.Hada Barbershop

Hada Barbershop
Hårvård med högsta kvalitet och kompetens! Hos Hada Barbershop möts du av en varm och avslappnande atmosfär där våra skickliga frisörer gärna hjälper dig skapa din perfekta look. Med expertis och ett öga för detaljer ger vi liv åt dina önskemål, oavsett om du söker en subtil förändring eller en total makeover.

Vi använder endast de bästa produkterna för att skydda och vårda ditt hår, från klassiska klippningar till trendiga färgningar och lyxiga behandlingar. Varje besök hos Hada Barbershop blir en skönhetsupplevelse som lämnar dig strålande och självförtroendeboostad. Kom in och upplev skillnaden redan idag – du kommer inte att bli besviken!

6.EDGE Hair & Barber

EDGE Hair & Barber
Hos EDGE Hair & Barber får du en upplevelse utöver det vanliga. Deras skickliga frisörer och barberare är experter på sitt område och gör allt för att du ska känna dig snygg och bekväm. Med ett brett utbud av tjänster, inklusive skäggtrimning och rakning till fantastiska priser, är EDGE ditt go-to-ställe för alla dina grooming-behov.

Du kommer att bli väl omhändertagen i deras mysiga och avslappnade salong, där du kan koppla av och njuta av förstklassig service. Teamet på EDGE är inte bara proffs på hår och skägg, de är också oerhört vänliga och välkomnande. Boka din tid idag och upplev skillnaden. EDGE Hair & Barber – för en felfri look och en minnesvärd upplevelse.

7.Salong You And Me

Salong You And Me
Salong You and Me är den perfekta platsen för dig som vill ha en snabb och snygg klippning. Med drop-in-service behöver du inte boka tid, utan kan bara dyka upp och få din frisyr fixad. Personalen är trevlig och kunnig, och salongen är mysig och hemtrevlig.

Salong You and Me erbjuder inte bara snabba klippningar, utan även en rad andra tjänster, som färgning, toning och styling. Frisörerna är skickliga och har ett stort hjärta för sitt arbete. De tar sig alltid tid att lyssna på dina önskemål och ger dig råd om vilken frisyr som passar dig bäst. Med tanke på den höga kvaliteten på tjänsterna och den trevliga personalen är priserna mycket rimliga.

8.Johanna Arvidsson Trend AB

Johanna Arvidsson Trend AB
Hos Johanna Arvidsson Trend AB får du inte bara en frisyr, utan en upplevelse. Vår erfarna och passionerade personal står redo att guida dig genom vårt breda utbud av tjänster, alltid med ett leende på läpparna och ett öga för detaljer. Oavsett om du önskar en klassisk klippning, en trendig färgning eller en lyxig behandling, kan du lita på att vi levererar ett resultat som överträffar dina förväntningar. Välkommen till en salong där god service och personlig touch alltid står i fokus!

Hos oss är du inte bara en kund, utan en gäst. Vi tar emot dig med öppna armar och skapar en avslappnad och välkomnande atmosfär där du kan känna dig som hemma. Vår kunniga personal lyssnar noga på dina önskemål och arbetar nära dig för att uppnå ditt drömresultat. Med passion för hår och en smittande entusiasm ser vi till att varje besök blir en minnesvärd upplevelse. Låt oss förvandla ditt utseende och ge dig den självförtroendeboost du förtjänar!

9.Skönhetskompaniet

Skönhetskompaniet
Hos Skönhetskompaniet möts du av våra erfarna och professionella frisörer som inte bara ger dig en frisyr i toppklass, utan även ett omhändertagande och bemötande som får dig att känna dig som en stjärna. I vår avslappnande miljö kan du luta dig tillbaka och njuta av en stunds välbehövlig egentid.

Från det varma välkomnandet till den underbara massagen vid schamponeringen går allt som en dans. Våra frisörer lyssnar noga på dina önskemål och skapar en frisyr som passar just dig och din personlighet. Varje steg i processen präglas av högsta kvalitet och omsorg, och du kommer garanterat att lämna salongen med ett leende på läpparna och en känsla av att ha lyft ditt utseende till nya höjder.

10.Alingsås Hårverk AB

Alingsås Hårverk AB
Upptäck Alingsås Hårverk AB, där varje besök är en förstklassig upplevelse. Vårt team av erfarna frisörer hälsar dig välkommen med ett varmt leende och erbjuder förstklassig service. Vi anser att varje frisyr är ett unikt konstverk och anpassar våra tekniker efter dina individuella önskemål.

Oavsett om du önskar en trendig ny look eller en tidlös klassiker, kan du vara säker på att lämna Alingsås Hårverk AB med ett resultat som överträffar dina förväntningar. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att skapa en frisyr som framhäver din personlighet och ger dig strålande självförtroende.

11.Salong Clip

Salong Clip
Salong Clip är en utmärkt salong som erbjuder snabb och effektiv service. Den välkomnande personalen ser till att du känner dig bekväm och nöjd. Priserna är rimliga och du kan betala med Swish eller andra vanliga betalningsmetoder.

Frisören är otroligt skicklig och erfaren, och du kan alltid förvänta dig ett fantastiskt resultat. Oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en helt ny frisyr, kommer Salong Clip att överskrida dina förväntningar. Boka tid eller kom förbi för drop-in. Upplev skillnaden med Salong Clip idag!

12.Kadros Barbershop AB

Kadros Barbershop AB

13.Salong Divine

Salong Divine

14.Salong Charme

Salong Charme

15.Alingsås Frisör Salong

Alingsås Frisör Salong

16.New Hair Alingsås Ab

New Hair Alingsås Ab

17.Landelius by Rebecka

Landelius by Rebecka

18.Frisören Bella

Frisören Bella

19.Studio Look

Studio Look

20.Rafa Salong

Vi sätter dig i fokus

  • Betyg: 4,9/5 (210 Review by google)
  • Adress:

    Kungsgatan 45, 441 31 Alingsås, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Centralt läge, trevlig personal och prisvärd.

  • Nackdelar:

    Liten lokal, svårt att få tider och ibland lång väntetid.

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på behandlingarna

  • Personal:

    * Trevlig * Kompetent * Professionell * Lyhörd * Engagerad

  • Tjänster:

    * Klippning * Färgning * Styling * Hårförlängningar * Hårvård

21.No 19

22.nitton82

23.Salong Kalufsen

24.Reign

Reign

25.Nikita Hair

Nikita Hair

26.Salong Östlyckan

Salong Östlyckan
Postförslag