Lista 14 frisörer i Falköping Västra Götaland

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-09-05

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Falköping Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som DOMINO Barbershop, Salong Mikael, Hair Vision, Back To Fade, Saya Frisör. Låt oss utforska!

1.DOMINO Barbershop

DOMINO Barbershop
Välkommen till DOMINO Barbershop - en oas för den moderna mannen. Här möts du av skickliga barberare som behärskar konsten att skapa den perfekta frisyren. Oavsett om du söker en klassisk look eller något mer vågat, så har vi expertisen och passionen att förverkliga dina önskemål.

Låt våra barberare ta hand om ditt hår och skägg i en avslappnad och stilfull miljö. Du kommer att lämna salongen med en känsla av självförtroende och fräschör som kommer att lysa igenom i ditt utseende. Vi accepterar kontanter och Swish, så kom förbi och upplev den förstklassiga servicen som har gjort DOMINO Barbershop till det självklara valet för män som vill se och känna sig fantastiskt bra.

2.Salong Mikael

Salong Mikael
Välkommen till Salong Mikael, där du upplever konsten att klippa hår. Med stor passion och ett äkta hantverkskunnande tar Mikael hand om varje kund med omsorg och professionalism. Salongens credo är att aldrig låta en kund lämna lokalen missnöjd, så förvänta dig alltid det där lilla extra som du inte räknat med.

Förutom att vara en knivskarp frisör är Mikael också en flexibel och tillmötesgående person som erbjuder generösa öppettider och anpassade bokningar. Hans breda utbud av tjänster innefattar såväl klassiska som moderna klippningar, färgningar och stylingar. Boka din tid redan idag och låt Mikael förvandla ditt hår till ett mästerverk!

Läs mer: Lista 28 restauranger i Falköping Västra Götaland

3.Hair Vision

Hair Vision
Upplev en oförglömlig frisörsupplevelse hos Hair Vision, där ett team av skickliga frisörer står redo att få din hårvision till verklighet. Deras vänliga och barnvänliga personal skapar en avslappnad och inbjudande atmosfär, där även de yngsta familjemedlemmarna känner sig välkomna och omhändertagna.

Från trendiga frisyrer till klassiska stilar, Hair Vision behärskar alla tekniker för att ge dig det perfekta utseendet. Deras stylist Lisa, med sin exceptionella skicklighet och välkomnande personlighet, kommer att guida dig genom varje steg i processen, säkerställande att du lämnar salongen med ett strålande självförtroende och en vacker ny frisyr.

4.Back To Fade

Back To Fade
Unna dig ett besök hos Back to Fade för en klippning som lyfter din stil! I vår mysiga salong möts du av skickliga frisörer som tar sig tid att lyssna på dina önskemål. Med precision och socialt umgänge får du en skräddarsydd frisyr som framhäver dina personliga drag.

Njut av en prisvärd klippning utan att kompromissa med kvaliteten. Våra frisörer använder professionella tekniker och produkter för att skapa resultat som håller. Besök Back to Fade och upplev skillnaden – din nya frisyr väntar på dig!

5.Saya Frisör

Saya Frisör
Som en erfaren frisör med hög kompetens och expertis inom hårvård välkomnar Frisör Toppen dig till en hårvårdsresa som kommer att förvandla ditt utseende. Med noggrann precision och en passion för att skapa, kommer Frisör Toppen att skräddarsy en frisyr som framhäver dina naturliga drag och får dig att känna dig säker och självsäker.

Frisör Toppen är inte bara en frisör, utan en konstnär som förvandlar hår till mästerverk. Hennes gedigna erfarenhet och kundfokus gör att hon kan skapa frisyrer som inte bara ser fantastiska ut, utan som också speglar din personliga stil och livsstil. Besök Frisör Toppen idag och upplev den ultimata hårvårdsresan som kommer att lämna dig strålande och vacker.

6.Östmans Hårvård

Östmans Hårvård
Hos Östmans Hårvård möts du av skickliga frisörer som brinner för sitt hantverk. Med precision och en personlig touch skapar de frisyrer som passar just dig. Varje kund är unik, och Östmans Hårvård tar sig tid att lyssna på dina önskemål och behov. Med sin expertis och lyhördhet guidar de dig till den perfekta frisyren som får dig att stråla.

Östmans Hårvård är mer än bara en frisörsalong – det är en oas där du kan koppla av och unna dig själv en stund av lyx. Den mysiga atmosfären och det engagerande teamet gör att du känner dig som hemma. Boka en tid hos Östmans Hårvård idag och upplev skillnaden som skickliga frisörer och personlig service kan göra för ditt utseende. Låt dem förvandla ditt hår till ett mästerverk och få dig att känna dig som den bästa versionen av dig själv.

7.Secada Salong

Secada Salong
Unna dig en förstklassig frisörupplevelse på Secada Salong, där våra skickliga stylister förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Kliv in i vår lugna och rogivande salong, där varje detalj är noggrant utformad för att ge dig en avkopplande och lyxig stund.

Låt våra erfarna experter guida dig till den perfekta looken som framhäver din individuella stil. Med exakt precision och ett öga för detaljer skapar de frisyrer som andas elegans, kreativitet och självförtroende. Från klassiska klipp till trendiga färgningar – på Secada Salong får du allt du behöver för att se och känna dig som ditt bästa jag.

8.Hår Å Sånt i Falköping HB

Hår Å Sånt i Falköping HB
Hår Å Sånt i Falköping HB bjuder dig på en oförglömlig hårresa. Våra skickliga frisörer tar dig med på en förtrollande upplevelse där dina hår drömmar går i uppfyllelse. Med passion och noggrannhet skapar vi unika hårkreationer som får dig att stråla av självförtroende.

I vår hemtrevliga salong möts du av en varm och personlig atmosfär. Vår service är förstklassig, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Oavsett om du vill ha en ny färg, en fräsch frisyr eller en uppfräschning av ditt hår, är du i trygga händer hos oss. Vi garanterar att du lämnar vår salong med ett hår som får dig att känna dig både vacker och självsäker.

9.Pilorum AB

Pilorum AB
Pilorum AB är en fantastisk frisörsalong där du kan förvänta dig utmärkt service och enastående resultat. Den kunniga personalen lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar en look som framhäver din personliga stil.

Hos Pilorum kan du njuta av en avslappnande upplevelse samtidigt som du får en klippning eller färgning som överstiger dina förväntningar. Salonens trivsamma atmosfär och skickliga frisörer gör att du får en förstklassig behandling som lämnar dig med ett självförtroendeboost. Boka din tid idag och upptäck varför Pilorum är den bästa frisörsalongen för dina hårvårdsbehov.

10.Salong De MÅ AB

Upplev förstklassig skönhetsvård på Salong De MÅ AB, där ditt välbefinnande är i fokus. Låt våra erfarna stylister forma dina ögonbryn till perfektion, ge din frisyr nytt liv med en modern klippning och njut av en avkopplande hårvård som återställer ditt hårs naturliga lyster.

På Salong De MÅ AB bemöts du alltid av vänligt och professionellt bemötande. Våra stylister lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och guidar dig till den behandling som bäst matchar din stil och personlighet. Med vår passion för skönhet och vårt kompromisslösa engagemang för kvalitet garanterar vi en minnesvärd och förstklassig upplevelse. Boka din tid idag och upplev skillnaden som endast Salong De MÅ AB kan erbjuda.

11.Studio LA

Välkommen till Studio LA, där vi förgyller din dag med våra experthänder och våra kunders trivsel i fokus. Vår skickliga frisör Lotta besitter en enastående talang och omsorg om varje detalj, vilket garanterar att du lämnar salongen med en look som förhöjer din utstrålning.

Vår högsta prioritet är din hälsa och säkerhet. Därför har vi sedan lång tid tillbaka implementerat strikta hygienrutiner, inklusive munskydd för all personal. Vårt engagerade team av frisörer kombinerar skicklighet med passion, vilket skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär. Unna dig en förstklassig frisörsupplevelse på Studio LA och upplev den förvandling som väntar!

12.Larsson Frisörsalong

13.Qlipperian

Qlipperian

14.Monicas Hårdesign

Monicas Hårdesign
Postförslag