Lista 18 frisörer i Stenungsund Västra Götaland

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-09-13

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Stenungsund Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Studio Kalufs, Salim barbershop, Aqua Hår, Salong Ellie, The master barber shop. Låt oss utforska!

1.Studio Kalufs

Studio Kalufs
Studio Kalufs är en oas för hårvård där varje besök blir en minnesvärd upplevelse. Med skickliga frisörer som besitter en sällsynt förmåga att matcha dina önskemål med perfekta frisyrer kommer du alltid att lämna salongen med ett leende på läpparna.

Unna dig ett besök hos Studio Kalufs och upplev skillnaden. Den mysiga atmosfären och den välkomnande personalen kommer att få dig att känna dig avslappnad från första stund. Oavsett om du önskar en drastisk förändring eller bara en uppfräschning kan du lita på att frisörerna på Studio Kalufs kommer att skapa en frisyr som framhäver din unika stil och personlighet.

2.Salim barbershop

Salim barbershop
Besök Salim barbershop för en oslagbar frisörupplevelse! Vår skickliga barberare Salim är mästare på att framhäva din personliga stil med precision och omsorg. Till ett konkurrenskraftigt pris på endast 180 kr för klippning och 300 kr för skäggtrimning och klippning får du ett resultat som garanterat kommer att göra dig nöjd.

I vår mysiga salong, belägen i det charmiga gamla Picasso-huset, erbjuder vi en avslappnad och välkomnande atmosfär. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller en trendig ny frisyr kommer Salim att guida dig med sin expertis och se till att du lämnar salongen med en look som du älskar. Välkommen till Salim barbershop – där kvalitet och kundnöjdhet alltid står i centrum!

Läs mer: Lista 21 restauranger i Stenungsund Västra Götaland

3.Aqua Hår

Aqua Hår
Hos Aqua Hår möts du av ett team av skickliga frisörer som med glädje och passion tar hand om ditt hår. Med sin professionella expertis och lyhörda personlighet skapar de frisyrer som inte bara ser fantastiska ut – de får dig också att känna dig som den bästa versionen av dig själv. I salongens hemtrevliga och fräscha miljö kan du slappna av och njuta medan du blir ompysslad av ett team som verkligen bryr sig om ditt välmående.

Oavsett om du är sugen på en drastisk makeover eller bara vill fräscha upp din look, så finns Aqua Hår här för att guida dig. Med sin breda kompetens och förmåga att förverkliga dina önskemål, kommer du att lämna salongen med ett hår som strålar av hälsa och skönhet. Boka din tid redan idag och upplev själv det som gör Aqua Hår till en oas för ditt hår och din själ.

4.Salong Ellie

Salong Ellie
Salong Ellie har en enastående förmåga att skapa en personlig och avkopplande upplevelse för sina kunder. Med sitt varma bemötande och sin exceptionella skicklighet inom hårvård får du en frisyr som överträffar dina förväntningar.

För 700 kronor får du och din son en lyxig hårvårdsbehandling som kommer att få er att känna er som nya. Njut av en kopp utsökt kaffe i den avslappnade atmosfären medan er frisör förvandlar ert hår till ett konstverk. Salong Ellie är den perfekta destinationen för den som söker en förstklassig hårvårdsbehandling i en miljö där du kan vara dig själv.

5.The master barber shop

The master barber shop
Låt oss förvandla din vardagliga look till något extraordinärt. Med precision och känsla för detaljer tar vi hand om varje hårstrå och skapar ett resultat som överträffar dina förväntningar. Våra barberare har den erfarenhet och expertis som krävs för att ge dig den perfekta klippningen eller rakningen du förtjänar. Besök oss idag och upptäck varför vi är Stenungsunds främsta herrbarberare.

6.Salong 7781 AB

Salong 7781 AB
På Salong 7781 AB har Anna-Lill skapat ett mästerverk, en salong som fullkomligen andas elegans och professionalism. Som stadens ledande frisör har Anna-Lill en unik förmåga att förvandla hår till konstverk. Med en osviklig känsla för stil och en oöverträffad passion för sitt hantverk är hon känd för att skapa frisyrer som är lika unika som bäraren.

I den här exklusiva salongen kan du njuta av en personlig upplevelse som är utformad för att ge dig den ultimata förvandlingen. Anna-Lills noggranna konsultationer säkerställer att du hittar den perfekta frisyren, skräddarsydd efter dina behov och önskemål. Från livliga blondiner till djärva brunetter och eleganta uppsättningar - Anna-Lills repertoar är oändlig. Kliv in på Salong 7781 AB och upplev skillnaden mellan en vanlig frisör och en mästare inom sitt fält.

7.Studio West AB

Studio West AB
Välkommen till Studio West AB, din oas för förstklassig hårvård! Vårt team av skickliga frisörer är redo att förvandla ditt hår till ett mästerverk. Från eleganta uppsättningar till trendiga klippningar, vi har allt som behövs för att skapa ditt drömhår. Med varm atmosfär och personlig uppmärksamhet garanterar vi en avkopplande och minnesvärd upplevelse.

Hos Studio West erbjuder vi prisvärda klippningar för män, utan att kompromissa med kvaliteten. Våra frisörer är experter på herrstilar, med precision och öga för detaljer. Oavsett om du vill ha en klassisk look eller en trendig modern frisyr, kommer vi att se till att du lämnar vår salong med ett självförtroende som strålar utåt. Välkommen att boka en tid redan idag och låt oss förvandla ditt hår till ett konstverk!

8.Stenungs Barbershop

Stenungs Barbershop
Stenungs Barbershop, en oas för hår och skäggvård, välkomnar dig med öppna armar. Här väntar en mästerlig barberare som förstår vikten av precision och stil. Upplev den ultimata förvandlingen med en klippning som framhäver dina naturliga drag, en trimning som ger mustaschen dess rätta form och brynen en perfekt båge. Och det bästa av allt? Du får all denna lyx till ett pris som passar pensionärsp plånbok.

Men vänta, det finns mer! På Stenungs Barbershop blir du inte bara välvårdad, du får också en upplevelse som kommer att få dig att längta tillbaka. Barberaren, med sina skickliga händer och sin uppmärksamhet på detaljer, garanterar ett resultat som överträffar dina förväntningar. Boka din tid redan idag och se själv varför Stenungs Barbershop är det självklara valet för en förstklassig hår- och skäggvårdsupplevelse.

9.Salong DownStairs

Salong DownStairs
Salong DownStairs erbjuder en pålitlig och bekväm frisörupplevelse som är prisvärd. Med sin lättillgängliga belägenhet och generösa klipptider kan du enkelt passa in en frisörbesök i ditt schema. Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster för att möta dina behov, från klassiska klippningar till trendiga frisyrer.

Oavsett om du söker en förnyelse eller en subtil förändring, kommer den erfarna personalen att guida dig till den perfekta frisyren som kompletterar din stil och personlighet. Med sin noggrannhet och passion för hårvård kommer Salong DownStairs att lämna dig med en look du kommer att älska, utan att det behöver kosta en förmögenhet.

10.Frisyr Ateljén

Frisyr Ateljén
Salongens skickliga frisörer förvandlar din frisyr till ett mästerverk. Med precision och passion skapar de en look som matchar din unika stil och personlighet. Från klassiska klippningar till trendiga frisyrer, deras expertis ger dig ett utseende som får dig att stråla.

Frisyr Ateljén är inte bara en salong, det är en destination för hårtransformationer. Deras dedikerade team ser till att du får en lyxig upplevelse från början till slut. Unna dig själv deras exceptionella hårvårdstjänster och upptäck skönheten i ditt hår. Låt Frisyr Ateljén förvandla din look och ge dig självförtroendet att ta dig an världen med stil.

11.Salong Coquette & Co i Stenungsund AB

Salong Coquette & Co i Stenungsund AB
Salong Coquette & Co i Stenungsund är din oas för ultimat lyx och skönhet. Låt våra skickliga frisörer förvandla ditt hår till ett mästerverk. Upplev den oslagbara känslan av förstklassig service och expertråd från vår passionerade personal. Din resa mot ett förföriskt och självförtroendeingivande utseende börjar här.

Hos Salong Coquette & Co tar vi hårvård på allvar. Vi använder endast de finaste produkterna och teknikerna för att säkerställa att ditt hår ser strålande ut och känns friskt. Våra frisörer är hängivna att lyssna på dina önskemål och skapa en anpassad look som framhäver dina unika drag. Unna dig den kungliga behandlingen och boka din tid idag. Förbered dig på att vända alla huvuden när du kliver ut från vår salong med ett hår som är så förtrollande att du inte kan låta bli att bli förälskad.

12.Strandklipp

Strandklipp

13.Salong Vi, Frisörsalong & Nagelsalong

Salong Vi, Frisörsalong & Nagelsalong

14.Studio Tess & Company

Studio Tess & Company

15.Salong Hårmagasinet Stenkajen Stenungsund

16.Klipporama

Klipporama

17.Salong Xelent

18.Shave & Cut Barbershop

Shave & Cut Barbershop
Postförslag