Lista 21 frisörer i Värnamo Jönköpings

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-09-25

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Värnamo Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Azra, Hercules Barbershop Värnamo, Thelander & Ek AB, Ghothane Barbershop, Studio Fashion. Låt oss utforska!

1.Salong Azra

Salong Azra
Salong Azra gjorde min dag! Förra veckan fick jag äntligen prova deras omtalade hårklippning och jag blev helt salig. Att klippa sig har aldrig varit så avkopplande och resultatet blev perfekt. Deras skickliga frisör förvandlade mitt hår till en strålande krona.

Jag kunde inte låta bli att boka en tid för ytterligare behandlingar. Färgning och keratinbehandling stod på tur och jag blev återigen överväldigad av deras professionalism. Mitt hår har aldrig varit så glansigt, mjukt och friskt. Azra salong är en oas för alla som söker en förstklassig hårupplevelse. Deras expertis, personliga service och fantastiska resultat gör att jag kommer att fortsätta att anförtro mitt hår åt dem.

2.Hercules Barbershop Värnamo

Hercules Barbershop Värnamo
Välkommen till Hercules Barbershop i hjärtat av Värnamo, där tradition och modernitet möts i en harmonisk upplevelse. Vår barbershop erbjuder en oöverträffad kombination av skicklighet, service och prisvärdhet, allt i en elegant och inbjudande miljö.

Våra skickliga frisörer är experter på klassiska och moderna frisyrer, med ett öga för detaljer och en förstklassig känsla för stil. De tar sig tid att förstå dina önskemål och skapar sedan en frisyr som perfekt kompletterar din personlighet och livsstil. Upplev den ultimata barberingupplevelsen hos Hercules Barbershop, där varje klippning är ett mästerverk och varje besök en oförglömlig stund.

Läs mer: Lista 19 restauranger i Värnamo Jönköpings

3.Thelander & Ek AB

Thelander & Ek AB
Upplev den ultimata frisörupplevelsen hos Thelander & Ek AB, där skickliga frisörer och en välkomnande atmosfär möts. Våra experter tar hand om ditt hår med största omsorg och förser dig med personliga råd för att uppnå ditt drömhår. Njut av en avkopplande stund i vår moderna och inbjudande salong medan våra frisörkonstnärer förvandlar ditt hår till ett mästerverk.

Låt oss förgylla din dag med en frisyr som ger dig självförtroende och utstrålning. Vårt team av passionerade frisörer brinner för att skapa unika frisyrer som framhäver din personlighet och stil. Boka din tid idag och unna dig en förstklassig frisörupplevelse som kommer att få dig att stråla inifrån och ut.

4.Ghothane Barbershop

Ghothane Barbershop
Ghothane Barbershop drivs av en erfaren frisör med ett passionerat engagemang för sitt hantverk. Med ett öga för detaljer och en skicklig hand skapar han mästerverk som lämnar kunderna strålande av glädje. Varje besök blir en unik upplevelse där personlig service och professionell expertis förenas för att ge ett resultat som överträffar förväntningarna.

Oavsett om du önskar en klassisk trimning, en modern fade eller en djärv ny look, kan Ghothane Barbershop förverkliga dina drömmar. Med ett brett utbud av tjänster som omfattar klippningar, färgningar och stylinger, har barberaren något för alla. Genom att kombinera skicklighet med en varm och välkomnande atmosfär skapas en avkopplande och uppfriskande upplevelse som kommer att få dig att se och känna dig som ditt bästa jag.

Läs mer: Lista 29 frisörer i Jönköpings

5.Studio Fashion

Studio Fashion
Studio Fashion är din trygga plats för ett förstklassigt utseende. Våra erfarna stylister och makeup-artister fångar din vision och transformerar den till en strålande verklighet. Med ett öga för detaljer och en passion för att förhöja naturlig skönhet, skapar vi en look som är unik för dig.

Oavsett om du förbereder dig för ett speciellt tillfälle, vill fräscha upp din stil eller bara skämma bort dig själv, är Studio Fashion det perfekta valet. Vårt mysiga och inbjudande utrymme erbjuder en avkopplande miljö där du kan koppla av och låta vår expertis ta hand om allt. Låt oss hjälpa dig att avslöja din inre glöd och känna dig som den bästa versionen av dig själv.

6.Salong Asta

Salong Asta
På Salong Asta möts du av ett team av erfarna och kunniga frisörer som brinner för att ge dig en personlig och professionell upplevelse. Med högsta precision och fingertoppskänsla skapar de frisyrer som framhäver din skönhet och får dig att stråla.

Från det ögonblick du kliver innanför dörren tas du om hand och rådgörs med expertis kring vilken frisyr som bäst matchar din stil och ansiktsform. Välj bland ett brett utbud av behandlingar, från klippning och färgning till styling och hårförlängningar. Oavsett vad du söker kan du vara säker på att få ett resultat som överträffar dina förväntningar. Salong Asta är ditt självklara val för en förstklassig frisurupplevelse som ger dig ett självförtroende som syns.

7.Klippateljén Camilla Trotzig AB

Klippateljén Camilla Trotzig AB
Att besöka Klippateljén Camilla Trotzig AB är som att kliva in i en värld av elegans och precision. Med ett öga för detaljer och en passion för att skapa unika frisyrer, omvandlar Camilla Trotzig ditt hår till ett konstverk. Hennes fingerfärdighet och kunskap inom hårvård säkerställer att du lämnar salongen med ett självförtroende som strålar.

Camillas noggrannhet och trendiga klippningar är en perfekt kombination för den som söker en stil som både smickrar och ligger i linje med de senaste modetrenderna. Varje klippning är en unik skapelse, anpassad efter dina individuella ansiktsdrag och livsstil. Upplev lyxen av en personlig frisyrkonsultation och låt Camilla Trotzig guida dig till den perfekta looken som kommer att få dig att känna dig vacker och självständig.

8.Spray i Värnamo AB

Spray i Värnamo AB
Spray i Värnamo AB - frisörkonst när den är som allra bäst. Vår eminenta stylist Jennie är en mästare på att skapa den där perfekt frisyren som framhäver din naturliga skönhet. Oavsett om du önskar en klassisk eller en modern stil har Jennie den talang och erfarenhet som krävs för att göra dina hårvisioner till verklighet.

Hos Spray i Värnamo AB lämnas inget åt slumpen. Vi använder endast högkvalitativa produkter från branschens ledande varumärken och skräddarsyr varje behandling efter dina specifika önskemål och hårtyp. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från klippning och färgning till styling och festfrisyrer. Låt oss på Spray förvandla ditt hår till ett konstverk och ge dig en upplevelse av ren lyx. Boka din tid redan idag och se själv hur vi kan hjälpa dig att stråla som aldrig förr!

9.Salong Kalufsen

Salong Kalufsen
Upplev förstklassig hårvård och personlig service hos Salong Kalufsen! Vår erfarna och kunniga personal tar hand om dina hårbehov med precision och omsorg. Boka din tid idag och förvandla ditt hår från trist till fantastiskt - vi har alltid lediga klipptider.

Hos Edina finner du en varm och välkomnande atmosfär. Hennes lyhördhet och förmåga att lyssna på dina önskemål garanterar ett resultat som överträffar dina förväntningar. Njut av en avslappnande upplevelse medan hon förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Humana priser och Edinas genuina engagemang för kundnöjdhet gör henne till det självklara valet för alla som söker förstklassiga frisörtjänster.

10.Studio 89

Studio 89
Studio 89 är en fantastisk salong med skickliga stylister som skapar en varm och välkomnande atmosfär. Deras passion för hårvård och kundnöjdhet lyser igenom i varje behandling. Du kommer garanterat att lämna salongen med en look du älskar och ett leende på läpparna.

Studio 89 erbjuder ett brett utbud av tjänster, från klippning och färgning till styling och hårförlängningar. Oavsett om du vill fräscha upp din nuvarande frisyr eller göra en total förvandling, kan du vara säker på att du är i goda händer hos deras skickliga team. De använder endast de bästa produkterna och den senaste tekniken för att ge dig ett resultat som du kommer att älska.

11.PETERSSON & TOTH

PETERSSON & TOTH
På PETERSSON & TOTH möter du passionerade frisörer med hög kompetens som älskar att skapa stilar som matchar just dig. Upplev en härlig atmosfär i ljusa, smakfullt inredda lokaler där du kan koppla av och njuta av ditt besök.

Vårt team av frisörer har fingertoppskänsla och håller sig ständigt uppdaterade på de senaste trenderna inom hårvård. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller en trendig färgning, kan du lita på oss för att ge dig ett resultat som du blir mer än nöjd med. Unna dig en lyxig hårvårdsbehandling i hjärtat av staden hos PETERSSON & TOTH.

12.Salong NoC AB

Salong NoC AB

13.frisörerna

frisörerna

14.Divine Hair & Beauty

Divine Hair & Beauty

15.Salong Moderne

16.Nordins Frisersalong Värnamo AB

17.Ruzel Barbershop - Värnamo

Ruzel Barbershop - Värnamo

18.Salong Blåskägg

19.Borglins Frisérsalong AB

Borglins Frisérsalong AB

20.Milo's Barbershop

Din frisör för en stilsäker look

Milo's Barbershop
  • Betyg: 4,2/5 (288 Review by google)
  • Adress:

    Ringvägen 59 D, 331 32 Värnamo, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra priser och centrumnära läge

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, ofta mycket folk och inte så stort

  • Kvalitet:

    Proffsig och högkvalitativ barbering

  • Personal:

    Milo, Ali, Ahmed, Hassan, Mustafa

  • Tjänster:

    Herrklippning, Barnklippning, Skäggtrimning, Hårspa, Färgning

21.Capelli frisör

Capelli frisör
Postförslag