Lista 28 frisörer i Malmö Skåne

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som The Legends Barbershop, Headorama Hair, Dark&Bright Frisör - Malmö, Cutters, Larsson & Lange. Låt oss utforska!

1.The Legends Barbershop

The Legends Barbershop
På Legends Barbershop upplever du en oöverträffad skönhetsupplevelse. Vår skickliga barberare Mahmood tar hand om dig med värme och omsorg, för att skapa ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Från den första välkomnande gesten till den sista finslipningen, är varje detalj uttänkt för att ge dig en lyxig och avslappnande stund. Varm raklödder och varma handdukar, tillsammans med Mahmoods precision och passion, resulterar i den bästa klippningen och skäggtrimningen du någonsin upplevt. Låt oss förvandla ditt yttre och ge dig ett självförtroende som strålar. Boka din tid hos Legends Barbershop idag och upplev skillnaden!

2.Headorama Hair

Headorama Hair
Hos Headorama Hair möts du av ett varmt och välkomnande bemötande, och det märks att personalen brinner för sitt yrke. Med hög kompetens och skicklighet ger de dig ett resultat som du blir nöjd med. Vare sig du vill klippa dig, raka dig eller få en ny frisyr kan du lita på att du är i goda händer hos Headorama Hair.

Förutom den höga kvalitén på tjänsterna är också priserna fördelaktiga, vilket gör det möjligt för fler att unna sig en härlig stund i frisörstolen. Den trevliga och avslappnade atmosfären gör besöket hos Headorama Hair till en upplevelse i sig, och du går garanterat därifrån med ett leende på läpparna.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Dark&Bright Frisör - Malmö

Dark&Bright Frisör - Malmö
Upplev en oförglömlig frisörupplevelse hos Dark&Bright Frisör i Malmö! Chantelle, vår skickliga och passionerade frisör, tar dig på en resa där ditt hår förvandlas till ett glänsande mästerverk. Från första stund möts du av en varm och välkomnande atmosfär där du får känna dig som en stjärna.

Med sin expertis och innovativa tekniker skapar Chantelle frisyrer som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du vill ha en trendig bob, en voluminös uppsättning eller en avkopplande hårbehandling, är du garanterad att lämna salongen med en look som får dig att stråla.

4.Cutters

Cutters
Kliv in i Cutters frisörsalong och upplev en smidig och proffsig klippning. Vi förstår att tiden är värdefull, så vi erbjuder bekväm onlinebokning och snabba väntetider.

Hos oss möts du av ett vänligt bemötande och skickliga frisörer som gärna lyssnar på dina önskemål. Vi skapar en personlig frisyr som passar just dig, oavsett om det är en enkel trimning eller en mer avancerad klippning. Våra frisörer har hög kompetens och använder de senaste teknikerna för att ge dig det perfekta resultatet.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Larsson & Lange

Larsson & Lange
Hos Larsson & Lange finner du de skickligaste frisörerna som med precision och kreativitet förvandlar ditt hår till en mästerlig skapelse. Deras expertis inom alla områden av hårstyling garanterar att du får ett resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du önskar en klassisk frisyr eller en trendig look, kommer Larsson & Lange att guida dig genom processen med personlig rådgivning och förstklassig service.

Din fru kommer att stråla med ett hår som förtrollar, och du kommer att imponeras av den exceptionella skicklighet som dessa frisörer besitter. Varje besök på Larsson & Lange är en investering i din personliga stil, och resultatet blir en vacker och självsäker dig. Låt Larsson & Lange bli din pålitliga hårpartner och upptäck den transformativa kraften hos deras kreativa händer.

6.Salong Klipp Tajm

Salong Klipp Tajm
Upplev förstklassig hårvård till ett pris som passar alla på Salong Klipp Tajm. Våra skickliga stylister använder endast de bästa produkterna för att skapa frisyrer som får dig att stråla. Oavsett om du vill ha en klippning, färgning eller styling lovar vi dig en fantastisk upplevelse från början till slut.

Förvandla ditt hår från tråkigt till fantastiskt på Salong Klipp Tajm. Våra experter hjälper dig att hitta den perfekta looken som framhäver dina ansiktsdrag och personlighet. Med vår snabba och effektiva service kommer du att gå ut från salongen med en självförtroendeboost och en frisyr som får dig att känna dig som en stjärna. Besök oss idag och upplev skillnaden på egen hand.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.Koaffyr

Koaffyr
Koaffyr är en utmärkt salong med kunnig och vänlig personal. Jag har gjort slingor och klippt mig där, och blev fantastiskt nöjd med resultatet! Det är utan tvekan en av de bästa salongerna jag besökt. Jag rekommenderar dem varmt!

Personalen på Koaffyr erbjuder högkvalitativa tjänster. Seniorfrisören förtjänar en femma i betyg, medan den yngre frisören är lite osäkrare och får en tvåa. Men med seniorfrisören kan du vara trygg i att du får ett förstklassigt resultat som du blir supernöjd med!

8.Headon Hyllie

Headon Hyllie
Hos Headon Hyllie upplever du en förstklassig salongsupplevelse. Den välkomnande personalen omfamnar dig med vänlighet och uppmärksamhet, och frisören Johanna kommer att förvandla ditt hår med sin skickliga sax.

Unna dig en lyxig stund hos Jenny D, där du inte bara får ett perfekt resultat utan också en avkopplande pratstund. Jennys expertis inom hårvård och färgning är oöverträffad, och hennes snabba men noggranna teknik ger dig den frisyr du alltid har drömt om. Trots att du bara bokade en klippning idag bjuds du på en bricka med uppfriskande te och frukt. Headon Hyllie är den perfekta destinationen för dig som söker en oöverträffad salongsupplevelse!

9.K

K
Hos denna salong möts du av ett team av skickliga frisörer som brinner för att skapa den ultimata stylingupplevelsen. Varje kund behandlas som en VIP, med personlig service och genuint intresse.

Från det ögonblick du kliver in i salongen omfamnas du av en varm och välkomnande atmosfär. Den mysiga inredningen med blomsterprytt tak skapar en avslappnad och lyxig miljö. Medan frisören varsamt tvättar ditt hår kan du luta dig tillbaka och njuta av den rogivande atmosfären. Det är en sannskyldig oas där du kan koppla av och låta dig skämmas bort.

10.Vild & Vacker

Vild & Vacker
Elena bjöd på en alldeles fantastisk upplevelse i sin varma och välkomnande salong. Hennes skickliga händer förde mig till en värld av avslappning, och jag lämnade salongen med en känsla av fullständig förnyelse. Mitt ansikte strålade som aldrig förr, och det var svårt att dölja ett leende av lycka.

Jag hade förmånen att bli omhändertagen av den utomordentliga Lisa L., vars finkänslighet och professionalism gjorde besöket till en oförglömlig upplevelse. Hon skräddarsydde behandlingen efter mina behov och önskemål, och hennes skickliga händer utförde varje steg med största precision och omsorg. Elena och Lisa, ni är de bästa i stan! Jag kan varmt rekommendera er salong till alla som söker en oöverträffad skönhetsupplevelse.

11.Klipp Inn

Klipp Inn
Klipp Inn är en underbar frisörsalong där du kan få den perfekta frisyren för att matcha din personlighet och stil. Våra skickliga frisörer tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa en look som du kommer att älska. Oavsett om du vill ha en enkel trimning eller en helt ny stil, kan vi hjälpa dig att uppnå det utseende du drömmer om.

Vårt team av erfarna frisörer är passionerade för sitt arbete och använder endast de bästa produkterna för att ge dig en look som håller länge. Vi erbjuder en mängd olika tjänster, inklusive klippning, färgning, styling och inpackningar, så att du kan hitta allt du behöver på ett och samma ställe. Boka din tid idag och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta looken!

12.Hairpoint

Hairpoint

13.Varvet Frisör

Varvet Frisör

14.Headon Slottsstaden

Headon Slottsstaden

15.Bruns frisörer

Bruns frisörer

16.Larsson & Lange

Larsson & Lange

17.Headon Möllan

Headon Möllan

18.Salong Starlight

19.Salong Ella

20.Malmö Frisör

Vi skapar frisyrer som får dig att stråla.

Malmö Frisör
  • Betyg: 4,7/5 (198 Review by google)
  • Adress:

    Södra Förstadsgatan 81B, 214 20 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service och hög kvalitet.

  • Nackdelar:

    Dyrt, långa väntetider och svårt att få tid.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter.

  • Personal:

    Kunnig och erfaren personal, Vänliga och trevliga, Lyhörda för kundens önskemål, Ger bra råd och tips, Professionellt bemötande

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Permanent, Styling, Hårvårdsprodukter

21.Headon City

Headon City

22.Parstams salong

Parstams salong

23.Salong Hårfin

Salong Hårfin

24.Headon Live

Headon Live

25.Larsson & Lange

Larsson & Lange

26.Baltzar Hår AB

Baltzar Hår AB

27.Frisör & Klippning - Salong Valencia i Malmö

Frisör & Klippning - Salong Valencia i Malmö

28.Diamondhair

Diamondhair
Postförslag