Lista 29 frisörer i Jönköpings

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hår 2000, La Barbiere, Barber for Gentlemen jönköping, Jönköpings herrklippotek, Hard Rock Barbershop. Låt oss utforska!

1.Hår 2000

Vi ger dig det hår du alltid drömt om

Hår 2000
  • Betyg: 4,4/5 (321 Review by google)
  • Adress:

    Barnarpsgatan 16, 553 16 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Bra läge, professionell personal, bra priser

  • Nackdelar:

    Liten lokal, svårt att få parkering, gamla lokaler

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på tjänster och produkter

  • Personal:

    - Vänlig - Kunnig - Hjälpsam - Professionell - Effektiv

  • Tjänster:

    - Klippning - Färgning - Permanent - Styling - Make-up

Besök Hår 2000 för en upplevelse som kommer få ditt hår att sjunga! Våra erfarna stylister, som Roya, har en exceptionell känsla för att förstå dina önskemål och förvandla dem till en strålande verklighet. Oavsett om du längtar efter skimrande folieslingor eller en elegant klippning, kommer de att överträffa dina förväntningar med precision och passion. Att beträda vår salong garanterar dig inte bara ett förstklassigt resultat utan också en avkopplande och upplyftande upplevelse.

Unna dig själv den lyx som Hår 2000 erbjuder. Våra stylister, som Linda, har en knivskarp intuition och förmågan att skapa frisyrer som framhäver din unika skönhet. Med överkomliga priser och en genuin önskan att göra varje besök till ett minnesvärt ögonblick har vi blivit en favorit bland kräsna kunder. Låt Hår 2000 bli ditt hem för hårvård och upptäck den glädje som följer med att känna sig vacker och självsäker.

2.La Barbiere

La Barbiere
La Barbiere utstrålar excellens från första stund. Den charmige ägaren välkomnar dig med en genuin värme och den skickliga frisören förvandlar ditt hår med kirurgisk precision. Tiden tycks stå stilla medan frisören mödosamt skapar ett mästerverk, med en uppmärksamhet på detaljer som är beundransvärd. La Barbiere är ett tempel för hårkonst, där varje besök är en oförglömlig upplevelse.

Men trots den ojämförliga servicen kan priset kännas något högt. Men låt inte det hindra dig från att unna dig en dag av lyx. För i La Barbiers förtrollade värld är det inte bara ditt hår som förvandlas, utan också din själ.

Läs mer: Lista 21 kaféerna i Jönköpings

3.Barber for Gentlemen jönköping

Din frisör i Jönköping för en stilig frisyr.

Barber for Gentlemen jönköping
  • Betyg: 4,5/5 (276 Review by google)
  • Adress:

    Barnarpsgatan 23, 553 16 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service och hög kvalitet på arbetet.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, lite dyrt och ibland lång väntetid.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på arbetet och produkterna.

  • Personal:

    - Frisör 1 - Frisör 2 - Frisör 3 - Frisör 4 - Frisör 5

  • Tjänster:

    - Klippning - Rakning - Färgning - Styling - Skäggtrimning

Vår erfarna barbershop i Jönköping är en oas för moderna män. Boka enkelt din klippning online och njut av snabb service med förstklassiga resultat. Våra skickliga barberare talar svenska och lyssnar uppmärksamt på dina önskemål för att skapa den perfekta frisyren.

Våra styrkor är tydliga: flexibla tider, kvick klippning, precisionsarbete och ett oslagbart pris. För endast 100 kr får du en professionell hårklippning som garanterat ger dig en snygg och självsäker stil. Trots att våra barberare fortfarande har en viss språkbarriär gör deras passion för sitt hantverk att de alltid strävar efter att ge dig en förstklassig upplevelse. Besök oss idag och uppgradera din look med en stilren och prisvärd klippning.

4.Jönköpings herrklippotek

Jönköpings herrklippotek
Besök Jönköpings herrklippotek för en förstklassig klippupplevelse! Våra skickliga frisörer ger dig en skräddarsydd klippning som passar just dig. Unna dig själv en stund av avkoppling i vår trevliga atmosfär och låt våra erfarna barberare ta hand om dig.

På Herrfrisör i Huskvarna erbjuder vi enastående service och en exceptionell hårvårdsupplevelse. Våra passionerade frisörer har ett öga för detaljer och strävar efter att ge dig en klippning som överträffar dina förväntningar. För maximal komfort och bekvämlighet erbjuder vi även rakuppsättning, skäggtrimning och andra skötseltjänster. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att se och känna dig som ditt bästa jag!

Läs mer: Lista 32 restauranger i Jönköpings

5.Hard Rock Barbershop

Hard Rock Barbershop
Som erfaren rese- och matförfattare välkomnar jag dig varmt till Hard Rock Barbershop, där du kan unna dig en stilsäker uppfräschning. Med skickliga frisörer som förstår precis vad du söker är detta den perfekta platsen att förnya din look.

Gå in i den inbjudande miljön och slå dig ner i en bekväm frisörstol. Låt våra erfarna barberare guida dig till den perfekta frisyren som matchar din personlighet och stil. Med stor precision och omsorg kommer de att skapa ett mästerverk på ditt huvud och lämna dig med en känsla av förnyelse.

6.Intermezzo Frisör & Shop Jönköping Asecs

Intermezzo Frisör & Shop Jönköping Asecs
Steppa in i en värld av hårkonst och shoppingglädje på Intermezzo Frisör & Shop i Jönköping. Våra erfarna frisörer trollar fram förtrollande frisyrer som framhäver din personliga stil. Kliv in i vår välsorterade shop och upptäck ett urval av de senaste hårvårdsprodukterna, accessoarerna och inredningsprylarna.

Parkeringen är smidig, så du kan enkelt unna dig en stunds avkoppling och förnyelse. Våra trevliga medarbetare hälsar dig varmt välkommen och guidar dig genom vår hår- och shoppingupplevelse. På Intermezzo Frisör & Shop är det enkelt att hitta allt du behöver för att skapa en look som strålar av självförtroende och elegans. Boka din tid redan idag och upptäck hur vi kan förvandla ditt utseende till något alldeles extra!

Läs mer: Lista 28 hotellen i Jönköpings

7.Salong Eurostop

Salong Eurostop
Upplev en hårresa som överträffar dina förväntningar på Salong Eurostop. Njut av professionell service som får dig att känna dig ompysslad, medan dina barn roar sig i den barnvänliga miljön. Avsluta med en utsökt kaffestund som ger en perfekt touch till din nya frisyr.

Salong Eurostop är det självklara valet för dig som söker en harmonisk hårvårdsstund. Inbäddat i det renoverade M2 Center, erbjuder Eurostop en modern och inbjudande atmosfär som kompletterar din skönhetsupplevelse. Låt våra skickliga frisörer förvandla ditt hår till en strålande krona, medan du njuter av en stunds välförtjänt avkoppling.

8.Salong Amelie

Salong Amelie
Upplev den ultimata frisörupplevelsen på Salong Amelie, där exceptionell service möter prisvärdhet. Våra erfarna frisörer, som leds av den skickliga Sofie, förstår din unika stil och skräddarsyr en frisyr som lyfter fram din personlighet och får dig att stråla.

Låt Sofies passion för hårkonst förvandla ditt utseende. Med sitt kräsna öga för detaljer och förmåga att fånga kundernas visioner, garanterar hon att du lämnar salongen med en frisyr som gör att du känner dig självsäker och vacker. Salong Amelies dedikation till kundnöjdhet lyser igenom i varje ögonblick, vilket ger dig en oförglömlig frisörupplevelse som du kommer att älska att återkomma till.

9.Salong Strandklippet

Salong Strandklippet
Hos Salong Strandklippet väntar en mästerlig upplevelse för ditt hår. Vår skickliga frisörska förstår dina önskemål och vägleder dig till en look som överträffar dina förväntningar. Salongens mysiga atmosfär och eleganta inredning skapar en avkopplande oas där du kan njuta av förstklassig hårvård.

George, vår erfarne frisör, bemästrar konsten att klippa, färga och styla hår med precision och kreativitet. Hans syn för detaljer och fokus på kundnöjdhet garanterar ett strålande resultat varje gång. Låt Salong Strandklippet förvandla ditt hår till ett konstverk som kommer att få dig att stråla av självförtroende. Boka din tid idag och upplev den ultimata hårvårdsupplevelsen!

10.Intermezzo Frisör & Shop Jönköping City

Intermezzo Frisör & Shop Jönköping City
Intermezzo Frisör & Shop i Jönköpings hjärta erbjuder en oöverträffad upplevelse som förgyller ditt besök. Vårt team av erfarna stylister och frisörer tar hand om dig med professionell expertis, noggrann precision och en genuin känsla för stil. Varje behandling anpassas efter dina unika önskemål, vilket garanterar ett resultat som överstiger dina förväntningar.

När du kliver in på Intermezzo möts du av en varm och välkomnande atmosfär som får dig att känna dig som hemma. Från den första konsultationen till den slutliga stylingen får du personlig uppmärksamhet och rådgivning som hjälper dig att uppnå din drömlook. Oavsett om du önskar en drastisk förändring eller en diskret justering finns våra experter där för att guida dig genom processen med passion, skicklighet och konstnärlig vision.

11.Salong DU & JAG

Salong DU & JAG
På Salong DU & JAG möts du av en härlig atmosfär och passionerade frisörer som lyssnar på dina önskemål och kommer med professionella förslag. Med expertisen från @emmebiitalia, som vi på @helensbeautycenter representerar i Skandinavien, erbjuder salongen högkvalitativa lösningar för håravfall och hårbottenproblem.

Besöket på Salong DU & JAG blir en skönhetsupplevelse där du kan koppla av och låta proffs ta hand om ditt hår. Salongens mysiga och hemtrevliga miljö gör att du känner dig välkommen och sedd. Resultatet blir alltid förstklassigt, så att du kan lämna salongen med ett stärkt självförtroende och ett vackert, hälsosamt hår.

12.Hair Fashion

Hair Fashion

13.Herrhår

Herrhår

14.Salong Claes

Salong Claes

15.Hårdesign by Anna

Hårdesign by Anna

16.Hår & Co

Hår & Co

17.Salong Hairmony

Salong Hairmony

18.Nyans Hårstudio

Nyans Hårstudio

19.Salong Gallerian

Salong Gallerian

20.Dahlias Dam och Herr frisering

21.Salong Vänner

22.Hårklippet

23.Hårfin Jönköping

24.ALL:TID Salong

25.Liliana Salongen

Liliana Salongen

26.Freja & Frasse Hårstudio

Freja & Frasse Hårstudio

27.Hårsalongen Påpée

Hårsalongen Påpée

28.HÅRSTUDIO 4

HÅRSTUDIO 4

29.Klipp-it

Klipp-it
Postförslag