Lista 15 nagelsalonger i Jönköpings

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om nagelsalonger i Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Ivana Isidora, Bymarkens Nagelstudio, Modern Nails & Spa Salong 1, Skönheten & Leijonet, Salong Belle. Låt oss utforska!

1.Ivana Isidora

Ivana Isidora
Upplev ett ögonblick av ren skönhet och lyx med Ivana, din nagelkonstnär som trollar fram naglar som endast finns i dina drömmar. Hennes skickliga händer förvandlar dina naglar till miniatyrmästerverk, präglade av precision, noggrannhet och en känsla för det estetiska som aldrig tidigare skådades.

Ge efter för Ivanas förtrollande beröring när hon försiktigt sveper sin pensel över dina naglar, målar upp vackra färger och skapar mönster som får dig att känna dig som en prinsessa. Varje nagel blir ett konstverk, en canvas där hennes kreativitet får fritt spelrum. Låt Ivana förvandla dina naglar till ett smycke som förhöjer din personliga stil och får dig att stråla inifrån och ut.

2.Bymarkens Nagelstudio

Bymarkens Nagelstudio
Upplev ett nagelkonstparadis mitt i hjärtat av staden på Bymarkens Nagelstudio. Våra skickliga nagelterapeuter välkomnar dig med ett varmt leende och erbjuder en oöverträffad service som får dig att känna dig som en värdefull kund.

Från klassiska franska manikyr till iögonfallande neonfärger och unika mönster, våra alternativ är oändliga. Låt våra experter hjälpa dig att förverkliga dina nagelkonstdrömmar och förvandla dina händer till ett konstverk. Med vår höga kompetens och passion för skönhet garanterar vi att du kommer att lämna salongen med naglar som inte bara är vackra, utan också en källa till självförtroende och beundran.

Läs mer: Lista 21 kaféerna i Jönköpings

3.Modern Nails & Spa Salong 1

Modern Nails & Spa Salong 1
Unna dig en avkopplande och förskönande upplevelse på Modern Nails & Spa Salong. Våra erfarna nagelteknologer och estetiker är dedikerade till att ge dig förstklassig service och resultat som överstiger dina förväntningar. Njut av en lugn och elegant miljö där du kan koppla av och låta oss ta hand om dina skönhetsbehov. Från manikyr och pedikyr till ansiktsbehandlingar och massage, vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster utformade för att fräscha upp, föryngra och stärka dig. Boka din tid idag och upptäck den förvandlande kraften i Modern Nails & Spa Salong!

4.Skönheten & Leijonet

Skönheten & Leijonet
Upplev en kulinarisk resa till det ljuvliga Skönheten & Leijonet, där smakupplevelserna dansar i harmoni med en förtrollande atmosfär. Varje rätt är ett konstverk, omsorgsfullt förberedd med säsongens fräschaste råvaror. Njut av en smakresa som förför dina sinnen och lämnar ett outplånligt minne.

Den vackra lokalen är en hyllning till elegans, med mjuka ljus som kastar ett varmt sken över de intima sittplatserna. Personalen är lika tillmötesgående som de är kunniga och guidar dig genom din matupplevelse med leenden som värmer hjärtat. Hos Skönheten & Leijonet är varje besök en chans att skapa minnen som varar en livstid, där smakerna och atmosfären samspelar i en perfekt symfoni av njutning.

Läs mer: Lista 32 restauranger i Jönköpings

5.Salong Belle

Salong Belle
Välkommen till Salong Belle, en oas av skönhet och välbefinnande där du alltid möts av ett leende och en känsla av att vara i goda händer. Våra erfarna och kunniga terapeuter skräddarsyr behandlingar för just dina behov och önskemål.

Hos Salong Belle kombinerar vi högkvalitativa produkter med den senaste tekniken för att ge dig resultat som överträffar dina förväntningar. Vår passion för skönhet och vårt engagemang för service gör att du kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av en upplevelse som lämnar dig med en strålande hy, avslappnad kropp och ett förnyat självförtroende.

6.Louise Nails

Louise Nails
Louise Nails är en nagelsalong i Göteborg som är mycket uppskattad av sina kunder. Här möts du av trevlig och kunnig personal som alltid gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd. Oavsett om du är ute efter en klassisk manikyr eller en mer avancerad nageldesign så kan du vara säker på att du får ett förstklassigt resultat hos Louise Nails. Salongen använder endast högkvalitativa produkter och har ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan.

Louise Nails har fått många positiva omdömen från sina kunder, som bland annat berömmer den vänliga och professionella servicen samt de fina resultaten. Salongen är också känd för sin rena och fräscha miljö och sina humana priser. Om du är på jakt efter en nagelsalong i Göteborg som du kan lita på så är Louise Nails det perfekta valet.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Jönköpings

7.Lily Garden

Lily Garden
Hos Lily Garden hittar du allt inom professionell nagelvård. Vi erbjuder behandlingar för alla tillfällen, från enkla manikyr till avancerade nageldesigns. Våra erfarna nageltekniker använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att ge dig perfekta resultat.

Oavsett om du önskar en naturlig look eller något mer extravagant, har vi något för alla. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Lily Garden kan göra för dina naglar.

8.Modern Nails Sweden

Modern Nails Sweden
Välkommen till Modern Nails Sweden – en oas där nageldrömmar blir verklighet!

Med erfarna nageltekniker och ett brett utbud av högklassiga produkter erbjuder vi en lyxig och avkopplande upplevelse. Låt våra skickliga händer förvandla dina naglar till konstverk, medan du njuter av den lugna och behagliga atmosfären. Oavsett om du söker en klassisk manikyr, ett trendigt shellack eller en elegant gelélackning har vi allt du behöver för att få naglar som strålar. Våra nageltekniker är experter på att skapa nagelkonst som matchar din personliga stil och tillfälle. Boka din tid idag och unna dig själv en välförtjänt nagelupplevelse hos Modern Nails Sweden!

9.Modern Nails A6

Modern Nails A6
Upplev Modern Nails A6 och unna dig en avkopplande och förskönande stund. Vår erfarna personal är experter inom nagelvård och använder endast de bästa teknikerna och produkterna för att ge dig fantastiska resultat. Oavsett om du vill ha en klassisk manikyr eller en extravagant nageldesign, har vi något för alla.

Med ett brett utbud av färger, mönster och beläggningar kan du anpassa dina naglar efter din personliga stil. Våra professionella nageltekniker kommer att arbeta nära dig för att skapa naglar som överträffar dina förväntningar. Besök Modern Nails A6 idag och unna dig lyxen av vackra och välskötta naglar.

10.Flower Nails & Beauty

Flower Nails & Beauty
Flower Nails & Beauty är en oas för avkoppling och skönhet. Deras erfarna team erbjuder en mängd prisvärda behandlingar som garanterar att du lämnar salongen med en känsla av välbefinnande och förnyelse.

Lokalen är charmig och inbjudande, med en mysig och avslappnad atmosfär. Personalen är vänlig, kunnig och alltid redo att ge råd och rekommendationer. Från manikyr och pedikyr till massage och ansiktsbehandlingar, Flower Nails & Beauty har något för alla. Unna dig själv en stund av lyx och bortskämning på denna utmärkta salong.

11.Pretty Nails Jönköping

Pretty Nails Jönköping
På Pretty Nails Jönköping får du alltid vackra naglar som håller länge. Våra erfarna nagelterapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig ett perfekt resultat varje gång.

Oavsett om du vill ha en klassisk fransk manikyr eller en mer trendig design, så kan vi hjälpa dig. Vi har ett brett utbud av färger och mönster att välja mellan, så att du kan hitta den perfekta looken för dig. Så boka din tid idag och låt oss ge dig naglar som du kommer att älska!

12.CDs beauty nails

CDs beauty nails

13.Hanna Nails.JKPG

Hanna Nails.JKPG

14.Saga Nails

15.Tina Nails

Tina Nails
Postförslag