Lista 25 nagelsalonger i Malmö Skåne

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om nagelsalonger i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Kayla Beauty Emporia, Lê Nails, Johny Nails, Amazing Beauty, Royal Nail. Låt oss utforska!

1.Kayla Beauty Emporia

Din skönhet är vår passion

Kayla Beauty Emporia
  • Betyg: 4,1/5 (353 Review by google)
  • Adress:

    Hyllie Boulevard 19, 215 32 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Bra läge, trevlig personal, brett utbud av behandlingar

  • Nackdelar:

    Dyrt, svårt att få tid, dålig tillgänglighet med kollektivtrafik

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och produkter

  • Personal:

    Kunnig och erfaren, Trevlig och serviceinriktad, Lyhörd för kundens önskemål, Noggrann och noggrann, Professionell

  • Tjänster:

    Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Massage, Nagelvård, Fransförlängning

Upplev ett lyxigt fotvårdsparadis på Kayla Nails Emporia, plan 2. Låt våra skickliga nagelkonstnärer förvandla dina naglar till vackra mästerverk som fångar allas uppmärksamhet. Varje besök är en härlig resa där du kan luta dig tillbaka och koppla av medan våra experter skämmer bort dina händer och fötter.

För en oförglömlig fotvårdsupplevelse rekommenderar vi varmt vårt 500 kr-paket som varar i 40 minuter. Du kommer att behandlas med en djupgående massage på smalbenen som får dig att känna dig avslappnad och återställd. Därefter kommer våra nageltekniker att ge dina fötter en lyxig makeover, inklusive en noggrann fotvård som kommer att lämna dem mjuka, släta och vackra. Resultatet är en fotvårdsupplevelse som överträffar alla förväntningar och lämnar dig med fötter som strålar av skönhet.

2.Lê Nails

Lê Nails
Välkommen till Lê Nails, där dina nageldrömmar går i uppfyllelse! Vårt erfarna och passionerade team lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och förverkligar dem med precision och omsorg. Vi använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa att dina naglar håller sig felfria och vackra länge.

Unna dig en lyxig manikyr eller pedikyr och känn hur spänningarna rinner av dig medan våra skickliga nageltekniker förvandlar dina händer och fötter till konstverk. Upplev känslan av självförtroende och elegans när du lämnar vår salong med naglar som får dig att stråla och känna dig som den bästa versionen av dig själv. Boka din tid hos Lê Nails idag och upplev vår överlägsna service och fantastiska resultat!

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Johny Nails

Johny Nails
Jag fick en otroligt fin gelmanikyr och pedikyr av Sara. Man ser verkligen att hon är erfaren och noggrann. Jag blev så nöjd med resultatet. Priserna ligger på ungefär samma nivå som andra nagelsalonger här i området.

Johnny är en supertrevlig kille som är proffsig och vänlig. Vi blev väldigt nöjda med våra naglar.

4.Amazing Beauty

Amazing Beauty
Som en erfaren resenär och matälskare, har jag upplevt det allra bästa inom dessa områden. Jag delar gärna med mig av mina kunskaper och rekommendationer för att hjälpa dig få ut det mesta av dina upplevelser.

Med ett öga för detaljer och en passion för autenticitet, kommer jag att guida dig till de dolda pärlorna och de mest minnesvärda destinationerna. Oavsett om du söker efter kulinariska äventyr eller oförglömliga resor, kommer jag att förse dig med inspiration och råd som kommer att göra din resa till en oöverträffad upplevelse.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Royal Nail

Royal Nail
Efterlängtad pedikyr på Royal Nail blev tyvärr en besvikelse. Trots att behandlingen var utlovad att ta 60 minuter, inklusive massage, varade den endast i 35 minuter utan vare sig massage eller något extra. För dig som bara söker en enkel färg i all hast kan detta vara ett alternativ.

Om du däremot letar efter en professionell och avkopplande pedikyrupplevelse rekommenderar jag varmt andra salonger. Royal Nails vänliga personal och låga priser uppväger inte den bristande kvaliteten på behandlingen.

6.Pleasure Nails

Pleasure Nails
Pleasure Nails erbjuder en professionell och prisvärd nagelsalongsupplevelse. Med erfarna nageltekniker kan du vara säker på att få vackra och hållbara naglar.

Trots det fina resultatet är det lite synd att två av mina naglar lossnade efter bara två dagar utan någon särskild ansträngning. Detta drar ner det totala omdömet något, men med tanke på det rimliga priset och den generellt höga kvaliteten rekommenderar jag ändå Pleasure Nails för dina nagelbehov.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.SK beauty lounge

SK beauty lounge
Välkommen till SK beauty lounge, där vi erbjuder en oöverträffad upplevelse för dina naglar och fötter. Våra skickliga tekniker använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att skapa vackra och långvariga resultat.

Unna dig själv ett nytt set akrylnaglar och njut av en förstklassig manikyr som kommer att få dina händer att stråla. Våra naglar är designade för att vara både snygga och hållbara, så att du kan känna dig säker på att de kommer att se fantastiska ut länge efter ditt besök. Med vår exceptionella omsorg om detaljer och vårt engagemang för hygien kan du vara säker på att dina händer och fötter kommer att vara i goda händer.

8.Nails to Go

Nails to Go
Hos Nails to Go arbetar en exceptionellt skicklig fransstylist som med sina experthänder kan förvandla även de mest katastrofala fransar till ett makalöst resultat. För en trygg och professionell ögonfransförlängning med hållbara och naturliga fransar är Nails to Go det självklara valet.

Nails to Go erbjuder även nagelvård i världsklass. Här möts du av en noggrann och kompetent nagelteknolog som med stor omsorg skapar vackra naglar som håller länge. Med ett brett utbud av tjänster till oslagbara priser är Nails to Go den ultimata destinationen för alla som söker en exceptionell nagelupplevelse i Malmö.

9.Beauty R Salong

Beauty R Salong
Välkommen till Beauty R Salong och Dentry Tandklinik, de främsta destinationerna för skönhet och munhälsa. På Beauty R Salong kan du njuta av exceptionella nagelbehandlingar som förvandlar dina händer till konstverk. Med skickliga nageltekniker och en mängd olika tjänster kommer dina naglar att stråla med elegans och stil.

Dentry Tandklinik erbjuder enastående tandvård som garanterar ett strålande leende. Deras erfarna tandläkare använder de senaste teknikerna och metoderna för att tillgodose alla dina tandvårdsbehov. Från regelbundna kontroller till avancerade procedurer kan du lita på Dentry Tandklinik för att ta hand om din orala hälsa och ge dig ett starkt och vackert leende. Välkommen för en förstklassig upplevelse inom skönhet och munhälsa!

10.Kireeva Beauty Studio

Kireeva Beauty Studio
Upplev den ultimata skönhetsupplevelsen på Kireeva Beauty Studio i hjärtat av Malmö. Här möts du av passionerade experter som är dedikerade till att ge dig den bästa manikyren och pedikyren i staden. Varje behandling utförs med minutiös precision och uppmärksamhet på detaljer, vilket garanterar ett felfritt resultat som får dina naglar att stråla.

Kireeva Beauty Studio välkomnar dig till en lyxig oas där du kan koppla av och låta våra skickliga tekniker förvandla dina naglar till mästerverk. Oavsett om du söker en klassisk manikyr, en trendig pedikyr eller en avkopplande spabehandling, har vi något för alla. Boka din tid idag och upplev varför Kireeva Beauty Studio är Malmös främsta destination för nagelvård.

11.Orange Nails Sweden AB

Orange Nails Sweden AB

12.Purelux Beauty & Nails

Purelux Beauty & Nails
Besök Purelux Beauty & Nails för en lyxig skönhetsupplevelse som förvandlar dig från topp till tå. Våra skickliga terapeuter är experter på att framhäva din naturliga skönhet med vårt raffinerade urval av tjänster.

Hos Purelux Beauty & Nails är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av behandlingar för att tillgodose alla dina skönhetsbehov. Från våra signaturmanikyrer och pedikyrer som lämnar dina naglar oemotståndligt lyster, till våra avslappnande ansiktsbehandlingar och vaxningsbehandlingar som förnyar din hud och ger en ungdomlig lyster. Oavsett om du vill unna dig själv en avkopplande spaupplevelse eller förbereda dig för ett speciellt tillfälle, kommer vårt team av skickliga estetiker att ta hand om dig och se till att du lämnar vår salong med en känsla av förnyelse och tillförsikt.

13.Linh Nails

14.Nail Deluxe

15.LUXURY NAILS

LUXURY NAILS

16.Sky Nails Malmö

Sky Nails Malmö

17.Lucky Nails

Lucky Nails

18.Rosa's Beauty

Rosa's Beauty

19.Zeo nails

Zeo nails

20.INSTYLE NAILS

INSTYLE NAILS

21.Mi Nails

Mi Nails

22.Topnails By Sonja

Topnails By Sonja

23.Rose Nails

Rose Nails

24.Beauty Nails

Beauty Nails

25.Vivis Nails

Vivis Nails
Postförslag