Lista 20 skönhetssalonger i Malmö Skåne

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong be lövely, Elegance Salong, Salong Stay Beautiful, Carmen Clarè Lounge Of Beauty, BeautyCare Sara - Skönhetssalong Malmö. Låt oss utforska!

1.Salong be lövely

Salong be lövely
Salong Be Lovely är en fantastisk frisörsalong som erbjuder en fantastisk upplevelse från början till slut. Frisörerna är otroligt kunniga och tar sig tid att förstå dina önskemål. De ser till att du får precis den frisyr du vill ha, och de är alltid tillgängliga för att ge råd och tips.

Miljön på Be Lovely är varm och välkomnande, och priserna är mycket rimliga för den kvalitet du får. Jag har klippt mig här två gånger, och jag har aldrig varit annat än nöjd med resultatet. Om du letar efter en frisörsalong som kommer att ge dig en perfekt frisyr och en underbar upplevelse, rekommenderar jag starkt att du bokar en tid på Be Lovely.

2.Elegance Salong

Elegance Salong
Upplev elegans på Elegance Salong, där tid knappt är ett hinder. På bara 15 snabba och prisvärda minuter kan du förvandlas från stressad till otroligt fräsch.

Med ett blixtrande tempo och ett vänligt leende kommer våra skickliga terapeuter att effektivt förvandla dina händer och fötter till mästerverk. Du kommer att lämna salongen med en känsla av lättnad och tillfredsställelse, redo att ta dig an dagen med elegans och stil.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Salong Stay Beautiful

Salong Stay Beautiful
Välkommen till Salong Stay Beautiful, din oas för vackra fransar. I över fyra år har vi förskönat fransraderna hos våra nöjda kunder, och vi strävar alltid efter perfektion.

Alexandra, vår skickliga fransstylist, tar emot dig i en mysig och avslappnande atmosfär. Med precision och omsorg skapar hon hållbara fransar som framhäver dina ögon på allra bästa sätt. Vi använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att dina nya fransar håller länge och ser fantastiska ut. Boka din tid idag och upplev skillnaden – du kommer att lämna salongen med en förhöjd självkänsla och strålande ögon.

4.Carmen Clarè Lounge Of Beauty

Carmen Clarè Lounge Of Beauty
Upplev skönhetens magi på Carmen Clarè Lounge Of Beauty! Carmen, vår erfarna skönhetsspecialist, guidar dig genom behandlingarna med klarhet och omtanke. Varje procedur utförs med skicklighet och omsorg, vilket garanterar en strålande finish.

Kom in och känn dig som hemma i Carmens varma och inbjudande lounge. Här kan du koppla av och låta henne förvandla din look. Oavsett om du önskar en felfri spraytan eller en förnyande ansiktsbehandling, lämnar du Carmen Clarè med en nyvunnen känsla av självförtroende och lyster.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.BeautyCare Sara - Skönhetssalong Malmö

BeautyCare Sara - Skönhetssalong Malmö
Välkommen till BeautyCare Sara, en salong där skönhet och välbefinnande möts. Vi erbjuder professionella behandlingar med fokus på personlig service och kundnöjdhet. Sara, vår skickliga hudterapeut, tar emot dig med ett varmt leende och lyssnar noggrant på dina önskemål. Hon guidar dig genom behandlingen steg för steg och skräddarsyr den för att uppnå optimala resultat.

På BeautyCare Sara kombinerar vi modern teknik med effektiva produkter och Sarans expertis. Vi strävar efter att ge dig det bästa resultatet, oavsett om det gäller ansiktsbehandlingar, vaxning, nagelvård eller fransförlängningar. Vår intention är att du ska lämna salongen med en känsla av lyx och avslappning, och med en strålande utstrålning som reflekterar det förtroende du visat oss.

6.Beauty & Spa Centrum i Malmö AB

Beauty & Spa Centrum i Malmö AB
Upptäck den ultimata skönhets- och spaupplevelsen i hjärtat av Malmö! På Beauty & Spa Centrum i Malmö AB kommer du att omfamnas av en oas av lugn och välbefinnande. Våra erfarna terapeuter använder endast de finaste produkterna och de senaste teknikerna för att skämma bort dig från topp till tå. Ge dig själv en välförtjänt paus, njut av fotvård i världsklass och få dina tånaglar målade med hållbar schellack för en felfri finish. Vår fräscha och inbjudande lokal erbjuder en avkopplande miljö där du kan fly undan vardagens stress. Boka din behandling idag och låt oss ta hand om dig!

På Beauty & Spa Centrum i Malmö AB står kvalitet och professionalism i fokus. Vår team av skickliga terapeuter ger dig en personlig och skräddarsydd upplevelse. Oavsett om du söker en avkopplande massage, en uppfräschande ansiktsbehandling eller en förskönande manikyr, kan du vara säker på att våra experter kommer att överträffa dina förväntningar. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi använder endast produkter från ledande varumärken för att garantera högsta möjliga resultat. Upplev skillnaden med Beauty & Spa Centrum i Malmö AB och låt vår passion för skönhet och välbefinnande förvandla dig.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.Well of beauty Salong

Well of beauty Salong
Åk till "Well of beauty" salong för en magisk upplevelse som kommer få dig att känna dig som en ny människa. Vår erfarna personal kommer att välkomna dig med öppna armar och ta hand om dig på bästa sätt. Du kommer att känna av den lugnande atmosfären och glömma alla dina bekymmer. Vi lovar dig att du kommer att lämna salongen med en känsla av förnyelse och ett leende på läpparna.

Amy, vår professionella fransstylist, är en konstnär inom sitt område. Hennes skicklighet och passion för sitt arbete kommer att ge dig fransar som du alltid har drömt om. Hon är inte bara duktig, utan också otroligt vänlig och mån om sina kunder. Du kommer att känna dig bekväm och avslappnad under hela behandlingen. Låt Amy förvandla dina ögon till något alldeles extra. Hon är den bästa i Malmö!

8.Salong Len&Fin

Salong Len&Fin
På Salong Len&Fin möts du av ett varmt välkomnande av den engelsktalande personalen. Här kan du enkelt boka din tid online och betala smidigt med kort eller Swish.

Julia, som jag har gått till i flera år, är en mästare på vaxning. Hon utför behandlingen snabbt, smärtfritt och med stor omsorg. Hennes vänliga sätt och otroliga skicklighet gör att jag alltid känner mig trygg och bekväm. Julia är den bästa i branschen, och jag önskar att jag kunde ge henne fler än fem stjärnor!

9.SK beauty lounge

SK beauty lounge
Välkommen till SK beauty lounge, där vi strävar efter att ge dig den ultimata nagelupplevelsen. Vårt team av skickliga nagelteknologer är hängivet att skapa vackra och friska naglar för alla våra kunder.

Vi använder endast högkvalitativa produkter och följer strikta hygienrutiner för att säkerställa att dina fötter är säkra och friska. Vårt engagemang för excellens har gjort oss till ett populärt val för personer som söker högkvalitativa nageltjänster i en ren och välkomnande miljö.

10.Derma Salong

Derma Salong
Hos Derma Salong Gullan möts du av gedigen kunskap, ärlighet och professionalitet inom fillers. Vi förstår att ditt ansikte är unikt och skräddarsyr därför behandlingar som framhäver dina naturliga drag på ett tryggt och säkert sätt. Våra certifierade produkter och erfarna team ser till att du får de resultat du önskar.

Om du kämpar med problemhår, tveka inte att boka en konsultation hos oss. Vi erbjuder innovativa lösningar som stärker och återfuktar även de mest utmanande hårtyperna. Våra skickliga experter guidar dig genom varje steg och hjälper dig att uppnå den friska, glänsande och fylliga hårprakt du alltid har drömt om.

11.Lenhud Malmö

Lenhud Malmö
Lenhud Malmö är en ljuvlig oas där du kan unna dig något extra. Med ett brett utbud av skräddarsydda behandlingar och hudvård av högsta kvalitet tar de hand om dig från topp till tå. Deras skickliga hudterapeuter har en djup förståelse för huden och använder avancerade tekniker för att uppnå fantastiska resultat. I de eleganta behandlingsrummen kan du koppla av och låta dig svepas bort av deras lyxiga upplevelse.

Lenhud Malmö är inte bara en skönhetsstudio, utan en plats där du kan hitta din inre harmoni. Deras erfarna personal ger dig personlig guidning och råd, så att du kan uppnå dina hudvårdsdrömmar. Oavsett om du söker en uppfriskande ansiktsbehandling, en återfuktande kroppsinpackning eller en föryngrande massage, har de något för alla. Boka din tid idag och unna dig en oförglömlig upplevelse som kommer att lämna din hud strålande och ditt sinne förnyat.

12.Skönhetsateljén

Skönhetsateljén

13.Topp till tå Skönhet Och hälsa

Topp till tå Skönhet Och hälsa

14.Salong Hair Är Det MALMÖ

Salong Hair Är Det MALMÖ

15.Gilda Skolan

Gilda Skolan - Din väg till framgång

Gilda Skolan
  • Betyg: 4,5/5 (520 Review by google)
  • Adress:

    Gustav Adolfs torg 41, 211 39 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19:30

  • Fördelar:

    Trevlig atmosfär, goda lärare, bra schema

  • Nackdelar:

    Trångt, dyrt, dåligt ventilation

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på undervisningen

  • Personal:

    Engagerade, hjälpsamma, kunniga, trevliga, erfarna

  • Tjänster:

    Bibliotek, kafeteria, gym, fritidsaktiviteter, studentsupport

16.Skills Malmö

17.Margarethas Skönhetssalong

Margarethas Skönhetssalong

18.Rosa's Beauty

Rosa's Beauty

19.Skönhetskliniken Limhamn - Massage Limhamn

Skönhetskliniken Limhamn - Massage Limhamn

20.Salong E

Salong E
Postförslag