Lista 22 skönhetssalonger i Örebro

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om skönhetssalonger i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Spa Huset, HUD OCH SPA (My Corner), Klinik Maria, SkönhetsCompaniet, RelyOn Beauty Clinic. Låt oss utforska!

1.Spa Huset

Unna dig en avkopplande och lyxig spaupplevelse i hjärtat av Örebro.

Spa Huset
  • Betyg: 4,5/5 (198 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 25, 703 63 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, fräscha lokaler och ett brett utbud av behandlingar.

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, dyrt och ibland trångt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på såväl behandlingar som produkter.

  • Personal:

    Kunnig, Trevlig, Serviceinriktad, Professionell, Lyhörd

  • Tjänster:

    Massage, Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Nagelvård, Spapaket

Upplev en oas av lugn och välbefinnande på Spa Huset. Låt aromaterapin skölja över dig och lindra stressen, medan du njuter av en omsorgsfull fotvård som får dina fötter att kännas som nya.

Unna dig en ansiktsbehandling av kunniga estetiker som med varsam hand och expertkunskaper ger dig en strålande hud. Slappna av i den stillsamma atmosfären med behaglig musik i bakgrunden. Spa Huset erbjuder ett brett utbud av behandlingar som väcker nyfikenheten och lockar dig till nya upplevelser. Besök Spa Huset idag och känn dig helt utvilad, ompysslad och med en nyfunnen glöd!

2.HUD OCH SPA (My Corner)

HUD OCH SPA (My Corner)

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Klinik Maria

Klinik Maria
På Klinik Maria möts du av ett professionellt och vänligt team som med stor expertis förverkligar dina skönhetsdrömmar. Oavsett om du önskar en ögonfransförlängning eller brynfärgning så genomförs behandlingen med precision och omsorg. Resultatet blir vackert och naturligt, och du kommer garanterat lämna salongen med ett leende på läpparna.

Hos Klinik Maria står kundens önskemål alltid i fokus. Personalen tar sig tid att lyssna på dina behov och ger dig rådgivning utifrån dina förutsättningar. Med hjälp av den senaste tekniken och högkvalitativa produkter skapas ett resultat som överträffar dina förväntningar. Boka en tid redan idag och upplev skillnaden som ett besök på Klinik Maria kan göra för din utstrålning.

4.SkönhetsCompaniet

SkönhetsCompaniet
SkönhetsCompaniet är din oas för skönhet och välmående. Med ett brett utbud av behandlingar och produkter, samt ett team av erfarna och professionella experter, garanterar vi en skönhetsupplevelse utöver det vanliga.

Hos SkönhetsCompaniet möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där våra terapeuter tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skräddarsy behandlingar som passar just dig. Våra behandlingar utförs med omsorg och precision, med hjälp av högkvalitativa produkter som ger synliga och långvariga resultat. Vi sätter alltid kundens behov i fokus och strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje besök.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.RelyOn Beauty Clinic

RelyOn Beauty Clinic
RelyOn Beauty Clinic är den bästa skönhetskliniken jag någonsin besökt. Personalen är supervänlig och kompetent, och priserna är oslagbara. Jag kan garantera att jag kommer tillbaka hit igen.

Jag fick ett varmt bemötande och arbetet utfördes med otrolig precision. Jag är så nöjd med resultatet och kommer definitivt att återvända till RelyOn Beauty Clinic i framtiden. Om du letar efter en skönhetsklinik som erbjuder högkvalitativa tjänster till ett överkomligt pris, är RelyOn Beauty Clinic det perfekta valet för dig.

6.Beauty by Le - Skönhetsklinik Örebro

Beauty by Le - Skönhetsklinik Örebro
Skönhet som förgyller dig inifrån och ut – upplev Le Beauty i hjärtat av Örebro!

Hos Le Beauty möter du ett team av erfarna skönhetsexperter som brinner för att ge dig den mest professionella och resultatorienterade behandlingen. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom estetisk medicin, hudvård och make-up, allt skräddarsytt för att framhäva din naturliga skönhet. Våra högkvalitativa produkter och avancerade tekniker garanterar ett naturligt och ungdomligt resultat som förhöjer din självkänsla.

7.Amazing Örebo

Amazing Örebo
"Välkommen till Amazing Örebro, en oas av elegans och skönhet mitt i city. Våra skickliga medarbetare står redo att förvandla ditt utseende med passion och precision. Från ögonfransförlängningar som fångar blickarna till svalkande ansiktsbehandlingar som ger dig en strålande hy – vi har allt du behöver för att må bra och se fantastisk ut.

På Amazing Örebro är varje kund unik, och vi skräddarsyr våra behandlingar för att möta dina individuella behov. Vårt mål är att ge dig en upplevelse som du aldrig glömmer – en resa av förnyelse och försköning. Boka din tid idag och låt oss hjälpa dig att upptäcka din inneboende skönhet hos Amazing Örebro!"

8.Salong Gossip

Salong Gossip
Välkommen till Salong Gossip, en oas av lugn och harmoni där du kan unna dig en skön stund. Våra skickliga och erfarna frisörer tar hand om dig med den största omsorg och professionalism. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både dam och herr, allt från klippning och färg till styling och hårförlängning.

Hos oss får du alltid ett personligt bemötande och vi lyssnar noga på dina önskemål för att skapa den frisyr som passar just dig och din personlighet. Vårt mål är att du ska känna dig vacker och självsäker när du lämnar vår salong. Unna dig en dag med lyx och avkoppling hos oss på Salong Gossip – du kommer inte att bli besviken!

9.Beauty by Åsa

Beauty by Åsa
Åsa är en erfaren hudvårdsexpert som alltid sätter kunden i fokus. Hennes noggrannhet och djupa kunskaper gör att du alltid känner dig trygg och väl omhändertagen. Hos Åsa får du inte bara högkvalitativa behandlingar, utan också en lyxig och avkopplande upplevelse.

Åsas salong bjuder på en mysig och välkomnande atmosfär. Den kunniga personalen tar sig tid att förstå dina behov och rekommendera de behandlingar som passar just dig. Oavsett om du vill förbättra din hudhälsa, få en avslappnande massage eller unna dig en lyxig ansiktsbehandling, är Åsas salong det perfekta valet.

10.Âme Studio

Âme Studio
Âme Studio är en oas för skönhet och avkoppling. Den smakfullt inredda lokalen andas harmoni och lugn, vilket gör den till den perfekta platsen att unna sig en stund av välbefinnande. Tjejerna på Âme Studio är inte bara skickliga yrkeskvinnor, utan också mästare på att skapa en varm och välkomnande atmosfär.

Âme Studio erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar, från hårvård och makeup till vaxning och massage. Oavsett om du vill bli festfin eller bara unna dig en avkopplande stund, så har Âme Studio något för dig. Tjejerna tar sig tid att lyssna på dina önskemål och ser alltid till att du blir nöjd med resultatet.

11.City Beauty

City Beauty
Upplev skönhetens magi på City Beauty!

Njut av exceptionella tjänster och förvandla dina ögon med våra professionella ögonfransförlängningar. Vi erbjuder enastående resultat som ger dig ett förtrollande utseende. Våra erfarna stylister använder högkvalitativa material för att skapa vackra och naturliga fransar som får dina ögon att stråla. Besök City Beauty idag och unna dig lyxen att känna dig vacker och självsäker.

12.Örebro Estetik - Botox och Fillers

Örebro Estetik - Botox och Fillers
Som en rutinerad reseskribent och matkännare med gedigen expertis inom området, bjuder jag dig på en resa till Örebro Estetik, en oas för skönhet och välmående. Upplev den omtalade "lip flip"-behandlingen hos den skickliga Linda, vars professionella touch och fingertoppskänsla trollar fram en harmonisk och förtrollande look. Njut av ett varmt och personligt bemötande i estetiskt tilltalande lokaler, samtidigt som du unnar dig en skönhetsbehandling utöver det vanliga – allt till ett konkurrenskraftigt pris.

Örebro Estetik – en destination för dig som söker det där lilla extra. Låt våra experter guida dig och skämma bort dig med skräddarsydda behandlingar som förhöjer din naturliga skönhet. Vår vision är att främja självförtroende och välmående, ett steg i taget. Boka din konsultation idag och påbörja resan mot din drömlook hos Örebro Estetik – där skönhet möter perfektion.

13.Beauty By S

Beauty By S

14.Ribelle Clinic

15.My Corner

My Corner

16.Klinik Fredsgatan

Klinik Fredsgatan

17.YOUR Styling Partner

YOUR Styling Partner

18.Salong Harmony

Salong Harmony

19.Erikas Skönhet

20.Davao skönhet & friskvård

Davao skönhet & friskvård

21.Enlight Clinic

Enlight Clinic

22.Hudkliniken Örebro

Hudkliniken Örebro
Postförslag