Lista 26 massage i Malmö Skåne

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Axelsons Spa & Skin Clinic, Pranari i Centrum, Nuad Thai Health Center, City Thai Spa & Thaimassage i Malmö AB, Soluna Spa & Wellness AB. Låt oss utforska!

1.Axelsons Spa & Skin Clinic

Axelsons Spa & Skin Clinic
Axelsons Spa & Skin Clinic är ett avslappnande paradis där du finner kompetent personal, en trivsam atmosfär och fantastiska behandlingar. Efter en ansiktsbehandling kommer du inte bara se yngre ut, du kommer även känna dig mer avslappnad och uppfriskad.

Personalen på Axelsons går utöver det vanliga för att se till att du får en oförglömlig upplevelse. De använder exklusiva produkter för att ge dig de bästa resultaten, och deras expertis inom hudvård kommer att hjälpa dig att uppnå en hälsosam och vacker hy. Men det som verkligen sätter Axelsons i en klass för sig är deras engagemang för att hitta den perfekta behandlingsplanen för varje enskild kund. De kommer att lyssna på dina önskemål och arbeta tillsammans med dig för att skräddarsy en behandling som uppfyller dina specifika behov.

2.Pranari i Centrum

Unna dig en avkopplande stund i hjärtat av Malmö.

Pranari i Centrum
  • Betyg: 4,6/5 (198 Review by google)
  • Adress:

    Exercisgatan 6, 211 30 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    - Bra läge i centrum - Trevlig personal - Bra utbud av behandlingar

  • Nackdelar:

    - Kan vara svårt att få tid - Lite dyrt - Lokalerna är något trånga

  • Kvalitet:

    Kvaliteten på behandlingarna är hög.

  • Personal:

    - Kompetent och erfaren personal - Trevliga och serviceinriktade - Lyhörda för kundens behov - Ger bra råd och tips - Tar sig tid för varje kund

  • Tjänster:

    - Massage - Ansiktsbehandlingar - Kroppsbehandlingar - Spabehandlingar - Friskvård

Välkommen till Pranari, hjärtat av massage i Stockholm. Vi erbjuder en oas av avslappning och förnyelse, där vi med skickliga händer och kunniga terapeuter tar hand om din kropp och själ.

Våra rena och fräscha lokaler skapar en lugn och harmonisk atmosfär. Vårt team av professionella massörer har gedigen utbildning och lång erfarenhet, vilket garanterar en massageupplevelse utöver det vanliga. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, från traditionell thaimassage till djupgående sportmassage. Oavsett om du söker avkoppling, återhämtning eller lindring från muskelspänningar, har vi en massage som passar just dig.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Nuad Thai Health Center

Nuad Thai Health Center

4.City Thai Spa & Thaimassage i Malmö AB

En oas av lugn och avkoppling mitt i stan

City Thai Spa & Thaimassage i Malmö AB
  • Betyg: 4,5/5 (173 Review by google)
  • Adress:

    Mäster Johansgatan 4, 211 21 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Trevlig personal, avslappnande atmosfär, bra priser

  • Nackdelar:

    Liten lokal, svårt att få tid, ibland lång väntetid

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingar och service

  • Personal:

    Engagerade, kunniga, vänliga, hjälpsamma, tillmötesgående

  • Tjänster:

    Thaimassage, fotmassage, ansiktsbehandling, vaxning, spapaket

Upplev ett paradis av avkoppling och välbefinnande på City Thai Spa & Thaimassage i Malmö. Vår erfarna och kunniga personal ger dig en massageupplevelse som överträffar dina förväntningar. Vårt spa präglas av en lugn och harmonisk atmosfär, där doften av aromatiska oljor fyller luften. Låt våra skickliga massageterapeuter ta hand om dig med en mångfald av traditionella thailändska massagetekniker.

Från den klassiska thaimassagen till den mer terapeutiska oljemassagen, vi erbjuder en mängd olika behandlingar anpassade efter dina specifika behov. Vårt mål är att ge dig en avkopplande och föryngrande upplevelse som lämnar dig avslappnad, återställd och beredd att ta dig an dagen. Besök City Thai Spa & Thaimassage i Malmö idag och låt oss skämma bort dig med en massageupplevelse av högsta kvalitet.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Soluna Spa & Wellness AB

Soluna Spa & Wellness AB
Upplev det ultimata inom avkoppling och välbefinnande på Soluna Spa & Wellness AB. Njut av en utsökt stone massage i en fridfull och estetiskt tilltalande miljö. Vårt team av skickliga terapeuter garanterar en oförglömlig upplevelse som kommer att förnya både kropp och själ.

Vårt omfattande utbud av spabehandlingar och vårt trevliga bemötande kommer att få dig att känna dig som en ny människa. Varmt välkommen att boka din stund av välförtjänt avkoppling och låt oss ta hand om dig på allra bästa sätt. Unna dig själv en väldoftande kroppsinpackning, en lyxig ansiktsbehandling eller en avslappnande massage. Vi erbjuder också ett brett utbud av hälsofrämjande behandlingar, som zonterapi och reiki, som kommer att balansera din kropp och själ. Vår mysiga atmosfär kommer att få dig att känna dig hemma, och vår trevliga personal kommer att se till att ditt besök blir perfekt. Vi ser fram emot att välkomna dig till Soluna Spa & Wellness AB för en oförglömlig upplevelse.

6.Ayurvedic Nuad Thai

Ayurvedic Nuad Thai
Välkommen till Ayurvedic Nuad Thai, en oas för avkoppling och föryngring. Våra erfarna massörer är mästare på den antika konsten av thailändsk massage, som mjukar upp spända muskler, lindrar smärta och ger en känsla av djup avslappning.

Unna dig en 90 minuters thaimassage, där terapeutens skickliga händer försiktigt rör vid din kropp, töjer ut dina leder och lämnar dig med en känsla av förnyelse. Eller välj en 45 minuters allmän ryggmassage, som fokuserar på att lindra spänningar i rygg och nacke. Våra eleganta lokaler och lugnande atmosfär skapar den perfekta miljön för en oförglömlig upplevelse. Låt Ayurvedic Nuad Thai hjälpa dig att hitta balans, vitalitet och en känsla av välbefinnande.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.Pui Massage & Hälsa

Pui Massage & Hälsa
Unna dig en oförglömlig spaupplevelse med Pui Massage & Hälsa. Stig in i en lugn och välkomnande miljö där våra erfarna terapeuter tar hand om dig med omtanke och precision. Oavsett om du söker avkoppling eller behandling för specifika muskelspänningar, erbjuder vi en mängd olika massagetekniker som garanterat kommer att återuppliva både kropp och själ.

Våra terapeuter besitter djup kunskap och skicklighet, vilket gör att de kan identifiera och åtgärda även de mest komplexa spänningar. Med varsamma händer och intuitivt tryck löser de upp knutar, förbättrar blodcirkulationen och främjar läkning. Låt Pui Massage & Hälsa förvandla din kropp och själ och upptäck den förnyande kraften i en professionell massageupplevelse.

8.Body & Soul Massage by Nicha

Body & Soul Massage by Nicha
Upplev en oas av lugn och välbefinnande med Body & Soul Massage by Nicha. Vår professionella massageterapeut, Nicha, har en djup förståelse för kroppens behov och kommer att skräddarsy en massageupplevelse som är perfekt för dig.

Låt Nichas skickliga händer mjuka upp dina stela muskler, lindra spänningar och stress. Med en kombination av traditionella thailändska tekniker och moderna massagekonster kommer du att känna dig avslappnad, återställd och föryngrad. Unna dig själv en stund av egenvård och boka en session med Body & Soul Massage by Nicha idag. Du förtjänar att känna dig som ditt bästa jag!

9.Aiyara Thai Wellness

Aiyara Thai Wellness
Upplev en oas av välbefinnande på Aiyara Thai Wellness, där skickliga terapeuter guidar dig till djup avslappning och förnyelse. Vår autentiska thaimassage utförs med noggrann precision, fokuserar på att återställa balans och främja god hälsa.

Unna dig en välförtjänt fristad där stress och spänningar smälter bort. Aiyara Thai Wellness erbjuder en rad massagetjänster som skräddarsys för dina individuella behov. Från traditionella thaimassager till avkopplande oljemassager, finns det något för alla som söker återhämtning och förnyelse.

10.Chetawan Thai Medical Massage

Chetawan Thai Medical Massage
  • Betyg: 4,6/5 (55 Review by google)
  • Adress:

    Lorensborgsgatan 5 K, nedre plan, vid gatuskylten, 217 61 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

Chetawan Thai Medical Massage är en oas för alla som söker lättnad från trötta och ömma muskler. Massörerna här är skickliga experter som använder traditionella thailändska tekniker för att ge en djupgående massageupplevelse.

Oavsett om du lider av kronisk smärta eller bara känner dig stel och spänd, kommer Chetawan Thai Medical Massage att anpassa sin behandling efter dina specifika behov. Deras massager är kända för att vara effektiva och avslappnande, och du kommer att lämna lokalen med en känsla av förnyelse och välbefinnande.

11.Medical Massage

Medical Massage
En rejäl och proffesionell sjukgymnastsmassage som verkligen gör gott. Ibland smärtsam, men smärtan är av den välgörande sorten. Rekommenderas varmt! Lite förvånad att jag inte sett så höga recensioner för denna plats tidigare...

12.Malmö Relax Center

Malmö Relax Center
Daniel på Malmö Relax Center är en sann mirakelgörare inom behandlingsvärlden. Efter att ha prövat allt från naprapater till kiropraktorer och alternativa metoder, har jag äntligen hittat min räddare i nöden. Med sin otroliga kunskap och skickliga händer, har Daniel gett mig nytt liv i både rygg och nacke. Tack vare hans magiska behandling har jag inte längre några problem med min tidigare svåra skada, och jag har redan bokat in nästa tid hos honom.

Om du också lider av smärtor i rygg eller nacke, tveka inte att kontakta Daniel på Malmö Relax Center. Med sin expertis och sitt engagemang garanterar han att du får den bästa möjliga behandlingen. Låt Daniel trolla bort din smärta och ge dig tillbaka ett liv utan besvär!

13.M&B Spa And Wellness - Thai medicin massage Malmö

M&B Spa And Wellness - Thai medicin massage Malmö

14.Prana Healing Arts

Prana Healing Arts

15.Klassisk Massage Malmö

Klassisk Massage Malmö

16.Mata massage & Hälsa AB

Mata massage & Hälsa AB

17.SangPhet Thaimassage

SangPhet Thaimassage

18.Bualai Thaimassage

Bualai Thaimassage

19.CITYSPA

CITYSPA

20.Milstenen spa & massage

21.Liya Xu Friskvård

Liya Xu Friskvård

22.Thai Massage

Thai Massage

23.Tantratouch Tantramassage i Malmö

Tantratouch Tantramassage i Malmö

24.Kristallen Massage & Hälsa

Kristallen Massage & Hälsa

25.Spa Massage

Spa Massage
Postförslag