Lista 17 massage i Norrköping Östergötlands

Hanna Larsson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Norrköping Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Massage Akademin, Vigör Massage Norrköping, Massagestudio Thai, Thai Hälsan, Norrköpings Kinaterapi. Låt oss utforska!

1.Massage Akademin

Massage Akademin
Som en erfaren res- och matskribent har jag upplevt många fantastiska massageupplevelser, men Massageakademin sticker verkligen ut från mängden. Låt mig få presentera Jussi, en mästare på sitt hantverk som inte bara är otroligt kunnig utan som även har ett fantastiskt sätt att få dig att känna dig avslappnad och bekväm.

Jussis händer arbetar med precision, och intuitivt förstår han exakt var du behöver uppmärksamhet. Varje rörelse är ett konstverk, och du kan känna hur alla spänningar smälter bort. Det är inte bara en massage, det är en resa för hela kroppen och själen. Om du letar efter den ultimata massagen som kommer att förvandla dig från stressad och spänd till avslappnad och föryngrad, tveka inte att boka en tid hos Jussi på Massageakademin. Du kommer inte att ångra dig!

2.Vigör Massage Norrköping

Vigör Massage Norrköping
Hos Vigör Massage Norrköping upplever du massage på en helt ny nivå. Våra erfarna terapeuter kommer att skämma bort dig med en massage som är både kraftfull och känslig, kompetent och varm. Du kommer att få en massage som inte bara lindrar dina besvär utan som också ger dig en känsla av lugn och avslappning.

Vi erbjuder ett brett utbud av massagebehandlingar som är skräddarsydda för att möta dina individuella behov. Oavsett om du söker lindring från smärta eller bara vill unna dig lite avkoppling, har vi en massagebehandling som passar just dig. Vi erbjuder också rådgivning om egenvård så att du kan fortsätta njuta av fördelarna med massage även efter att du lämnat vår salong.

Läs mer: Lista 28 restauranger i Norrköping Östergötlands

3.Massagestudio Thai

Massagestudio Thai
Längtar du efter en avslappnande och föryngrande massageupplevelse? På Massagestudio Thai möts du av erfarna och skickliga massörer som med sina magiska händer trollar bort all stress och värk. Oavsett om du lider av onda nackar, ryggar eller fötter har våra massörer expertkunskapen att hitta och lindra dina besvär.

Unna dig en välförtjänt massage hos Massagestudio Thai och upplev hur dina spänningar smälter bort som snö i solen. Våra förmånliga priser gör det möjligt för dig att njuta av en avslappnande och återhämtande massage utan att tömma plånboken. Boka din massage redan idag och ge din kropp den uppmärksamhet den förtjänar.

4.Thai Hälsan

Thai Hälsan
På Thai Hälsan kan du njuta av en avslappnande oljemassage som effektivt lindrar spänningar och ger dig ny energi. Våra erfarna massörer använder sin expertis för att ge en grundlig massage som kommer att lämna din kropp och själ i ett tillstånd av fullständig avslappning. Boka din tid idag och upplev den bästa massagen i stan!

Oavsett om du letar efter en avkopplande massage för att varva ner efter en lång dag eller en terapeutisk massage för att lindra smärta och obehag, har Thai Hälsan den perfekta massagen för dig. Vårt team av skickliga massörer är dedikerade till att ge dig en exceptionell upplevelse som kommer att lämna dig känslomässigt och fysiskt förnyad. Kom till Thai Hälsan redan idag och upptäck skillnaden som en riktigt bra massage kan göra för din hälsa och välbefinnande!

Läs mer: Lista 21 kaféerna i Norrköping Östergötlands

5.Norrköpings Kinaterapi

Norrköpings Kinaterapi
Norrköpings Kinaterapi erbjuder förstklassiga tjänster inom kinesisk terapi. Våra erfarna terapeuter använder sina kunskaper och expertis för att ge dig skräddarsydda behandlingar anpassade efter dina individuella behov. Från smärtlindring till förbättrad rörlighet och välbefinnande, vi finns här för att stödja din resa mot bättre hälsa.

Oavsett om du söker behandling för en specifik åkomma eller helt enkelt vill förbättra din allmänna hälsa, har Norrköpings Kinaterapi något att erbjuda. Med våra familjefokuserade tjänster kan du vara säker på att alla medlemmar i din familj får den vård de behöver. Besök vår hemsida idag för att boka din kostnadsfria konsultation och upptäck hur kinesisk terapi kan förändra ditt liv.

6.Cindys Massage

Cindys Massage
Unna dig en avkopplande massageupplevelse som förnyar både kropp och själ. På Cindys i Norrköping får du en behandling av högsta kvalitet, där erfarna massörer med precision hittar dina ömma punkter och ger dig den lindring du behöver.

Cindys massage är inte bara en tillfällig behandling, utan en investering i ditt välbefinnande. Med regelbundna besök minskar du spänningar, förbättrar blodcirkulationen och får en ökad rörlighet. Låt Cindys skickliga händer förvandla dig till en ny människa, full av energi och förnyad kraft.

7.PBM Massage

Peter är en sann mästare på att kombinera skicklig massage med engagerande samtal. Hans behandlingar är en helt unik upplevelse som är svår att beskriva i ord. Han har en djup förståelse för kroppens anatomi och använder sina expertkunskaper för att lösa upp spänningar och smärta.

Med varje massage ger Peter inte bara lindring utan också värdefulla insikter om din kropps behov. Han skapar en trygg och avslappnande miljö där du kan slappna av helt och låta din kropp få den omvårdnad den förtjänar. Boka en tid med PBM Massage Peter idag och upplev fördelarna med en massage som både vårdar kropp och själ. Hans expertis och passion kommer att lämna dig förnyad, avslappnad och tacksam.

8.Trulyyou

Välkommen till en oas av välbefinnande och avkoppling på Trulyyou! Våra skickliga massörer erbjuder en bredd av behandlingar som smälter bort stress och lämnar dig återupplivad och föryngrad. I vår harmoniska miljö kommer du att känna dig trygg och omsluten av experthänder som vet hur man tar hand om din kropp.

Vill du uppleva en djupgående förbindelse med dig själv och din kropp? Då är vår yogastudio det perfekta valet för dig. Vi erbjuder ett brett utbud av pass, både fysiskt i studion och digitalt, så att du kan delta när och var det passar dig. Våra erfarna yogalärare guidar dig genom välgörande övningar som stärker din kropp, stillar ditt sinne och lämnar dig med en känsla av inre frid och harmoni.

9.Relaxhuset Salong Mei Ya

Relaxhuset Salong Mei Ya

10.Jonas Satiya - Leo Massage

Jonas Satiya - Leo Massage
Låt Jonas på Leo Massage guida dig till en värld av välbefinnande. Med sin expertis inom rörelseapparaten ser han till att varje beröring ger resultat. Släpp spänningar, lindra smärta och förbättra din rörlighet med en personlig behandling anpassad efter just dina behov.

Jonas kombinerar sin kunskap med varm och omtänksam service. Hans passion för att hjälpa andra lyser igenom i varje behandling. Känn hur stressen rinner av dig och ersätts av en känsla av djup avslappning och välmående. Boka din massage idag och upplev skillnaden en skicklig terapeut kan göra.

11.ANGEL GRACE THAIMASSAGE

ANGEL GRACE THAIMASSAGE
Upplev en himmelsk massage hos Angel Grace Thaimassage, där varje behandling är ett mästerverk skapat av erfarna händer. Låt våra experter guida dig genom en resa i avkopplingens värld, där spänningar smälter bort och välbefinnandet blomstrar. Våra massörer har en unik förmåga att väcka muskler du inte visste existerade, vilket ger en total avslappning som inte liknar någon annan.

Stig in i vår mysiga och inbjudande lokal, där lugnande dofter och en varm atmosfär välkomnar dig. Låt dig omslutas av den professionella omsorgen och den personliga servicen som gör varje besök till en oförglömlig upplevelse. Angel Grace Thaimassage är inte bara en massage – det är en investering i ditt välbefinnande, en resa till ett tillstånd av harmoni och vitalitet.

12.Jennys Massage & Hudvård

Jennys Massage & Hudvård
Upplev en oas av välbefinnande hos Jennys Massage & Hudvård. I ett mysigt rum, inbäddad i lugnande musik, välkomnar Jenny dig med ett varmt leende som matchar den fridfulla atmosfären. Här känner du dig genast omhändertagen och kan njuta av professionella behandlingar som skräddarsys efter dina behov.

Jennys kunniga händer förvandlar varje massage till en avkopplande resa. Hudvårdsbehandlingarna använder utvalda produkter av högsta kvalitet, utformade för att återuppliva och försköna din hud. Priserna är överkomliga, vilket gör det enkelt för dig att unna dig regelbundet självförbättring. Besök Jennys Massage & Hudvård och upptäck en oas av avkoppling, skönhet och välbefinnande.

13.Hälsomassagen I Norrköping

Hälsomassagen I Norrköping

14.EMajas thaimassage

EMajas thaimassage

15.Norrköping Master Massage AB

Norrköping Master Massage AB

16.Thaimassage Wilai

Thaimassage Wilai

17.Oep-Im Thaimassage

Oep-Im Thaimassage
Postförslag