Lista 28 massage i Uppsala Uppsala

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Royal Spa & Beauty, Uppsala Yogamassage, Joylife Uppsala, The Six Senses Spa, Love Me Tender Ekocenter. Låt oss utforska!

1.Royal Spa & Beauty

Royal Spa & Beauty
Kungligt spa och skönhet Royal Spa är min friskydd i vardagen. Man blir behandlad som en prinsessa. Deras kunskaper inom olika områden är enastående. Känner mig så trygg i deras händer. Får råd om hudvård, produkter och olika behandlingar som passar min hud.

Har blivit gellackstammis hos Nara och blir alltid så nöjd! Bra omhändertagande,

2.Uppsala Yogamassage

Uppsala Yogamassage
Upplev den ultimata avslappningen och förnyelsen med en YOGAMASSAGE i Uppsala! Bli omhändertagen av våra erfarna terapeuter som besitter en djup kunskap inom kroppsarbete.

Rebecca, med sitt vänliga och omtänksamma väsen, bjuder på en himmelsk indisk huvud- och ansiktsmassage som lugnar ditt sinne och vitaliserar din själ. Hon har en särskild förmåga att förlösa spänningar i din värkande axel, vilket lämnar dig avslappnad och föryngrad. Unna dig själv denna unika upplevelse och känn hur din kropp och själ fylls med harmoni och välbefinnande. Besök YOGAMASSAGE i Uppsala idag och upptäck vägen till ett sundare och mer balanserat liv!

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

3.Joylife Uppsala

Joylife Uppsala
"Välkommen till Joylife Uppsala, där våra erfarna naprapater ger dig enastående vård för att lindra dina smärtor och förbättra din livskvalitet. Med sitt vänliga bemötande och effektiva behandlingsmetoder kommer du att känna dig väl omhändertagen och på väg mot återhämtning.

Oavsett om du lider av huvudvärk, ryggont eller andra besvär, kan våra högkompetenta naprapater hjälpa dig. Anslutna till högkostnadsskyddet garanterar vi prisvärda behandlingar som anpassas efter dina specifika behov. På Joylife Uppsala prioriterar vi alltid ditt välmående och ser fram emot att hjälpa dig uppnå ett smärtfritt och aktivt liv."

4.The Six Senses Spa

The Six Senses Spa
  • Betyg: 4,7/5 (34 Review by google)
  • Adress:

    Ingången mitten mellan Byblos restuarang och begravningsbyrån, Vaksalagatan 24, 753 31 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 20

5.Love Me Tender Ekocenter

Love Me Tender Ekocenter
Upptäck en oas för hudens välmående hos Love Me Tender Ekocenter. Våra erfarna terapeuter välkomnar dig med öppna armar och bjuder på en upplevelse av högsta kvalitet. Föreställ dig en värld där ekologisk hudvård och personlig omsorg förenas för att skämma bort både kropp och själ.

Unna dig en lyxig sockring som avlägsnar oönskat hår med precision och omsorg. Varje behandling är skräddarsydd för dina individuella behov, vilket garanterar ett silkeslent resultat som håller i flera veckor. Upplev en hud som känns mjuk, smidig och vitaliserad. Boka din tid hos Love Me Tender Ekocenter idag och låt oss vårda din hud med kärlek och omsorg.

6.Zoul Fishspa

Zoul Fishspa
Upplev den ultimata avkopplingen med en fiskbehandling på Zoul Fishspa! Våra bedårande doktorfiskar smekertutor dina fötter och tar bort all stress. Få en rein och förnyad känsla när våra små medhjälpare sköter om dina fötter.

Kom in spontant eller boka en tid och låt vår kunniga personal guida dig genom en oförglömlig upplevelse. Vi varmt rekommenderar dig att prova denna unika behandling och unna dig själv en stund av ren njutning. Boka din behandling nu och känn hur dina fötter återföds!

7.Asian Soul Spa & Friskvård

Asian Soul Spa & Friskvård

8.Uppsala Ekeby Massage

Uppsala Ekeby Massage
Uppsala Ekeby Massage erbjuder exceptionella massageupplevelser som förnyar både kropp och själ. Våra erfarna terapeuter behärskar konsten att avspänna muskler, lugna sinnet och ge dig känslan av att vara nyfödd. Låt våra händer guida dig till avkopplingens oas, där du kommer bort från vardagens stress och lämnar med en kropp och själ i harmoni.

Vår massage är mer än bara en behandling – det är en investering i ditt välbefinnande. Våra terapeuter lyssnar uppmärksamt på dina behov och skräddarsyr massagen för att ge maximal avslappning och återhämtning. Kom in till Uppsala Ekeby Massage och unna dig en upplevelse som kommer att förvandla din dag och ge dig ny energi.

9.Anteia Massage

Anteia Massage
Anteia Massage erbjuder en oöverträffad massageupplevelse som kommer att få dig att känna dig som nyfödd. Våra skickliga massageterapeuter använder taktilmassage för att lindra spänningar, främja avslappning och återställa din kropp till ett tillstånd av välbefinnande. Njut av vår varma och inbjudande atmosfär och låt dina bekymmer smälta bort med varje mjukt och försiktigt drag.

Komplettera din massageupplevelse med en avkopplande ansiktsbehandling eller en uppfriskande kroppsskrubb. Vi använder endast de finaste ekologiska produkterna för att säkerställa att din hud får all den näring och vård den förtjänar. Unna dig själv en dag av lyx och låt Anteia Massage ta hand om din kropp och själ. Boka din behandling idag och upplev skillnaden själv!

10.Uppsala Thaimassage & Fotvård

Uppsala Thaimassage & Fotvård
Uppsala Thaimassage & Fotvård erbjuder en kombination av kulinariska upplevelser och välgörande behandlingar som kommer att förgylla din dag. Njut av autentisk thailändsk mat, tillagad med färska ingredienser och tillagad med kärlek. Varje tugga är en resa till Thailand, med sina unika smaker som kittlar dina smaklökar.

När du är mätt och nöjd, skäm bort dig själv med en avkopplande massage eller fotbehandling från våra erfarna terapeuter. Våra behandlingar är utformade för att fräscha upp din kropp och själ, lindra spänningar och främja välbefinnande. Låt dig omslutas av den lugnande atmosfären och låt dina bekymmer smälta bort.

11.Nang-Fa Thaimassage & Spa

Nang-Fa Thaimassage & Spa
Upplev Nang-Fa Thaimassage & Spa, en oas av lugn och förnyelse mitt i stadens brus. Njut av professionell massage utförd av skickliga terapeuter som varsamt knådar bort spänningar och smärtor. Vårt välkomnande och glada bemötande gör att du känner dig avslappnad och omhändertagen från första stund.

Oavsett om du söker en avkopplande massage eller en kraftfull behandling som lindrar besvär, har Nang-Fa Thaimassage & Spa något för alla. Våra terapeuter är noggranna och tar i ordentligt, vilket ger en djupgående och effektiv massage. Boka din tid idag och låt oss skämma bort dig med en upplevelse som både lugnar och vitaliserar.

12.AK Hälsa & Friskvård

AK Hälsa & Friskvård
Upplev en oöverträffad spa-upplevelse på AK Hälsa & Friskvård, där våra skickliga terapeuter tar hand om dig från topp till tå. Låt dig omslutas av lugnet och njut av en behandling som är skräddarsydd för dina behov. Oavsett om du söker lindring från fysiska besvär eller bara vill unna dig en avkopplande stund, så har vi något för dig.

Våra terapeuter är experter på lymf- och bindvävsmassage, en behandlingsform som effektivt förbättrar cirkulationen, reducerar svullnader och ökar rörligheten. Anna-Karin är särskilt rekommenderad för sin unika förmåga att kombinera massage med koppning, vilket ger en djuptgående behandling som ger långvariga resultat. Låt AK Hälsa & Friskvård guida dig på en resa mot förbättrad hälsa och välbefinnande.

13.Sayrung Thaimassage

Sayrung Thaimassage
Om du söker en avslappnande och revitaliserande upplevelse, rekommenderar vi varmt Sayrung Thaimassage. Med sina skickliga och professionella massageterapeuter garanteras en oförglömlig upplevelse som kommer att lämna dig förnyad och lugn.

Deras massagetekniker hämtar inspiration från traditionell thailändsk massage och kombinerar den med moderna metoder, vilket skapar en unik och effektiv behandling. Oavsett om du söker lindring från trötta muskler eller en avslappnande stund för dig själv, kommer Sayrung Thaimassage att överträffa dina förväntningar. Boka din tid idag och upplev den mångsidiga och helande kraften hos äkta thailändsk massage.

14.Rygg & Muskelpraktiken

15.Uppsala Laser & Massage

Uppsala Laser & Massage

16.Organic Face & Spa

17.Pakvis Hälsocenter

Pakvis Hälsocenter

18.Sabai Sabai Thaimassage

Sabai Sabai Thaimassage

19.ChokladSPA I Uppsala Carola Gehrkes Klinik

ChokladSPA I Uppsala Carola Gehrkes Klinik

20.Tullhuset SPA

Tullhuset SPA

21.N&N Wellness Spa

N&N Wellness Spa

22.Kunpim Thaimassage & Spa

Kunpim Thaimassage & Spa

23.Aromaterapi Thaimassage

Aromaterapi Thaimassage

24.Bunga spa massage

Bunga spa massage

25.Angelica Enlund Massage och SPA

Angelica Enlund Massage och SPA

26.Må Bra Massage

Må Bra Massage

27.Avivas massage och friskvård

Avivas massage och friskvård

28.Linné Kroppsvård

Linné Kroppsvård
Postförslag