Lista 17 massage i Södertälje Stockholm

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Södertälje Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Beauty Palace Södertälje, Lamai Thaimassage, Momo Friskvård, Number Wan Thaimassage, Thai Spa Thaimassage. Låt oss utforska!

1.Beauty Palace Södertälje

Beauty Palace Södertälje
Beauty Palace i Södertälje är en lugn oas vid vattnet, där våra frisörer med expertis inom kvinnohår står redo att ta emot dig.

Vill du ha ett besök hos en barberare rekommenderar vi att du besöker någon av Södertäljes många barbershops.

2.Lamai Thaimassage

Lamai Thaimassage
Lamai Thaimassage erbjuder en exceptionell massageupplevelse som kommer att lämna dig avslappnad, föryngrad och revitaliserad. Våra erfarna massageterapeuter använder traditionella thailändska tekniker för att lindra muskelspänningar, förbättra cirkulationen och främja välbefinnande.

Hos Lamai Thaimassage värderar vi våra kunders komfort och tillfredsställelse. Du kommer att välkomnas av vår vänliga personal och njuta av en lugn och avkopplande miljö. Våra massagerum är utformade för att skapa en oas av lugn där du kan koppla av och fly från vardagens stress. Oavsett om du söker en avkopplande massage eller en djupvävnadsbehandling, har vi en massage som passar perfekt för dina behov.

Läs mer: Lista 17 restauranger i Södertälje Stockholm

3.Momo Friskvård

Momo Friskvård
Upplev Stockholms bästa thaimassage hos Momo Friskvård! Momos skickliga händer och varma atmosfär har trollbundit otaliga kunder. Unna dig en avkopplande stund som kommer att lämna din kropp och själ föryngrade och avstressade.

Låt Momos expertis guida dig genom en välgörande massageupplevelse. Oavsett om du söker lindring från spänningar eller en djupgående avkoppling, kommer Momos intuitiva teknik att skräddarsys efter dina individuella behov. Varje behandling är en unik resa som lämnar ett bestående intryck. Boka din tid redan idag och upptäck varför Momo Friskvårds thaimassage är det bästa valet i stan!

4.Number Wan Thaimassage

Number Wan Thaimassage
Njut av en avslappnande och välgörande massageupplevelse hos Number Wan Thaimassage! Våra skickliga terapeuter har lång erfarenhet och expertis inom thaimassage, och de använder sig av traditionella tekniker för att lindra spänningar, förbättra cirkulationen och öka välbefinnandet.

Upplev fördelarna med thaimassage i en lugn och välkomnande miljö. Vi erbjuder en rad massagealternativ, inklusive traditionell thaimassage, oljemassage och massage med varma stenar. Våra massörer är noggranna och punktliga, och de talar engelska för att säkerställa optimal kommunikation. Vi accepterar kontanter, kort och Swish och erbjuder gratis parkering utanför. Boka din massageupplevelse idag och unna dig själv en välförtjänt stunds avkoppling och förnyelse!

Läs mer: Lista 17 kaféerna i Södertälje Stockholm

5.Thai Spa Thaimassage

Thai Spa Thaimassage

6.Polhemskliniken

På Polhemskliniken finner du erfarna och kunniga terapeuter som tar hand om just dina besvär. Med ett helhetsgrepp om kroppen kan de hjälpa dig bli av med dina smärtor och ömmande muskler. Kliniken erbjuder även stretchövningar och tips för att du ska kunna hålla dig smärtfri i framtiden.

Vill du äntligen bli av med dina smärtor? Varmt välkommen till Polhemskliniken! Vi lovar att ta väl hand om dig och se till att du får den bästa möjliga behandlingen. Boka en tid redan idag och upplev själv skillnaden!

7.Nina Beauty & Massage

Nina Beauty & Massage

8.Massageterapeut Ylva Eriksson

Massageterapeut Ylva Eriksson

9.Montra thaimassage

Montra thaimassage
Stig in i en värld av avkoppling och förnyelse på Montra Thaimassage. Upplev en symfoni av skickliga händer som glider över din kropp, löser upp spänningar och lämnar dig avslappnad och föryngrad. Oavsett om du söker en kraftfull massage för att lindra stelhet eller en mildare beröring för att slappna av sinnet, kommer våra erfarna terapeuter anpassa behandlingen efter dina unika behov.

Förbered dig på en sensorisk resa där traditionella thailändska tekniker kombineras med modern skicklighet. Från de revitaliserande aromerna av eteriska oljor till det lugnande ljudet av lugnande musik, kommer varje aspekt av din upplevelse att skräddarsys för att skapa en oöverträffad känsla av välbefinnande. Låt Montra Thaimassage transportera dig till en oas av lugn, där du kan återuppliva både kropp och själ.

10.Thanya pat thaimassage

Thanya pat thaimassage
Upplev en djupgående massageresa med Thanya Pat Thaimassage! Våra erfarna terapeuter skräddarsyr din massage för att möta dina behov och ge dig en avslappnande och revitaliserande upplevelse. Med duschmöjligheter, smidiga betalningar via Swish och gratis parkering, erbjuder vi en bekväm spa-upplevelse till ett överkomligt pris.

Från och med den 1 februari 2022 erbjuder vi en uppdaterad prislista på 500 kronor. Vårt engagerade team ser fram emot att välkomna dig för en förnyande massage som kommer att lämna dig avslappnad, återupplivad och redo att möta världen med förnyad energi.

11.Poonsap Thaimassage

Poonsap Thaimassage
Upplev en extraordinär avkoppling på Poonsap Thaimassage! Unna dig en föryngrande massage som kommer att lämna dig både avslappnad och upplivad. Vårt erfarna team av massageterapeuter använder traditionella thaimassagetekniker för att lindra spänningar, förbättra cirkulationen och återställa din kropp till ett tillstånd av harmoni.

Kom in till Poonsap Thaimassage för en massageupplevelse utöver det vanliga. Våra fräscha och inbjudande behandlingsrum är utformade för att främja avkoppling och välbefinnande. Du kommer att bli väl omhändertagen av vårt vänliga team, som ser till att din massage blir exakt som du önskar. Så kom och upptäck den förvandlande kraften i thaimassage på Poonsap Thaimassage!

12.Massageterapi & Lymfflödesmassage i Södertälje

Massageterapi & Lymfflödesmassage i Södertälje
Som en mästare inom terapeutisk massage erbjuder Elisabeth en skräddarsydd upplevelse som ger avkoppling, lindring och helande på djupet. Hennes skickliga händer vägleder dina muskler genom en resa av förnyelse, löser upp spänningar och främjar en känsla av lugn.

Elizabeth har en unik förmåga att kombinera modern vetenskap med holistiska metoder för att skapa en optimal terapeutisk upplevelse. Hennes massageterapi går långt bortom enkel beröring; det är en konstform som väcker kroppen, sinnet och själen. Genom att kombinera djupgående massagetekniker med lymfdränage skapar hon en miljö för helande och återhämtning som är utan like i Södertälje.

13.Behandlas Väl

Behandlas Väl
Unna dig själv en oförglömlig spaupplevelse där varje detalj är omsorgsfullt uttänkt för att ge dig den ultimata avslappningen. Våra erfarna terapeuter anpassar behandlingen efter dina individuella behov och lämnar dig med en känsla av förnyelse och välbefinnande. Boka din massagetid idag och upplev en oas av lugn och harmoni.

Kliv in i vårt lugnande spa och låt våra experter ta hand om dig. Från det ögonblick du anländer kommer du att omfamnas av en atmosfär av lyx och ro. Du kommer att bli bortskämd med en välkomstritual som förbereder dig för den kommande avslappningen. Med varje rörelse av våra terapeuters händer kommer spänningar att smälta bort och din kropp och själ kommer att förnyas.

14.Atlaskotan Södertälje

Atlaskotan Södertälje
Upplev den otroliga kraften hos Atlaskotan i Södertälje! Som en ledande expert inom hälsa och välbefinnande rekommenderar jag starkt denna innovativa behandlingsmetod. Med en unik och djupgående massageteknik når Atlaskotan bortom det ytliga och ger varaktiga resultat.

Om du kämpar med smärtor, begränsad rörlighet eller kroniska tillstånd som whiplashskador eller psoriasisartrit, är Atlaskotan ett måste. Genom att återställa kroppens naturliga balans och lindra spänningar kan du återfå din rörlighet, minska ditt beroende av värktabletter och må bättre än någonsin tidigare. Tveka inte att unna dig den lindring och förbättrade livskvalitet som Atlaskotan Södertälje erbjuder.

15.Ahlqvist Kroppsvård

16.Jelena massage

Jelena massage

17.Milad Massage

Milad Massage
Postförslag