Lista 28 massage i Jönköpings Jönköpings

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om massage i Jönköpings Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Caremore By Jessica, Ma Enjoy Thaimassage, PC massage och kroppsvård AB, Hälsokompaniet Jönköping, Thawan Thaimassage. Låt oss utforska!

1.Caremore By Jessica

Caremore By Jessica

2.Ma Enjoy Thaimassage

Ma Enjoy Thaimassage
Upplev den genuina thaimassagen i Jönköping som kommer lämna dig avslappnad och revitaliserad. Vår erfarna personal, med djup kunskap inom kiropraktik, utför massagen med precision och omsorg, garanterat att lösa upp spänningar och återställa din fysiska och mentala balans.

Vår mysiga och inbjudande miljö inbjuder till en fullständig avkoppling. Den vänliga och omtänksamma personalen välkomnar dig med öppna armar och skräddarsyr din massageupplevelse för att passa just dina behov. Oavsett om du söker ren avkoppling eller terapeutisk behandling, kan du vara säker på att få en oförglömlig upplevelse som kommer få dig att längta efter nästa besök.

Läs mer: Lista 33 restauranger i Jönköpings Jönköpings

3.PC massage och kroppsvård AB

PC massage och kroppsvård AB
PC massage och kroppsvård AB erbjuder en avslappnande upplevelse i hjärtat av stan. Njut av en härlig massage i lugna och trivsamma lokaler som bjuder på en hemtrevlig atmosfär. Med professionell och erfaren personal kommer du att känna dig omhändertagen och välkommen. Låt deras skickliga händer lösa upp stela muskler och ge din kropp en välförtjänt paus. Koppningsbehandlingen är särskilt rekommenderad och lämnar dig som en ny människa.

Boka enkelt din tid online och slå dig ner i de bekväma lokalerna, som ligger centralt med närhet till all kollektivtrafik. Den kunniga personalen guidar dig genom behandlingen och ser till att du får det bästa möjliga resultatet. Ett besök hos PC massage och kroppsvård AB är en garanterat avkopplande och föryngrande upplevelse som kommer att lämna dig med en känsla av välmående och vitalitet.

4.Hälsokompaniet Jönköping

Hälsokompaniet Jönköping
Besök Hälsokompaniet i Jönköping för en massageupplevelse utöver det vanliga. Pontus Bergman, med sin kunniga hand och professionella touch, kommer att skräddarsy en massage som möter just dina behov.

Från det ögonblick du stiger in i Hälsokompaniets mysiga lokaler kommer du att omslutas av en känsla av avslappning och lugn. Pontus, med sin empatiska lyhördhet, tar sig tid att förstå dina önskemål och justerar massagen efter dina individuella preferenser. Resultatet är en helkroppsupplevelse som lämnar dig avslappnad, förnyad och smärtfri.

Läs mer: Lista 20 kaféerna i Jönköpings Jönköpings

5.Thawan Thaimassage

Thawan Thaimassage
Upplev en djupgående och kraftfull massage hos Thawan Thaimassage – en oas för förstklassig muskelvård! Med fem års erfarenhet och en exceptionell skicklighet erbjuder Thawan en massage som lämnar dig återupplivad och föryngrad.

Unna dig en session med Thawan, en mästare inom hård massage. Hennes experthänder navigerar skickligt genom dina muskler, löser upp spänningar och återställer din kropp till ett tillstånd av välbefinnande. Låt dina bekymmer smälta bort medan du njuter av en massage som överträffar dina förväntningar.

6.Kålgården Thaimassage

Kålgården Thaimassage
På Kålgården Thaimassage väntar dig en oas för välbefinnande. Låt deras erfarna händer förvandla din kropp till ren harmoni. I en smakfull miljö med rogivande atmosfär bjuds du på en upplevelse utöver det vanliga.

Kålgården erbjuder ett brett utbud av thaimassagetekniker som anpassas efter dina unika behov. Från traditionell thaimassage till skräddarsydda terapier för spända muskler, huvudvärk eller stress. Deras välutbildade terapeuter kombinerar djupgående kunskap med intuitiv beröring för att ge dig en oförglömlig massageupplevelse.

7.TM Thaimassage

TM Thaimassage
Upplev den ultimata avslappningen på TM Thaimassage, där du möts av en vänlig och serviceinriktad personal. Välkommen till ett lugnt och fridfullt tempel, där du kan lämna vardagens stress bakom dig. Våra erfarna thaimassörer behärskar den traditionella konsten att förena kropp och själ med sina mjuka och rytmiska rörelser.

Låt dig omslutas av den aromatiska doften av eteriska oljor och det lugnande ljudet av avkopplande musik. Från det ögonblick du stiger in på TM Thaimassage kommer du att känna dig väl omhändertagen och bortskämd. Unna dig en välförtjänt paus och njut av en avslappnande och återhämtande thaimassage. Du kommer att lämna vår oas med en förnyad känsla av välbefinnande och lugn. Vänta inte längre med att boka din massagetid på TM Thaimassage - den perfekta platsen för att revitalisera kropp och själ.

8.Enjoy Thaimassage i Jönköping

Enjoy Thaimassage i Jönköping
Upplev en oas av välbefinnande i Jönköping med en utsökt thaimassage! Låt våra skickliga terapeuter stilla din trötta kropp och sinne med traditionella thailändska tekniker. Oavsett om du söker avkoppling eller lindring från spänningar, kommer våra experter att skräddarsy en behandling som passar dina behov.

Njut av en atmosfär av lugn och ro när våra terapeuter utför smidiga rörelser, mjuka tryck och behagliga stretchningar. Känn hur stressen smälter bort och din kropp förvandlas till ett tillstånd av djup avslappning. Våra terapeuter är inte bara exceptionellt skickliga, utan också hängivna att ge dig en oförglömlig upplevelse. Besök oss och upptäck varför Thaimassage i Jönköping är det ultimata sättet att revitalisera kropp och själ.

9.Salong 5 Sinnen

En oas för avkoppling och välbefinnande

Salong 5 Sinnen
  • Betyg: 4,9/5 (188 Review by google)
  • Adress:

    Vattengränd 4, 553 21 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, mysig lokal, bra priser

  • Nackdelar:

    Litet utbud av behandlingar, svårt att få tid, inte öppet på helgen

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på behandlingarna

  • Personal:

    Vänliga, Kompetenta, Lyhörda, Serviceinriktade, Professionella

  • Tjänster:

    Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Massage, Vaxning, Nagelvård

10.Bymarkens Massageterapi

Bymarkens Massageterapi
Bymarkens Massageterapi och Deang har räddat mig från min värkande kropp i över 10 år. Deras thailändska massage är annorlunda jämfört med svensk massage. Den är en holistisk upplevelse som inte bara behandlar kroppen, utan även själen genom atmosfären.

Lokalen är mysig och ren, och Deangs händer är magiska. Efter bara ett par besök mjuknar mina överansträngda muskler upp igen. Jag känner mig alltid så avslappnad och förnyad efter en behandling på Bymarkens Massageterapi. Om du letar efter en fantastisk massageupplevelse, varmt rekommenderar jag Deang och hennes team.

11.Massage och PT by Tony

Upplev en massage som överträffar förväntningarna hos Massage och PT by Tony. Denna professionella verksamhet levererar exceptionell vård som kommer att lämna dig förnyad och uppfriskad. Tonys erfarna terapeuter använder experta tekniker för att smälta bort dina spänningar och smärtor. De tar sig tid att lyssna på dina individuella behov och skräddarsyr varje session för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen.

Tonys massage är inte bara en behandling utan en terapeutisk resa som ger avkoppling, återhämtning och förnyelse. Det är den perfekta lösningen för att lindra stress, förbättra cirkulationen och främja allmän hälsa och välbefinnande. Boka din massage hos Massage och PT by Tony idag och upplev fördelarna med en verkligt exceptionell massage som kommer att lämna dig avslappnad, föryngrad och fylld av välbehag.

12.Hudsalongen

Att kliva in genom dörrarna till Hudsalongen är som att träda in i en lugn oas mitt i stadens brus. Den mysiga och välkomnande atmosfären skapar en perfekt miljö för avkoppling och försköning. Den kunniga och engagerade personalen tar sig tid att förstå dina önskemål och ser till att du får den behandling som passar dig bäst. Med ett brett utbud av högkvalitativa hårprodukter och avancerade behandlingar erbjuder Hudsalongen allt du behöver för att vårda och styla ditt hår till perfektion.

Vid varje besök möts du av ett team av passionerade experter som brinner för att hjälpa dig uppnå ditt drömhår. Från klippningar och färgningar till hårvårdsrådgivning och styling guidar de dig genom varje steg med professionalism och precision. Hos Hudsalongen är kundens tillfredsställelse alltid högsta prioritet, och du kan vara säker på att lämna salongen med ett leende på läpparna och en känsla av att ha blivit omhändertagen på allra bästa sätt.

13.Massagehälsan i Jönköping

Massagehälsan i Jönköping
Upplev massagekonstens helande kraft på Massagehälsan i Jönköping! Våra erfarna terapeuter utför varje behandling med precision och omsorg, garanterat att lämna dig återställd och förnyad. Ge dig själv den gåva som är Massagehälsan – den ultimata destinationen för avkoppling och välbefinnande.

Vi har omsorgsfullt valt platsen för vår massageoas i hjärtat av Jönköping. Dess rogivande atmosfär och inbjudande miljö erbjuder det perfekta tillfället att fly vardagens stress och fördjupa dig i avslappning. Med vår passion för hälsa och välbefinnande strävar vi efter att ge dig en upplevelse som främjar både kropp och själ. Boka din tid idag och låt Massagehälsan skämma bort dig med en massage som revitaliserar sinnet, släpper på spänningar och återställer din inre balans.

14.Spa & Lounge Jkpg

Spa & Lounge Jkpg

15.Massageverkstan.com

Massageverkstan.com

16.Emm Beauty & Wellness

17.KRYA-Kroppsterapeut Y.Almqvist

KRYA-Kroppsterapeut Y.Almqvist

18.Monstera Zen Thai Massage

Monstera Zen Thai Massage

19.Opal Tim's Thai och Oilmassage

Opal Tim's Thai och Oilmassage

20.Massageterapeut Therese Lindén

Massageterapeut Therese Lindén

21.Sunny thai massage & spa

Sunny thai massage & spa

22.Smile Thai Massage & Spa

Smile Thai Massage & Spa

23.Mendez Kropp & Hälsa

Mendez Kropp & Hälsa

24.Jit Thaimassage

Jit Thaimassage

25.Proffshänder Massage Jönköping

Proffshänder Massage Jönköping

26.Massage Corner

Massage Corner
  • Betyg: 5,0/5 (1 Review by google)
  • Adress:

    Hörnet av Skolgatan och Västgötagatan, Saluhallshuset, Skolgatan 13A, 553 16 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

27.Friskoteket Lollo

Friskoteket Lollo

28.Hälsobyrån Jönköping AB

Hälsobyrån Jönköping AB
Postförslag