Lista 24 barberare i Malmö Skåne

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om barberare i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Joker Din Frisör & Barberare, HK Barbershop Triangeln, No.1 Barbershop Värnhem, The Barber Cave, Barber Time. Låt oss utforska!

1.Joker Din Frisör & Barberare

Joker Din Frisör & Barberare
Joker Din Frisör & Barberare är en oas för hårdesign, där du möts av ett glatt och välkomnande team av skickliga hårkonstnärer. Här blir dina hårvisioner till verklighet, med precision och kreativitet som gör varje besök till en unik upplevelse.

Låt Jokers frisörer guida dig till din perfekta look. Vill du ha en trendig klippning, en klassisk frisyr eller ett stilfullt skägg? Oavsett vad du söker kan du lita på att Jokers erfarna händer och öga för detaljer ger dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Varmt välkommen till Joker Din Frisör & Barberare – din oas för vackert hår!

2.HK Barbershop Triangeln

Din frisör i Malmö med känsla för detaljer

HK Barbershop Triangeln
  • Betyg: 4,8/5 (215 Review by google)
  • Adress:

    Södra Förstadsgatan 41, 211 43 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Trevlig personal, noggrann klippning, bra läge

  • Nackdelar:

    Kan bli lång väntetid, dyrt, svårt att få tid

  • Kvalitet:

    Noggrann och professionell klippning

  • Personal:

    - Vänlig och kunnig personal - Lyssnar på kundens önskemål - Ger råd om frisyrer - Talar flera språk - Erbjuder kaffe och te

  • Tjänster:

    - Herrklippning - Barnklippning - Rakning - Skäggtrimning - Färgning

HK Barbershop Triangeln är en oas för den kräsne mannen som söker en lyxig och personlig hårvårds upplevelse. Med ett team av erfarna frisörer och barberare erbjuder vi en rad tjänster för att möta dina individuella behov. Från klassiska klippningar till trendiga frisyrer och skäggvård använder vi endast de finaste produkterna för att säkerställa att du ser och känner dig som ditt bästa jag.

Våra barberare är mästare på sitt hantverk och tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa en skräddarsydd look som kompletterar din stil och personlighet. Vi tror på personlig service och strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje besök. Oavsett om du letar efter en snabb uppfräschning eller en fullständig förvandling, välkomnar vi dig till vår barbershop där vi lovar en avkopplande och givande upplevelse.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.No.1 Barbershop Värnhem

Din barberare i Malmö - för en perfekt frisyr

No.1 Barbershop Värnhem
  • Betyg: 5,0/5 (197 Review by google)
  • Adress:

    Sallerupsvägen 12, 212 18 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Vänlig personal, mysig atmosfär, bra klippningar

  • Nackdelar:

    Kan vara lång väntetid, lite dyrt, ibland svårt att boka tid

  • Kvalitet:

    Kvalitativa klippningar och rakningar

  • Personal:

    Ali, Mehmet, Ahmed, Omar, Hassan

  • Tjänster:

    Klippning, Rakning, Skäggtrimning, Styling, Färgning

Välkommen till No.1 Barbershop Värnhem, där vi erbjuder en unik barberarupplevelse som överträffar dina förväntningar. Våra skickliga och erfarna barberare är passionerade om att skapa den perfekta stilen för varje kund.

Från det ögonblick du kliver in i vår hemtrevliga butik kommer du att känna dig varmt välkommen. Våra barberare lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och erbjuder expertråd för att uppnå den look du drömmer om. Med varsamma händer och ett öga för detaljer utför de varje klippning, trimning och rakning med precision och noggrannhet. Resultatet? En skräddarsydd stil som framhäver dina bästa egenskaper och får dig att känna dig självsäker och snygg.

4.The Barber Cave

The Barber Cave
Upptäck Barber Cave, en oas av manlig grooming och stil! Våra skickliga barberare bemästrar konsten att skapa skräddarsydda frisyrer och trimningar, allt till ett pris som inte tömmer plånboken. På Barber Cave välkomnas du av en varm och avslappnad atmosfär. Medan dina barn klipper sig bjuder vi på en kopp utsökt kaffe, så att du kan koppla av och njuta.

Låt Barber Cave ta hand om din image och lämna salongen med en stil som utstrålar självförtroende och elegans. Boka din tid idag och upplev magin av en perfekt klippning i en miljö som är rena rama rama herrgården. Våra talangfulla barberare väntar med öppna saxar och ett leende på läpparna, redo att förvandla dig till den stilikon du alltid har drömt om.

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Barber Time

Barber Time
Hos Barber Time kan du luta dig tillbaka och njuta av en upplevelse utöver det vanliga. Vår erfarne barberare, Ahmad, tar hand om dig med expertis och omtanke. Ahmad använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig en perfekt trimning. Du lämnar Barber Time med en känsla av fräschör och självförtroende som kommer att lysa igenom.

Besök Barber Time idag och upplev skillnaden. Ahmads skickliga händer kommer att förvandla ditt utseende, och hans vänliga personlighet kommer att göra ditt besök till ett rent nöje. Oavsett om du är i behov av en enkel trimning eller en lyxig makeover, är Barber Time det perfekta valet för dig.

6.The Legends Barbershop

The Legends Barbershop
Välkommen till frisörernas himmelrike! På Legenderna Barbershop möts du av en elegant och inbjudande atmosfär, där skickliga frisörer står redo att förvandla ditt utseende. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig den ultimata klippningen och trimningen. Upplev lyxen av ett varmt raklödder, en varm handduk och en oöverträffad precision vid varje steg. Våra frisörer är mästare på att framhäva dina unika drag och skapa en frisyr som passar perfekt till din personlighet och stil. Boka din tid idag och förbered dig på att bli en legend!

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.No Name The Barbershop Malmö

No Name The Barbershop Malmö
Välkommen till No Name Barbershop i Malmö! Här bjuds du på förstklassig hårvård och skäggtrimning till oslagbara priser (endast 300 kr för klippning). Och med både tidsbokning och drop-in har vi gjort det enkelt för dig att se till att ditt hår ser ut som det ska.

Vår erfarna och skickliga personal ser till att din klippning tar max 20 minuter och ger dig det resultat du önskar. Och om du vill fixa skägget står vi självklart till tjänst även där. Besök oss på No Name Barbershop i Malmö för en snygg och stilren look som garanterat kommer få dig att känna dig som en ny människa!

8.Barberesso

Barberesso

9.Broder Barberare

Broder Barberare
Som en virtuos inom rakningens ädla konst är Broder Barberare en sann mästare. Varje besök är en upplevelse som förvandlar ditt skägg till ett konstverk. Med ett öga för detaljer och en knivskarp precision skapar han exakt den stil du önskar, från klassisk till modern.

Aziz är en artist som behärskar sitt hantverk. Hans intuitiva förmåga att förstå kundens önskemål, även i tystnad, är ett bevis på hans exceptionella talang. Välkommen till ett tempel för manlig skönhet, där Broder Barberare förvandlar ditt skägg till ett mästerverk och ger dig ett utseende som vänder huvuden.

10.Devoted.

Devoted.
Devoted. Bättre än så här blir det inte!

Det är inte helt lätt att hitta en barberare som gör skäl för namnet. Därför blev jag så otroligt glad när jag snubblade över Devoted. Proffsig trimmning och ett rimligt pris i all ära, men för mig var det det goda tjötet som gjorde upplevelsen komplett. Jag lämnade inte bara salongen med en snygg ny frisyr, utan även med ett stort leende på läpparna.

11.Studio White

Studio White
Studio White är den ultimata destinationen för den trendmedvetna och stilsäkra som söker en modern frisyr. Deras skickliga stylister och frisörer har en unik förmåga att förvandla drömmar till verklighet, skapa mästerverk som kommer få dig att stråla. Oavsett om du önskar en dramatisk förändring eller en subtil touch, kommer Studio White att guida dig genom varje steg, säkerställa ett resultat som överträffar alla förväntningar.

Varje besök på Studio White är en upplevelse i sig. Den mysiga atmosfären och det personliga bemötandet gör att du känner dig som hemma. Deras erfarna team kommer att ge dig en grundlig konsultation, lyssna på dina önskemål och skräddarsy en frisyr som passar din personlighet och livsstil. Med högkvalitativa produkter och innovativa tekniker skapar Studio White en look som kommer att vända huvuden och inspirera.

12.Master Barber By Leon Peach

Master Barber By Leon Peach
Med sin exceptionella precision och känsla för detaljer trollar Leon fram frisyrer som är lika unika som du själv. Varje klipp och varje linje är utförd med en mästerlig hand som ger ett resultat som överträffar alla förväntningar. Så om du letar efter den perfekta frisyren, oavsett om det gäller ditt hår eller skägg, är Leon Peach den ende du bör lita på.

13.Barber Trim

Barber Trim

14.Lone Barbers Malmö

Lone Barbers Malmö

15.The Fade Barbershop

The Fade Barbershop

16.Grand Barbershop Malmö

Grand Barbershop Malmö

17.Tan Bergqvist Barber&Girl

Tan Bergqvist Barber&Girl

18.Elite Barbershop

Elite Barbershop

19.The Barber

The Barber

20.90 Grader Fade

90 Grader Fade

21.The Barber

22.The Shave Cave - Barber & Fade i Malmö

Skräddarsydda behandlingar för varje kunds unika behov

  • Betyg: 4,8/5 (159 Review by google)
  • Adress:

    Stora Kvarngatan 59, 211 25 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 19

  • Fördelar:

    Professionell personal, avslappnande atmosfär, högkvalitativa produkter och tjänster

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få tid, något dyrt, begränsade öppettider

  • Kvalitet:

    Utmärkt kvalitet på tjänster och produkter

  • Personal:

    - Vänlig och kunnig personal - Professionella frisörer - Trevlig och serviceinriktad personal - Personlig service - Erfaren personal

  • Tjänster:

    - Rakning - Klippning - Trimning - Styling - Skäggvård

23.Barber & Coffee By Rabiee

24.Beauty And The Barber

Postförslag