Lista 18 barberare i Hallands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om barberare i Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Barbershop city, The Barber House (Barberare och frisör i Halmstad), Blanc Geraci & Lundberg i Halmstad AB, Citysalongen Halmstad, BOSCO. Låt oss utforska!

1.Barbershop city

"Din frisyr är vårt mästerverk"

Barbershop city
  • Betyg: 4,9/5 (166 Review by google)
  • Adress:

    Karl XI:s väg 45, 302 95 Halmstad, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, moderna lokaler och ett brett utbud av tjänster.

  • Nackdelar:

    Lite dyrt, svårt att få tid och trångt ibland.

  • Kvalitet:

    Hög kvalité på tjänsterna.

  • Personal:

    - Vänlig - Kunnig - Professionell - Snabb - Noggrann

  • Tjänster:

    - Klippning - Rakning - Skäggtrimning - Färgning - Styling

Välkommen till Barbershop City, din oas för perfekt hår och skägg! Med våra skickliga barberare och en passion för snygga frisyrer, kommer vi att förvandla ditt utseende till en strålande mästerverk.

Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller en trendig skäggtrimning, kommer vårt team av erfarna experter att guida dig med ett leende. Vi använder bara de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa ett resultat som möter dina högsta förväntningar. Så luta dig tillbaka, koppla av och låt oss förvandla dig till mannen du alltid har velat vara. Vi ser fram emot att välkomna dig till Barbershop City, där hår och skägg får nytt liv!

2.The Barber House (Barberare och frisör i Halmstad)

The Barber House (Barberare och frisör i Halmstad)
Välkommen till Barber House i Halmstad - där stil och självförtroende möts. Vi är stolta över att presentera en exklusiv salong där våra skickliga barberare och frisörer förvandlar ditt hår till ett mästerverk.

Unna dig en omsorgsfull hårklippning kompletterad med en uppfriskande hårtvätt - allt till ett oslagbart pris. Våra erfarna stylister är hängivna till perfektion, och med särskild uppmärksamhet på detaljer garanterar vi en resultat som överträffar dina förväntningar. Besök Barber House och upptäck varför vi är Halmstads främsta val för stilmedvetna individer.

Läs mer: Lista 18 kaféerna i Hallands

3.Blanc Geraci & Lundberg i Halmstad AB

Blanc Geraci & Lundberg i Halmstad AB
Frisörsalongen Blanc Geraci & Lundberg i Halmstad ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Vårt team av erfarna frisörer står redo att omvandla ditt hår till ett mästerverk. I vår moderna och inbjudande salong möts du av leende ansikten och en avslappnande atmosfär.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både män och kvinnor, allt från klassiska klippningar till trendiga frisyrer och färgningar. Våra frisörer är experter på att lyssna på dina önskemål och skapa en look som framhäver din personliga stil. Med hjälp av högkvalitativa produkter och avancerade tekniker garanterar vi ett resultat som överträffar dina förväntningar. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden som Blanc Geraci & Lundberg kan göra för ditt hår!

4.Citysalongen Halmstad

Citysalongen Halmstad
Vandra in i Citysalongens förtrollade värld i hjärtat av Halmstad, där skickliga artister förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Varje artist är en maestro med sax och pensel, målar levande nyanser och formar lockar med precision och passion. Låt dem förvandla dig från en trött trasselsudd till ett vackert konstverk, samtidigt som du njuter av deras smittande glädje och genuint vänliga bemötande.

Gå in på Citysalongen och förbered dig på att bli bortskämd med högsta kvalitet till oslagbara priser. Deras prisvärdhet är en gåva till Halmstads skönhetssökande, som gör att du kan återuppliva ditt yttre utan att tömma plånboken. Varje besök är en investering i ditt självförtroende, en chans att låta din inre glöd stråla fram genom ett hår som är lika underbart som du är.

Läs mer: Lista 35 restauranger i Hallands

5.BOSCO

BOSCO
BOSCO Tack Marisel @byskogsbacke för den alltid lika välkomnande och fantastiska servicen ️

En professionell och mysig salong med underbar energi och frisörer som sätter kundens hår i första rum. Salongen erbjuder även skönhetsvård och en härlig grön oas som ger skönhet både på insidan och utsidan. Frisörerna på BOSCO strävar efter att alltid ge kunden det bästa resultatet och skräddarsyr behandlingen efter kundens önskemål och behov.

6.Dope Creative Studio

Dope Creative Studio
Välkommen till Dope Creative Studio, där du kommer att uppleva en fantastisk frisörsupplevelse med vår trevliga personal. Våra erfarna stylister är experter på att ge skräddarsydda förslag på frisyrer, perfekt anpassade efter dina önskemål och din unika stil. Hos oss möts du av Branko och Josh, som erbjuder en oslagbar service. Oavsett om du önskar en klassisk frisyr eller vill prova något nytt och spännande så garanterar vi ett resultat i toppklass.

Läs mer: Lista 23 hotellen i Hallands

7.Bahaa sax

Bahaa sax
Bahaa sax Baha är den överlägsna frisören i stan, med en oslagbar kombination av skicklighet och prisvärdhet. För endast 140 kr får du en professionell klippning som får dig att känna dig som en helt ny människa.

Bahaa är en sann konstnär inom sitt yrke, med ett öga för detaljer och en unik känsla för stil. Han lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar en look som passar just dig. Oavsett om du vill ha en klassisk frisyr eller något mer vågat, kan du lita på att Bahaa kommer att leverera ett resultat som överträffar dina förväntningar.

8.Meyraki Style - Barber & Beauty

Meyraki Style - Barber & Beauty
Unna dig en professionell klippning av vår skicklige barberare, Fabian. Njut av en avkopplande stund i en elegant och inbjudande miljö, där personalen alltid tar emot dig med ett varmt leende. Låt dig hänföras av Meyrakis vackra inredning och låt våra experter förvandla ditt utseende. Håll utkik efter våra exklusiva erbjudanden och kampanjer som gör ditt besök ännu mer fördelaktigt. Meyraki Style - Barber & Beauty erbjuder en oförglömlig upplevelse som kommer att lämna dig strålande av självförtroende. Välkommen in och låt oss ta hand om din skönhet!

9.Monique i Halland AB

Monique i Halland AB
På Monique i Halland får du ett klipp som håller måttet, men tyvärr saknar det en touch av kreativitet. Trots det rikliga håret som fanns att arbeta med blev resultatet intetsägande och alldagligt, vilket var en stor besvikelse. Det blev kort och gott en kortklippning.

Å andra sidan måste vi hylla frisörernas skicklighet och den underbara känslan av att få håret tvättat och masserat i en stol. Här kan du förvänta dig ett proffsigt resultat som kommer att göra dig nöjd. Rekommenderas varmt!

10.Samir's BarberShop

Samir's BarberShop
Samirs BarberShop är den absoluta favoriten. Jag har varit där tre gånger hittills och kommer inte gå någon annanstans för att klippa mig. Det är länge sedan jag var hos en frisör som har allt plus det lilla extra. Jag gillar att han har drop-in. Rekommenderas varmt.

Jag har inte varit hos en riktig frisör på många år, men jag trodde att det skulle bli svindyrt. Men hår och skägg för under 500 kronor och trevlig personal. Jag kommer lätt tillbaka!

11.Halmstad Barbershop

Halmstad Barbershop
Besök Halmstad Barbershop för en förstklassig upplevelse som kommer att lyfta ditt utseende till nya höjder. Fadhel Mustafa, en skicklig hantverkare, tar emot dig med värme och omsorg. Han lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och förverkligar dem med precision och omsorg.

Unna dig ett av våra populära paket, som kombinerar hårklippning och rakning till ett oslagbart pris. Mustafa använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Boka din tid idag och upplev själv den ultimata barberarupplevelsen hos Halmstad Barbershop!

12.The Hairy Flamingo Barbershop

The Hairy Flamingo Barbershop

13.Barbers & You

Barbers & You

14.Amandas Hårstudio/Parfymeri

15.Barber By Hype

Barber By Hype

16.Westcoast Barbershop

17.Salong Hype Hallarna

Salong Hype Hallarna

18.Barbershop city hallarna

Barbershop city hallarna
Postförslag