Lista 17 salongerna för hårförlängning i Jönköpings

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om salongerna för hårförlängning i Jönköpings, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hår 2000, Jönköpings Afroshop, Salong Gallerian, Salong Cheveux, Pärla Salong. Låt oss utforska!

1.Hår 2000

Vi tar hand om ditt hår med omsorg och precision

Hår 2000
  • Betyg: 4,4/5 (321 Review by google)
  • Adress:

    Barnarpsgatan 16, 553 16 Jönköping, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Bra läge, vänlig personal, ett brett utbud av tjänster

  • Nackdelar:

    Begränsade öppettider, svårt att få tid, dyrt

  • Kvalitet:

    Kvalitén på tjänsterna är hög

  • Personal:

    Vänlig, Kunnig, Hjälpsam, Professionell, Engagerad

  • Tjänster:

    Hårklippning, Hårfärgning, Hårslingor, Hårstyling, Hårvårdsprodukter

Välkommen till Hår 2000, där varje besök blir en oförglömlig upplevelse. Vi är stolta över att erbjuda expertis inom hårvård och styling, vilket garanterar att du lämnar salongen med ett hår som utstrålar hälsa och skönhet.

Våra skickliga stylister, som Roya och Linda, lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och skräddarsyr behandlingar som överstiger dina förväntningar. Oavsett om du vill ha strålande folieslingor, en snygg klippning eller en välgörande inpackning, kan du lita på att Hår 2000 levererar resultat som får dig att stråla. Boka din tid idag och upplev skillnaden!

2.Jönköpings Afroshop

Jönköpings Afroshop
Välkommen till Jönköpings Afroshop, där värme och professionalitet möter dig redan i entrén. Vår passionerade personal står redo att guida dig genom vår imponerande sortiment, där du hittar allt från häpnadsväckande tyger till oemotståndliga delikatesser.

Förvänta dig en personlig upplevelse som överträffar dina förväntningar. Vårt team av skickliga frisörer förvandlar ditt hår till ett konstverk, och våra hyllor dignar av spännande produkter som förgyller både din garderob och ditt hem. Oavsett om du söker inspiration eller bara vill unna dig något extra, kommer Jönköpings Afroshop att förvandla din shoppingupplevelse till ett oförglömligt äventyr.

Läs mer: Lista 21 kaféerna i Jönköpings

3.Salong Gallerian

Salong Gallerian
Välkomna till Salong Gallerian, där förvandlingar sker! Josefine, vår skickliga hårmagiker, tar dig från hårförtvivlan till hårlycka. Med expertråd och en konsultation som lägger grunden för en strålande ny look, trollar Josefine fram det hår du alltid drömt om.

På Salong Gallerian är kundvård och trivsel prioritet. Den mysiga och fläckfria salongen inbjuder till avkoppling, medan den kundorienterade personalen säkerställer att alla dina önskemål tillgodoses. Priserna är överkomliga, vilket gör att du kan unna dig en förvandling utan att tömma plånboken. Boka din tid idag och upplev den magiska skillnaden hos Salong Gallerian – vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

4.Salong Cheveux

Salong Cheveux
"Stig in på Salong Cheveux, en salong som badar i ljus och rymd. Här möts du av våra skickliga och sympatiska frisörer som tar väl hand om dig. Från första stund kommer du att känna dig som hemma i den inbjudande atmosfären.

Oavsett dina hårönskemål har vi frisören för dig. Våra frisörer är experter på allt från klassiska klippningar till trendiga färgningar. Tova är en av våra mest eftertraktade frisörer, och hennes unika talang har gjort henne älskad av många. Med sin kreativa vision och ett öga för detaljer, skapar hon frisyrer som får dig att stråla."

Läs mer: Lista 32 restauranger i Jönköpings

5.Pärla Salong

Pärla Salong
Hos Pärla Salong möts du av ett lugnt och lyhört bemötande. Frisören förstår precis vad du vill ha och utför jobbet helt enligt dina förväntningar. Du känner dig lugn och trygg under hela friseringen.

Boka en tid redan idag och upplev själv den professionella servicen och snabba resultatet. Du kommer inte att bli besviken!

6.Hair World Afrosalong Afro Saloon i Jönköping AB

Hair World Afrosalong Afro Saloon i Jönköping AB
Välkommen till Hair World Afrosalong & Afro Saloon i Jönköping! Här hittar du allt du behöver för att ta hand om ditt afrohår. Vi har ett brett utbud av produkter från välkända varumärken, alla noggrant utvalda för att passa just dina behov.

Oavsett om du har naturligt, avslappnat eller lockigt hår, har vi produkterna som ger dig det hälsosamma, glansiga och vackra hår du alltid har drömt om. Våra kunniga och erfarna frisörer hjälper dig gärna att hitta de produkter som passar bäst för din hårtyp och dina önskemål.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Jönköpings

7.Hudoteket Salong & Butik i Jönköping

Hudoteket Salong & Butik i Jönköping
Välkommen till Hudoteket Salong & Butik i Jönköping, en oas av avkoppling och välbefinnande. Våra professionella massörer besitter gedigen kunskap och erfarenhet, vilket garanterar dig en massageupplevelse utöver det vanliga.

Glid in i en värld av lugn och ro när du kliver in i vår mysiga salong. Den hemtrevliga atmosfären, fylld av rogivande dofter och avkopplande musik, skapar den perfekta miljön för att slappna av och låta stressen rinna av. Tillåt våra diplomerade massörer att ta hand om dig och uppleva en massage som inte bara lindrar spänningar utan även ger dig en känsla av förnyelse.

8.Salongen Jönköping AB

Salongen Jönköping AB
"Välkommen till Salongen Jönköping AB, där våra erfarna och serviceinriktade terapeuter står redo att ge dig en oförglömlig upplevelse. Vi erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar, från avkopplande massage till resultatinriktad hudvård. Vår lugna och harmoniska miljö hjälper dig att stressa av och njuta av varje sekund.

Oavsett om du söker en förskönande behandling eller vill investera i högkvalitativa hudvårdsprodukter, kan du lita på att vårt team av experter guidar dig till det bästa valet för just dina behov. Vi använder endast de mest avancerade teknikerna och produkterna för att säkerställa enastående resultat som varar. Boka din tid idag och upplev den ultimata skönhetsupplevelsen i Jönköping!"

9.Salong Belle

Salong Belle
Hos Salong Belle möts du av en vänlig och välkomnande atmosfär där kundvård är i fokus. Våra erfarna och skickliga terapeuter ser till att du får en avslappnande och skön upplevelse, vare sig du kommer för en behandling eller rådgivning. Vi erbjuder ett brett utbud av behandlingar, från klassiska ansiktsbehandlingar till massage och vaxning, med noga utvalda produkter av högsta kvalitet.

På Salong Belle är du i trygga händer. Våra terapeuter har gedigen utbildning och håller sig uppdaterade på de senaste trenderna inom skönhetsbranschen. Vi strävar efter att ge dig personliga och skräddarsydda behandlingar som möter just dina behov. Boka din tid redan idag och låt oss ta hand om dig. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår salong!

10.Salong Claes

Salong Claes
Salong Claes, med sin skickliga frisör Ann, är utan tvekan stans främsta frisör. Med ett skarpt öga för detaljer och en genuin omsorg om sina kunder, får du alltid ett förstklassigt resultat.

Atmosfären är alltid varm och välkomnande, och frisörerna sätter ett stort värde på dina önskemål. Varje klippning blir en skräddarsydd upplevelse, utformad för att framhäva dina unika drag och ge dig en frisyr som får dig att stråla. Boka din tid hos Salong Claes idag och upplev skillnaden!

11.Salong Hairmony

Salong Hairmony
Hos Salong Hairmony klipper du dig med tryggheten av att du besöker en salong med expertis och ett engagemang för att ge dig den bästa upplevelsen. Med års erfarenhet inom branschen och en genuin passion för hårvårds hjälper våra professionella frisörer dig att hitta den frisyr som passar just din stil och personlighet. Vi arbetar med marknadens ledande produkter för att garantera ett resultat av högsta kvalitet och ger gärna råd och tips för att du ska kunna bibehålla en hälsosam hårprakt även hemma.

12.Nyans Hårstudio

Nyans Hårstudio

13.Hair Time

14.Hårfin Jönköping

15.ALL:TID Salong

16.Liliana Salongen

Liliana Salongen

17.Hårsalongen Påpée

Hårsalongen Påpée
Postförslag