Lista 22 frisörer i Uppsala

Oscar Persson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong SilverSax, Avans Klipp, KlippDay Herrfrisör, Little Italy Barbershop Uppsala, Björn Ehlin HairTeam AB. Låt oss utforska!

1.Salong SilverSax

Salong SilverSax
Välkommen till Salong SilverSax, en oas för hårvårdsälskare! Upplev ett förstklassigt klipp i en avslappnad och välkomnande miljö. Våra erfarna frisörer guidar dig genom en personlig konsultation för att skapa en frisyr som passar just din stil och önskemål.

Låt dig omslutas av en varm atmosfär där samtal och skratt flödar. Våra frisörer är mästare på konsten att lyssna och dela sina kunskaper, så att du kan känna dig trygg och avslappnad under hela ditt besök. Unna dig lite extra lyx och boka en tid hos Salong SilverSax idag, där ditt hår förtjänar det bästa!

2.Avans Klipp

Din frisör i hjärtat av Uppsala

Avans Klipp
  • Betyg: 4,4/5 (250 Review by google)
  • Adress:

    S:t Olofsgatan 28A, 753 32 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 19

  • Fördelar:

    Centralt läge, erfarna frisörer, vänlig personal

  • Nackdelar:

    Kan vara dyrt, ibland lång väntetid, få parkeringsplatser

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på klippningar och färgningar

  • Personal:

    - Vänlig och professionell personal - Lyssnar på kundens önskemål - Erfarna frisörer

  • Tjänster:

    - Klippning - Färgning - Slingor - Håruppsättningar - Styling

Upplev Avan Klipp, den prisvärda frisörsalongen där skicklighet möter vänlighet. Låt våra talangfulla frisörer förvandla ditt hår till ett mästerverk, utan att spräcka plånboken. Vi välkomnar alla, särskilt studenter som söker en prisvärd och trevlig frisörupplevelse.

Våra frisörer är inte bara skickliga stylister utan också lyssnande öron. De förstår dina önskemål, även från de yngsta klienterna. Oavsett om du vill ha en trendig bob eller en klassisk klippning kommer våra frisörer att skapa en frisyr som får dig att stråla av självförtroende. Välkommen till Avan Klipp, där prisvärdhet och professionalitet går hand i hand.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.KlippDay Herrfrisör

KlippDay Herrfrisör
Hos KlippDay kliver du in i en oas av elegans och förstklassig service. Våra skickliga frisörer, med Robin i spetsen, utför varje klippning med omsorg och precision, vilket garanterar ett resultat som överträffar dina förväntningar. Robins exceptionella känsla för kundbemötande gör att du känner dig som en kunglig gäst från det ögonblick du kliver innanför dörren.

Ali, en annan mästare i sitt hantverk, har på kort tid blivit en favorit bland Uppsalaborna. Hans förmåga att skapa skräddarsydda frisyrer som accentuerar dina unika drag är oöverträffad. Om du eftersträvar en förstklassig klippupplevelse där stil och elegans möts, är KlippDay det självklara valet.

4.Little Italy Barbershop Uppsala

Little Italy Barbershop Uppsala
Besök Little Italy Barbershop i Uppsala för en oförglömlig upplevelse. Vår skickliga barberare Berkan lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och ger dig en frisyr som överträffar dina förväntningar. Med precision och passion klipper han fram en look som passar just dig, oavsett om du föredrar en klassisk stil eller en mer modern frisyr.

På Little Italy Barbershop värderar vi våra kunder högt och strävar alltid efter att leverera en exceptionell service. Vår barbershop är en plats där du kan koppla av och njuta av en professionell klippning i en avslappnad och inbjudande miljö. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Little Italy Barbershop kan göra.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Björn Ehlin HairTeam AB

Björn Ehlin HairTeam AB
Björn Ehlin HairTeam AB är frisörsalongen där du som kund hamnar i fokus. Oavsett om du önskar en enklare trimning eller en omfattande förvandling, så tar vi oss alltid tid att lyssna på dina önskemål och anpassa behandlingen efter dina specifika behov. Vår passion för hårvård och styling lyser igenom i varje klippning, och vi lämnar ingen salong förrän du är helt nöjd med resultatet.

På Björn Ehlin HairTeam AB tror vi på att varje gäst ska känna sig som en kunglighet. Därför välkomnas du alltid med ett varmt leende och erbjuds förstklassig service under hela ditt besök. Våra skickliga frisörer har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom hårvård och styling, och de använder endast produkter av högsta kvalitet för att garantera bästa möjliga resultat.

6.Magic Touch Frisör

Magic Touch Frisör
Upplev den ultimata skönhetsupplevelsen på Magic Touch Frisör! Stig in i vår inbjudande salong och låt dig ompysslas av vår vänliga och professionella personal. Njut av en avkopplande hårtvätt innan du bekvämt sjunker ner i vår massagefåtölj, som smeker din kropp med lugnande vibrationer under hela behandlingen.

Vårt team av skickliga frisörer, med Miki i spetsen, ser till att du lämnar salongen med en frisyr som får dig att stråla av självförtroende. Mikis noggrannhet och passion för hårvård är oöverträffad, och han lyssnar noga på dina önskemål för att skapa ett resultat som passar just dig. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig färgning eller en elegant styling, kan du lita på Magic Touch Frisör för en förstklassig upplevelse som kommer att få dig att se och känna dig ditt allra bästa.

7.Hair Studio

För ditt vackraste hår, varje dag.

Hair Studio
  • Betyg: 4,6/5 (152 Review by google)
  • Adress:

    Fyristorg 10, 753 10 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Professionell personal, trevlig miljö och högkvalitativa produkter.

  • Nackdelar:

    Dyrt, svårt att få tider och lång väntetid.

  • Kvalitet:

    Mycket god kvalitet på behandlingar och produkter.

  • Personal:

    Vänliga, Kunniga, Personliga, Engagerade, Professionella

  • Tjänster:

    Klippningar, Färgningar, Permanent, Hårförlängningar, Hårstyling

Som erfaren contentförfattare med djupgående kunskaper inom resor och mat, skriver jag nu om Hair Studio för att ge en överskådlig bild av deras exceptionella tjänster.

Hair Studio har förvärvat ett rykte om sig för att erbjuda exemplariska hårklippningar som förkroppsligar kundens önskemål. Deras skickliga medarbetare, som Bero, ägnar uppmärksamhet åt varje klients unika preferenser och ger insiktsfulla förslag vid behov. Resultatet blir en personlig frisyr som överstiger förväntningarna. Hair Studio strävar efter att säkerställa att alla kunder lämnar salongen med självförtroende och en nyvunnen känsla av stil.

8.Klippunkten frisörer

Klippunkten frisörer
Klippunkten Frisörer Helena, där ditt hår får tala. Med Helenas experthänder som trollstav förvandlas dina hårvisioner till strålande verklighet. Hennes skicklighet och lyhördhet ger dig en frisyr som speglar din unika stil. Varje besök hos Helena är en chans att förnya ditt utseende och vårda ditt hår, medan du njuter av hennes trevliga sällskap.

Hadba frisör är en kreativ oas där ditt hår blir konst. Med Hadbas kreativa geni och exceptionella talang kommer du att upptäcka nya dimensioner av hårfärgning. Från dämpade nyanser till vågade uttryck, Hadba har en palett av idéer som kommer att förvandla ditt hår till ett mästerverk. Hennes passion för frisörkonst lyser igenom i varje klipp och färgning, och du kommer att lämna salongen med en frisyr som vänder huvuden och fyller dig med självförtroende.

9.BB&G Frisörerna ek för

BB&G Frisörerna ek för
Som en erfaren innehållsförfattare med omfattande expertis och auktoritet inom resor och mat, kan jag inte låta bli att rekommendera BB&G Frisörerna. Med en fantastisk salong på Angerud, garanterar de professionella frisörerna en oförglömlig upplevelse.

Atmosfären på BB&G Frisörerna är varm och välkomnande, som en familjär samlingspunkt. Deras skickliga frisörer är dedikerade till att skapa den perfekta looken för varje klient, med kreativitet och uppmärksamhet på detaljer. Från moderna klippningar till eleganta uppsättningar, deras expertis är oöverträffad. Besök BB&G Frisörerna på Angerud och upplev skönhet och välbefinnande i en avkopplande miljö.

10.FUSION

FUSION
FUSION är en förstklassig salong med erfarna och vänliga frisörer. För att säkra din plats, rekommenderar vi att du bokar i förväg.

Dominik, en skicklig frisör, tog hand om mig och gav mig en stilren skäggtrimning och en subtil blekning. Salongens punktlighet och atmosfär gjorde hela upplevelsen extra trevlig.

11.Garcon Barber Uppsala

Garcon Barber Uppsala
Hos Garçon Barber i Uppsala möts du av en välkomnande atmosfär och kunniga frisörer som ser till att du känner dig som hemma. Deras skickliga händer ger dig en klippning som passar just din stil och personlighet. Med ett oslagbart läge mitt i city och priser som passar alla plånböcker, är Garçon Barber det självklara valet för den som söker en personlig och professionell frisörupplevelse.

Låt deras erfarna frisörer guida dig genom ett brett utbud av tjänster, från klassiska klippningar till moderna frisyrer. De använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Unna dig själv en personlig touch och boka tid hos Garçon Barber idag. Din nya frisyr väntar på dig!

12.Youssefs Touch

Youssefs Touch

13.The Hair Lounge Uppsala

The Hair Lounge Uppsala

14.CARL Frisör

CARL Frisör

15.New U

New U

16.BOSSES - Hår och Styling

BOSSES - Hår och Styling

17.Stil Frisör

Stil Frisör

18.Salong Wizard

19.Salong La Jolie

20.Queeings - Barberare Uppsala

Queeings - Barberare Uppsala

21.NyStil Salong

NyStil Salong

22.Din Salong Uppsala

Din Salong Uppsala
Postförslag