Lista 29 nagelsalonger i Uppsala

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om nagelsalonger i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Royal Spa & Beauty, Salong Rosendal frisör och hudvård, Vikingnails, Eyes N’ Brows, SwedenNail. Låt oss utforska!

1.Royal Spa & Beauty

Royal Spa & Beauty
Upplev Kunglig Spa & Skönhet - din fristad för avkoppling och förnyelse. Här blir du omhändertagen som en prinsessa av våra skickliga experter inom hudvård, massage och skönhetsbehandlingar. Vi skräddarsyr råd och behandlingar som passar just din hud och behov, så att du kan känna dig trygg och vacker inifrån och ut.

Boka en tid för en gelélack-behandling med vår stjärna Nara och upplev skillnaden. Du kommer att bli imponerad av hennes noggrannhet och omtanke, och dina naglar kommer att stråla med en hållbar och glänsande finish. Unna dig själv en kunglig behandling som ger dig en boost av välbefinnande och självförtroende.

2.Salong Rosendal frisör och hudvård

Salong Rosendal frisör och hudvård
Hos Salong Rosendal upplever du en oöverträffad salongsupplevelse där skickliga frisörer och hudvårdsterapeuter förverkligar dina skönhetsdrömmar. Lyssnande och förståelse vägleder varje behandling, vilket säkerställer att du lämnar salongen med ett resultat som överträffar dina förväntningar. Låt våra experter guida dig på en resa av skönhet och välbefinnande, där varje besök blir en minnesvärd upplevelse.

I kontrast till Salong Rosendals höga standard står den olyckliga upplevelsen hos en annan salong. Klippningen resulterade i ojämna längder och ett fult utseende. Misslyckandet understryker vikten av att välja en salong med erfarna och skickliga stylister som prioriterar kundnöjdhet. Genom att anlita Salong Rosendal kan du vara säker på att få den professionella behandlingen du förtjänar, med resultat som du kommer att älska.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Vikingnails

Vikingnails
En oas av välbefinnande och skönhet väntar dig på Vikingnails, där erfarna nageltekniker förvandlar dina naglar till konstverk. Njut av en avslappnande stund medan du låter experterna forma, lacka och designa dina naglar till perfektion. Med ett brett utbud av behandlingar, från klassisk manikyr till avancerad nagelkonst, hittar du allt du behöver för att skämma bort dina händer och fötter.

Vikingnails är mer än bara en nagelsalong – det är en plats där du kan unna dig själv en lyxig upplevelse. Den bekväma miljön och den vänliga personalen kommer att få dig att känna dig välkommen och avslappnad. Oavsett om du letar efter en enkel uppfräschning eller en glamorös förvandling, kommer Vikingnails att överträffa dina förväntningar.

4.Eyes N’ Brows

Eyes N’ Brows
Eyebrows & Beauty är en liten mysig salong med kompetenta och kunniga tjejer som brinner för sitt arbete och verkligen tar hand om sina kunder. Här får du en avslappnande stund i en lugn och lyxig miljö medan du blir omhändertagen av erfarna stylister som ser till att du lämnar salongen med ett vackert resultat som du kommer att älska. Eyebrows & Beauty erbjuder allt från fransförlängningar till brow lift, samt såklart färgning och plockning av både bryn och fransar.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.SwedenNail

SwedenNail
Välkommen till SwedenNail! Upplev den ultimata förvandlingen för dina naglar med våra skickliga och erfarna nageltekniker. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig naglar som får dig att känna dig självsäker och vacker.

Oavsett om du föredrar klassisk fransk manikyr, trendiga nagellack eller spännande nail art, har vi något för alla. Våra nageltekniker är passionerade över sitt arbete och tar sig tid att förstå dina önskemål och skapa naglar som matchar din personliga stil perfekt. Låt SwedenNail förvandla dina naglar till konstverk idag och upplev skillnaden!

6.Ja Milá | Beauty Salon | Nail Academy |

Ja Milá | Beauty Salon | Nail Academy |
Hos "Ja Milá" får du uppleva förstklassiga gelnaglar som kommer få dig att lysa. Vår skickliga nageltekniker Shabnam har en skarp blick för detaljer och en passion för att skapa perfekta naglar. Oavsett om du önskar en naturlig look eller en mer vågad design, kan du lita på att hon förverkligar din vision.

Du kommer inte bara att lämna "Ja Milá" med vackra naglar, utan också med en minnesvärd upplevelse. Shabnam är en glädjespridare som alltid tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa en avslappnad och trevlig atmosfär. Boka din tid idag och låt oss förvandla dina naglar till en konstform som kommer att göra att du känner dig vacker och självsäker.

7.Creative Makeup

Creative Makeup
Upplev den förtrollande världen av Creative Makeup och förvandla ditt utseende till något extraordinärt! Med expertis och passion skapar vi ögonbrynen som ramar in din blick och fransar som lyfter fram din naturliga skönhet.

Luta dig tillbaka i våra bekväma stolar och låt oss ta hand om dig. Våra skickliga makeup-artister använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att förstärka din redan strålande utstrålning. Från det ögonblick du kliver in genom dörren till det glädjefyllda ögonblicket då du ser ditt omvandlade ansikte, lovar vi en oförglömlig upplevelse.

8.Sun Nails Uppsala

Sun Nails Uppsala
Besök Sun Nails i Uppsala för en oöverträffad nagelupplevelse som kommer att göra dina händer stråla. Med exceptionell kundservice, hög kvalitet och ett välkomnande team av experter garanteras du en oförglömlig behandling.

Låt Sun Nails förvandla dina naglar till konstverk med perfekt tjocklek som står emot tidens tand. Från djärva färger till subtila pasteller finns det något för alla. Du kommer att lämna salongen med naglar som inte bara ser vackra ut utan också håller i veckor, vilket ger dig en långvarig känsla av självförtroende och elegans.

9.Uppsala Care And Beauty

Uppsala Care And Beauty
Välkommen till Uppsala Care And Beauty – den ultimata destinationen för avkoppling och förvandling i Uppsala. Här möts du av Anna och Carolina, två erfarna och passionerade skönhetsexperter som brinner för att hjälpa dig framhäva din naturliga skönhet.

Oavsett om du söker avkopplande behandlingar, resultatinriktad hudvård eller proffsig makeup, har Uppsala Care And Beauty något för dig. Salongen erbjuder ett brett utbud av ansiktsbehandlingar, massage, kroppsvård och vaxning, alla utförda med högsta kvalitet och omsorg. Boka din tid idag och upplev den lyxiga och professionella atmosfären hos Uppsala Care And Beauty – du förtjänar det!

10.Simas Laser Klinik

Simas Laser Klinik
Simas Laserklinik – din ultimata destination för laserbehandlingar!

Upplev förstklassig laserbehandling på Simas Laserklinik. Sima, vår erfarna laserspecialist, har en oöverträffad expertis och dedikerar sig till att ge dig det bästa möjliga resultatet. Oavsett om du söker professionell hårborttagning, hudföryngring eller tatueringsborttagning, har vi den senaste tekniken och expertisen för att uppfylla dina önskemål. Boka en konsultation idag och upptäck varför Simas Laserklinik har blivit den föredragna kliniken för både män och kvinnor som vill förbättra sitt utseende. Vår vänliga och kunniga personal ser fram emot att hjälpa dig uppnå dina skönhetsmål genom vår effektiva och skonsamma laserbehandlingar.

11.Nud beauty

Nud beauty
Besök Nud Beauty, Uppsalas främsta nagelsalong, och förbered dig på ett nagelkonstverk som slår allt. Våra skickliga nageltekniker använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att skapa oemotståndliga naglar som kommer att få dig att känna dig som en superstjärna.

Från klassiska franska manikyr till trendiga ombré-mönster, vi har en design som passar varje smak och tillfälle. Vi strävar efter att ge dig en avkopplande och lyxig upplevelse från det ögonblick du kliver in genom dörren. Boka din tid idag och låt oss förvandla dina naglar till konstverk som kommer att imponera alla!

12.MDs Dermocare

MDs Dermocare

13.Organic Face & Spa

14.Fotrummet

Fotrummet

15.Nagelstudio Irina Kalinina

16.El Cubano Barbershop

El Cubano Barbershop

17.Fransstylisterna Uppsala AB

Fransstylisterna Uppsala AB

18.KlippTilda

KlippTilda

19.Salong A

Salong A

20.Therese nagelstudio

Therese nagelstudio

21.Salong 35

Salong 35

22.YOLO studio

YOLO studio

23.LABELLA NAILS & SPA

LABELLA NAILS & SPA

24.Elite Nails Gränby Centrum

Elite Nails Gränby Centrum

25.Salong Sporrong

Salong Sporrong

26.Salong Anna Mancini

Salong Anna Mancini

27.Lily’s Beauty Salon

Lily’s Beauty Salon

28.mhluxuryspa auktoriserad hudterapeut

mhluxuryspa auktoriserad hudterapeut

29.Romana Beauty

Romana Beauty
Postförslag