Lista 28 frisörer i Östergötlands

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-07-31

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Hårfixarna, Hallings Salong, Salong Brännpunkt, Hårcompaniet at HW AB, Citystyle - Frisör Linköping. Låt oss utforska!

1.Hårfixarna

Hårfixarna
Hos Hårfixarna möts du av ett varmt och välkomnande team av professionella frisörer som brinner för att skapa den perfekta frisyren för dig. Salongen erbjuder en omfattande meny av tjänster, från trendiga klippningar till lyxiga behandlingar, allt utfört med högsta precision och omsorg.

Låt Hårfixarna förvandla ditt hår till ett mästerverk. Oavsett om du vill fräscha upp din nuvarande stil eller våga något helt nytt, är du i trygga händer hos deras skickliga frisörer. Boka din tid idag och upplev skillnaden som Hårfixarna kan göra för ditt hår och självförtroende.

2.Hallings Salong

Hallings Salong
Upptäck vår förtjusande salong, där skickliga frisörer bemästrar konsten att förvandla hår till mästerverk. Njut av vår hemtrevliga atmosfär och omsorg om detaljer, där vi garanterar att din frisyrupplevelse blir lika minnesvärd som den är förstklassig.

Oavsett om du önskar en subtil uppfräschning eller en dramatisk förvandling, kan våra erfarna frisörer tillgodose alla dina behov. Deras saxar dansar smidigt över ditt hår, skapa former och texturer som framhäver dina unika drag. Låt oss förvandla ditt hår till en symbol för självförtroende och stil, och låt oss tillsammans skapa ett oförglömligt utseende som kommer att få dig att stråla.

Läs mer: Lista 31 kaféerna i Östergötlands

3.Salong Brännpunkt

Salong Brännpunkt
På Salong Brännpunkt i Stockholm finner du en exklusiv oas för skönhetsbehandlingar. Med ett team av erfarna och professionella terapeuter erbjuder de en bred palett av tjänster som tar hand om både kropp och själ. Låt dig svepas med i en unik skönhetsupplevelse där du står i centrum.

Salong Brännpunkt har en lång historia av att skapa minnesvärda upplevelser. Deras passion för skönhet och välbefinnande genomsyrar allt de gör, från den personliga konsultationen till den noggranna utförda behandlingen. Boka din tid idag och upplev den ultimata oasen för skönhet och avkoppling.

4.Hårcompaniet at HW AB

Hårcompaniet at HW AB
Upplev ett hårparadis på Hårcompaniet at HW AB, Linköpings främsta salong! Våra mästerliga frisörer förvandlar ditt hår till ett konstverk, med precision, passion och en touch av magi. Låt oss skämma bort dig med en salig resa där ditt hår blir en canvas för vår kreativitet.

Stig in i våra välsmakande lokaler där doften av professionellt bemötande blandas med förväntan. Hanna, din personliga hårkonstnär, har trollat fram lockande mästerverk i över två decennier. Med hennes skickliga händer kommer ditt hår att förvandlas till en symfoni av färger, texturer och stilar - en hyllning till dig och din unika personlighet.

Läs mer: Lista 39 restauranger i Östergötlands

5.Citystyle - Frisör Linköping

Citystyle - Frisör Linköping
Hos Citystyle i Linköping får du ett oslagbart erbjudande på hårklippning till fantastiska 445 kr. Vår kunniga frisör ger dig en fräsch toppklippning på 4-5 cm, snygga drag med trimmer, vårdande olja i håret och en snabb hårtorkning.

Med vår kampanjpris kan du unna dig en professionell hårklippning till ett riktigt förmånligt pris. Passa på att boka din tid redan idag och ge ditt hår nytt liv hos Citystyle i Linköping. Välkommen!

6.J.s Herrfrisör

J.s Herrfrisör
Här på J.S Herrfrisör möts du av en otroligt trevlig och proffsig frisör som vet precis hur du vill ha ditt hår klippt. Resultatet blir perfekt och du kommer känna dig supercool med den perfekta midflocken. Cykla hem stolt och glad och ses igen om några veckor för en ny snygg frisyr!

Inte bara får du ett trevligt bemötande på J.S Herrfrisör, du får även ett proffsigt och seriöst klipp. Frisören är en mästare på att klippa hår och du kommer garanterat bli nöjd med resultatet. Att samtalet med frisören är roligt och intressant är en bonus. För att toppa upplevelsen får du dessutom en kopp gott kaffe att njuta av medan du väntar.

Läs mer: Lista 32 hotellen i Östergötlands

7.Studio Leander - Frisör Linköping

Studio Leander - Frisör Linköping
Studio Leander är Linköpings frisör för dig som söker förstklassig hårvård. Med en gedigen erfarenhet och passion för hårkonst erbjuder vi dig inte bara en klippning utan en helhet. Vi står redo att guida dig med råd och inspiration, hitta den frisyr som passar dig bäst och som framhäver dina naturliga drag.

Vårt team behärskar permanenttekniken till perfektion, vilket garanterar ett hållbart och vackert resultat som varar tills håret växer ur. Även när det gäller klippning kan du lita på vår expertis. Vi tar oss tid att förstå dina önskemål och arbetar med precision för att skapa ett resultat som överträffar dina förväntningar. Hos Studio Leander är ditt hår i trygga händer.

8.Hair Design Team Linköping AB

Hair Design Team Linköping AB
Hos Hair Design Team Linköping AB väntar ett team av skickliga frisörer som ser till att ge dig en personlig och professionell upplevelse. Med en passion för hår och en fingertoppskänsla för trender skapar de frisyrer som inte bara ser fantastiska ut, utan också får dig att känna dig som ditt bästa jag.

Oavsett om du vill ha en klassisk frisyr eller något mer vågat, kan Hair Design Team Linköping AB hjälpa dig att uppnå dina hårvårdsdrömmar. Deras team av erfarna stylister tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapa en frisyr som passar din personliga stil, ansiktsform och livsstil. Med fokus på hög kvalitet och kundnöjdhet kan du vara säker på att lämna salongen med ett självförtroendeboostande utseende som gör dig redo att ta dig an dagen med stil.

9.studio saxess

studio saxess
Studio Saxess är inte bara en frisörsalong. Det är en plats där hårdrömmar blir verklighet. Varje besök är en unik upplevelse, där expertis och personlig service skapar exakt den frisyr du längtar efter.

Jenny lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och förstår dina behov. Med passion och skicklighet trollar hon fram en look som passar perfekt för dig, både personlighet och stil. Salongen är en oas av lugn och harmoni, där du kan koppla av och njuta av en stunds lyxig egentid. Du lämnar alltid Studio Saxess med ett leende på läpparna, och en känsla av att stråla inifrån och ut.

10.Skapa Linköping

Skapa Linköping
Besök Linköpings främsta frisörer för en förstklassig stylingupplevelse! Våra skickliga frisörkonstnärer förvandlar ditt hår till en mästerverk, oavsett hårtyp eller önskad look.

I vår trivsamma salong bjuder vi på förstklassig service och gratis kaffe medan du väntar. Vårt centrala läge gör det enkelt att komma hit och få den nya frisyren du drömmer om.

11.Studio hair art motala

Studio hair art motala
Välkommen till Studio Hair Art Motala, där din hårvision blir en verklighet! Våra skickliga frisörer och lärlingar sätter dig i centrum och lyssnar noggrant på dina önskemål. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar med varje klippning, färgning eller styling.

Hos oss får du en personlig och avslappnad upplevelse, där du känner dig delaktig under hela processen. Våra lärlingar får vägledning av erfarna frisörer, vilket garanterar att du får en felfri klippning eller styling. Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att ditt hår ser och känns fantastiskt. Låt Studio Hair Art Motala förvandla ditt hår till ett konstverk!

12.Roots of Sweden

Roots of Sweden

13.Studio 22

Studio 22

14.King Barbershop

King Barbershop

15.Plaza Hair&Beauty

Plaza Hair&Beauty

16.Studio Hair Art Karoline Wallin AB

Studio Hair Art Karoline Wallin AB

17.Hairstudio Unique

Hairstudio Unique

18.STUDIO e-hair Lounge - Frisör Linköping

STUDIO e-hair Lounge - Frisör Linköping

19.STUDIO e-hair Nivå - Frisör Norrköping

STUDIO e-hair Nivå - Frisör Norrköping

20.STUDIO e-hair The Look

21.Salong George Makdesi

22.Kreateam

23.Hårängen

24.Frisörerna i Linköping AB

25.Cut & Style

Cut & Style

26.Hårdesign

Hårdesign

27.Studio L2 AB

28.Frisörhuset Norrköping

Frisörhuset Norrköping
Postförslag