Lista 15 nagelsalonger i Östergötlands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-07-31

Sammanställd från de bästa listorna om nagelsalonger i Östergötlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Venus Nagelsalong, JW Nagel & Vax, Nail Pro 7, Nails for ladies, Katy Nails. Låt oss utforska!

1.Venus Nagelsalong

Venus Nagelsalong
Upplev skönhetens härliga värld med Venus Nagelsalong! Njut av högsta kvalitet och precision i en ren och välkomnande miljö. Våra erfarna nageltekniker tar hand om dig med personlig service och förstklassiga produkter.

Venus Nagelsalong garanterar ett strålande resultat som håller länge. Låt våra experter förvandla dina naglar till en iögonfallande accessoar. Med en bred palett av färger, glitter och konstnärliga mönster har vi allt som behövs för att skapa dina drömmars naglar. Besök oss idag och upptäck nagelkonstens förföriska värld!

2.JW Nagel & Vax

JW Nagel & Vax
Att besöka JW Nagel & Vax är som att få en lyxig spabehandling för din hud. Den erfarna och skickliga Nagel är en mästare på vaxning och kommer att guida dig genom processen med lugn och professionalism. Hon använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa en smidig och bekväm upplevelse.

Oavsett om du är en nybörjare till vaxning eller en erfaren proffs, kommer Nagel att anpassa behandlingen efter dina specifika behov. Hon tar sig tid att förklara allt steg för steg och svarar gärna på alla frågor du har. Efteråt kommer din hud att vara silkeslen, mjuk och strålande.

Läs mer: Lista 31 kaféerna i Östergötlands

3.Nail Pro 7

Nail Pro 7
Nail Pro 7 har varit min nagelsalong i snart 12 år. Den professionella och trevliga personalen gör alltid ett fantastiskt jobb, och mina naglar blir alltid flawless. Jag rekommenderar varmt Nail Pro 7!

Naglarna här är inte bara vackra, de är också extremt hållbara. Tack vare den unika tekniken att pincha naglarna blir de smala och håller sig på plats. Jag har gjort mina naglar här i flera år och har aldrig haft problem med att de släpper, går sönder eller spricker. Dessutom är bemötandet alltid top notch och kaffet smakar himmelskt!

4.Nails for ladies

Nails for ladies
Välkommen till Nails for Ladies, skönhetens tempel för händer och fötter! Vi erbjuder oöverträffad kvalitet och professionalism till oslagbara priser. Våra erfarna nageltekniker skapar nagelkonst som är både tunn och vacker, anpassad efter dina unika önskemål.

Oavsett om du föredrar klassiska franska naglar, trendiga ombre-designer eller extravaganta kristalldekorationer, har vi allt du behöver för att uttrycka din personliga stil. Vårt team av skickliga experter använder endast högkvalitativa produkter för att garantera hållbara och bländande resultat. Besök Nails for Ladies idag och upplev förstklassig nagelvård till ett pris som gör dig lika glad som dina vackra nya naglar!

Läs mer: Lista 39 restauranger i Östergötlands

5.Katy Nails

Katy Nails
Upplev konsten att få vackra, hållbara naglar hos Katy Nails Mkt! Våra skickliga nageltekniker ger dig en förstklassig service och skapar naglar som sitter som en smäck. Njut av den trevliga atmosfären och koppla av medan vi förvandlar dina händer till ett mästerverk.

Förutom den exceptionella servicen är Katy Nails Mkt ett toppställe med ny ägare som förhöjer upplevelsen ytterligare. Vi prioriterar professionalism och strävar efter att överträffa dina förväntningar. Besök oss idag och låt våra talangfulla nageltekniker förvandla dina naglar till konstverk som du kommer att älska att visa upp!

6.Showcase Nails Söderköping

Showcase Nails Söderköping
Att skämma bort sig med en nagelförlängning hos Showcase Nails i Söderköping är som att ge sig själv en lyxig behandling. Tänk dig att sjunka ner i en bekväm fåtölj medan skickliga nagelterapeuter trollar fram dina nageldrömmar. De tar sig tid att diskutera dina önskemål och ser till att resultatet blir precis som du vill.

Oavsett om du föredrar klassiska franska manikyr, trendiga stilettoformer eller glittrande festnaglar, så kan Showcase Nails i Söderköping förvandla dina naglar till små konstverk. Och du behöver inte oroa dig för hållbarheten – deras naglar håller i veckor och ser fantastiska ut hela tiden. Så unna dig själv en stunds avkoppling och låt Showcase Nails förgylla dina händer med naglar som får dig att känna dig som en stjärna!

Läs mer: Lista 32 hotellen i Östergötlands

7.Euro Nails

Euro Nails
Upplev ljuvligt perfekta naglar som håller i längden hos Euro Nails! Våra erfarna nageltekniker garanterar en felfri finish och professionell service. Oavsett om du önskar klassisk elegans eller trendiga statement-naglar så hittar du det hos oss, allt till ett oslagbart pris.

Vi vet att dina naglar förtjänar det bästa, därför använder vi enbart högkvalitativa produkter och beprövade tekniker. Med ett öga för detaljer och en passion för nagelkonst skapar vi vackra och hållbara naglar som får dig att glänsa. Besök Euro Nails idag och låt oss förvandla dina händer till ett konstverk!

8.Nail Pro Store Sweden AB

Nail Pro Store Sweden AB
Nail Pro Store Sweden AB - där skicklighet möter kreativitet! Våra nagelterapeuter besitter enastående kompetens och överträffar ständigt gränserna för nagelkonst. Upptäck en värld av vackra naglar som garanterat vänder huvuden.

Vi är stolta över att vara Norrköpings främsta nagelsalong, med en oslagbar kombination av talang, passion och hängivenhet till kundnöjdhet. Oavsett om du önskar klassiska fransk manikyr eller extravaganta nagelkonstverk kan du lita på att våra erfarna terapeuter överträffar dina förväntningar. Glid in i vår lyxiga salong och unna dig en förstklassig nagelupplevelse som kommer att få dig att känna dig självsäker och strålande från topp till tå!

9.Crystal Nails

Upplev en oöverträffad manikyr på Crystal Nails! Våra skickliga nagelterapeuter och senaste tekniker garanterar vackra, hållbara naglar som får dig att stråla. Oavsett om du önskar glamourösa akrylnaglar, eleganta gellack eller en avkopplande spabehandling, har vi det perfekta valet för dig.

På Crystal Nails prioriterar vi din tillfredsställelse. Vårt team av passionerade proffs är hängivna till att skapa en lyxig och säker miljö där du kan koppla av och förgylla dina naglar. Boka din tid idag och upptäck varför Crystal Nails är det främsta valet för nagelvård i stan!

10.LJ-nagelstudio

LJ-nagelstudio

11.Beauty Sky AB

Beauty Sky AB
Frågar du mig är ett besök hos Beauty Sky AB en investering i dig själv. Deras erfarna team av skönhetsexperter kommer att guida dig genom en personlig konsultation för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan som uppfyller dina individuella behov. Oavsett om det gäller avancerade hudbehandlingar, avkopplande massage eller glamorös makeup kan du vara säker på att få en förstklassig upplevelse med enastående resultat som får dig att stråla inifrån och ut.

12.Lilian Nails & Beauty AB

Lilian Nails & Beauty AB

13.Hollywood Nails

Hollywood Nails
Hollywood Nails är en salong som ger ett professionellt och lyxigt intryck. Deras nagelterapeuter är erfarna och kunniga, och de använder alltid de senaste teknikerna och produkterna. Detta resulterar i vackra och hållbara naglar som du kommer att älska.

Jag har själv besökt Hollywood Nails flera gånger och har alltid varit helnöjd med resultatet. Nagelterapeuterna är trevliga och tillmötesgående, och de tar sig alltid tid att förstå vad du vill ha. De ger också bra råd om hur du ska ta hand om dina naglar så att de håller sig fina länge. Jag rekommenderar verkligen Hollywood Nails till alla som letar efter en nagelsalong med hög kvalitet och service.

14.Nailsyourday

Nailsyourday

15.Nagelsalongen Linköping

Nagelsalongen Linköping
Postförslag