Lista 17 frisörer i Vänersborg Västra Götaland

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-26

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Vänersborg Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Prins Frisersalong KB, Salong Midos, Salong Svanen, Frisör Just Hair, Hairways Frisörsalong. Låt oss utforska!

1.Prins Frisersalong KB

Prins Frisersalong KB
Upplev lyxen hos Prins Frisersalong KB, där skickliga frisörer bjuder på en exceptionell salongsupplevelse. Med ett brett utbud av tjänster, från barnklippning till herrklippning och rakning, finns det något för alla. Våra erfarna stylister lyssnar noga på dina önskemål och skapar en frisyr som perfekt framhäver din personliga stil.

Vare sig du söker en trendig ny look eller vill bevara din klassiska elegans, kan du lita på att våra frisörer ger dig ett förstklassigt resultat. Från konsultation till tvätt och styling får du en upplevelse som överträffar dina förväntningar. Boka din tid hos Prins Frisersalong KB idag och upptäck hemligheten bakom oemotståndligt vackert hår.

2.Salong Midos

Salong Midos
Salong Midos är en oas för dig som söker en förstklassig frisyrupplevelse. Med erfarna stylister och en passion för att framhäva din personliga stil bjuder vi på en fulländad service. Från precisionsklippningar till trendiga färgbehandlingar lovar vi ett resultat som överstiger dina förväntningar.

Vårt team av dedikerade frisörer besitter en gedigen kunskap och en okuvlig kreativitet. Oavsett om du önskar en diskret trimning eller en djärv förvandling, skräddarsyr vi din frisyr efter dina unika preferenser. Vi använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa ett hållbart och glänsande resultat som får dig att stråla.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Vänersborg Västra Götaland

3.Salong Svanen

Salong Svanen
Besök Salong Svanen för en förstklassig frisör upplevelse som lämnar dig strålande! Våra skickliga stylister behärskar konsten att klippa och forma hår med precision och passion. Varje besök inleds med en noggrann konsultation, där vi lyssnar till dina önskemål och skapar en skräddarsydd frisyr som framhäver dina drag och matchar din livsstil.

Luta dig tillbaka och slappna av när våra stylister trollar fram ditt drömhår. Njut av en varm tvätt, avkoppnande massage och en utsökt kopp kaffe medan vi förvandlar ditt hår. Våra toppmoderna tekniker och högkvalitativa produkter säkerställer ett resultat som överstiger dina förväntningar. Besök Salong Svanen idag och upptäck skillnaden som en exceptionell frisyr kan göra!

4.Frisör Just Hair

Frisör Just Hair
Frisör Just Hair erbjuder enastående service och professionell kunskap som garanterar en fantastisk upplevelse varje gång. Den vänliga och avslappnande atmosfären gör ditt besök till en njutbar stund.

Lindas skickliga händer förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Hennes expertis och passion för hårvård ger dig ett strålande resultat som du kommer att älska. Låt oss guida dig till ditt drömhår - boka din tid hos Frisör Just Hair idag och upplev skillnaden.

Läs mer: Lista 13 kaféerna i Vänersborg Västra Götaland

5.Hairways Frisörsalong

Hairways Frisörsalong
"Upplev en förstklassig frisörkonst på Hairways Frisörsalong! Våra skickliga frisörer behärskar allt från klassiska snitt till moderna kreationer, och ger dig en lyxig upplevelse varje gång. Salongens avslappnande atmosfär och välkomnande personal gör att du känner dig som hemma. Boka din tid idag och låt oss förvandla ditt hår till ett mästerverk som kommer att få dig att stråla av självförtroende."

"På Hairways Frisörsalong får du mer än bara en klippning - det är en förstklassig upplevelse som kommer att revolutionera ditt utseende. Våra frisörer är experter på att skapa frisyrer som framhäver din personlighet och stil. Med högkvalitativa produkter och innovativa tekniker garanterar vi ett resultat som kommer att överträffa dina förväntningar. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att bli din allra vackraste version!"

6.Salong Wikström & Norrman AB

Salong Wikström & Norrman AB
**Stycke 1:** Salong Wikström & Norrman är en oas där välbefinnande förenas med stilsäker elegans. Från det ögonblick du stiger över tröskeln möts du av en harmonisk och avkopplande miljö där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en minnesvärd upplevelse.

**Stycke 2:** Vår erfarna personal är lika passionerade som kunniga, och deras gedigna kompetens garanterar att du alltid lämnar salongen med ett strålande utseende som överträffar dina förväntningar. Vi strävar efter att uppfylla dina unika önskemål och ge dig en personlig touch som får dig att känna dig extra vacker och självsäker. Genom åren har vi byggt upp en lojal kundkrets som vittnar om vår exceptionella service och högklassiga resultat.

7.Salong Dias

Salong Dias
Uppfriskande hårvård i en trivsam atmosfär på Salong Dias! Njut av en avstressande och trevlig upplevelse medan våra skickliga frisörer förvandlar ditt hår till ett konstverk. Vi strävar efter att skapa en personlig frisyr som perfekt ramar in dina ansiktsdrag och uttrycker din unika stil.

Från barnklippningar till familjefrisyrer och snabba klippningar, Salong Dias har något för alla. Vårt team av erfarna frisörer har ett öga för detaljer och använder avancerade tekniker för att uppnå felfria resultat. Boka din tid idag och upplev den förstklassiga hårvården som gör att du känner dig självsäker och strålande!

8.Salong De Beauté

Salong De Beauté
Välkommen till Salong De Beauté, en oas av skönhet och avkoppling. Våra erfarna terapeuter bjuder på en personlig och professionell upplevelse, där vi tar hand om dig och dina önskemål.

Låt oss skämma bort dig med våra lyxiga ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och snygga naglar. Våra produkter är noggrant utvalda för att ge dig bästa möjliga resultat. Unna dig en stund för dig själv och låt oss hjälpa dig att stråla både inifrån och ut.

9.Salongen Eva Plevza

Salongen Eva Plevza
Upplev lyxen av en oas för skönhet på Salongen Eva Plevza! Du välkomnas av ett varmt leende och en inbjudande atmosfär som garanterar ren avkoppling. Våra erfarna frisörer lyssnar noggrant på dina önskemål och skapar en frisyr som överträffar dina förväntningar.

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster som sträcker sig från expertklippningar och styling till lyxiga hårbehandlingar. Dessutom tar vi hand om din hud med våra skräddarsydda hudvårdsbehandlingar. Allt detta till oslagbara priser som gör det lätt för dig att unna dig en välförtjänt förnyelse. Boka din tid idag och förbered dig på en förvandling som kommer att få dig att stråla!

10.L.B Barber

L.B Barber
Upplev den moderna och rena salongen L.B Barber, där skicklighet och precision möts. Vår erfarne frisör har ett skarpt öga för detaljer och ett passionerat engagemang för sitt hantverk. Varje klippning blir ett mästerverk, anpassat efter dina unika önskemål.

Hos L.B Barber får du inte bara en snygg frisyr, utan också en exceptionell upplevelse. Vår vänliga och omtänksamma frisör/barberare skapar en varm och välkomnande atmosfär. Vi tar hand om alla våra kunder med samma höga nivå av omsorg och professionalism, vilket garanterar att du lämnar salongen både nöjd och snygg.

11.Salong Hårteamet i Vänersborg AB

Salong Hårteamet i Vänersborg AB
Salong Hårteamet i Vänersborg AB erbjuder en exceptionell hårvårds-upplevelse som väcker till liv din inre skönhet. Med ett team av erfarna stylister och toppmoderna tekniker skapar vi personliga frisyrer som speglar din unika stil och personlighet.

Våra passionerade frisörer lyssnar noggrant på dina önskemål och tar sig tid att förstå dina behov. Vi använder endast de finaste produkterna och de senaste trenderna för att garantera dig ett resultat som du kommer att älska. Besök Salong Hårteamet i Vänersborg AB idag och förbered dig på en förvandling som kommer att få dig att känna dig självsäker och strålande.

12.Evas Klipp

Evas Klipp

13.Hårcity

Hårcity

14.Kristians Klippsalong

Kristians Klippsalong

15.Salong Elian

16.Men & women salon

17.Vesna-Hårvård

Vesna-Hårvård
Postförslag