Lista 19 frisörer i Katrineholm Södermanlands

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-09-04

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Katrineholm Södermanlands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Stiil, Barbershop of Katrineholm, Salong Tip Top, Hair top, Maribella Haircenter. Låt oss utforska!

1.Salong Stiil

Salong Stiil
Hos Salong Stiil i hjärtat av Helsingborg möts du av en varm och ombonad miljö som får dig att känna dig avslappnad från första stund. Våra erfarna frisörer har en passion för hår och sätter alltid dina önskemål i första rum.

Med varsam hand och ett öga för detaljer skapar vi frisyrer som framhäver din personlighet och får dig att stråla. Vare sig du vill ha en klassisk klippning, en trendig uppsättning eller en djupgående färgbehandling kan du vara säker på att du får ett resultat som överträffar dina förväntningar.

2.Barbershop of Katrineholm

Barbershop of Katrineholm
På barbershopen i Katrineholm möts du av Mahmuts enastående talang och passion för sitt hantverk. Med precision och skicklighet skapar han frisyrer som inte bara är moderna utan också anpassade efter dina personliga önskemål. Atmosfären är avslappnad och stilfull, med en känsla av äkta gemenskap.

Steg in i Mahmuts stilfulla barbershop och upplev en klippning som överträffar dina förväntningar. Varje klippning är ett konstverk, ett uttryck för Mahmuts exceptionella förmåga och din unika personlighet. Låt dig förvandlas till den stilikon du alltid har drömt om, med en frisyr som vänder huvuden och får dig att känna dig självsäker och självsäker.

3.Salong Tip Top

Salong Tip Top
Salong Tip Top Hade jag kunnat ge mer än 5 stjärnor så hade jag absolut gjort! Trevlig, snäll och kunnig frisör som gav mig precis det jag ville ha. Pratglad är hon också, men jag uppskattar när frisören är social och trevlig. Det höjer upplevelsen!

4.Hair top

Hair top
Här på Hair top får du alltid en mysig stund när du vill bli fin i håret. Våra proffsiga frisörer tar hand om dig och ger dig en snygg frisyr som passar just dig. Vi erbjuder personlig service och ser till att du känner dig bekväm och avslappnad under hela besöket.

Hos Hair top använder vi endast högkvalitativa produkter och tekniker för att ge dig ett resultat som håller länge och ser fantastiskt ut. Vi har ett brett utbud av tjänster att välja mellan, så oavsett om du vill ha en ny frisyr, en färgning eller bara en klippning så har vi något för dig. Boka din tid idag och unna dig en lyxig stund hos Hair top!

5.Maribella Haircenter

Maribella Haircenter
Besök Maribella Haircenter för en hårklippning som överträffar dina förväntningar! Här möts du av en erfaren saxkonstnär som besitter en sällsynt begåvning inom sitt yrke. Föreställ dig en frisör som inte bara klipper, utan skapar mästerverk på ditt huvud.

Hos Maribella Haircenter får du inte bara en ny frisyr, utan en förvandling som förhöjer din stil och självförtroende. Vare sig du söker en klassisk look eller vill våga experimentera med något nytt, är du i trygga händer. Du kommer att lämna salongen strålande och nöjd, med en frisyr som matchar dina drömmar. Och det bästa av allt? Priset är överkomligt, så att du kan unna dig en lyxig hårvårdsupplevelse utan att tömma plånboken.

6.NIFFES KLIPPOTEK

NIFFES KLIPPOTEK
Låt Jasmin förvandla ditt hår till ett mästerverk. Med sin exceptionella skicklighet och passion för hårkonst garanterar hon en förstklassig salongsupplevelse. Från djärva frisyrer till subtila förfiningar, Jasmin har förmågan att framhäva din unika stil och få dig att känna dig som din mest självsäkra själv. Besök Niffes Klippotek idag och upplev transformativa frisyrer som kommer att vända huvuden och lämna dig med en strålande känsla.

7.Salong White

Salong White
Upplev lyxen och komforten på Salong White där ett team av erfarna experter står redo att förgylla din dag. Vi erbjuder ett brett utbud av premiumtjänster för både hår, naglar och kropp. Från förtrollande frisyrer till välskötta naglar och avslappnande kroppsbehandlingar har vi allt du behöver för att känna dig som din allra bästa.

Vår mysiga salong välkomnar dig med ett varmt leende och vår vänliga personal ser till att du känner dig bekväm från första stund. Även om väntrummet kan vara lite trångt under den kalla årstiden, kompenseras det mer än väl av den exceptionella servicen och de fantastiska resultat du får. På Salong White är din tillfredsställelse vår högsta prioritet, och vi strävar efter att ge dig en oförglömlig upplevelse varje gång du besöker oss.

8.Salong Amanda

Salong Amanda
Salong Amanda är en liten, mysig salong med mycket professionell personal. Här får du en personlig behandling och kan njuta av en kopp kaffe och lite godis medan du väntar. Oavsett om du vill klippa dig, färga håret eller få en ansiktsbehandling så kan du vara säker på att få bästa kvalitet och pris i staden.

Salongen andas en varm och välkomnande atmosfär, och personalen är alltid glad och trevlig. Du bjuds alltid på kaffe och godis, och om du har tur får du kanske träffa den nya frisören som klipper dig med stor precision och skicklighet. Salong Amanda är helt enkelt den perfekta platsen för dig som vill unna dig en avkopplande och förnyande behandling.

9.Traneskog

Traneskog
Upplev en hårresa utan motstycke hos Traneskog! Vår onlinebokning gör det enkelt att hitta en tid som passar dig. Du möts av en varm och professionell personal som lyssnar uppmärksamt på dina önskemål. Våra frisörer är mästare på sitt hantverk och förstår att varje hårstrå är unikt.

Luta dig tillbaka i våra bekväma stolar och njut av en förstklassig behandling. Vi använder endast de bästa produkterna för att garantera ett strålande resultat. Efter ditt besök hos Traneskog kommer ditt hår att kännas friskare, glansigare och vackrare än någonsin tidigare. Unna dig själv en stund av avkoppling och lyx hos oss – du förtjänar det!

10.Salong Marenius

Salong Marenius
Salong Marenius är ett fräscht och kreativt ställe där du alltid blir väl omhändertagen. Frisörerna är skickliga och lyhörda, och de ser till att du får en frisyr som passar just dig och dina önskemål.

Hos Salong Marenius kan du koppla av och njuta av en stund för dig själv. Atmosfären är varm och välkomnande, och personalen gör allt för att du ska trivas. Oavsett om du vill ha en helt ny frisyr eller bara en liten trimning så kommer du att bli nöjd med resultatet.

11.Maria Salong

Maria Salong
Upplev den ultimata hårklippningsupplevelsen på Maria Salong Barnet! Njut av förstklassig service och professionella stylister som förvandlar ditt hår till ett mästerverk. Våra överkomliga priser gör att du kan unna dig en välförtjänt förnyelse utan att spräcka din budget.

Boka din tid online idag och få en gratis klubba! Slipp krångel med väntetider och anländ på utsatt tid för en sömlös och stressfri upplevelse. Få det hår du alltid har drömt om på Maria Salong Barnet – ditt hem för strålande frisyrer!

12.Filippas Frisörer

Filippas Frisörer

13.Salong Självfallet Katrineholm AB

Salong Självfallet Katrineholm AB

14.Eleganza i Katrineholm AB

15.Hud & Hår Kompaniet

Hud & Hår Kompaniet

16.Gracielas Frisör

Gracielas Frisör

17.Wengströmska Villan

18.Nina Engdahls Klipp-City i Katrineholm AB

Nina Engdahls Klipp-City i Katrineholm AB

19.Lindborgs Frisör

Lindborgs Frisör
Postförslag