Lista 20 frisörer i Lidköping Västra Götaland

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-26

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Lidköping Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Salong Axelsson, Hår & Mustasch, Salong Örnen, Simply, Salong Ellen.H. Låt oss utforska!

1.Salong Axelsson

Salong Axelsson
Salong Axelsson förtrollar med sin eleganta och inbjudande atmosfär. Den minutiösa uppmärksamheten på detaljer skapar en känsla av lyx och sofistikering. Från det ögonblick du kliver in i salongen möts du av en varm och välkomnande personal som guidar dig genom ett brett utbud av tjänster. Oavsett om du önskar en avkopplande ansiktsbehandling eller en uppfräschande klippning, kommer Salong Axelssons erfarna team att överträffa dina förväntningar.

Med konkurrenskraftiga priser och generösa erbjudanden gör Salong Axelsson skönhetsvård tillgänglig för alla. Investera i dig själv och din välbefinnande på denna exceptionella salong, där varje besök är en chans att förnya dig och känna dig som ditt bästa jag. Unna dig en dag av lyx och återhämtning på Salong Axelsson – du förtjänar det!

2.Hår & Mustasch

Hår & Mustasch
Hår & Mustasch är en otrolig frisörsalong med en mycket skicklig och trevlig frisör! Boka en tid redan idag och upplev en snabb och smidig klippning. Du kommer garanterat bli nöjd och kommer tillbaka för mer.

Med sin långa erfarenhet inom branschen ger Hår & Mustasch en professionell och personlig service som överträffar alla förväntningar. Frisören är en mästare på sitt hantverk och kan skapa den perfekta frisyren för just dig. Salongen erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive klippning, färgning och styling. Oavsett om du vill ha en ny look eller bara fräscha upp din nuvarande stil, är Hår & Mustasch det perfekta valet.

Läs mer: Lista 24 restauranger i Lidköping Västra Götaland

3.Salong Örnen

Salong Örnen
Stig in i Salong Örnens eleganta och stilfulla miljö, där erfarna stylister väntar på att förverkliga dina hårdrömmar. Deras expertis och passion för hårvård kommer att ge dig en förvandlande upplevelse.

Från konsultationen till det slutliga resultatet kommer du att känna dig ompysslad och vägledd. Personalens genuina omsorg och kunskap säkerställer att du får ett resultat som överträffar dina förväntningar. Besök Salong Örnen och upplev skillnaden - du kommer att lämna med ett självförtroende som strålar!

4.Simply

Simply
Låt mig presentera dig för den verkliga pärlan i Lisch, ett ställe som är mer än bara en butik – det är en upplevelse. Här är platsen du inte får missa, gömda lite vid sidan med avsikt, utan flashiga skyltar, för här handlar det om kvalitet över kvantitet. Förbered dig på att bli hänförd av en plats som utstrålar charm och karaktär, med träpaneler och snedtak som skapar en hemtrevlig och inbjudande atmosfär. Våra kunniga medarbetare står redo att guida dig genom ett utbud av handplockade delikatesser och unika produkter. Kliv in och upptäck den värld som väntar – en värld av smak och njutning som är som gjord för dig som söker det där lilla extra.

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Lidköping Västra Götaland

5.Salong Ellen.H

Salong Ellen.H
Salong Ellen.H är ett toppval för dig som söker en exceptionell frisörupplevelse. Med sin skickliga och kunniga personal garanteras du ett perfekt resultat varje gång du besöker salongen.

Atmosfären på Salong Ellen.H är varm och välkomnande, och de trevliga frisörerna tar alltid tid att lyssna på dina önskemål och behov. De använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa att ditt hår ser och känns sitt allra bästa. Oavsett om du söker en ny frisyr, styling eller färgning, kan du lita på att Salong Ellen.H överträffar dina förväntningar.

6.Headlites

Headlites
Upplev skönhetens oas i centrala Lidköping på Headlites Hårsalong. Våra skickliga frisörer använder sig av sin expertis för att skapa frisyrer som framhäver din personliga stil. Njut av en avslappnande stund i vår trivsamma miljö medan vi förvandlar ditt hår till något extraordinärt.

För en kulinarisk upplevelse, bege dig till vårt charmiga kafé där vi serverar de läckraste baguetter och sallader. Våra generösa portioner och prisvärda priser kommer att tillfredsställa både dina smaklökar och din plånbok. Oavsett om du längtar efter en snabb lunch eller en avkopplande fikapaus, kommer vårt kafé att bli din nya favoritplats.

7.Här i Lidköping AB

Här i Lidköping AB
Besök Lidköping och upplev avkopplande stunder hos Saras Hudvård! Här finner du experter som tar hand om ansikte och kropp med skräddarsydda behandlingar. Unna dig en lyxig vardagsflykt och känn hur stressen rinner av dig.

Hos Bittans Klipperia möts du av en mästare på hårvård. Med skickliga klippningar, individuella stylingar och fina produkter kan Bittan hjälpa dig hitta din perfekta frisyr. Oavsett om du söker en fräsch uppfräschning eller en mer dramatisk förändring, kommer Bittan guida dig till ett glänsande och hälsosamt hår. Boka din behandling redan idag och förvandla dig själv inifrån och ut i hjärtat av Lidköping!

8.HairDesign

HairDesign
Jag har besökt HairDesign vid ett flertal tillfällen och blir alltid lika nöjd. Personalen är otroligt kunnig och trevlig, och de tar sig alltid tid att lyssna på mina önskemål. Resultatet blir alltid fantastiskt, och jag får alltid många komplimanger för mitt hår efteråt. Jag rekommenderar varmt HairDesign till alla som letar efter en professionell och trevlig frisörsalong.

Mitt senaste besök hos HairDesign var för att få slingor i utväxten och en kallare ton i mitt hår. Jag har haft slingor sedan tidigare, men mitt hår hade blivit lite gult och jag ville ha en mer kylig nyans. Frisören lyssnade noga på mina önskemål och rekommenderade en perfekt nyans för mig. Resultatet blev precis som jag hade önskat, och mitt hår ser nu både friskare och mer stilrent ut. Jag är så nöjd med mitt nya hår, och jag kan knappt vänta tills nästa gång jag ska besöka HairDesign.

9.Känsla för hår

Känsla för hår

10.Frisör Skaragatan

Frisör Skaragatan
Frisör Skaragatan erbjuder en avkopplande och professionell upplevelse med drop-in-service. Våra skickliga frisörer lyssnar på dina önskemål och klipper ditt hår med precision och omsorg. Vårt lugna och trivsamma miljö gör att du kan koppla av och njuta av behandlingen.

Kom till oss för ett prisvärt och snabbt klipp utan att kompromissa med kvalitén. Vårt team av erfarna frisörer ser till att du lämnar salongen med en snygg och välskött frisyr som passar just dig. Boka din tid idag och upplev skillnaden hos Frisör Skaragatan!

11.Salong Vivåga

Salong Vivåga är en oas för dig som söker en lyxig och avkopplande upplevelse. Våra skickliga terapeuter och stylister har många års erfarenhet och kommer att ta hand om dig på bästa sätt. Oavsett om du behöver en ny frisyr, en ansiktsbehandling eller en massage kommer du att lämna Salong Vivåga med en känsla av välbefinnande och förnyelse.

Vi använder endast de bästa produkterna och har en modern och elegant inredning som gör att du känner dig som en VIP. Vårt team är varmt och välkomnande och kommer att göra allt för att se till att du har en minnesvärd upplevelse. Så varför vänta? Boka din tid idag och upplev skillnaden Salong Vivåga kan göra!

12.Kopparsalongen

Upplev en oas av lugn och välbefinnande mitt i stadens brus på Kopparsalongen. Våra skickliga massörer bjuder på en utmärkt massageupplevelse som får dina spänningar att smälta bort och lämnar dig avslappnad och vitaliserad.

I våra inbjudande lokaler möts du av en varm och välkomnande atmosfär. Här kan du koppla av och njuta av en avkopplande massage i bekväma och estetiskt tilltalande rum. Vårt team av erfarna och professionella massörer anpassar varje behandling efter dina individuella behov, vilket säkerställer en personlig och effektiv upplevelse. Oavsett om du söker lindring från smärta, vill förbättra din cirkulation eller bara koppla av och ladda om, kommer Kopparsalongen att överträffa dina förväntningar. Unna dig själv en oöverträffad massageupplevelse och upptäck ett nytt mått av avkoppling och välbefinnande på Kopparsalongen.

13.Fasth Frisérsalong

14.Hårsmedjan

15.Frisörhuset

16.Salong Preben

17.Salong Rosett

Salong Rosett

18.Salong Nyance

Salong Nyance

19.Frisör Pier, Lidköping

Frisör Pier, Lidköping

20.Salong 12

Salong 12
Postförslag