Lista 21 frisörer i Falkenberg Hallands

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-21

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Falkenberg Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Falkenbergs Frisör, Hårlyckan i Heberg, Salong La Vogue, Dinas Hårstudio, Randevu Falkenberg barbershop. Låt oss utforska!

1.Falkenbergs Frisör

Falkenbergs Frisör
Välkommen till Falkenbergs Frissör, där förstklassiga hårbehandlingar möter en exceptionell kundservice. Våra skickliga frisörer, med år av erfarenhet och passion för hårkonst, står redo att skapa en look som är skräddarsydd efter dina önskemål.

Oavsett om du har ett brådskande ärende eller föredrar att boka en tid i förväg, möts du alltid av ett vänligt leende och professionell service. Vi erbjuder smidiga drop-in-besök för din bekvämlighet, och vi säkerställer att du lämnar salongen med en snygg och felfri frisyr som kommer att vända huvuden vart du än går.

2.Hårlyckan i Heberg

Hårlyckan i Heberg
Frisörerna på Hårlyckan i Heberg är inte bara frisörer – de är magiker. Varje gång jag sätter min fot i deras förtrollande salong, förvandlas mitt hår från ett vanligt ragg till en strålande krona. Deras skickliga händer trollar fram de mest fantastiska frisyrerna, och jag lämnar alltid salongen med en känsla av att vara en ny människa.

Atmosfären på Hårlyckan är lika förtrollande som frisörernas själva. Salongens mysiga inredning skapar en varm och välkomnande känsla, och den magiska utsikten över det glittrande havet gör upplevelsen komplett. Om du letar efter mer än bara en vanlig frisör, så är Hårlyckan i Heberg det perfekta valet för dig. Låt deras skickliga händer förvandla ditt hår och låt dig förtrollas av deras magiska miljö.

Läs mer: Lista 16 frisörer i Hallands

3.Salong La Vogue

Salong La Vogue
Salong La Vogue – En anrik oas i Falkenbergs hårvärld! Kliv in i Salong La Vogues tidlösa salonger och upplev en oöverträffad frisörupplevelse. Med decennier av erfarenhet och en passion för att skapa vackert hår, garanterar våra skickliga stylister en personlig och lyxig behandling. Från klassiska klippningar till trendiga färgningar, vårt breda utbud av tjänster skräddarsys efter dina unika önskemål.

Upplev den ultimata hårtransformationen på Salong La Vogue. Vår kunniga personal använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att ge dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du vill fräscha upp din stil, förnya din look eller helt enkelt unna dig lite egentid, är Salong La Vogue ditt självklara val. Låt oss ta hand om ditt hår så att du kan stråla med självförtroende!

4.Dinas Hårstudio

Dinas Hårstudio
Dinas Hårstudio är en oas för dig som värdesätter personlig service och excellens inom hårvård. Vår skickliga och erfarna frisör Dina kombinerar sin passion för skönhet med en imponerande expertis för att skapa individuella mästerverk för varje kund. Genom att använda endast de bästa produkterna och teknikerna kan du lita på att Dinah skapar en frisyr som överträffar dina förväntningar.

Boka din tid online idag och upplev skillnaden hos Dinas Hårstudio. Från första stund kommer du att känna dig välkomnad och omhändertagen, medan Dina noggrant lyssnar på dina önskemål och skapar en unik plan för att uppnå den perfekta looken för just dig. Med Dinas experthänder kommer ditt hår att stråla av liv och vitalitet, och du kommer att lämna salongen med ett förnyat självförtroende och en frisyr som får dig att känna dig vacker både inifrån och ut.

5.Randevu Falkenberg barbershop

Randevu Falkenberg barbershop
Att gå till en barberare är inte bara en nödvändighet, det är en upplevelse. Hos Randevu Falkenberg barbershop, kommer du inte bara få en trimning eller rakning, du kommer få en förstklassig service i en avslappnad och välkomnande miljö.

Våra erfarna barberare är experter på sitt område och använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att du får en perfekt finish. Oavsett om du vill ha en klassisk frisyr, en modern trimning eller en skräddarsydd rakning, kan vi hjälpa dig att uppnå den stil du drömmer om. Besök Randevu Falkenberg barbershop idag och upplev skillnaden som en professionell barbering kan göra för ditt utseende och självförtroende.

6.Frisör Falkenberg | City Clip

Frisör Falkenberg | City Clip
Frisör Falkenberg | City Clip Söker du efter en frisör i Falkenberg som kan ge dig en perfekt klippning? Då är City Clip det självklara valet. Med Agneta vid saxen kan du vara säker på ett resultat som överträffar dina förväntningar. Hon besitter en unik förmåga att förstå vad du vill ha och översätta det till en frisyr som passar just dig och din personlighet.

Hos City Clip får du inte bara en klippning, utan en helhetsupplevelse. Salongen är modern och inbjudande, och du tas emot av Agnetas varma och professionella bemötande. Så unna dig själv en klippning som gör att du känner dig snygg och självsäker. Besök City Clip i Falkenberg idag och upplev skillnaden!

7.Salong Beauty

Salong Beauty
Varje besök på Salong Beauty är en unik spa-upplevelse. Vår expertis och personliga touch säkerställer att alla dina skönhetsdrömmar blir verklighet. Vårt team av begåvade stylister och estetiker är hängivna att ge dig en förstklassig upplevelse, samtidigt som du känner dig avslappnad och ompysslad. Stig in i vår lugna oas och unna dig själv en förvandling som kommer att få dig att stråla av självförtroende.

8.Harvards frisör

Harvards frisör
Som en frisörernas Mecka hälsar Harvards frisör dig välkommen till en värld av hårkonst. Helt utan krångel och väntan fixar våra skickliga stylister din frisyr till perfektion. Från det ögonblick du kliver innanför dörren möts du av en varm atmosfär och ett genuint intresse för dina önskemål.

Oavsett om du suktar efter en trendig klippning, en lyxig hårfärgning eller en välskött trimning lämnar du salongen med en frisyr som får dig att stråla. Våra stylister behärskar konsten att skapa frisyrer som smickrar just din ansiktsform och personlighet. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden!

9.Salong Amina

Salong Amina
I Salong Amina möts du av en varm och välkomnande atmosfär, där erfarna frisörer med ett brinnande intresse för hårvård står redo att förvandla ditt utseende. Vi erbjuder snabba och smidiga klippningar med ett resultat som överträffar dina förväntningar.

Tack vare våra skickliga frisörers expertis och lyhörda öra får du en klippning som är skräddarsydd efter dina önskemål och din hårtyp. Hos Salong Amina är vi stolta över vår förmåga att skapa vackra och hållbara frisyrer som framhäver dina naturliga drag. Låt oss hjälpa dig att uppnå drömhåret du alltid har längtat efter!

10.Liki & Leos Hårsalong

Liki & Leos Hårsalong
Låt dina hårstrån möta virtuosernas saxar hos Liki & Leos. Från första ögonkastet kan du skönja deras exceptionella talang och passion för hårkonsten. Med precision och lyhördhet tillgodoser de dina önskemål, kombinerat med både sax och maskin för ett resultat som överträffar dina förväntningar. Besöket på Liki & Leos förvandlas till en ren njutning. Atmosfären är varm och välkomnande, så att du kan koppla av och låta deras skickliga händer förvandla ditt hår till en tidlös skapelse.

11.Lindells

Lindells

12.Entill Frisör i Falkenberg

Entill Frisör i Falkenberg
Frisör i Falkenberg med hög klipp- och rakningskonst! Våra erfarna och passionerade frisörer skapar den perfekta frisyren oavsett hårtyp eller önskemål. Vi strävar efter att varje kund ska lämna salongen med ett stort leende och en känsla av självförtroende.

Vi använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att ge dig en förstklassig upplevelse. Vår prisvärda klippning och rakning ger enastående värde, så att du kan njuta av en förnyad look utan att tömma plånboken. Boka din tid idag och upptäck själv varför vi är det självklara valet för alla som söker en frisör i Falkenberg.

13.Samir's BarberShop

Samir's BarberShop

14.Roxy frisör

15.Salong Lafrizz AB

16.Saxcesse

Saxcesse

17.MakeMe Falkenberg

MakeMe Falkenberg

18.Hallands Frisör

Hallands Frisör

19.Salong Nivå

20.Hårknuten

Hårknuten

21.Ewas Salong

Ewas Salong
Postförslag