Lista 18 frisörer i Sollentuna Stockholm

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Sollentuna Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som TC Saxen, Hairstyle Barbershop, Edsbergssalongen, Elite by Sauvko, Salong Huvudstaden. Låt oss utforska!

1.TC Saxen

Din väg till framgång inom IT-branschen

TC Saxen
  • Betyg: 5,0/5 (244 Review by google)
  • Adress:

    Sollentunavägen 132D, 191 48 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

  • Fördelar:

    Moderna lokaler, erfarna lärare, bred kursutbud

  • Nackdelar:

    Kan vara svårt att få plats, något dyrt

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på utbildningen

  • Personal:

    * Engagerade lärare * Kompetenta instruktörer * Trevlig och hjälpsam personal * Bra stöd från studievägledare * Tillgängliga administratörer

  • Tjänster:

    * Rymliga och välutrustade klassrum * Tillgång till datorer och annan teknik * Flexibel schemaläggning * Möjlighet till individanpassad utbildning * Karriärstöd

TC Saxen är den frisörsalong som du har letat efter. Med erfarna och lyhörda frisörer som Thomas, som förstår dina behov och önskemål, kommer du att lämna salongen med en frisyr som du älskar. Thomas har en unik förmåga att skapa praktiska frisyrer som enkelt kan stylas på olika sätt, så att du alltid kan se ditt bästa ut.

Boka en tid hos TC Saxen idag och upplev själv den skillnad som en professionell klippning kan göra. Du kommer inte att bli besviken!

2.Hairstyle Barbershop

Hairstyle Barbershop
Frisör med 22 års erfarenhet som verkligen brinner för det han gör. Utmärkt service, extremt kunnig Hassan skapar sitt handverk med massa olika tekniker och strategier. Riktigt kul och bara kolla hur han gör, så man kan ta det man lärt sig och förbättra sin egen teknik.

Professionell service, utmärkt genomförande och härlig miljö.

Läs mer: Lista 26 restauranger i Sollentuna Stockholm

3.Edsbergssalongen

Edsbergssalongen
Vår frisörsalong Edsbergssalongen erbjuder en fantastisk upplevelse med hög servicegrad. Vårt erfarna team, lett av Omid, klipper och stylar ditt hår med precision och noggrannhet. Oavsett om du vill ha en klassisk look eller en trendig frisyr, skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.

Hos Edsbergssalongen får du personlig rådgivning och service i en avslappnad och välkomnande miljö. Vi är stolta över att ge dig den bästa upplevelsen, så att du känner dig nöjd och vacker när du lämnar salongen. Boka din tid idag och låt oss hjälpa dig uppnå ditt drömhår!

4.Elite by Sauvko

Elite by Sauvko
Elite by Sauvko: spontan besök, snabb men bra klippning. Trevligt med kaffe och något sött när man väntar.

Helt ok klippning, men ingen handspegel för att se nacken och ingen fråga om justeringar efteråt.

5.Salong Huvudstaden

Salong Huvudstaden
Salong Huvudstaden är din oas för lyxiga hårbehandlingar i hjärtat av Stockholm. Våra skickliga frisörer, med en passion för att skapa vackra frisyrer, tar hand om dig från första stund. Från trendiga klippningar till färgningar i alla nyanser garanterar vi en personlig upplevelse som resulterar i ett hår du kommer att älska.

Boka din tid smidigt direkt på vår hemsida och upplev Salong Huvudstadens förstklassiga service. Vi använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att säkerställa att du lämnar salongen med ett hår som strålar av hälsa och skönhet. Vårt team av professionella frisörer är redo att hjälpa dig uppnå dina hårvårdsdrömmar – boka din tid idag och unna dig en lyxig hårvårdsupplevelse som du sent kommer att glömma.

6.New Style

New Style
Letar du efter en snabb och enkel frisyr utan att spräcka budgeten? Då har du kommit rätt! Med erfarna och skickliga frisörer erbjuder vi ett brett utbud av prisvärda tjänster för alla typer av hår.

Oavsett om du behöver en snabbuppsättning för ett speciellt evenemang eller vill skämma bort dig själv med en avkopplande hårinpackning, står vårt team av experter redo att hjälpa dig. Våra frisörer har många års erfarenhet och använder endast de bästa produkterna för att säkerställa att ditt hår ser fantastiskt ut.

7.Hårhörnan

Hårhörnan
Upplev hårglädje på Hårhörnan! Våra skickliga frisörer med gedigen kunskap och kreativitet trollar fram den perfekta frisyren för alla hårtyper och önskemål. Oavsett om du vill fräscha upp ditt utseende, prova en ny färg eller unna dig en välförtjänt hårinpackning, har vi allt du behöver.

Hos oss får du inte bara högkvalitativa tjänster till överkomliga priser, utan också en personlig upplevelse i en avslappnande och trevlig atmosfär. Vårt team av dedikerade proffs ger dig en skräddarsydd rådgivning och ser till att du lämnar salongen med ett strålande hår och ett leende på läpparna. Så varför vänta? Boka din tid hos Hårhörnan idag och låt oss förvandla ditt hår till ett mästerverk!

8.Salong Edsviken AB

Salong Edsviken AB
Salong Edsviken AB har ett team av erfarna och kunniga medarbetare som alltid ger bra service. Jag blev imponerad av deras arbete, men det var synd att det var stängt klockan 12.00 när jag kom dit.

9.Special Touch Stockholm AB

Special Touch Stockholm AB
  • Betyg: 4,8/5 (51 Review by google)
  • Adress:

    Utanför Centrum till vänster om SEB Bank, Turebergs Torg 6, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 18

**Special Touch Stockholm AB** Vi erbjuder ett privat och avskilt rum för systrar som bär hijab. En uppskattad service som ger dig en trygg och bekväm upplevelse.

**Mysig och personlig hårsalong i Sollentuna** Välkommen till vår mysiga och personliga hårsalong i Sollentuna. Här får du alltid ett varmt mottagande och personlig service. Våra erfarna frisörer tar hand om dig på bästa sätt och ser till att du känner dig väl omhändertagen från första stund. Vi erbjuder en rad tjänster, från klippning och färgning till styling och extensions. Boka din tid idag och unna dig en avkopplande och förnyande upplevelse i vår salong.

10.Frisörriket Hairtrend AB

Frisörriket Hairtrend AB
Frisörriket Hairtrend AB är en oas för hårvård i hjärtat av stan. Med sitt centrala läge är salongen enkel att nå, vilket gör att du kan unna dig en lyxig stund utan krångel. Den vänliga och professionella personalen tar emot dig med värme och ser till att du känner dig bekväm från första stund.

Hos Frisörriket Hairtrend AB får du en personlig upplevelse där dina önskemål står i fokus. Frisörerna är skickliga stylister som behärskar de senaste trenderna och teknikerna inom hårvård. De tar sig tid att lyssna på dina behov och skapar en look som passar just dig, oavsett om du vill ha en klassisk frisyr, en djärv färgning eller en modern klippning.

11.Hårguiden I Norrort Aktiebolag

Hårguiden I Norrort Aktiebolag
Hos Hårguiden i Norrort Aktiebolag hittar du alltid en frisör som klipper just ditt hår så som du vill ha det. Med en avslappnad och mysig atmosfär är det en självklar salong för dig som söker en frisör i området. De erbjuder även professionell hårförlängning för dig som drömmer om ett längre och fylligare hår.

Här får du service i världsklass, oavsett om du kommer för en klippning eller en avancerad färgbehandling. Hårguiden använder endast högkvalitativa produkter för att säkerställa att ditt hår håller sig friskt och glansigt. Du får alltid en personlig konsultation så att du och din frisör tillsammans kan komma fram till den perfekta frisyren för just dig.

12.Topp Klipp

Topp Klipp

13.Salong Saman

14.Frisör Sollentuna Hårstudio

15.Fiin Frisörer

Fiin Frisörer

16.Nikita Hair

Nikita Hair

17.Cutters

Cutters

18.Klippoteket

Klippotekets slogan: Klipp till det bästa priset!

Klippoteket
  • Betyg: 3,9/5 (245 Review by google)
  • Adress:

    Sollentunavägen 165, 191 47 Sollentuna, Sverige

  • Öppettider:

    10 till 20

  • Fördelar:

    Trevlig personal, stort utbud av varor, bra läge

  • Nackdelar:

    Dyrt, långa köer, svårt att hitta parkering

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på produkterna

  • Personal:

    * Hjälpsam * Kunnig * Trevlig * Tillmötesgående * Serviceminded

  • Tjänster:

    * Fri parkering * Hemleverans * Presentinslagning * Beställning via nätet * Lojalitetsprogram

Postförslag