Lista 18 frisörer i Norrtälje Stockholm

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-13

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Norrtälje Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Joseva AB, Hår & Hudkällan i Norrtälje AB, New Look Barber Norrtälje, Mr. Barber, Hårfavoriten För Henne Och Honom. Låt oss utforska!

1.Joseva AB

Joseva AB

2.Hår & Hudkällan i Norrtälje AB

Hår & Hudkällan i Norrtälje AB
Välkommen till Hår & Hudkällan i Norrtälje AB, en oas för välbefinnande och skönhet. Här möts du av en varm och omtänksam personal i en mysig och avslappnande miljö. Låt våra erfarna hud- och hårterapeuter ta hand om dig och upplev ett brett utbud av behandlingar för att framhäva din naturliga skönhet.

Oavsett om du söker en avkopplande massage, en uppfräschande ansiktsbehandling eller en trendig hårfrisyr, har vi allt du behöver. Vi använder endast högkvalitativa produkter och följer de senaste trenderna inom hår och hudvård för att säkerställa att du får de bästa resultaten. Besök oss idag och upptäck den skillnad som en personlig touch och professionell kunskap kan göra för din hud och ditt hår.

Läs mer: Lista 27 restauranger i Norrtälje Stockholm

3.New Look Barber Norrtälje

New Look Barber Norrtälje
Upplev en oöverträffad barberarupplevelse på New Look Barber i Norrtälje! Våra erfarna och skickliga barberare tar hand om dig och ger dig den perfekta frisyren och skäggtrimningen. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, från klassiska klippningar till trendiga fade-outs. Vår mysiga och avslappnade miljö gör besöket till en ren njutning.

Oavsett om du behöver en uppfräschning eller en helt ny look, är New Look Barber ditt självklara val. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet och våra barberare är experter på att skapa den stil som passar just dig. Boka din tid idag och upptäck skillnaden som en professionell barberarupplevelse kan göra. Du lämnar salongen med självförtroende och en look som får folk att vända sig om!

4.Mr. Barber

Mr. Barber
Med Mr. Barber får du en frisör som verkligen förstår ditt hår och dina önskemål. Deras skickliga team av frisörer har lång erfarenhet inom branschen och sätter alltid kundens behov i första hand. Deras priser är otroligt konkurrenskraftiga, så du kan unna dig en snygg frisyr utan att spräcka budgeten.

Oavsett om du vill ha en klassisk klippning, en trendig frisyr eller en helt ny look, så har Mr. Barber kunskapen och erfarenheten för att hjälpa dig uppnå önskat resultat. Boka en tid idag och upplev skillnaden själv!

5.Hårfavoriten För Henne Och Honom

Hårfavoriten För Henne Och Honom
Jenny och Harriet är ett frisörpar som ser till att du får den perfekta frisyren, oavsett om du är man eller kvinna. Jenny är en erfaren frisör som har ett öga för detaljer och som alltid tar sig tid att lyssna på kundens önskemål. Hon är särskilt skicklig på att klippa hår, och hon kan skapa allt från klassiska till moderna frisyrer.

Vill du ha en ny frisyr? Tveka inte att boka en tid hos Jenny och Harriet. De kommer att ta väl hand om dig och se till att du blir nöjd med resultatet.

6.Marta Hårsalong

Marta Hårsalong
Marta Hårstudio är ditt självklara val om du söker en enastående hårstylingupplevelse. Med sin vänliga och välkomnande atmosfär erbjuder studion en rad tjänster för att lyfta fram din naturliga skönhet.

Hos Marta Hårstudio kan du njuta av bekvämligheten med drop-in-tjänster och prisvärda behandlingar. Personalen på salongen är högt kvalificerad och dedikerad till att skapa en skräddarsydd frisyrexpertis som överträffar dina förväntningar. Oavsett om du önskar en subtil uppfräschning eller en drastisk förvandling, kan du vara säker på att Marta Hårstudio har den talang och erfarenhet som krävs för att uppfylla dina hårvårdsbehov.

7.Salong Wicked

Salong Wicked
Upptäck Salong Wicked, den ultimata destinationen för ditt hår! Vårt team av skickliga frisörer, ledda av den begåvade Ingela, står redo att förvandla ditt utseende. Med ett öga för detaljer och en passion för hårkonst skapar Ingela mästerverk som garanterat överträffar dina förväntningar.

Luta dig tillbaka och njut av den exceptionella servicen i vår mysiga och välkomnande salong. Låt dig omslutas av Ingelas lyhörda samtal och omtänksamma väsen. Oavsett om du önskar en dramatisk förvandling eller bara en uppfräschande trimning, kommer Ingela lyssna noga på dina önskemål och skräddarsy en frisyr som matchar din personliga stil perfekt.

8.Snygg & Trygg Norrtälje Ab

Snygg & Trygg Norrtälje Ab
Välkommen till Snygg & Trygg Norrtälje AB! Här väntar dig en hårvårdsupplevelse utöver det vanliga. Våra frisörskan Linda är en riktig superproffs som med noggranna händer och ett öga för detaljer ger dig exakt den frisyr du drömmer om.

Hos oss kan du alltid vara säker på att få ett varmt välkomnande av våra tre kompetenta frisörer. Oavsett om du vill boka en tid i förväg eller ta chansen på en drop-in gör vi allt för att du ska trivas. Steg in i vår mysiga salong och låt oss ta hand om ditt hår. Du kommer garanterat att gå därifrån med ett leende på läpparna och en frisyr som vänder blickar!

9.Klippotek Hårstället AB

Klippotek Hårstället AB
På Klippotek Hårstället AB möts du av en varm och välkomnande atmosfär som bjuder in till avkoppling och förnyelse. Våra skickliga hårstylister besitter en gedigen expertis och brinner för att skapa den perfekta frisyren för just dig. Oavsett om du önskar en klassisk klippning, en trendig färgning eller en uppfräschande styling, kommer våra proffs guida dig med precision och omsorg.

Hos oss på Klippotek Hårstället AB värnar vi om helhetsupplevelsen. Vår moderna och inbjudande salong är en plats där du kan unna dig en stunds egentid och låta oss skämma bort dig. Vi använder endast högkvalitativa produkter och de senaste teknikerna för att säkerställa ett strålande resultat som överträffar dina förväntningar. Låt oss hjälpa dig att uppnå ditt drömhår och boka din tid redan idag.

10.Salong Cendré

Salong Cendré
Ge ditt hår den lyx det förtjänar på Salong Cendré, ett frisörparadis där expertis och omtanke möts. Våra erfarna frisörer är mästare på att framhäva din naturliga skönhet och skapa frisyrer som lyfter fram det bästa i ditt hår.

Boka enkelt din tid online och upplev en service utöver det vanliga. Vår personal är alltid lika vänlig och tillmötesgående, redo att guida dig genom allt från klippningar till färgningar och styling. Vänta dig inte mindre än total toppklass, där passionerade proffs som Denise tar hand om dig och ditt hår med den största omsorg.

11.Högboms Salong AB

Högboms Salong AB
Våga kliva in i Högboms Salongs mysiga och välkomnande miljö, där passionerade och skickliga frisörer förvandlar dina hårvisioner till verklighet. Våra erfarna stylister lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och skapar en personlig frisyr som framhäver din unika stil.

Från klassiska frisyrer till trendiga klippningar, från uppfräschande färgbehandlingar till vårdande hårinpackningar – Högboms Salong erbjuder ett brett utbud av tjänster anpassade för alla behov. Vårt mål är att få dig att känna dig som ditt vackraste jag, både inifrån och ut. Boka din tid idag och upplev skillnaden.

12.Hårklipparna Norrtälje AB

Hårklipparna Norrtälje AB
Upplev en förstklassig hårupplevelse på Hårklipparna Norrtälje AB! Vår skickliga frisör Mikaela har en unik förmåga att lyssna till dina önskemål och skapa en frisyr som passar just dig. Hennes noggrannhet och precision ger dig ett perfekt snitt som framhäver dina naturliga drag.

Unna dig själv en förvandling hos Hårklipparna Norrtälje AB. Våra priser är konkurrenskraftiga, och det finns något för alla smaker och plånböcker. Bo ingen tid och ge ditt hår den vård det förtjänar. Boka din behandling idag och upptäck den magiska känslan av ett perfekt hår!

13.Lugg

Lugg

14.Hairzone

Hairzone

15.Essam Frisör & Barbershop

Essam Frisör & Barbershop

16.Bara klippning

17.Klippt och Klart

För en snygg och välskött frisyr

Klippt och Klart
  • Betyg: 3,9/5 (199 Review by google)
  • Adress:

    Tullportsgatan 4, 761 30 Norrtälje, Sverige

  • Öppettider:

    09:30 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra service och hög kvalitet

  • Nackdelar:

    Lite dyrt, dåligt läge och trångt

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet på klippning och färgning

  • Personal:

    Trevlig, Kunnig, Hjälpsam, Lyhörd, Professionell

  • Tjänster:

    Klippning, Färgning, Styling, Hårvård, Fransförlängning

18.Hair Studio by Glen

Hair Studio by Glen
Postförslag