Lista 25 frisörer i Kristianstad Skåne

Maria Svensson

• Uppdaterad: 2024-08-07

Sammanställd från de bästa listorna om frisörer i Kristianstad Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Gyllene Saxen, CUT BY ERSAN, Frank & Friends, C4 Barbershop, Ateljé Håret. Låt oss utforska!

1.Gyllene Saxen

Gyllene Saxen
Upptäck en kulinarisk pärla mitt i hjärtat av Stockholm! Gyllene Saxen, en charmig restaurang med genuin atmosfär, tar dig med på en gastronomisk resa utöver det vanliga. Med passionerade kockar som trollar fram utsökta rätter från färska, lokala råvaror, kommer varje tugga att vara en njutning för dina smaklökar.

Låt dig svepas med av den avslappnade och hemtrevliga stämningen när du sjunker ner i bekväma stolar och låter den vänliga personalen guida dig genom menyn. Från klassiska svenska rätter med en modern twist till spännande internationella influenser, finns det något för alla smaker. Varje måltid på Gyllene Saxen är en upplevelse som kommer att lämna dig mätt, nöjd och med ett stort leende på läpparna.

2.CUT BY ERSAN

CUT BY ERSAN
Att kliva in i Erşans barberarsalong är som att kliva in i en oas av avkoppling och stil. Med sin vanliga skicklighet och ett öga för detaljer förvandlar Erşan hår och skägg till konstverk. Han arbetar med lätta händer och lockar fram det bästa hos varje kund, oavsett om det handlar om en klassisk klippning eller en trendig fade.

I Erşans händer blir en ansiktsbehandling en upplevelse bortom det vanliga. Med varsamhet vaxar han öronen, formar ögonbrynen med tråd och rakar med precision. Resultatet? Ett enastående stilsäkert utseende som får dig att stråla av självförtroende. Och som grädde på moset är Erşan världens ödmjukaste och vänligaste snubbe, vilket gör upplevelsen ännu mer njutbar.

Läs mer: Lista 25 restauranger i Kristianstad Skåne

3.Frank & Friends

Frank & Friends
Frank & Friends är en oas för alla hårtyper, men särskilt för dig med lockigt hår. Deras specialister besitter en unik kunskap och passion för vågiga hårstrån. I en stilren och professionell miljö, skräddarsyr de en frisyr som framhäver dina naturliga lockar på bästa sätt.

Från det ögonblick du kliver in på salongen möts du av en varm och personlig atmosfär. De erfarna frisörerna lyssnar uppmärksamt på dina önskemål och ger expertråd för att skapa en frisyr som kompletterar din personlighet och livsstil. Oavsett om du önskar en trendig klippning eller en uppfräschande färgbehandling, kan du känna dig trygg i händerna på Frank & Friends skickliga team.

4.C4 Barbershop

C4 Barbershop
Välkommen till C4 Barbershop, en oas för grooming och välbefinnande. Våra skickliga frisörer är dedikerade till att ge dig en förstklassig upplevelse. Med ett öga för detaljer och en passion för sitt hantverk kommer de att förvandla ditt hår och skägg till mästerverk.

På C4 Barbershop handlar det om mer än bara att klippa och trimma. Det är en plats där du kan koppla av, varva ner och njuta av lite egentid. Vår mysiga atmosfär och vänliga personal kommer att få dig att känna dig som hemma. Oavsett om du vill ha en klassisk klippning eller ett modernt utseende, kommer vi att se till att du lämnar salongen med ett leende och en känsla av självförtroende.

Läs mer: Lista 10 kaféerna i Kristianstad Skåne

5.Ateljé Håret

Ateljé Håret
Välkommen till Ateljé Håret, där skönhet och välbefinnande går hand i hand. Vårt team av erfarna frisörer är mästare på att förvandla ditt hår till ett konstverk.

Med varsamma händer och en passion för varje frisyr tar våra frisörer sig an ditt hår med kärlek och precision. Oavsett om du önskar en trendig klippning, en elegant uppsättning eller en färgförändring, kan du förvänta dig ett resultat som överträffar dina förväntningar. I vår mysiga och avslappnande salong kan du luta dig tillbaka och njuta av den personliga servicen.

6.Klippt Å' Kryllat i Gallerian Kristianstad

Klippt Å' Kryllat i Gallerian Kristianstad
Upplev den ultimata frisörsupplevelsen på Klippt Å' Kryllat i Gallerian Kristianstad! Sedan 19 år tillbaka har vår skickliga frisör Ulrika och hennes kollegor förgyllt våra kunders huvuden med förstklassiga klippningar och strålande slingor.

Vår passion för professionell hårvård lyser igenom i varje kundbehandling. Vi tar hand om dig med högsta omsorg, ger dig personliga råd och skämmer bort dig med en upplevelse utöver det vanliga. Låt oss förvandla ditt hår till ett mästerverk som får dig att stråla av lycka. Besök Klippt Å' Kryllat idag och unna dig en felfri frisyr som får dig att känna dig självsäker och vacker.

7.Studio Sunshine

Studio Sunshine
Studio Sunshine är en varm och inbjudande salong med ett erfaret och passionerat team som är dedikerade till att ge dig den perfekta klippningen som passar just din stil och personlighet. Våra skickliga frisörer sätter stort värde på att lyssna på dina önskemål och skapa en look som du kommer att älska.

Hos Studio Sunshine är vi stolta över våra elever, som får värdefull praktisk erfarenhet under ledning av våra erfarna stylister. Du kan känna dig trygg med att du får en noggrann och professionell klippning även av våra elever. Så varför vänta? Boka din tid idag och upplev den ultimata hårvårds- och stylingupplevelsen på Studio Sunshine!

8.Myran & Malkolm AB

Myran & Malkolm AB
Upplev den underbara atmosfären på Myran & Malkolm AB, där skickliga frisörer med öra för kundens önskemål förvandlar ditt hår till en mästerlig skapelse. Kliv in och låt dig omslutas av den behagliga stämningen medan våra experter tar hand om ditt hår med största omsorg. Resultatet blir en förtrollande frisyr som garanterat väcker beundran.

Hos Myran & Malkolm AB möter du frisörer som besitter en exceptionell kompetens. Deras gedigna kunskaper och passion för hårvård gör att du kan luta dig tillbaka och njuta av en förstklassig upplevelse. Oavsett om du önskar en klassisk klippning, en trendig färgning eller en kreativ styling kommer våra färdigheter att överträffa dina förväntningar. Besök oss och låt oss förvandla ditt hår till ett konstverk som kommer att få dig att stråla av självförtroende.

9.Salong Catwalk

Salong Catwalk
Välkommen till Salong Catwalk! Låt våra skickliga frisörer guida dig till det perfekta håret. Vi förstår att ditt hår är din krona, och vi behandlar det med den respekt och uppmärksamhet det förtjänar. Med kreativitet, precision och en passion för hårstylning skapar vi frisyrer som inte bara ser bra ut utan också uttrycker din personliga stil.

Våra erfarna frisörer har en djup förståelse för hårets natur och vet hur man arbetar med alla hårtyper och texturer. Oavsett om du vill ha en klassisk look, en trendig stil eller något däremellan, kan vi göra din hårvision till verklighet. Vi använder endast produkter av högsta kvalitet för att säkerställa att ditt hår ser och känns friskt, glänsande och naturligt. Kom till Salong Catwalk och upplev skillnaden. Boka din tid idag och ta det första steget mot att älska ditt hår igen!

10.Headon Kristianstad

Headon Kristianstad
Headon Kristianstad erbjuder exceptionella peruker som skapar en naturlig och fantastisk förvandling. Med över ett års erfarenhet av att beställa peruker från Headon, kan jag intyga deras högkvalitativa hantverk och individuella anpassningar.

Min senaste beställning är ett mästerverk som överträffade mina förväntningar. Den handgjorda peruken matchar perfekt min hudton och hårfärg, och ger mig den självförtroendeboost jag sökt. Headons erfarna stylister tillbringar månader med att omsorgsfullt skapa varje peruk, vilket garanterar en perfekt passform och ett naturligt utseende.

11.Carisma i Hammar

Carisma i Hammar
Om du letar efter en frisör i Hammar som erbjuder en professionell och personlig upplevelse, då är Carisma det perfekta valet. Med sina skickliga frisörer och vänliga personal kommer du att känna dig välkommen och omhändertagen från det ögonblick du stiger in genom dörren. De tar sig tid att lyssna på dina önskemål och skapar en frisyr som passar just dig och din personlighet.

Men det är inte bara deras talang som gör Carisma till ett utmärkt val. Salongen har också vidtagit omfattande åtgärder för att säkerställa en smittsäker miljö, så att du kan känna dig trygg och bekväm under ditt besök. Boka din tid idag och upplev varför Carisma är Hammars främsta frisörsalong!

12.Flinka Fingrar

Flinka Fingrar

13.Salong Sol

Salong Sol

14.Salong Style

Salong Style

15.Frisör Xclusive Kristianstad

Frisör Xclusive Kristianstad

16.Cato Skoog haircare

Cato Skoog haircare

17.Vacker

18.Sara Beauty

19.Salong Diamond

20.Studio Pink

21.Tova

22.Frisör & Co.

23.Frisör West AB

Frisör West AB

24.SAGA

SAGA

25.Studio Capellino AB

Studio Capellino AB
Postförslag