Lista 30 spa i Örebro

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-03

Sammanställd från de bästa listorna om spa i Örebro, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Gustavsvik Resorts AB, Clarion Collection Hotel Borgen, Loka Brunn spahotell, Clarion Hotel Örebro, BLÅBERGEN Spa-Bryggeri-Event. Låt oss utforska!

1.Gustavsvik Resorts AB

Gustavsvik Resorts AB
Upplev en fartfylld och spännande dag på Gustavsvik Resorts AB! Våra vattenbanor i olika nivåer erbjuder något för alla, oavsett ålder och mod. Snirkla fram genom mörka tunnlar, kasta dig utför hisnande höjder och glid mjukt genom slingrande kanaler.

Din säkerhet är vår högsta prioritet. Våra utbildade livvakter övervakar noga alla aktiviteter för att säkerställa en trygg och rolig upplevelse. Vi uppmuntrar alla att följa etikett- och åkregler för att skapa en harmonisk och säker miljö för alla gäster.

2.Clarion Collection Hotel Borgen

Clarion Collection Hotel Borgen
Clarion Collection Hotel Borgen är det bästa hotellet jag har bott på i Örebro. Ett fantastiskt hotell med serviceminded personal som gör att man känner sig extra välkommen. Rummen är hemtrevliga och sängarna ger en god natts sömn. Frukosten håller hög standard och består både av varma och kalla rätter. Hotellet ligger dessutom nära stadskärnan, vilket är perfekt för den som vill utforska staden.

Jag rekommenderar varmt Clarion Collection Hotel Borgen till alla som letar efter ett prisvärt och bekvämt hotell i Örebro. Med sitt läge, utmärkta service och välutrustade rum är detta hotell det perfekta valet för både affärsresenärer och turister.

Läs mer: Lista 19 kaféerna i Örebro

3.Loka Brunn spahotell

Unna dig en lyxig och avkopplande spaupplevelse i hjärtat av Bergslagen

Loka Brunn spahotell
  • Betyg: 4,5/5 (1469 Review by google)
  • Adress:

    712 94 Grythyttan, Sverige

  • Fördelar:

    Utmärkt spa, vackert läge och trevlig personal

  • Nackdelar:

    Dyrt, litet poolområde och tråkig mat

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på spabehandlingar och service

  • Personal:

    Trevlig och hjälpsam, Kompetent och kunnig, Personlig och engagerad, Serviceinriktad och vänlig, Professionell och omtänksam

  • Tjänster:

    Spabehandlingar, Yoga och meditation, Gym och fitness, Restaurang och bar, Konferenslokaler

Loka Brunn – en oas för avkoppling och kulinariska upplevelser

Besök Loka Brunn och låt dig omslutas av lugnet vid sjön. Unna dig en välbehövlig paus på vårt spa med både inom- och utomhuspooler, där du kan koppla av och föryngra både kropp och själ. Njut av utsökta middagar tillagade med noga utvalda råvaror, som både tillfredsställer din hunger och förgyller din vistelse. Loka Brunns unika atmosfär och vår passion för service garanterar en minnesvärd upplevelse för dig som vill unna dig det lilla extra.

4.Clarion Hotel Örebro

Ett hotell med det där lilla extra

Clarion Hotel Örebro
  • Betyg: 4,2/5 (1581 Review by google)
  • Adress:

    Kungsgatan 14, 702 11 Örebro, Sverige

  • Fördelar:

    Centralt läge, moderna rum och trevlig personal

  • Nackdelar:

    Dyrt, frukosten kunde vara bättre och det var lite lyhört

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på boende och service

  • Personal:

    Receptionisten var hjälpsam och trevlig, städerskan var effektiv och diskret, servitörerna var uppmärksamma och serviceinriktade, bartendern var kunnig och hjälpsam, vaktmästaren var snabb och effektiv

  • Tjänster:

    Rumsservice, frukostbuffé, konferenslokaler, gym, parkering

Clarion Hotel Örebro är ett centralt beläget hotell som erbjuder en bekväm och lyxig vistelse. Hotellet erbjuder ett brett utbud av rumstyper, inklusive juniorsviter med badkar i rummet och kristallkrona i taket. Rummen är utrustade med luftkonditionering, vilket gör vistelsen behaglig även under varma dagar.

Clarion Hotel Örebro erbjuder även ett deluxerum med bastu och bubbelbad. Rummet är rymligt och inrett med en modern och elegant design. Rummet har dock begränsat med eluttag och belysningen är något begränsad. Sammantaget är Clarion Hotel Örebro ett utmärkt val för en vistelse i Örebro. Hotellet erbjuder en hög nivå av komfort och service, och läget är perfekt för att utforska staden.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Örebro

5.BLÅBERGEN Spa-Bryggeri-Event

BLÅBERGEN Spa-Bryggeri-Event
Denna oas, belägen i det öppna sommarlandskapet, bjuder på en unik upplevelse för alla sinnen. Blåberget Spa-Bryggeri-Event lockar med sina fyra egna, välsmakande ölsorter på tapp, tillagade med passion och kunskap. Menyn, som noggrant komponeras av skickliga kockar, kompletterar ölen perfekt med sina smakrika rätter. Den vänliga personalen står alltid redo att guida dig genom menyn och rekommendera den perfekta kombinationen av öl och mat.

Oavsett om du besöker Blåberget för en avkopplande spa-dag, en spännande bryggdag eller ett minnesvärt event, kommer du att mötas av en oöverträffad service och en atmosfär som präglas av värme och glädje. Så packa din väska, slå dig ner på uteserveringen och låt dig omslutas av Blåbergens unika charm.

6.Spa Huset

Din oas för avkoppling och välbefinnande

Spa Huset
  • Betyg: 4,5/5 (198 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 25, 703 63 Örebro, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 18

  • Fördelar:

    Trevlig personal, bra utbud av behandlingar, mysig miljö

  • Nackdelar:

    Lite trångt, svårt att få tid, lite dyrt

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på behandlingarna och produkterna

  • Personal:

    Vänliga och kunniga, Lyhörda för kundens behov, Ger bra råd och tips, Skapar en avslappnad atmosfär, Alltid uppdaterade på de senaste trenderna

  • Tjänster:

    Ansiktsbehandlingar, Kroppsbehandlingar, Massage, Nagelbehandlingar, Vaxning

Unna dig en oas av avkoppling och förnyelse på Spa Huset. Från den stunden du stiger in genom dörren välkomnas du av en lugnande atmosfär som omedelbart tar dig bort från vardagens stress och jäkt. Njut av en väldoftande aromaterapibehandling eller en välgörande fotvård som lämnar dig helt utvilad och ompysslad.

Spa Husets skickliga terapeuter är dedikerade till att ge dig en oförglömlig upplevelse. Med sin gedigna kunskap och personliga touch skräddarsyr de behandlingar som möter just dina behov. Från ansiktbehandlingar som ger din hy en ungdomlig lyster till massage som löser upp spänningar och ger djup avslappning - Spa Huset har ett brett utbud av behandlingar som kommer att få dig att känna dig som en ny människa. Besök oss idag och upplev skillnaden som kvalitet och omtanke kan göra för din välbefinnande.

7.Widehammar Praktiken AB ( WiP )

Widehammar Praktiken AB ( WiP )
Tack vare en noggrann nackjustering från Widehammar Praktiken AB (WiP) har jag nu återfått den rörlighet som jag inte haft på ett decennium! Nu kan jag lyfta vikter på gymmet och ägna mig åt yoga utan att hindras av smärta. Min kropp hade anpassat sig till den felaktiga nackpositionen, men tack vare den professionella behandlingen på WiP har jag nu fått tillbaka mitt rörelseomfång och min livskvalitet.

Den lugna och vänliga atmosfären på WiP gjorde att jag kände mig trygg och omhändertagen under hela behandlingen. Den kunniga personalen tog sig tid att förklara proceduren och svarade tålmodigt på alla mina frågor. Jag rekommenderar varmt WiP till alla som söker en effektiv och professionell behandling för nackproblem.

8.Örebro Estetik - Botox och Fillers

Örebro Estetik - Botox och Fillers
Hos Örebro Estetik kan du tryggt och säkert förfina ditt utseende med våra professionella behandlingar. Våra erfarna injektionsspecialister garanterar en personlig och diskret service, så att du kan känna dig trygg under hela processen. Linda, vår omtyckta specialist, har en unik förmåga att skapa naturliga och harmoniska resultat som förstärker din skönhet utan att förändra dina unika drag. Med ett brett utbud av behandlingar, från botox till fillers, hittar vi tillsammans den perfekta lösningen för dina önskemål.

Välkommen till vår estetiska oas, där vi värdesätter ditt välmående och hjälper dig att uppnå dina skönhetsdrömmar. Vårt team av skickliga experter använder endast godkända och säkra produkter och besitter en gedigen kunskap inom estetiska injektioner. Boka din kostnadsfria konsultation idag och låt oss guida dig mot ett förnyat och förfinat utseende.

9.Emmas Två Händer c/o Emma

Emmas Två Händer c/o Emma
Vill du unna dina fötter lite extra omsorg och uppmärksamhet? Då är det dags att boka en fotvård hos Emmas Två Händer! Med sin gedigna kunskap och erfarenhet inom fotvård garanterar Emma att dina fötter kommer att må som på moln.

Oavsett om du lider av förhårdnader, liktornar eller bara vill ha en avkopplande stund är en fotvård hos Emma det perfekta valet. Hon använder endast de bästa produkterna och metoderna för att ge dig en behandling som inte bara är effektiv utan också en njutning för sinnena. Unna dig själv en stund av avkoppling och låt Emmas Två Händer ta hand om dina fötter. Du kommer inte att ångra dig!

10.HUD OCH SPA (My Corner)

HUD OCH SPA (My Corner)
Åk till My Corner för en oförglömlig upplevelse som kommer att uppfriska kropp och själ. Vårt erfarna team av terapeuter kommer att skämma bort dig med skräddarsydda behandlingar som ger dig en känsla av avkoppling och föryngring. Njut av ljudet av lugnande musik och dofter, insvept i en varm och välkomnande atmosfär.

Låt dig omslutas av våra lyxiga spabehandlingar och kulinariska läckerheter. Unna dig en lugnande massage som frigör spänningar och återställer harmonin i din kropp. Följ sedan upp med en hälsosam och utsökt måltid i vår restaurang, där smakrika rätter tillagas med färska råvaror och en kärlek till detaljer. På My Corner erbjuder vi en helhetsupplevelse som kommer att lämna dig återupplivad, föryngrad och redo att ta dig an livet med en nyfunnen energi.

11.Lammgårds Spa & Massage

Lammgårds Spa & Massage

12.Hälsokällan | Spa

Hälsokällan | Spa
Unna dig själv en oas av lugn och välbefinnande på Hälsokällan Spa. Stig in i en mysig vilaskällare och upplev en atmosfär som omsluter dig som en varm filt. Låt den skickliga massören guida dig till total avslappning, medan stressen smälter bort med varje varsamt handgrepp.

Du förtjänar en stund för dig själv, fylld av njutning och återhämtning. På Hälsokällan Spa väntar en upplevelse som kommer att ge näring åt din kropp och själ. Boka din behandling idag och ge dig själv den present du förtjänar – en stunds avkoppling i en miljö som är lika vacker som den är välgörande.

13.L:a Kvarteret AB

L:a Kvarteret AB

14.Inre Natur

Inre Natur

15.Quality Lounge Spa Örebro

Quality Lounge Spa Örebro

16.Fitness24Seven

Fitness24Seven

17.Relax Massage & Spa

18.Nygatans Spa

19.Annette's Spa & Tandhygien

Annette's Spa & Tandhygien

20.TJ massage

TJ massage

21.Good Morning Örebro

Good Morning Örebro

22.Hotell Göta

Ett hotell i hjärtat av Örebro med närhet till stadens sevärdheter

Hotell Göta
  • Betyg: 3,5/5 (356 Review by google)
  • Adress:

    Olaigatan 11, 703 61 Örebro, Sverige

  • Fördelar:

    Trevligt läge, bekväma sängar, god frukost

  • Nackdelar:

    Dyrt, litet rum, dålig isolering

  • Kvalitet:

    Приятный отель среднего качества

  • Personal:

    + vänlig personal + hjälpsam personal + professionell personal + kunnig personal + serviceinriktad personal

  • Tjänster:

    + gratis Wi-Fi + parkering + restaurang + bar + konferenslokaler

23.Scandic Grand Örebro

Scandic Grand Örebro

24.City Central Hotel Örebro

City Central Hotel Örebro

25.Hotell Örebro

Hotell Örebro

26.Elite Stora Hotellet Örebro

Elite Stora Hotellet Örebro

27.Best Western Eurostop Örebro

Best Western Eurostop Örebro

28.Tranquilo Relax & Bar

Tranquilo Relax & Bar

29.Avicenna

Avicenna

30.Strand

Strand
Postförslag