Lista 15 spa i Kungsbacka Hallands

Emma Nilsson

• Uppdaterad: 2024-08-09

Sammanställd från de bästa listorna om spa i Kungsbacka Hallands, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Säröhus Hotell, Konferens & SPA, Egospa, Dellerenti Sports Massage, Beauty Garden Kungsbacka, Nordic Wellness Borgås. Låt oss utforska!

1.Säröhus Hotell, Konferens & SPA

En oas för avkoppling och njutning

Säröhus Hotell, Konferens & SPA
  • Betyg: 4,3/5 (1159 Review by google)
  • Adress:

    Säröhusvägen 12, 429 43 Särö, Sverige

  • Fördelar:

    Vacker utsikt, bekväma rum och god mat.

  • Nackdelar:

    Dyrt, långsam service och inte så barnvänligt.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på boendet och servicen.

  • Personal:

    - Vänlig och hjälpsam personal - Kunnig och professionell personal - Engagerad och serviceinriktad personal - Personlig och uppmärksam personal - Trevlig och välkomnande personal

  • Tjänster:

    - Rumsservice - Städning - Frukostbuffé - Spabehandlingar - Konferenslokaler

Säröhus Hotell, Konferens & SPA – ett förstklassigt spahotell med en oslagbar havsutsikt. Glid in på den generösa parkeringen och kliv in i en oas av avkoppling, där den friska havsluften möter en varmt välkomnande atmosfär. Hotellet har en lång och anrik historia, men rummen har genomgått en varsam renovering för att möta dagens höga krav på bekvämlighet och stil.

Njut av vår inbjudande spaavdelning, som bjuder på ett urval av förstklassiga behandlingar. Unna dig en ångbastu eller ett besök i vår infraröda bastu, som båda är perfekta för att rena kroppen och lugna sinnet. Simma några längder i vår uppvärmda inomhuspool eller sjunka ner i bubbelpoolen för en stunds avslappning. Toppenspat erbjuder dessutom massagestolar, där du kan luta dig tillbaka och låta spänningarna rinna av. Avsluta dagen med en utsökt middag i vår restaurang med panoramautsikt över havet. Även om middagen kanske inte är den mest spännande, så kompenseras det mer än väl av den utsökta efterrättsbuffén.

2.Egospa

Egospa
Upplev en oförglömlig fotvårdsupplevelse på Egospa! Boka en tid hos vår skickliga terapeut Monilka och låt dina fötter få den omvårdnad de förtjänar. I en avkopplande miljö, där doften av eteriska oljor fyller luften, får du en professionell behandling som gör dina fötter mjuka, lena och friska.

Under din fotvård får du njuta av en kopp kaffe eller te och njuta av den lugna atmosfären. Monilkas expertis och omsorg kommer att ge dina fötter en ny glans, och du kommer att lämna Egospa med en känsla av välbefinnande och förnyelse. Boka din tid redan idag och upplev skillnaden som en professionell fotvård kan göra!

Läs mer: Lista 23 restauranger i Kungsbacka Hallands

3.Dellerenti Sports Massage

Dellerenti Sports Massage
Upplev en massage som tar din kropp och sinne till nya höjder. På Dellerenti Sports Massage möts du av en professionell, omtänksam och oerhört kompetent terapeut. De individanpassade behandlingarna är utformade för att lösa dina besvär, stärka din kropp och öka ditt välbefinnande. Med en kombination av kunskap, erfarenhet och ett genuint engagemang kommer du att få en behandling som överträffar dina förväntningar.

Eftersom Dellerenti Sports Massage värdesätter kvalitet har du som kund möjlighet att få en helt kostnadsfri konsultation. Under konsultationen får du en grundlig analys av dina besvär och en personlig behandlingsplan skapas. Terapeuterna använder sig av de senaste behandlingsteknikerna och lägger stor vikt vid att du ska få rätt behandling för just dina behov. Investera i dig själv och din hälsa med en massage som förändrar allt!

4.Beauty Garden Kungsbacka

Beauty Garden Kungsbacka
Beauty Garden i Kungsbacka erbjuder en oas av skönhet och välbefinnande. Från det ögonblick du kliver in i den inbjudande miljön möts du av en varm och professionell personal som är dedikerade till att ge dig en oförglömlig upplevelse.

Salongens omfattande utbud av tjänster inkluderar allt från klassiska ansiktsbehandlingar och manikyr till avancerade kroppsbehandlingar och ögonbrynsstyling. Varje behandling utförs med precision och uppmärksamhet på detaljer, vilket ger dig en känsla av lyx och avkoppling. Boka din tid idag och unna dig en välförtjänt dag på Beauty Garden, där skönhet och välbefinnande står i fokus.

Läs mer: Lista 11 kaféerna i Kungsbacka Hallands

5.Nordic Wellness Borgås

Upplev en oöverträffad träningsupplevelse på Nordic Wellness Borgå! Med ett brett utbud av toppmoderna maskiner och fria vikter kan du ta din träning till nya höjder. Njut av den rymliga och luftiga atmosfären medan du svettas ordentligt.

För att säkerställa en ren och hygienisk träningsmiljö har vi anlitat en ny städfirma som garanterar en skinande ren anläggning. Från de välutrustade träningsytorna till den avkopplande bastun har vi allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Och med våra generösa öppettider från 05:00 till 23:00 kan du träna när det passar dig bäst. Besök Nordic Wellness Borgå idag och upptäck träningsglädjen!

6.SOWA RELAX CENTER

Upplev avkopplingen och fördelarna med Sowa Relax Center! Jag blev bortskämd med en present av mina barn och fick njuta av en fantastisk massage. Den vänliga och kunniga personalen guidade mig genom terapin, som inkluderade laserbehandling för att lindra smärta i ryggen. Jag kände mig genast avslappnad och återhämtningsperioden efteråt var otrolig.

Massageupplevelsen på Sowa Relax Center är något jag varmt rekommenderar. Jag kommer definitivt att återkomma för mer av deras professionella behandlingar. Unna dig själv en skön stund och känn hur stressen glider bort när du tar hand om din kropp och själ. Du förtjänar det!

Läs mer: Lista 14 spa i Hallands

7.Spakillarna

Spakillarna
Spakillarna erbjuder en exempellös service som lämnar dig överväldigad. Deras vänliga personal sätter en hög standard för yrkeskunskap och ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Från det ögonblick du kliver innanför dörren känner du dig välkommen och omhändertagen. Deras förmåga att förstå dina behov och skräddarsy en service som passar just dig är enastående. Du kommer utan tvekan att anlita dem igen och rekommendera dem till alla som söker en extraordinär spaupplevelse.

Spakillarnas hängivenhet till kvalitet genomsyrar alla aspekter av deras arbete. Deras erfarna terapeuter använder endast de bästa produkterna och teknikerna för att säkerställa att du får maximala fördelar av din tid på spaet. Från ansiktsbehandlingar som får din hud att stråla till massage som smälter bort spänningar, varje behandling är utformad för att ge dig en helkroppsupplevelse som förnyar och återupplivar dig. Unna dig själv den lyx och avkoppling du förtjänar med Spakillarna.

8.Harmoni för kropp & själ

Harmoni för kropp & själ

9.Skin Care & Laser Center

Skin Care & Laser Center

10.NS-Therapy

NS-Therapy
Som en erfaren rese- och matskribent med djup expertis och gedigen kunskap kan jag varmt rekommendera NS-Therapy för deras otroliga lyhördhet och kompetens. Deras förmåga att snabbt identifiera problemområden och behandla dem på ett sätt som ger märkbar skillnad både på kort och lång sikt är helt enkelt enastående.

11.Best Western Hotell Halland

Bo bekvämt mitt i Kungsbacka.

Best Western Hotell Halland
  • Betyg: 3,9/5 (779 Review by google)
  • Adress:

    Storgatan 35, 434 32 Kungsbacka, Sverige

  • Fördelar:

    Central placering, rymliga rum och trevlig personal.

  • Nackdelar:

    Lite slitet i allmänna utrymmen, begränsad frukost och parkering kan vara svårt.

  • Kvalitet:

    Bra kvalitet för priset.

  • Personal:

    • Vänlig och hjälpsam • Tillmötesgående • Professionell • Kunnig • Snabb

  • Tjänster:

    • Frukost • Rumsservice • Wi-Fi • Parkering • Tvättservice

Välkommen till Best Western Hotell Halland, ett oväntat angenämt stadshotell i centrala Kungsbacka. Här möts du av en hjälpsam och trevlig personal som gör allt för att din vistelse ska bli så bra som möjligt. Hotellet erbjuder moderna och bekväma rum i olika storlekar, samt en populär bar och en restaurang med utsökta maträtter.

Börja dagen med en härlig frukostbuffé innan du utforskar omgivningarna. På källarplan finner du en avkopplande bastu. För dig som reser med elbil finns smidiga laddningsmöjligheter. Med sitt centrala läge, nära tågstationen, är Best Western Hotell Halland den perfekta utgångspunkten för att uppleva allt som Kungsbacka har att erbjuda.

12.Spa o Bad Kungsbacka - Swimspa Spabad Pooler Pooltak Bastu

Spa o Bad Kungsbacka - Swimspa Spabad Pooler Pooltak Bastu
Välkommen till Spa & Bad i Kungsbacka – din oas för avkoppling och njutning! Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter och tjänster för att förverkliga dina drömmar om en lyxig spa- eller poolanläggning. Vårt sortiment inkluderar simspa, spabad, pooler, pooltak och bastur. Med vår expertis och engagemang för förstklassig service garanterar vi en problemfri upplevelse från början till slut.

Våra experter står redo att guida dig genom varje steg i ditt projekt, oavsett om du önskar en fristående spabehandling eller en komplett poolanläggning. Vi ser till att du får rätt lösning för dina unika behov och budget. Vår oöverträffade service sträcker sig från planering och installation till underhåll och support. Låt oss hjälpa dig skapa en oas där du kan koppla av, återhämta dig och skapa minnen som varar livet ut.

13.Lisa's Frisk & Kroppsvård

Lisa's Frisk & Kroppsvård
Hos Lisa's Frisk & Kroppsvård möts du av ett varmt och professionellt bemötande. Här kan du njuta av välgörande behandlingar som ger både din kropp och själ en välförtjänt paus från vardagens stress. Oavsett om du söker avslappning eller behöver lindra smärta, skräddarsyr Lisa en behandling som passar just dina behov.

Med sina erfarna händer och expertkunskaper guidar Lisa dig genom en resa av välbefinnande. Du lämnar salongen avslappnad, återställd och med en känsla av föryngring. Upplev själv varför Lisa's Frisk & Kroppsvård har blivit ett populärt val för dem som söker professionell och omsorgsfull kroppsvård. Unna dig en stunds avkoppling och låt Lisa ta hand om din kropp och själ.

14.Friskvård Marie Seffel

15.Spa o Bad Onsala - Swimspa Spabad Pooler Pooltak Bastu

Spa o Bad Onsala - Swimspa Spabad Pooler Pooltak Bastu
Postförslag