Lista 19 gym i Skåne

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Gym House Malmö, Actic Lund - Olympen, Nordic Wellness Malmö Central, PerformanceGym, Playground Fitness AB. Låt oss utforska!

1.Gym House Malmö

Personlig träning med fokus på resultat, hälsa och välbefinnande

Gym House Malmö
  • Betyg: 5,0/5 (155 Review by google)
  • Adress:

    Grangatan 2, 212 14 Malmö, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med över 10 års erfarenhet i branschen

  • Utrustning:

    Komplett gym med fria vikter, maskiner, konditionsutrustning och gruppträningssalar

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Målgrupp:

    Alla nivåer och mål, från nybörjare till proffs

Världens fräschaste och mest välutrustade gym har äntligen öppnat i Malmö. Det är svårt att hitta ett gym som har en så dedikerad och trevlig ägare. Och är du van vid maskiner håller de här världsklass! Tack vare utrustning från Eleiko så blir det en ännu bättre upplevelse. Här finns allt du kan tänkas behöva och lite till!

Att träna på ett fullt utrustat gym gör hela skillnaden. Det är inte längre bara ett gym, det är en upplevelse. Lokalens design är så väl genomtänkt. Här finns något för alla, oavsett om du är nybörjare eller elitutövare. Bli en del av den positiva stämningen och den seriösa träningsmiljön på Gym House Malmö!

2.Actic Lund - Olympen

Actic Lund - Olympen
Upplev ett gym som tar din träning till nya höjder! På Actic Lund - Olympen hittar du inte bara Skånes största gym, utan även en oas av motivation och kunskap. Våra erfarna och hjälpsamma instruktörer guidar dig genom varje övning, medan våra toppmoderna maskiner och fräscha lokaler ger dig den perfekta miljön för att nå dina mål.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren fitnessentusiast, har Actic Lund - Olympen något att erbjuda. Vårt breda utbud av gruppträningspass, från yoga till högintensiv intervallträning, håller dig motiverad och engagerad. Med vårt gymkort får du även tillgång till alla våra andra gym runt om i landet, så att du kan fortsätta din träning var du än befinner dig. Uppgradera din träning idag och upplev skillnaden med Actic Lund - Olympen!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Skåne

3.Nordic Wellness Malmö Central

Nordic Wellness Malmö Central
Njut av ett unikt träningsupplevelse på Nordic Wellness Malmö Central! Detta moderna gym bjuder på en mysig och intim atmosfär, med en mindre storlek som ger en personlig touch. Trots sin intima storlek finns här ett imponerande utbud av träningsalternativ.

Prova vår rymliga bur-sektion, komplett med ett brett urval av utrustning. Drick vatten vid våra välutrustade stationer och utmana dig själv på vår specialdesignade slädbana med grön filtbeklädnad. Oavsett om du är en erfaren atlet eller nybörjare kommer Nordic Wellness Malmö Central att inspirera och motivera dig att nå dina träningsmål i en bekväm och välkomnande miljö.

4.PerformanceGym

PerformanceGym
Upptäck PerformanceGym, det ultimata gymmet för effektiv och målinriktad träning. Med en imponerande samling välutrustade stationer blir det en fröjd att ta sig igenom hela kroppen, samtidigt som erfarna tränare och fysioterapeuter finns redo att guida och stötta dig på resan. Oavsett dina fitnessmål blir PerformanceGym din perfekta träningspartner, med ett generöst utbud av pass och specialiserade tjänster som tar din träning till helt nya höjder.

PerfomanceGym är mycket mer än bara ett gym. Här finner du en komplett träningsmiljö, skapad för att inspirera och motivera dig att nå din fulla potential. Upptäck det breda utbudet av pass, från pulshöjande konditionsträning till styrketräning som formar och stärker din kropp. Vårt team av dedikerade tränare står beredda att guida dig genom varje övning, se till att du utför rörelserna korrekt och stötta dig hela vägen. Dessutom erbjuder PerformanceGym specialiserade rehabiliteringstjänster, med erfarna fysioterapeuter som hjälper dig att återhämta dig från skador och förbättra din rörlighet.

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Skåne

5.Playground Fitness AB

Playground Fitness AB
Playground Fitness AB är gymmet som har allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Med ett brett utbud av högklassiga maskiner och fria vikter finns det något för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren träningsentusiast.

På Playground Fitness AB möts du av en varm och välkomnande atmosfär där alla känner sig hemma. Den kunniga personalen står alltid redo att hjälpa dig med råd och stöd, så att du kan få ut det mesta av din träning. Med sitt centrala läge och generösa öppettider gör Playground Fitness AB det enkelt för dig att prioritera din hälsa och välmående.

6.RGA Träning & Hälsocenter

RGA Träning & Hälsocenter
Välkommen till RGA Träning & Hälsocenter, Malmös främsta träningsdestination där dina styrke- och hälsodrömmar blir verklighet. Vi har allt du behöver för att ta din träning till nya höjder, oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren atlet.

Hos RGA hittar du toppmoderna träningsmaskiner, en kunnig och engagerad personal och en inspirerande atmosfär som kommer att driva dig till att nå dina mål. Vi erbjuder en rad träningsprogram som är skräddarsydda för att möta dina unika behov, från styrketräning och kondition till yoga och personlig träning. Låt RGA bli din träningskompanjon och upptäck vad du verkligen kan åstadkomma!

Läs mer: Lista 17 hotellen i Skåne

7.Crossfit Malmö

Crossfit Malmö
Söker du efter en träningsanläggning som är full av passion och gemenskap? Då ska du kolla in CrossFit Malmö. Här möts du av en härlig personal som brinner för träning och hälsa. Lokalerna må vara lite slitna, men det är ju så en riktig CrossFit-box ska se ut! Med generösa utrymmen och en fantastisk energi blir varje träningspass till en upplevelse.

På CrossFit Malmö finns det något för alla, oavsett om du är nybörjare eller van motionär. Med erfarna coacher och ett brett utbud av pass kan du skräddarsy din träning efter dina egna behov och mål. Så varför vänta? Kom och upplev gemenskapen och energin på CrossFit Malmö idag!

8.Solid Gym Lund - Your Private Fitness Studio

Solid Gym Lund - Your Private Fitness Studio
Välkommen till Solid Gym Lund – ditt personliga gym när du vill nå dina träningsmål. På Solid Gym får du skräddarsydda program som är anpassade till dina behov och som uppdateras kontinuerligt för att följa din utveckling. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så kommer du att få den vägledning och det stöd du behöver för att uppnå dina mål.

Våra tränare, såsom Sebastian, är kända för sin expertis och sitt engagemang för att hjälpa dig lyckas. De kommer att motivera dig, utmana dig och se till att du får ut det mesta av varje träningspass. På Solid Gym är vi mer än bara ett gym – vi är en gemenskap av personer som stöttar varandra på vägen mot en hälsosammare livsstil.

9.Nordic Wellness Staffanstorp Sportcenter

Nordic Wellness Staffanstorp Sportcenter
I Staffanstorps hjärta hittar du Nordic Wellness Sportcenter, ett modernt och fräscht padelcenter som erbjuder en förstklassig padelspelupplevelse. Hallen är rymlig och luftig, med en bekväm lounge där du kan koppla av och ladda upp inför eller efter ditt match. Padelbanorna är av högsta kvalitet och bjuder på ett spännande och utmanande spel för alla nivåer.

Men det finns också ett par nackdelar med Nordic Wellness Staffanstorp Sportcenter. Det finns inga omklädningsrum på själva padelvåningen, och det kan vara lite stökigt i materialrummet. Och om du inte spelar aktivt kan hallen kännas lite kall. Men dessa mindre brister uppvägs med råge av den fantastiska padelspelupplevelsen som Nordic Wellness Staffanstorp Sportcenter erbjuder.

10.Gym House

Gym House
På Gym House möts du av en välkomnande och fräsch miljö som inbjuder till träning och avkoppling. Med ett lagom antal besökare behöver du aldrig vänta på maskinerna, vilket gör ditt träningspass effektivt och smidigt. Våra moderna träningsmaskiner och välutrustade lokaler ger dig de bästa förutsättningarna för att nå dina fitnessmål. Gym House är helt enkelt det kompletta valet för dig som vill träna i en inspirerande och välskött miljö.

11.Top Fitness Since 2009

Top Fitness Since 2009
Sedan 2009 har vi varit ledande inom fitnessbranschen, och våra erfarna personliga tränare garanterar snabba och långvariga resultat. Med skräddarsydda träningsprogram som tar hänsyn till tidigare skador kan du känna dig trygg i att du får den bästa möjliga vägledningen. Våra tränare är dedikerade till att hjälpa dig uppnå dina mål, oavsett om det handlar om att gå ner i vikt, bygga muskler eller förbättra din allmänna hälsa. Top Fitness är ditt självklara val för en hälsosam och vältränad livsstil.

12.First Class PT Malmö

First Class PT Malmö

13.Gripen CrossFit

Gripen CrossFit

14.Nordic Wellness Kristianstad Härlöv

Nordic Wellness Kristianstad Härlöv

15.Sundkraft Gym

Sundkraft Gym

16.Leader Fitness Gym

Leader Fitness Gym

17.Nordic Wellness Burlöv

18.Diamond Gym Hyllie

19.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Postförslag