Lista 29 gym i Gothenburg Västra Götaland

Erik Andersson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om gym i Gothenburg Västra Götaland, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Fysiken Gibraltargatan, Fitness24Seven, Maximus Gym Brunnsbo, Fitness24Seven, Grand Fitness Övre Husargatan. Låt oss utforska!

1.Fysiken Gibraltargatan

Träning med engagemang och resultat

Fysiken Gibraltargatan
  • Betyg: 4,4/5 (623 Review by google)
  • Adress:

    Gibraltargatan 39-41, 412 79 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

  • Personal Trainer:

    Instruktörer för styrketräning och kondition i Göteborg

  • Utrustning:

    Kettlebells, hantlar, skivstänger, löpband, roddmaskiner

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin fysik och hälsa

"Färdas till träningens citadel, Fysiken på Gibraltargatan, där fria vikter och sofistikerade maskiner förenas harmoniskt. Oavsett om du längtar efter hjärtpumpande löpbandspass eller föredrar att arbeta upp styrkan i flera våningar med varierade träningspass, har Fysiken något att erbjuda.

Med vänliga och kunniga instruktörer som guidar dig genom varje rörelse och ett behagligt antal besökare, garanteras en optimal träningsmiljö. Den mångfald av träningspass som erbjuds är en fröjd för den entusiastiske atleten, med priser som passar alla budgetar. Som student kan du nu dra nytta av det förmånliga sommarerbjudandet på endast 270 kr i månaden. Upplev styrkan och skönheten i att omvandla din kropp på Fysiken på Gibraltargatan - ett gym som är din träningssessions tryggaste tillflyktsort."

2.Fitness24Seven

Fitness24Seven
**Stycke 1:** Upplev träningsglädjen på Fitness24Seven! Vårt rymliga gym erbjuder frihet och flexibilitet för alla dina fitnessbehov. Med toppmodern utrustning och trevlig personal guidar vi dig mot en hälsosammare livsstil. Vår unika miljö inspirerar till träning, oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet.

**Stycke 2:** Undvik trängsel och njut av lugnet under eftermiddagstimmarna. Finess24Seven ger dig gott om utrymme för att utföra dina övningar utan att kompromissa med kvaliteten. Vårt team står redo att assistera dig, så att du kan fokusera på din träning och uppnå dina mål. Med Fitness24Seven blir träningen en livsstil, inte bara en syssla.

Läs mer: Lista 30 restauranger i Gothenburg Västra Götaland

3.Maximus Gym Brunnsbo

Maximus Gym Brunnsbo
Maximus Gym Brunnsbo är ett träningstempel utöver det vanliga, där du får allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Med ett komplett utbud av träningsredskap fördelade i flera rymliga rum, kan du skräddarsy dina träningspass efter eget tycke och smak. Yoga, stretching eller styrketräning - möjligheterna är oändliga. Det finns även ett välutrustat omklädningsrum med bastu, för en avkopplande avslutning på ditt svettiga äventyr.

4.Fitness24Seven

Fitness24Seven
Upplev den ultimata träningsfriheten på Fitness24Seven! Våra dörrar är alltid öppna, så att du kan träna på dina villkor. Med nya, topmoderna maskiner och nyrenoverade omklädningsrum får du en bekväm och inspirerande träningsmiljö.

Fitness24Seven erbjuder inte bara bekvämlighet, utan även prisvärdhet. Våra konkurrenskraftiga priser gör det möjligt för alla att nå sina träningsmål. Få ut det mesta av din träning med våra erfarna personliga tränare som hjälper dig att hålla motivationen uppe och maximera dina resultat. Välj Fitness24Seven idag och upptäck en ny nivå av träningsfrihet och resultat!

Läs mer: Lista 33 kaféerna i Gothenburg Västra Götaland

5.Grand Fitness Övre Husargatan

Grand Fitness Övre Husargatan
Upplev Grand Fitness övre Husargatans fräscha och inbjudande miljö! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär erbjuder vi ett komplett utbud av toppmoderna maskiner och ett stort urval av redskap. Vår erfarna och serviceinriktade personal står alltid redo att hjälpa dig nå dina träningsmål.

Unna dig själv ett välförtjänt träningspass i våra rymliga och välutrustade lokaler. Lås dina värdesaker tryggt i våra personliga skåp och njut av ett omklädningsrum med alla bekvämligheter du kan tänka dig. Slå dig ner i våra bekväma vilstolar och koppla av efter ett intensivt träningspass. Vi ser fram emot att välkomna dig till Grand Fitness övre Husargatan, där vi tillsammans kan ta din träning till nya höjder!

6.Fysiken Kaserntorget

Fysiken Kaserntorget
På Kaserntorget väntar ett historiskt gym med anor i de högt belägna lokalerna. Atmosfären är unik med generösa ytor och välskötta maskiner i perfekt skick. Den vänliga personalen står alltid redo att hjälpa till. Om du letar efter fräscha och välstädade utrymmen, har Fysiken gymmet du söker.

Men det är inte bara faciliteterna som gör Fysiken till göteborgarnas favorit. Den pampiga lokalen högst upp i byggnaden ger en känsla av exklusivitet och lyx. Här kan du träna i en miljö som både är inspirerande och historisk. Så om du vill uppleva ett gym som kombinerar det bästa av två världar, då är Fysiken Kaserntorget det självklara valet.

Läs mer: Lista 18 hotellen i Gothenburg Västra Götaland

7.SATS Kompassen

Träna i en modern och inspirerande miljö med kunnig personal

SATS Kompassen
  • Betyg: 4,2/5 (227 Review by google)
  • Adress:

    Kyrkogatan 35, 411 08 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med instruktörsutbildning

  • Utrustning:

    Löparband, Crosstrainer, Roddmaskiner, Spinningcyklar, Styrketräningsmaskiner

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form eller förbättra sin hälsa

Vandra genom det fräscha och moderna SATS Kompassen, ett gym som utstrålar stil och komfort. Här möts du av en förstklassig träningsanläggning som erbjuder allt du behöver för att nå dina fitnessmål. Från toppmoderna maskiner till inspirerande gruppträningspass finns det något för alla nivåer och preferenser.

SATS Kompassen är mer än bara ett gym; det är en mötesplats där fitness och välbefinnande går hand i hand. Upplev en varm och inkluderande atmosfär där kunnig personal är redo att guida dig på din träningsresa. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet kommer du att känna dig välkommen och motiverad att nå nya höjder.

8.Friskis&Svettis Västra hamngatan, Gym centrala Göteborg

Träning för alla, oavsett ålder, kön eller ambitionsnivå

Friskis&Svettis Västra hamngatan, Gym centrala Göteborg
  • Betyg: 4,2/5 (192 Review by google)
  • Adress:

    Västra Hamngatan 7, 411 17 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 19:30

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med instruktörskomptetens

  • Utrustning:

    Löparband, Cyklar, Roddmaskiner, Hantlar, Kettlebells

  • Prisklass:

    $ - $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill träna i en trivsam miljö

Friskis&Svettis Västra hamn är ett mysigt gym i centrala Göteborg med flera våningar. Trots de begränsade ytorna erbjuder gymet en välkomnande och intim atmosfär. Under dagarna är det lugnt och skönt, med färre personer som trängs på hantelavdelningen. Personalen är trevlig och hjälpsam, vilket skapar en positiv träningsupplevelse.

Friskis&Svettis Västra hamn är ett utmärkt val för dig som söker ett mysigt och välkomnande gym i centrala Göteborg. De begränsade ytorna ger gymmet en intim atmosfär, och den trevliga personalen bidrar till en positiv träningsupplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren tränare kommer du att känna dig välkommen och motiverad att nå dina träningsmål på Friskis&Svettis Västra hamn.

Läs mer: Lista 25 gym i Västra Götaland

9.SATS Eriksberg

SATS Eriksberg - Träna med de bästa, nå dina mål snabbare

SATS Eriksberg
  • Betyg: 4,2/5 (172 Review by google)
  • Adress:

    Kolhamnsgatan 3, 418 75 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    06 till 22

  • Personal Trainer:

    Personliga tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    - Löpband - Cyklar - RoMaskiner - Träningsvikter - Styrketräningsmaskiner

  • Prisklass:

    $$-$$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill komma i form och nå sina träningsmål

Upplev förstklassig träning på SATS Eriksberg, ett gym som stoltserar med en imponerande kombination av moderna faciliteter och ett varmt bemötande. Våra maskiner och vikter är noggrant utvalda för att passa alla träningsnivåer, och vår personal står alltid beredd att guida dig på din fitnessresa.

SATS Eriksberg är mer än bara ett gym – det är en oas för hälsa och välmående. Efter ett intensivt träningspass kan du koppla av i vår bastu eller fräscha upp dig i våra rymliga omklädningsrum. Vi är stolta över vår rena och välskötta miljö, där du kan träna med sinnesfrid. Besök SATS Eriksberg och upptäck ett gym som sätter dig i första rummet – både när det gäller utrustning och service.

10.Nordic Wellness Örgryte

Stort gym med komplett utbud och kunnig personal

Nordic Wellness Örgryte
  • Betyg: 4,0/5 (166 Review by google)
  • Adress:

    Töpelsgatan 7, 416 55 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    07 till 21

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Styrketräningsmaskiner, fria vikter, konditionsmaskiner, gruppträningssalar, PT-zon

  • Prisklass:

    $$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och välmående

Träna på ett helt nytt sätt på Nordic Wellness i Örgryte! Vårt nyrenoverade och fräscha gym ger dig bästa möjliga förutsättningar för en optimal träningsupplevelse. Med generösa utrymmen och gott om maskiner slipper du trängas och vänta på din tur.

I vår välutrustade gymlokal har vi allt du behöver för att träna effektivt. Våra fyra moderna skivstångsställningar ger dig möjlighet att utmana dig själv och bygga muskler. Dessutom har vi en särskild sal för pass, så att du kan träna i grupp och få extra motivation. Upplev träningsglädje på en helt ny nivå hos Nordic Wellness Örgryte!

11.SATS Masthugget

SATS Masthugget
Är du redo att ta din träning till nya höjder? På SATS Masthugget har vi allt du behöver för en effektiv och njutbar träningsupplevelse. Med toppmoderna träningsredskap, varsamt placerade för optimal rörlighet, kan du fokusera helt på att nå dina mål.

Vårt team av erfarna och vänliga medarbetare finns alltid till hands för att guida och stötta dig på din resa. Omge dig med likasinnade i en fräsch och inbjudande miljö, där varje detalj har utformats för att ge dig den bästa möjliga träningsupplevelsen. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren motionär, välkommen till SATS Masthugget där vi hjälper dig att nå dina träningsdrömmar.

12.Fitness24Seven

Fitness24Seven

13.Fitness24Seven

Fitness24Seven

14.Angered Arena

15.Omnia Gym Göteborg

Omnia Gym Göteborg

16.Grand Fitness Herkulesgatan

Grand Fitness Herkulesgatan

17.Vagnhallen CrossFit

Vagnhallen CrossFit

18.Premium Hälsan Avenyn

Premium Hälsan Avenyn

19.Eminent Hälsostudio

Eminent Hälsostudio

20.Exhale Gym

21.Gothenburg Functional Fitness

Gothenburg Functional Fitness

22.Fitness24Seven

Fitness24Seven

23.Fitness24Seven

Fitness24Seven

24.Tuvevallens motionscentrum

25.Yoga

Yoga

26.Nordic Wellness Ullevi

Nordic Wellness Ullevi

27.Nordic Wellness Lindholmen

Stort gym med all utrustning du behöver för att nå dina mål

Nordic Wellness Lindholmen
  • Betyg: 3,7/5 (321 Review by google)
  • Adress:

    Lindholmsallén 20, 417 55 Göteborg, Sverige

  • Öppettider:

    05 till 22

  • Personal Trainer:

    Personlig tränare med minst 10 års erfarenhet

  • Utrustning:

    Konditionsmaskiner, Styrketräningsmaskiner, Fria vikter, Gruppsalslokaler, Relaxavdelning

  • Prisklass:

    $$ - $$$

  • Målgrupp:

    Alla som vill förbättra sin hälsa och välbefinnande

28.gbg barre

gbg barre

29.LB Movement

LB Movement
Postförslag