Lista 11 pilates studios i Skåne

Fredrik Karlsson

• Uppdaterad: 2024-07-30

Sammanställd från de bästa listorna om pilates studios i Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som StudioPilates, Lilla Pilatesstudion, Classic Pilates Malmö, Studio Frid Yoga & Pilates, Kullåkra Gård - Yoga & Retreat på Österlen. Låt oss utforska!

1.StudioPilates

StudioPilates
StudioPilates, det ställe där smärtan får sin match! Med Petra, stjärnan som jobbar där, kan du säga farväl till dina besvär. Petra har ett magiskt öga för att hitta de där knepiga problemen i din kropp som du kanske inte ens visste fanns.

Har du kämpat med rygg- och nackbesvär i evigheter och gått runt som en vandrande smärtbomb? Lugn, Petra är din räddning! Hon har hjälpt otaliga kunder att bli av med sina plågor, och du kan bli nästa. Så boka en tid med Petra redan idag och låt henne guida dig till ett smärtfritt liv!

Läs mer: Lista 17 restauranger i Skåne

2.Lilla Pilatesstudion

Lilla Pilatesstudion
Välkommen till Lilla Pilatesstudion Malmö, där du finner stadens främsta och mest erfarna pilatesexperter. Vårt moderna och inbjudande studio erbjuder en förstklassig träningsmiljö med välutbildade instruktörer som vägleder dig på vägen mot bättre hälsa och välbefinnande. Atmosfären på studion är varm och personlig, där varje medlem känner sig sedd och uppskattad.

Våra pilatesklasser är utformade för att passa alla nivåer, från nybörjare till erfarna utövare. Med fokus på hållning, andning och kontrollerade rörelser, hjälper vi dig att förbättra styrka, flexibilitet och kroppskontroll. Genom att träna på Lilla Pilatesstudion Malmö kommer du att upptäcka en ny dimension av rörelsefrihet och välbefinnande.

Läs mer: Lista 15 kaféerna i Skåne

3.Classic Pilates Malmö

Classic Pilates Malmö
Upplev det ultimata inom Pilates på Classic Pilates Malmö! Vårt nya, hypermoderna studio ligger bekvämt nära Caroli köpcentra, med parkering precis utanför dörren. Vi firar stolt 10 år av att ge våra klienter exceptionella Pilates-upplevelser.

Vårt team av dedikerade och högt kvalificerade instruktörer kommer att guida dig genom din Pilates-resa, oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare. Låt oss hjälpa dig att förbättra din hållning, stärka din kropp och uppnå den balans och välbefinnande du förtjänar.

Läs mer: Lista 17 hotellen i Skåne

4.Studio Frid Yoga & Pilates

Studio Frid Yoga & Pilates

5.Kullåkra Gård - Yoga & Retreat på Österlen

En oas för vila och rekreation, vackert belägen i det öppna landskapet i Österlen. Den medvetna maten är utsökt, och värdskapet är varmt och välkomnande. Den lugna och fridfulla atmosfären gör detta till det perfekta stället att koppla av, återhämta sig och finna ro i sinnet.

Unna dig själv en vistelse på Kullåkra Gård. Ta del av yogaklasser, meditationer och andra aktiviteter som främjar avslappning och inre balans. Njut av den delikata maten, tillagad med omsorg och kärlek. Låt den vackra omgivningen inspirera dig och fyll dig med ny energi. En vistelse på Kullåkra Gård är en investering i ditt välbefinnande, en chans att återknyta kontakten med dig själv och återvända hem med en förnyad känsla av lugn och harmoni.

6.Höllviken Pilates

Höllviken Pilates
Upptäck Höllviken Pilates, ett paradis för kropp och sinne! Med fantastiska instruktörer som Jamie och Mirith får du en träning som inte bara är effektiv, utan också trygg och rolig. Varje pass är ett äventyr som kommer att lämna dig fylld av energi och välmående.

Höllviken Pilates är mer än bara en träningsstudio, det är en gemenskap. Här möter du likasinnade som delar din passion för hälsa och välbefinnande. Med deras kunskap och stöd kommer du att uppnå dina träningsmål och nå nya höjder av smidighet, styrka och flexibilitet. Så ta steget och unna dig själv den bästa träningen som Höllviken har att erbjuda – du förtjänar det!

7.Studio Pilates

Studio Pilates
Upplev exklusiv träning av yppersta klass hos Studio Pilates! Låt våra certifierade instruktörer Lina och Amanda guida dig genom träningspass som revolutionerar din kropp och själ. Med expertis inom rörelse och anatomi rehabiliterar de effektivt dina leder, ger dig kraftfulla övningar och skjuter dina resultat till nya höjder. Giv dig hän till vårt transformerande program – en upplevelse som omdefinierar träning för både dig och dina nära.

Oavsett om du kämpar med stelhet eller strävar efter optimal fitness, är Studio Pilates svaret. Vi tar dig bortom traditionella träningsmetoder och öppnar upp för en värld av möjligheter. Våra professionella korrigeringar säkerställer optimala resultat, medan den positiva och motiverande atmosfären inspirerar dig till att nå nya höjder. Låt Studio Pilates bli ditt hem för transformation – ett ställe där din kropp, ditt sinne och din själ samspelar i perfekt harmoni.

8.Pilates Lund

Pilates Lund
Välkommen till Pilates Lund, där din kropp och själ kommer att få en förvandling! Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren Pilatesentusiast, kommer vår erfarna instruktör Corrie att guida dig med precision och ett varmt leende.

I vår mysiga studio kommer du att känna dig hemma och omhändertagen. Med fokus på kroppens kärna och flexibilitet kommer du att uppleva en stärkande och revitaliserande upplevelse som kommer att omfamna dig inifrån och ut. Efter varje session kommer du att känna dig som en ny människa, redo att ta dig an dagen med förnyad energi och vitalitet.

9.Pilates for Life

Pilates for Life
Hos Pilates for Life Charlotte möts du av en inspirerande och varm instruktör som brinner för att skapa en härlig träningsmiljö. Oavsett om du tränar hemifrån eller i gemenskap med andra, garanterar Charlotte en professionell och engagerande upplevelse. Hennes kunskap och passion för Pilates kommer att vägleda dig till en förbättrad hållning, minskad smärta och ökad rörlighet.

Pilates for Life Charlotte är mer än bara fysisk träning. Det är en oas för kropp och själ. Genom Charlotte's skickliga instruktioner och personliga approach får du hjälp att hantera stress och spänningar. Pilates förvandlas till en holistisk upplevelse som bidrar till både fysiskt och mentalt välbefinnande.

10.Lindgården

Lindgården

11.Moas pilates

Moas pilates
Postförslag