Lista 15 pilates studios i Uppsala

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-01

Sammanställd från de bästa listorna om pilates studios i Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Bootcamps Hälsocenter, Yogahuset, Ashtanga Yoga Uppsala, Uppsala Yogamassage, Uppsala träningsstudio. Låt oss utforska!

1.Bootcamps Hälsocenter

Bootcamps Hälsocenter
På Hälsocenter Toppenkul väntar dig en träningsupplevelse utöver det vanliga. Här får du flåset på prov, men även styrka och glädje står på schemat. I en fantastisk lokal, fylld med energi, leder våra passionerade tränare dig genom pass som får dig att glömma tid och rum.

På Toppenkul är varje träningspass en fest för kropp och själ. Du går därifrån glad, trött och med en härlig tillfredsställelse. Det är inte bara ett gym, det är en plats där du kan utmana dig själv, växa och upptäcka din inre styrka. Så vad väntar du på? Ge dig själv en upplevelse du sent kommer att glömma och boka ditt första pass på Hälsocenter Toppenkul idag!

2.Yogahuset

Yogahuset
På Yogahuset i Stockholm finner du en oas för kropp, själ och sinne. Med ett brett utbud av klasser inom yoga, meditation och mindfulness leds du av erfarna och hängivna instruktörer som guidar dig på din yogiska resa. Miljön är avkopplande och välkomnande, med en mysig inredning och en liten relaxhörna där du kan landa efter passet.

Förutom det förstklassiga utbudet av klasser erbjuder Yogahuset en rad bekvämligheter som duschar, te före och efter passet och en liten shop med yogamattor och annat yogatillbehör. Den trevliga personalen står alltid redo att hjälpa dig och skapa en minnesvärd upplevelse. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren yogi, kommer du att hitta en plats på Yogahuset där du kan växa och utvecklas i din praktik.

Läs mer: Lista 34 restauranger i Uppsala

3.Ashtanga Yoga Uppsala

Ashtanga Yoga Uppsala
Välkommen till Ashtanga Yoga Uppsala – det bästa stället för din yogapraktik! Vår mysiga shala i hjärtat av Uppsala erbjuder en varm och välkomnande atmosfär, där våra erfarna lärare guidar dig genom Ashtangayogans poser med stor kunskap och omsorg. Vi har ett brett utbud av klasser på alla nivåer, från nybörjare till avancerade utövare.

Ashtanga Yoga Uppsala är mer än bara en yogastudio – det är en plats där du kan fördjupa din praktik, utforska dina gränser och hitta inre lugn. Våra lärare är engagerade i att hjälpa dig nå dina yogamål, oavsett om det är att förbättra din flexibilitet, styrka eller mentala klarhet.

4.Uppsala Yogamassage

Uppsala Yogamassage
Att uppleva yogamassage hos Uppsala Yogamassage är ett privilegium som lämnar ett bestående intryck. Med expertis och en genuin omtanke har de enastående förmågan att skapa ett förtroende som ger dig en heltäckande upplevelse.

Rebeccas passion för välbefinnande är tydlig i varje behandling. Varje rörelse, från den indiska huvudmassagens lugnande beröring till hennes mästerliga hantering av spända axlar, är ett bevis på hennes djupa kunskap. Efter ett besök hos Uppsala Yogamassage känner du dig inte bara avslappnad, utan också upplyft och återställd, redo att ta dig an dagen med ny kraft.

Läs mer: Lista 22 hotellen i Uppsala

5.Uppsala träningsstudio

Uppsala träningsstudio
Välkommen till Uppsalas främsta träningsstudio, där vi erbjuder ett brett utbud av personliga träningsprogram anpassade för just dina behov. Vårt unika träningskoncept fokuserar på kärnövningar som stärker hela kroppen. Med vår kunniga och erfarna team av tränare, Sofia, Tobias och deras kollegor, får du en personlig och professionell träningsupplevelse.

Oavsett om du vill träna individuellt eller i mindre grupp, har vi något för dig. Sofia har särskild expertis inom träning under och efter graviditet. Träningsstudion är välutrustad och har en inbjudande atmosfär som gör att du känner dig välkommen. Så tveka inte att kontakta oss idag för att ta ditt första steg mot en starkare och hälsosammare kropp på vår fantastiska träningsstudio i Uppsala!

6.JR Träningsstudio - Personlig Tränare Uppsala

JR Träningsstudio - Personlig Tränare Uppsala
Som erfaren PT i Uppsala har Jenny hjälpt mig att bli starkare, friskare och mer energifylld. Hennes PT-sessioner är skräddarsydda för mina individuella behov och mål. Redan efter några sessioner har jag märkt en enorm förbättring.

Jag rekommenderar starkt Jenny för alla som vill förbättra sin hälsa och välbefinnande. Hennes expertis och dedikation är oöverträffade. Jag har också besökt Johan för att uppgradera min hemmaträning. Hans kunskap och erfarenhet har gett mig en helt ny nivå av träning. Jag känner mig redan starkare och mer motiverad att nå mina träningsmål.

7.MyTraining

MyTraining Bräma gym är det ultimata träningscentret för män som vill nå sina fitnessmål. Här hittar du allt du behöver för att bygga muskler och förbättra din kondition, inklusive en rad avancerade träningsmaskiner och fria vikter upp till imponerande 30 kg.

Vårt gym har allt du behöver för att nå dina träningsmål. Med fri parkering, ett vänligt och kunnigt team, en näringsrik frukost, fräscha handdukar och en avslappnande duschmiljö kan du fokusera på din träning utan distraktioner. Vårt mål är att ge dig den bästa möjliga träningsupplevelsen, och vi är stolta över att erbjuda en förstklassig service som gör att du kan nå dina mål snabbare och effektivare.

8.Nordic Wellness Uppsala Luthagen

Nordic Wellness Uppsala Luthagen är ett modernt och välutrustat gym med en härlig atmosfär. Här möts du av glada och hjälpsamma medarbetare samt en gemenskap som gör träningen extra rolig. Gymmet är ljust och luftigt med ett brett utbud av träningsmaskiner och fria vikter. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren så hittar du allt du behöver för att nå dina träningsmål.

På Nordic Wellness Uppsala Luthagen finns det något för alla. Här finns möjlighet till både gruppträning och gymträning. Gruppträningen erbjuder ett varierat utbud av pass, allt från yoga och pilates till HIIT och styrketräning. På gymmet finns det ett brett utbud av maskiner och fria vikter, så du kan anpassa din träning efter dina egna behov och önskemål. Så oavsett om du vill komma igång med träningen, gå ner i vikt eller bygga muskler, så är Nordic Wellness Uppsala Luthagen det perfekta stället för dig.

9.Women’s Training

Women’s Training

10.Anahata

Anahata
Drömmer du om medvetna yogaklasser inriktade på inre frid? Anahata Lysande erbjuder just det. Våra erfarna yogalärare vägleder dig genom holistiska övningar som harmoniserar kropp, sinne och själ. Genom att kombinera andningstekniker, rörelser och mindfulnessträning skapar vi en unik oas där du kan utforska din inre styrka och hitta balans.

Så ta en paus från vardagens stress och ge dig själv en gåva av avkoppling och förnyelse. På Anahata Lysande välkomnar vi dig till en transformerande yogaupplevelse som kommer att lämna dig stärkt, inspirerad och redo att möta livets utmaningar med förnyad energi.

11.Yogateket Uppsala

Yogateket Uppsala

12.Vital Med Yoga

Vital Med Yoga

13.Sportspilates

Sportspilates
Som en rutinerad resenär och gourmet har jag upplevt några av världens mest otroliga destinationer och kök. Men det är Sportspilates som verkligen har fångat min uppmärksamhet.

Med sin unika kombination av sportpsykologi och pilatesmetoden har Sportspilates revolutionerat min syn på träning och hälsa. Deras erfarna team av professionella har hjälpt mig att uppnå nya nivåer av styrka, flexibilitet och balans, samtidigt som de lindrat mina kroniska ryggsmärtor. Om du är redo att ta din träning till nästa nivå och uppleva fördelarna med Sportspilates förstklassiga vägledning, uppmuntrar jag dig starkt att prova deras tjänster. Du kommer att bli förvånad över resultaten!

14.Uppsala PT Studio

Här är studion för dig som vill träna på dina egna villkor, i en lugn och harmonisk miljö. Våra erfarna och kompetenta personliga tränare skräddarsyr träningsprogrammet utefter dina unika behov och mål. Oavsett om du är nybörjare eller van gymmare, så finns vi här för att guida dig till nya träningshöjder. Med vårt helhjärtade engagemang och moderna träningsutrustning ser vi till att du får ut det mesta av din träning. Ta steget mot ett hälsosammare och starkare liv – boka en PT-timme idag!

15.Studio Modig AB

Studio Modig AB
Postförslag