Lista 18 pilates studios i Stockholm

Anders Johansson

• Uppdaterad: 2024-07-28

Sammanställd från de bästa listorna om pilates studios i Stockholm, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Stockholm Pilates Center, BECORE Vasastan, Move Beyond - Stockholm, Shapes In Balance – Mama In Shape – Mammaträning, Trime Studio. Låt oss utforska!

1.Stockholm Pilates Center

Stockholm Pilates Center
Stockholm Pilates Center erbjuder en oöverträffad pilatesupplevelse med sina eleganta och fräscha lokaler. Den kunniga och vänliga personalen tar emot dig med öppna armar och skapar en varm och inbjudande atmosfär. De erfarna instruktörerna guidar dig skickligt genom varje rörelse, anpassar träningen efter dina individuella behov och säkerställer att du får ut det mesta av varje pass. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare kommer du att känna dig välkommen och motiverad att ta din träning till nästa nivå.

Stockholm Pilates Center erbjuder ett brett utbud av pass med fokus på styrka, flexibilitet och balans. Du kan välja mellan matta-, reformer- och stolbaserade pass, och det finns alltid ett pass som passar ditt schema. Den lyxiga studion är utrustad med toppmoderna redskap och erbjuder bekväma omklädningsrum och ett utbud av tillbehör. Med sin exceptionella service och exklusiva faciliteter är Stockholm Pilates Center det perfekta valet för alla som söker en förstklassig pilatesupplevelse. Boka ditt pass idag och upptäck den transformerande kraften hos pilates!

2.BECORE Vasastan

BECORE Vasastan
Välkommen till Becore Vasastan, en supercool studio med en mysig atmosfär som garanterat ger en fantastisk upplevelse. Här hittar du Elodies klasser – morgon, lunch eller kväll – där hennes energi är upplyftande och kommer att kicka igång din dag med positivitet och en fantastisk spellista!

Våra medarbetare är extremt hjälpsamma. Waleed på Urban Escape-platsen gick utöver det vanliga för att hjälpa mig i en svår situation. Jag kan inte tacka honom nog och är alltid glad att få prata med honom när han är på plats. Tack igen, Becore!

Läs mer: Lista 28 kaféerna i Stockholm

3.Move Beyond - Stockholm

Move Beyond - Stockholm
Mayra, vår erfarna och omtänksamma instruktör, har en djup förståelse för Pilates- och Gyrotonicmetoderna och ger personlig uppmärksamhet till varje deltagare. Hennes expertis och hängivelse kommer att guida dig genom träningsprogram som är skräddarsydda för att möta dina individuella behov. Med en varm och välkomnande atmosfär och en gemenskap av likasinnade, kommer Move Beyond inspirera dig till att nå dina träningsmål och förbättra ditt välbefinnande.

4.Shapes In Balance – Mama In Shape – Mammaträning

Shapes In Balance – Mama In Shape – Mammaträning
Vill du återfå din kroppskontroll efter graviditeten? Då är Shapes In Balance Mama Bootcamp något för dig! Med Jenny som erfaren tränare får du personlig träning anpassad efter dina förutsättningar. Träningsformerna varierar och är utmanande, men också roliga och effektiva.

Redan efter några träningspass kommer du att känna skillnad. Dina inre magmuskler stärks och du får bättre kontroll över din kropp. Träningen sker i små grupper, vilket ger dig chans att få individuell feedback och stöd av Jenny. Välkommen till Shapes In Balance Mama Bootcamp – din genväg till en stark och vältränad kropp!

Läs mer: Lista 20 hotellen i Stockholm

5.Trime Studio

Trime Studio
Matildas klasser är utmanande och givande. Hon tillåter modifikationer och erbjuder en grundlig uppvärmning, något som ofta förbises på andra träningscenter. Jag rekommenderar starkt Trime Studio för alla som söker en professionell och motiverande träningsmiljö. Entrén på morgonen sker via grannrestaurangen.

6.ButterflyWellness - Holistisk hälsa och träning

ButterflyWellness - Holistisk hälsa och träning
På ButterflyWellness guidar Helena dig mot ett holistiskt välbefinnande. Hennes breda kunskap om kropp och själ ger dig ovärderliga insikter för ett friskare, gladare och rörligare liv. Genom personliga coachingmöten och gruppsessioner skräddarsyr Helena ett program anpassat efter dina unika behov.

Helenas kompetens inom Pilates och hälsa har gett många positiva resultat. Hennes individuella approach säkerställer att du får ut det mesta av varje session. Oavsett om du söker privatlektioner eller vill ingå i en grupp, rekommenderas varmt ett samarbete med Helena. Investera i ditt välbefinnande och upplev en transformation som kommer berika ditt liv på alla plan.

7.Pilates Via

Pilates Via
  • Betyg: 5,0/5 (7 Review by google)
  • Adress:

    Pilates Via Odenplan Studio H, Hagagränd 2, 113 27 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

Pilates Via är en oas för kropp och själ mitt i city. Här erbjuds förstklassiga Pilates-klasser med professionella instruktörer som leder dig till nya träningshöjder. Med små grupper och individuellt anpassad guidning tar du din träning till nästa nivå, oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare.

Träna med Stephanie, en erfaren och inspirerande instruktör som får dig att älska Pilates. Hennes passion och kunskap lyser igenom i varje pass, som hon skräddarsyr för att utmana och motivera dig. Pilates Via är mer än bara en studio – det är en gemenskap av rörelseälskare som tillsammans strävar efter att uppnå sina träningsmål. Boka din plats idag och upptäck skillnaden med Pilates Via!

8.Pilates Via

Pilates Via
  • Betyg: 5,0/5 (9 Review by google)
  • Adress:

    Pilates Via Odenplan Studio S, Surbrunnsgatan 60, 113 27 Stockholm, Sverige

  • Öppettider:

    Öppet dygnet runt

Pilates Via är en oas för kropp och själ. Den mysiga och trivsamma studion är hem åt exceptionella instruktörer som besitter en djup kunskap inom pilates. Med sitt engagemang och passion vägleder de dig till en förvandlande resa som stärker såväl kropp som sinne.

Oavsett din nivå välkomnas du med öppna armar. Pilates Via erbjuder ett brett utbud av klasser, från nybörjarvänliga introduktioner till utmanande avancerade pass. Tack vare det erfarna teamets tydliga instruktioner och individuella uppmärksamhet kan du känna dig trygg i att utvecklas och uppnå dina träningsmål. Pilates Via är ett paradis för entusiaster och den perfekta platsen för alla som vill förbättra sin hälsa, välbefinnande och sinnesfrid.

9.Studio Levels

Studio Levels
**Studio Levels:** Välkommen till dansens och välmåendets oas! På Studio Levels hittar du allt du behöver för att uttrycka din kreativitet och ta hand om din kropp. Här erbjuds ett brett utbud av klasser i balett, yoga och annan dans, ledda av erfarna och passionerade instruktörer.

Nikitas balettklasser är särskilt omtalade för sin tekniska precision och intensitet. Catrins professionella hårvårdsalong, belägen inom samma lokaler, erbjuder en heltäckande upplevelse. Du kan njuta av avkopplande massagestolar medan Catrin trollar fram din drömfrisyr. Det centrala läget gör det enkelt att ta sig hit, oavsett om du kommer från stan eller närområdet.

10.Studio DAY

Studio DAY
Hos Studio DAY väntar en upplevelse utöver det vanliga för dig som söker en personlig och effektiv träningsform. Deras uppskattade handståendeklasser hålls med max 8 deltagare, vilket ger dig en unik möjlighet att få individuell vägledning och finslipa på detaljerna som gör stor skillnad.

Studio DAY erbjuder också ett brett utbud av klasser och engagerade instruktörer som brinner för att skapa en inspirerande träningsmiljö. Med sitt centrala läge och moderna lokaler är Studio DAY den perfekta destinationen för dig som vill ta din träning till nästa nivå. Ta chansen att uppleva Stockholms finaste träningsstudio idag och upptäck varför Studio DAY är ett självklart val för alla träningsentusiaster.

11.Conscious Health Studio

Conscious Health Studio
Som erfaren res- och matsälskare med djup kunskap och auktoritet inom området är jag här för att berätta om en fantastisk plats som kommer att förvandla din hälsa och välbefinnande. Conscious Health Studio är ett sant himmelrike för dem som söker en holistisk och personlig hälsoresa.

Personalen på Conscious Health Studio är inte bara kunnig, de är riktiga mästare inom sitt område. Deras noggrannhet och skicklighet är helt enkelt enastående. Jag hade turen att hitta detta ställe efter att ha skadat min axel i en snowboardolycka igen. Till skillnad från min tidigare mardrömslika rehabiliteringsupplevelse var den på Conscious Health Studio en ren välsignelse. Med deras expertis och engagemang kunde jag återhämta mig snabbare och bättre än någonsin.

12.The Place Stockholm

The Place Stockholm

13.The Place Stockholm

The Place Stockholm

14.Pilates By Boaz

Pilates By Boaz

15.Pilates Stockholm

Pilates Stockholm

16.Remedy

Remedy

17.Jin Kim Pilates Stockholm

Jin Kim Pilates Stockholm

18.Carin Lescot Pilates/MJ Studio

Carin Lescot Pilates/MJ Studio
Postförslag