Lista 11 veterinär i Uppsala Uppsala

Elin Lindström

• Uppdaterad: 2024-08-04

Sammanställd från de bästa listorna om veterinär i Uppsala Uppsala, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som Djurdoktorn Sommarro | Veterinär, Hellströms Veterinärpraktik, Uppsala Veterinärklinik Evidensia, Veterinär Garland, Djurdoktorn i Uppsala. Låt oss utforska!

1.Djurdoktorn Sommarro | Veterinär

Vi sätter alltid ditt djurs bästa i första hand.

Djurdoktorn Sommarro | Veterinär
  • Betyg: 4,6/5 (179 Review by google)
  • Adress:

    Norbyvägen 59, 752 39 Uppsala, Sverige

  • Öppettider:

    09 till 16

  • Fördelar:

    Bra service, kompetent personal och hög kvalitet på vården.

  • Nackdelar:

    Långa väntetider, dyrt och svårt att nå via telefon.

  • Kvalitet:

    Hög kvalitet på vården och god kompetens hos personalen.

  • Personal:

    - Kompetent veterinärer - Trevlig och hjälpsam personal - Bra bemötande - Lugnt och tryggt för djuren - Professionella

  • Tjänster:

    - Vaccinationer - Tandvård - Kastreringar - ID-märkning - Akutvård

Djurdoktorn Sommarro är en veterinärklinik med ett fantastiskt team av kunniga och vänliga experter. Deras engagemang för djurens välbefinnande är tydligt i allt de gör, och deras förstklassiga vård garanterar din älskade vän den bästa möjliga behandlingen.

Oavsett om ditt husdjur behöver en rutinundersökning eller har en akut sjukdom, kan du lita på Djurdoktorn Sommarro för en exceptionell upplevelse. Deras moderna anläggning är utrustad med den senaste tekniken, och deras personal är ständigt uppdaterade på de senaste framstegen inom veterinärmedicin. Med deras omtänksamma och professionella omsorg kan du vara säker på att ditt husdjur är i säkra händer.

Läs mer: Lista 31 restauranger i Uppsala Uppsala

2.Hellströms Veterinärpraktik

Hellströms Veterinärpraktik
Hellströms veterinärpraktik sätter en guldstandard för kundservice, med en överlägsen eftervård som sträcker sig utöver ordinarie öppettider. Deras rimliga priser gör att djurägare kan känna sig bekväma och trygga med att ge sina älskade husdjur den vård de behöver.

Personalen på Hellströms utstrålar en varm och inbjudande atmosfär som får husdjur och ägare att känna sig välkomna. Deras engagemang för kundnöjdhet är oöverträffad, och de går alltid den extra milen för att säkerställa att djurets välbefinnande och ägarens sinnesfrid är prioriterade.

3.Uppsala Veterinärklinik Evidensia

Uppsala Veterinärklinik Evidensia
Uppsala Veterinärklinik Evidensia erbjuder en enastående vård för ditt kära husdjur. Vår erfarna och omtänksamma personal tar emot dig med ett varmt välkomnande och vägleder dig genom hela processen. Vi förstår betydelsen av ditt husdjurs välbefinnande och strävar efter att ge den bästa möjliga vården.

Vårt team av experter inom dermatologi är mycket kunniga och engagerade i att hjälpa ditt husdjur med hudproblem. Vi använder den senaste tekniken och innovationerna för att diagnostisera och behandla alla hudåkommor effektivt. På Uppsala Veterinärklinik Evidensia garanterar vi ett trevligt bemötande och exceptionell kompetens för att ge ditt husdjur den vård det förtjänar.

4.Veterinär Garland

Veterinär Garland
Veterinär Garland erbjuder en oslagbar kombination av värme, effektivitet och expertis. Med en veterinär som besitter både kunskap och medkänsla, kommer ditt älskade husdjur att känna sig tryggt och omhändertaget. Upplev ett besök som överträffar dina förväntningar, där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa ett positivt och lugnande möte.

Veterinär Garland är ett team av dedikerade proffs som strävar efter att ge din fyrbenta vän den bästa möjliga vården. Deras vänliga attityd och snabba service gör processen enkel och stressfri. Oavsett om det gäller en rutinundersökning eller en mer komplex procedur, kan du lita på att ditt husdjur får den bästa möjliga behandlingen i en atmosfär av omsorg och förståelse.

5.Djurdoktorn i Uppsala

Djurdoktorn i Uppsala
Uppsala, staden som andas kultur och historia, hyser en underbar veterinärklinik som vårdar våra älskade djur med den yttersta omtanke. Djurdoktorn i Uppsala är ett team av erfarna veterinärer som brinner för djurens välmående. Deras passion lyser igenom i varje möte, där de med värme och kunskap tar emot både dig och din fyrbente vän.

Du möts av ett leende och ett genuint engagemang som får dig att känna dig trygg. Oavsett om det gäller en rutinbesiktning, behandling av sjukdom eller en akut situation, står Djurdoktorn i Uppsala redo att ge din älskling den bästa möjliga vård. Deras moderna utrustning och breda kompetens gör att de kan hantera alla typer av ärenden, från enklare åkommor till mer komplexa fall. Varmt rekommenderat för alla djurägare som söker en veterinär med hjärtat på rätt ställe och en genuin vilja att hjälpa!

6.RS Veterinärpraktik

RS Veterinärpraktik
RS Veterinärpraktik - den veterinär som bryr sig om ditt husdjur på riktigt. Med högsta expertis och ett varmt bemötande ser vi till att din vän får den vård och omtanke de förtjänar. Vi förklarar ingående allt vi gör och svarar gärna på alla dina frågor.

När du bokar tid hos RS Veterinärpraktik kan du känna dig trygg. Vår lugna och trevliga personal tar hand om ditt husdjur med största respekt och omsorg. Vi utför allt från vaccinationer till avancerade operationer, alltid med ditt djurs bästa i fokus.

7.VR Hemveterinär AB

VR Hemveterinär AB
VR Hemveterinär: kärleksfulla hembesök för din älskade vän!

Våra erfarna veterinärer och djursjukvårdare ger professionell vård och omtanke direkt i ditt hem. Vi förstår att din fyrbenta vän kan bli stressad av besök på veterinärkliniken, så vi erbjuder bekvämligheten av hembesök. Vårt team är tålmodigt och skonsamt, och tar sig tid för att göra din älskling så bekväm som möjligt. Oavsett om det gäller vaccinationer, hälsokontroller eller akuta situationer, är VR Hemveterinär här för att ge din lilla vän bästa möjliga vård – utan stressen och oron!

8.Ekebys Djurpraktik

Upplev förstklassig djurvård hos Ekebys Djurpraktik, där vår erfarna personal ger din älskade följeslagare den bästa omvårdnaden. Vi tar oss tid att lyssna noggrant på dina bekymmer och skräddarsyr en behandlingsplan som passar just ditt djur.

På Ekebys Djurpraktik erbjuder vi ett brett utbud av tjänster, från rutinmässiga kontroller till avancerade kirurgiska ingrepp. Vi är stolta över att använda den senaste tekniken och de mest innovativa behandlingarna för att säkerställa att ditt djur får den vård det förtjänar. Besök vår lättillgängliga klinik, med gratis parkering och bekvämligheter som gör ditt besök så smidigt som möjligt. Låt Ekebys Djurpraktik ta hand om din älskade vän och ge dem ett långt och friskt liv.

9.Tandveterinären i Uppsala

Tandveterinären i Uppsala
Välkommen till vår moderna djurklinik i Uppsala, där våra skickliga veterinärer och sjuksköterskor tar hand om dina pälsklingar med passion och omtanke. Vi har specialkompetens inom tandvård för katter, ett område där tålamod och varsamhet är A och O. Även den mest reserverade katt får hos oss en trygg och stressfri upplevelse.

Oavsett om det gäller rutinundersökning, tandstensborttagning eller mer omfattande tandvård, kan du alltid förvänta dig en professionell och personlig behandling. Vi tar oss tid att förklara ingreppen och skickar även utförliga rapporter efter besöket. Tack vare våra konkurrenskraftiga priser blir det dessutom enklare för dig att ge ditt husdjur den bästa tänkbara vården.

10.SLU Universitetsdjursjukhuset (UDS), smådjurskliniken

SLU Universitetsdjursjukhuset (UDS), smådjurskliniken
SLU Universitetsdjursjukhuset (UDS), smådjurskliniken Att ta hand om våra älskade husdjur är en prioritering för oss alla. På SLU Universitetsdjursjukhuset (UDS), smådjurskliniken, tar de din älskade vän i trygga händer. Med sin expertis och omtanke ser de till att ditt djur får den bästa möjliga vården.

På UDS prioriteras alltid djurets bästa. De engagerade djursjukvårdarna har omfattande kunskaper och ett genuint intresse för varje patient. Kliniken erbjuder moderna lokaler som skapar en trygg och bekväm miljö för ditt djur under hela besöket. Från professionella undersökningar till tydliga hemgångsråd får du allt det stöd du behöver för att säkerställa din älsklingars välmående. Välj UDS för en trygg och omsorgsfull vård av din fyrbenta vän.

11.Gård & Djurhälsan Uppsala

Gård & Djurhälsan Uppsala
Postförslag