Lista 22 elektriker i Malmö Skåne

Johan Bergqvist

• Uppdaterad: 2024-08-02

Sammanställd från de bästa listorna om elektriker i Malmö Skåne, kuraterad och noggrant forskad från respekterade webbplatser och bloggar. Inkluderar framträdande val som El & Säkerhet Syd AB, Total EL AB, Elpågarna i Malmö AB, Elinstallatören Syd, Skåne Elektro. Låt oss utforska!

1.El & Säkerhet Syd AB

El & Säkerhet Syd AB
El & Säkerhet Syd AB är en elinstallatör som du kan lita på. Med snabb och effektiv service löser de dina elproblem smidigt och proffsigt. De är ett riktigt bra gäng som alltid sätter kunden i första rum. Rekommenderas varmt!

När det gäller el och säkerhet är det viktigt att anlita en kompetent och erfaren elektriker. El & Säkerhet Syd AB är ett företag som uppfyller alla dessa krav. De har lång erfarenhet inom branschen och deras elektriker är certifierade och uppdaterade på de senaste säkerhetsföreskrifterna. Så när du anlitar El & Säkerhet Syd AB kan du vara säker på att du får en säker och professionell installation.

2.Total EL AB

Total EL AB
Välkommen till EL AB, din pålitliga partner för alla dina elektriska behov! Med vår erfarna personal och omfattande kunskap inom elarbeten garanterar vi proffsiga lösningar och snabb service. Oavsett om du behöver en ny glödlampa eller en offert för ett större projekt, har EL AB allt du behöver. Besök vår välsorterade butik eller vår praktiska webbshop och upplev fördelen med våra tjänster.

Hos EL AB får du alltid personlig service och expertkompetens. Vårt breda sortiment och förmåga att hantera både små och stora projekt gör oss till det perfekta valet för alla dina elektriska behov. Kontakta oss idag och låt oss hjälpa dig skapa ett säkert och energieffektivt hem eller företag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läs mer: Lista 25 restauranger i Malmö Skåne

3.Elpågarna i Malmö AB

Elpågarna i Malmö AB
Elpågarna i Malmö AB är en elinstallationsfirma som erbjuder högkvalitativa tjänster till ett konkurrenskraftigt pris. Deras team av kunniga och vänliga elektriker står redo att hjälpa dig med allt från felsökning till avancerade elinstallationer. Med Elpågarna kan du vara säker på att ditt elsystem är i trygga händer.

När deras hiss gick sönder, var Elpågarna snabba att åtgärda problemet. Som ett tecken på deras uppskattning bjöd de oss på en utsökt frukost. Deras vänlighet och professionalism gjorde intryck på oss, och vi rekommenderar varmt Elpågarna till alla som söker en pålitlig och prisvärd elinstallatör i Malmö.

4.Elinstallatören Syd

Elinstallatören Syd
**Elektrikern som överträffar förväntningarna!** Låt oss presentera Elinstallatören Syd, ditt självklara val för professionell och prisvärd elinstallation. Våra erfarna elektriker är inte bara kunniga och kompetenta, utan också vänliga och uppmärksamma på dina behov. Med deras expertis och omtanke ser vi till att ditt hem eller arbetsplats får en säker och elegant elinstallation.

Det är inte bara vårt snabba och effektiva arbete som gör oss till det bästa valet. Våra elektriker tar sig tid att lyssna på dina önskemål och ge dig värdefulla förslag. Resultatet blir en installation som inte bara uppfyller dina krav, utan även överträffar dina förväntningar. Så varför vänta? Kontakta Elinstallatören Syd idag och upplev skillnaden!

Läs mer: Lista 23 kaféerna i Malmö Skåne

5.Skåne Elektro

Skåne Eltjänst till undsättning när vi plötsligt förlorade strömmen.

Deras elektriker kom snabbt till vår räddning och med sin expertis löste han problemet på nolltid. Med ett varmt bemötande och ett öga för detaljer utförde han sitt arbete med största professionalism. Vi rekommenderar Skåne Eltjänst varmt för alla era elbehov.

6.Elakuten

Elakuten är ett pålitligt och hjälpsamt företag med erfarna tekniker som är redo att lösa dina elektriska problem snabbt och effektivt. Vi har ett team av engagerade medarbetare som strävar efter att ge dig den bästa möjliga servicen, oavsett om det gäller en enkel reparation eller en större installation.

Med Elakuten kan du vara säker på att du får högkvalitativt arbete utfört på ett professionellt sätt. Vi använder enbart de bästa materialen och metoderna för att säkerställa att ditt hem eller företag är säkert och att dina elektriska system fungerar felfritt. Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser och transparenta fakturor så att du alltid vet exakt vad du betalar för.

Läs mer: Lista 28 hotellen i Malmö Skåne

7.HL Elservice

HL Elservice
HL Elservice är ett företag som erbjuder förstklassig service, trevlig personal och utför fantastiska arbeten. De hjälpte mig med allt jag bad dem om. Jag rekommenderar starkt HL Elservice till alla som behöver hjälp med elproblem.

Å andra sidan fick jag en väldigt dyr och oprofessionell upplevelse med HL Elservice. Elektrikern lämnade mitt hus utan ström under helgen eftersom han ville börja sin helg klockan 13.00 på fredagseftermiddagen, trots att endast en kabel återstod att anslutas. Detta orsakade mig stora besvär och frustration.

8.Elektroinstallationer AB

Elektroinstallationer AB
Elektroinstallationer AB är en elinstallatör som vi varmt rekommenderar. De utför alla typer av elinstallationer, både stora och små, och har alltid kunden i fokus. Personalen är kunnig, trevlig och serviceinriktad, och de ser alltid till att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt. Vi har anlitat Elektroinstallationer AB vid flera tillfällen och har alltid varit mycket nöjda med deras arbete. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som behöver hjälp med elinstallationer.

Vi har anlitat Elektroinstallationer AB vid flertal tillfällen för mitt för företag för utföra diverse arbeten och alltid fått utfört jobbet med noggrannhet och snabbt var de på plats varje gång. Personalen är mycket trevlig och hjälpsam, och de tar alltid tid att förklara vad de gör och varför. Vi är mycket nöjda med Elektroinstallationer AB och kommer att fortsätta att anlita dem i framtiden. Vi kan varmt rekommendera dem till alla som behöver hjälp med elinstallationer.

9.AB Syd El i Malmö

AB Syd El i Malmö
Elproblem kan uppstå när som helst, och då vill man ha hjälp snabbt och effektivt. AB Syd El i Malmö är ett pålitligt elföretag som alltid står redo att hjälpa dig. Med sin gedigna erfarenhet och höga kompetens inom elområdet kan de lösa alla typer av elproblem, stora som små.

Från elinstallationer till felsökningar och reparationer – AB Syd El i Malmö har den expertis som krävs för att säkerställa att ditt hem eller företag har en säker och pålitlig elförsörjning. De arbetar alltid med högsta kvalitet och precision, och använder endast de bästa materialen på marknaden. Med AB Syd El i Malmö kan du känna dig trygg i vetskapen om att dina elproblem löses på ett professionellt och effektivt sätt.

10.Elstråle AB

Elstråle AB
Elstråle AB, ett företag präglat av utomordentlig professionalism, tydlighet och ett brinnande engagemang för service. När våra belysningsproblem utomhus krävde en lösning stod Elstråle AB redo att hjälpa oss. Tack vare deras expertis och förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt löstes våra problem på ett smidigt och elegant sätt.

Vi kommer utan tvekan att återkomma till Elstråle AB när vi står inför framtida utmaningar. Deras hängivenhet för att tillhandahålla enastående service gör att de varmt rekommenderas. Vi vill återigen uttrycka vår uppskattning för den fantastiska insatsen som gjordes för att lösa våra belysningsproblem. Tack vare Elstråle AB kan vi nu njuta av en utomhusbelysning som lyser upp vår tillvaro på det mest fördelaktiga sättet.

11.Elektro J R Kroon AB

Upplever du strul med elen? Kontakta då Elektro J R Kroon AB! Med sin exceptionella expertis och snabba responstid garanteras du en trygg och effektiv felsökning och reparation. Våra skickliga elektriker prioriterar dina behov och erbjuder ett trevligt bemötande hela vägen. Vi lämnar inga kunder i sticket – Elektro J R Kroon AB är din trygga partner när elen krånglar!

Vi vet att tid är pengar, därför svarar vi direkt på ditt mejl och bokar in ett hembesök så snart som möjligt. Våra elektriker är punktliga, effektiva och lämnar alltid arbetsplatsen ren och snygg. Genom att välja Elektro J R Kroon AB kan du förvänta dig högsta kvalitet och noggrannhet i varje uppdrag. Vi ser fram emot att hjälpa dig lösa dina elproblem och återställa harmonin i ditt hem.

12.Elteam i Malmö AB

Elteam i Malmö AB

13.D O Bengtsson elektriker

D O Bengtsson elektriker

14.El Team Specialisterna Totalentreprenad AB

El Team Specialisterna Totalentreprenad AB

15.Malmöhus EL AB

Malmöhus EL AB

16.El Service Malmö Lund

El Service Malmö Lund

17.NRG El Skåne AB

NRG El Skåne AB

18.Malmö Elektriker

Malmö Elektriker

19.Elteknik Örestad

Elteknik Örestad

20.Eljouren 247 AB

Eljouren 247 AB

22.Malmöhus EL

Malmöhus EL
Postförslag